- 3 Haziran 2012
- 405
- 830
- 123
Ay kızlar kızımı uyutup yerine koymustm kalktim bi bkiyim dedim bide ne göreyim battaniyesi çocuğun yüzünü komple kpamis hemen açtım ama yaşadığım korku bana yetti uyuyamiyoom korkudan ya nefessiz klsaydi ayyy allahım.ben.kotu anneyim nasıl gelmiş yüzüne yastikta ytriyorum burnu tıkalı diye kaymis
Ben hemen bekletmeden hazi şakir ile ılık suda ıslatıp biraz bekliyordum sonra da makinede kısa programda yıkıyorum. Bazen hic bisey kalmıyor ama nadiren de çıkmıyor. Ben hacı şakır lavantalı granül sabun kullanıyorum makinede. Genel olarak memnunum ama 40 derecede yıkıyorum.Sidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.
Eki Görüntüle 1904796 Ata Cumhuriyet Bayramınızı kutlar teyzeleri :)
Çok sağol kuzum bakacağım.Eki Görüntüle 1904800 hamileyken bg store den almıştım cnm, geçmiş sezon, sezonda çok pahalı oluyor ama indirimdeyken çok ürün aldım ordan ve çok kaliteli, ama dediğim gibi indirim şart yoksa bütün maaş kıyafete gider:)
Şimdi bu yorumda onu etiketledin ya direk cetrina yazısına bas geliyor. Ben genelde grill ban yemiş mi nerede diye bakıyorum.@cetrina canım nasılsın? Geçmişe baka baka geliyorum da senden hiç ses göremedim. Bu arada kızlar bir üyeyi görmek için nereden bakıyoruz? Örnek cetrinaya bakıcam en son ne yazmış falan diye ama ara kısmında forumda ara konuda ara falan yazıyor direkt üyeyi aratamıyor muyuz?La Lune sen bilirsin bunu da kesin :)
Bunu bende çok merak ediyorum. Çok iyi bir soru.Sidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.
Bazı aromaları sevmiyorlar canım. O yüzden sütten kesene kadar yeme bence.Elifte son 2 haftadır her emzirmeden sonra çökelek çıkarıyor. İlk başlarda hergun bi defa fazla fazla kustu 3 4 gün sonra azaldı ama bu sefer de her emzirmeden sonra azar azar kusuyor.
Tatlım bende ergonomik kanguru kullan kullanacaksan diyecektim.@goqce de söylemiş bu konuda fikir almak için kesinlikle babywearing turkiye sayfasına bakmalısın.
Bu konuda aradım da birinin etiketinde çıkabiliyor onun üzerine tıkla veya ilk sayfada listede var hepimizin etiketi oradan da bulabilirsin ben hep ordan bakiyordum :)
Ya canlarim benim kız buram buram balık kokuyor. Geçenlerde de yemiştim ve ertesi gün sürekli burnuma balık kokusu geldi sanıyordum ki eve sinmiş. Meğer elifin kustuğu yerler kokuyormuşben bunu unuttum dun aksam yine yedim ve sonuç aynı üstelik geçen dikkat etmemistim. Ama bu sefer yedikten sonra aklıma gelince takip ettim emmek istemiyor çok ağlıyor ve balık kokuyorrr. Her balıkta değil ama palamut
Misafiri çağırmayı biliyor. Tabii yapsın. Hatta yarın da çok yorgun ol.Ben geldim ama yine gidiyorum :)))))
Nevşini doyurdun altını temizledim babaya postaladım çünkü çooook yorgunum
Misafirler vardı akşam baya bi maraton geçti
Eşim nasılsa izinli yarın
Acık ta o uğraşıp sallasın ama dimi
Kundak yap canım battaniye kullanma ya da uyku tulumu.Ay kızlar kızımı uyutup yerine koymustm kalktim bi bkiyim dedim bide ne göreyim battaniyesi çocuğun yüzünü komple kpamis hemen açtım ama yaşadığım korku bana yetti uyuyamiyoom korkudan ya nefessiz klsaydi ayyy allahım.ben.kotu anneyim nasıl gelmiş yüzüne yastikta ytriyorum burnu tıkalı diye kaymis
Evet canımKayınvaliden mi tek taş aldı?
Kundak liydi canim ben şok nasıl kaydı ellerimi çıkartacak diye uğraşıp kaydı sanirimMisafiri çağırmayı biliyor. Tabii yapsın. Hatta yarın da çok yorgun ol.
