- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
Tamm canim sagolevet eczaneden alıyoruz..ellerinde yoksa da depodan getirtiyorlar hemen.
Benimde o şekilde dereotu çok yiyiyorum ona bağlıyorum bu araKızlar günaydın.kızım son 10gündür yeşil kaka yapiyor.normalde altınsarisi yapardi.yeşilimsi ve biraz sulu yapiyor.varmı aranizda bebişi yeşil kaka yapan.bu kizim arada 2.5aylik.
Ben yüz üstü yatırıyorum karnının üstüne yattığı için alttan üstten rahat çıkartıyo
Canım ben aziz bebe vebi baby nin ürğnlerinden memnunum hep 40 ta ya da60 ta yıkıyorum. Kaka lekesi çıkmayan kıyafeti olmadı hiç.ön yıkamalı 2 saat 35 dk lık programda yıkıyorum.Sidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.
Çok güEl güle güle giysin.Bu da benim kızımın kozmonot tulumu :) annenler alıp göndermiş istanbuldan
Son 1-2 haftadır baktım rahat ediyo yatırıyorum cnm şimdilik bi sorun yasamadım yüz üstü bi an kendini koysa bile hemen çeviriyo Basını kafasını gayet rahat hareket ettiriyorlar boğulmazlar bence artıkGunduz bende yatiriyorum ama gece korkuyorum canim ya aslinda bogulmayi önleyici yastikta var ama ne bileyim cesaret edemiyorum
Rapor alacakmsn cnm hiç?Ben ucretsiz izin alip ilk dönemi kapaticam canım
Güzel gunlerde giyinsin kuzuBu da benim kızımın kozmonot tulumu :) annenler alıp göndermiş istanbuldan
Ben ucretsiz izindeyim cnm maalesef rapor alma gibi bi sansim olmadi ikinci dönem baslicam insallahTopicte cok ogretmen vardi.herkes izin bittigi gibi basliyormu?raporla yada ayliksiz izinle ilk donemi kapatmayi dusunene varmi
Cok hosmus cnm guzel gunlerde giysin kuzu :)Bu da benim kızımın kozmonot tulumu :) annenler alıp göndermiş istanbuldan
Rapor alacakmsn cnm hiç?Ben ucretsiz izin alip ilk dönemi kapaticam canım
Ohal donemnde zor diyolar zaten .40gun rapor hakki var ocakta yeni yıl Zaten.bnmde kafamdan geciyor ama vereceklermi bklmBen ucretsiz izindeyim cnm maalesef rapor alma gibi bi sansim olmadi ikinci dönem baslicam insallah
Cok hosmus cnm guzel gunlerde giysin kuzu :)
Bende o durumdayım şu an
B Began de @Pisikediicetrina
Koştur koştur yapıyoruz
Zor ama Allah sabrınıda beraberinde veriyor çok şükür .
Akşam olduğunda yatağıma uzandığımda bu günüde atlattım çok şükür diyerek yatıyorum :)
Benimde yardım edenim Yok , ne anne ne baba ne kv ne kb, hepsi sizlere ömür
Kızlar kaç gündür geçemedim gecem gündüzüme karıştı biraz yoruldum biraz bunaldım sizede bu negatif enerjimi yansıtmak istemedim ..şimdi büyüğü babasıyla parka yolladım küçüğü yıkadım size yazıyım dedim ..çok sayfa birikmiş normalde bunu demem bilirsiniz ama okuyamadımcetrina canım nasılsın? Geçmişe baka baka geliyorum da senden hiç ses göremedim. Bu arada kızlar bir üyeyi görmek için nereden bakıyoruz? Örnek cetrinaya bakıcam en son ne yazmış falan diye ama ara kısmında forumda ara konuda ara falan yazıyor direkt üyeyi aratamıyor muyuz? La Lune sen bilirsin bunu da kesin :)
Çok şeker güle güle kullansınBu da benim kızımın kozmonot tulumu :) annenler alıp göndermiş istanbuldan
Ay çok harika. Bayıldım. Burada yok ne yazık ki.İstinye park c & a da cok güzel şeyler var kızlar. Ayılı tulumdan kalmamış bizde penguen aldık:)
La Lune sen salihlide öğretmendin dimi bende izmirliyim teyzem manisa merkezde ortaokul ve lisade sıra arkadaşım ve en yakın arkadaşım geçen sene evlendi salihliye eş durumundan gitti bi lisede andolu lisesi galiba matematik öğretmeni adı fatma tanırsın belki eşide vestelde müdürdü galiba
Bu da benim kızımın kozmonot tulumu :) annenler alıp göndermiş istanbuldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?