2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
La Lune sen salihlide öğretmendin dimi bende izmirliyim teyzem manisa merkezde ortaokul ve lisade sıra arkadaşım ve en yakın arkadaşım geçen sene evlendi salihliye eş durumundan gitti bi lisede andolu lisesi galiba matematik öğretmeni adı fatma tanırsın belki eşide vestelde müdürdü galiba

Canım ben aziz bebe vebi baby nin ürğnlerinden memnunum hep 40 ta ya da60 ta yıkıyorum. Kaka lekesi çıkmayan kıyafeti olmadı hiç.ön yıkamalı 2 saat 35 dk lık programda yıkıyorum.

Kızlar benim sol göğsüm sağ höğsümden baya küçük. Sol göğsümde ağrı sızı olmuyo ama sağ göğsümde oluyor. Sağ göğsüm hep dolu gibi hiç boşalmıyor sanki. Ama sol da daha fazla süt var? Diğerinin de küçülmesi için ne yapacağım bilen var mı?

Gunduz bende yatiriyorum ama gece korkuyorum canim ya aslinda bogulmayi önleyici yastikta var ama ne bileyim cesaret edemiyorum
Son 1-2 haftadır baktım rahat ediyo yatırıyorum cnm şimdilik bi sorun yasamadım yüz üstü bi an kendini koysa bile hemen çeviriyo Basını kafasını gayet rahat hareket ettiriyorlar boğulmazlar bence artık

Topicte cok ogretmen vardi.herkes izin bittigi gibi basliyormu?raporla yada ayliksiz izinle ilk donemi kapatmayi dusunene varmi
Ben ucretsiz izindeyim cnm maalesef rapor alma gibi bi sansim olmadi ikinci dönem baslicam insallah

Bu da benim kızımın kozmonot tulumu :) annenler alıp göndermiş istanbuldan
Cok hosmus cnm guzel gunlerde giysin kuzu :)

Ben ucretsiz izindeyim cnm maalesef rapor alma gibi bi sansim olmadi ikinci dönem baslicam insallah

Cok hosmus cnm guzel gunlerde giysin kuzu :)
Ohal donemnde zor diyolar zaten .40gun rapor hakki var ocakta yeni yıl Zaten.bnmde kafamdan geciyor ama vereceklermi bklm

Kızlar kaç gündür geçemedim gecem gündüzüme karıştı biraz yoruldum biraz bunaldım sizede bu negatif enerjimi yansıtmak istemedim ..şimdi büyüğü babasıyla parka yolladım küçüğü yıkadım size yazıyım dedim ..çok sayfa birikmiş normalde bunu demem bilirsiniz ama okuyamadım merak edenlerden Allah razı olsun iyiyiz ama çok yoğun bir döneme girdim tüm gün robot gibiyim ..miniğim Gazını hiç çıkaramamaya başladı ayda 4 gün bunu yaşıyoruz atağın bir parçası mı diye düşünmeye başladım ..gazını çıkaramayınca haliyle kusuyor..

Evet canım öyle. Kısmet olursa tanışırız. Hangi lise sen onu öğrenmek bana.
Bu da benim kızımın kozmonot tulumu :) annenler alıp göndermiş istanbuldan

Peki hoş kuzum güle güle kullan.

Kizlar ya iki gundur sol gogsumu emdirirken bildginiz agliyorum ya sisti tas gibi oldu kocaman beze geliyor.normalde fibro kistim var onlarmi diyorum onlar olsa 2 aydir olur diye dusunuyorum yoksa apse filanmi dedim korkuyorum valla;( doktora kadin hastalik. gitsem yada genel cer.mi gitsem sasirdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…