2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kız aşıdan sonra kafayı yedi yaa bu nede uykusuzluk huzsuzluk çağrışımı vardır ki ateş yapmadı fazla ama ağrı yaprmj ya napsam ağrı kesici versemmiki bilemedim
Doktorumuz Calpol vermişti bize de ama gerek kalmadı kullanmadım olmadı ateş huzursuzluk falan. Ama olursa verirsin demişti. Var mı calpol evde? (Bebekler için olan)

Benim kız aşıdan sonra kafayı yedi yaa bu nede uykusuzluk huzsuzluk çağrışımı vardır ki ateş yapmadı fazla ama ağrı yaprmj ya napsam ağrı kesici versemmiki bilemedim

Canim bizim hemsire söylemişti uykusuzluk huysuzluk ağlama yapabilir dedi. Asidan sonra normalmis ama sen bilirsin

cetrina canım nasılsın? Geçmişe baka baka geliyorum da senden hiç ses göremedim. Bu arada kızlar bir üyeyi görmek için nereden bakıyoruz? Örnek cetrinaya bakıcam en son ne yazmış falan diye ama ara kısmında forumda ara konuda ara falan yazıyor direkt üyeyi aratamıyor muyuz? La Lune sen bilirsin bunu da kesin :)

Üyenin ismine tıklayıp mesajlara tıkladığınızda yeniden eskiye doğru mesajlarını görüntüleyebilirsiniz.

Elifte son 2 haftadır her emzirmeden sonra çökelek çıkarıyor. İlk başlarda hergun bi defa fazla fazla kustu 3 4 gün sonra azaldı ama bu sefer de her emzirmeden sonra azar azar kusuyor.

Kizlar kanguru aldikda civil'den. Annemler almis daha dogrusu. Bunu kullanabilirim dimi ? 58 gunluguz.

Tatlım bende ergonomik kanguru kullan kullanacaksan diyecektim.@goqce de söylemiş bu konuda fikir almak için kesinlikle babywearing turkiye sayfasına bakmalısın.

Bu konuda aradım da birinin etiketinde çıkabiliyor onun üzerine tıkla veya ilk sayfada listede var hepimizin etiketi oradan da bulabilirsin ben hep ordan bakiyordum :)

Ya canlarim benim kız buram buram balık kokuyor. Geçenlerde de yemiştim ve ertesi gün sürekli burnuma balık kokusu geldi sanıyordum ki eve sinmiş. Meğer elifin kustuğu yerler kokuyormuş ben bunu unuttum dun aksam yine yedim ve sonuç aynı üstelik geçen dikkat etmemistim. Ama bu sefer yedikten sonra aklıma gelince takip ettim emmek istemiyor çok ağlıyor ve balık kokuyorrr. Her balıkta değil ama palamut

Cnm bi süredir yoktun sanki nerelerdesin

Canim bizimkide az once manyaklasti, ates olmamasin ragmenbu sefer calpol verdim, icinde ne yasiyorsa cikdirdibirden

Sidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.

Kimse yok mu nobetci,yarim saat once oglumu doyurdum,1 saat sonra kalkar nasilsa bende uyuyayim o zaman

Ben geldim ama yine gidiyorum :)))))
Nevşini doyurdun altını temizledim babaya postaladım çünkü çooook yorgunum
Misafirler vardı akşam baya bi maraton geçti
Eşim nasılsa izinli yarın
Acık ta o uğraşıp sallasın ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…