Kundak yap canım battaniye kullanma ya da uyku tulumu.
Sidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.[/QUOTE/] Ben 60 derecede yıkıyorum genelde çıkıyo lekeler çok nadir beklemişse eger kaka lekesi çıkmayabiliyo kıyafetlerde herhangi bi bozulma yasamadım
Cnm artık hareket ettikleri için kayıyolar senin suçun değil hem yüzüne kapandıda hoş burnu tamamen tıkanmadı ya nefes alır merak etme ben yorganı kafaya kadar çekip uyuyanı biliyorum öyle sabaha kadar yatılıyosa bizim gibi sürekli kollayan anneleri varken bizim bebelere Allah'ın izniyle hiç bişey olmazAy kızlar kızımı uyutup yerine koymustm kalktim bi bkiyim dedim bide ne göreyim battaniyesi çocuğun yüzünü komple kpamis hemen açtım ama yaşadığım korku bana yetti uyuyamiyoom korkudan ya nefessiz klsaydi ayyy allahım.ben.kotu anneyim nasıl gelmiş yüzüne yastikta ytriyorum burnu tıkalı diye kaymis
Sağol tatlımmmŞimdi bu yorumda onu etiketledin ya direk cetrina yazısına bas geliyor. Ben genelde grill ban yemiş mi nerede diye bakıyorum.
Bunu bende çok merak ediyorum. Çok iyi bir soru.
Deneyimli anneler tulaaayyy.
Bazı aromaları sevmiyorlar canım. O yüzden sütten kesene kadar yeme bence.
Maşallah annesi sizdeki bu tarz da kimsede yok hani. Siz nereden giyiniyorsunuz?
Çok sağol kuzum bakacağım.[/QUOTE teşekkürler canım valla çocuk elimde oyuncak gibi foto modellik yapıyo sürekli amnesinebu üstündekileri instagramdan tasarım_kids adlı hesaptan aldım hatta yeni bereler sipariş verdim 10 TL çok güzel kızlara erkeklere cici bereler var :) bir de harem pantolonları
Evet canım benimki de kokusu bariz olanları yediğimde çocuğun ağzı bile kokuyorElifte son 2 haftadır her emzirmeden sonra çökelek çıkarıyor. İlk başlarda hergun bi defa fazla fazla kustu 3 4 gün sonra azaldı ama bu sefer de her emzirmeden sonra azar azar kusuyor.
Tatlım bende ergonomik kanguru kullan kullanacaksan diyecektim.@goqce de söylemiş bu konuda fikir almak için kesinlikle babywearing turkiye sayfasına bakmalısın.
Bu konuda aradım da birinin etiketinde çıkabiliyor onun üzerine tıkla veya ilk sayfada listede var hepimizin etiketi oradan da bulabilirsin ben hep ordan bakiyordum :)
Ya canlarim benim kız buram buram balık kokuyor. Geçenlerde de yemiştim ve ertesi gün sürekli burnuma balık kokusu geldi sanıyordum ki eve sinmiş. Meğer elifin kustuğu yerler kokuyormuşben bunu unuttum dun aksam yine yedim ve sonuç aynı üstelik geçen dikkat etmemistim. Ama bu sefer yedikten sonra aklıma gelince takip ettim emmek istemiyor çok ağlıyor ve balık kokuyorrr. Her balıkta değil ama palamut
İnşallah canım Rabbim korusun evlatlarimiziCnm artık hareket ettikleri için kayıyolar senin suçun değil hem yüzüne kapandıda hoş burnu tamamen tıkanmadı ya nefes alır merak etme ben yorganı kafaya kadar çekip uyuyanı biliyorum öyle sabaha kadar yatılıyosa bizim gibi sürekli kollayan anneleri varken bizim bebelere Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz
Canim artik kundak yapma kollari cikariyorlAr o zamanda ortu kafasina geliyo, seste cikaramiyo debeleniyot. Ben kollar acik birakiyorum artikİnşallah canım Rabbim korusun evlatlarimizi
Canım aynı sorunu ben de yaşadım . beyaz kalıp sabun ile çitiliyorum yıkamadan önce bi gece sabunlu suda da bekleteblrsin sonra makineye at tertemiz oluyıSidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.
evet eczaneden alıyoruz..ellerinde yoksa da depodan getirtiyorlar hemen.Eczanelerde var mı canm
inşallah derslerini toplamışlardır bikaç güne canımCan'ım öğretmenlerde yarım gün olayı YÖK ben başladım gidiyorum iki haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?