2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay kızlar kızımı uyutup yerine koymustm kalktim bi bkiyim dedim bide ne göreyim battaniyesi çocuğun yüzünü komple kpamis hemen açtım ama yaşadığım korku bana yetti uyuyamiyoom korkudan ya nefessiz klsaydi ayyy allahım.ben.kotu anneyim nasıl gelmiş yüzüne yastikta ytriyorum burnu tıkalı diye kaymis

Artik yerlerin de durmuyorlar canım kendini hemen kötü anne ilan etme Allah beterinden korusun.

Bende emzirdim yatırdım bu ikinci kalkış. Uyku düzeninden konuşulmuştu bende doğduğundan bu yana odamda beşiğinde yatırıyorum. Uyuma saatleri bence bizimle ilgili değil şu an kendileri belirliyor sanki. Ama hamikelikle benzer özellikleri var elifin :)
Mesela ben gece hic uyanmazdım hamikeyken sadece saat 5ye tuvalete uyanırdım. Elifte 5 civarı bezi dolduruyordu.. 1 veya 2 defa karni açılıyor ama gözler kapalı mızırdanır.
Son 2 3 haftadır farklılıklar var tabi

Ben hemen bekletmeden hazi şakir ile ılık suda ıslatıp biraz bekliyordum sonra da makinede kısa programda yıkıyorum. Bazen hic bisey kalmıyor ama nadiren de çıkmıyor. Ben hacı şakır lavantalı granül sabun kullanıyorum makinede. Genel olarak memnunum ama 40 derecede yıkıyorum.

Eki Görüntüle 1904796 Ata Cumhuriyet Bayramınızı kutlar teyzeleri :)

Maşallah annesi sizdeki bu tarz da kimsede yok hani. Siz nereden giyiniyorsunuz?
Çok sağol kuzum bakacağım.

Şimdi bu yorumda onu etiketledin ya direk cetrina yazısına bas geliyor. Ben genelde grill ban yemiş mi nerede diye bakıyorum.

Bunu bende çok merak ediyorum. Çok iyi bir soru.
Deneyimli anneler tulaaayyy.
Bazı aromaları sevmiyorlar canım. O yüzden sütten kesene kadar yeme bence.

Misafiri çağırmayı biliyor. Tabii yapsın. Hatta yarın da çok yorgun ol.
Kundak yap canım battaniye kullanma ya da uyku tulumu.

Gunaydin kizlar mutlu pazarlariniz olsun bizim kiz sagolsun yine 7 de ayaktaydi yine iyi uyudu dedim normalde 6 6 bucuk gibi uyanıyor. Babamiz bizi nazikce kovdu odadan bugun pazarmis tek evde oldugu günmüş e tmm dedik dunden yorgun diye bisey demedim aldim kizi salona gectim :)
Kizlar soğuk buhar makinemiz yok bizim bazi doktorlar onerio bazilari siddetle önermiyor sizlerde var mi ve gerekli mi sizce

Cnm artık hareket ettikleri için kayıyolar senin suçun değil hem yüzüne kapandıda hoş burnu tamamen tıkanmadı ya nefes alır merak etme ben yorganı kafaya kadar çekip uyuyanı biliyorum öyle sabaha kadar yatılıyosa bizim gibi sürekli kollayan anneleri varken bizim bebelere Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz

Sağol tatlımmm

Evet canım benimki de kokusu bariz olanları yediğimde çocuğun ağzı bile kokuyor

İnşallah canım Rabbim korusun evlatlarimizi

Canım aynı sorunu ben de yaşadım . beyaz kalıp sabun ile çitiliyorum yıkamadan önce bi gece sabunlu suda da bekleteblrsin sonra makineye at tertemiz oluyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…