- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
Doktorumuz Calpol vermişti bize de ama gerek kalmadı kullanmadım olmadı ateş huzursuzluk falan. Ama olursa verirsin demişti. Var mı calpol evde? (Bebekler için olan)Benim kız aşıdan sonra kafayı yedi yaa bu nede uykusuzluk huzsuzluk çağrışımı vardır ki ateş yapmadı fazla ama ağrı yaprmj ya napsam ağrı kesici versemmiki bilemedim
Bnde şurup vermedim hic. fitil benimkine çok iyi gelio. yarim veriyorum hemn rahatlatiyo canm.Fitil vermeye korkuyom nasıl vercem anca surup verebiliyom onu vereyim napiyim
Benim kız aşıdan sonra kafayı yedi yaa bu nede uykusuzluk huzsuzluk çağrışımı vardır ki ateş yapmadı fazla ama ağrı yaprmj ya napsam ağrı kesici versemmiki bilemedim
Evde fitil var canimda iste. Ben korkuyom vermeye islatcanmi fitili verirken hemen kayiyormuBnde şurup vermedim hic. fitil benimkine çok iyi gelio. yarim veriyorum hemn rahatlatiyo canm.
Var canım evde Dr vermiştiDoktorumuz Calpol vermişti bize de ama gerek kalmadı kullanmadım olmadı ateş huzursuzluk falan. Ama olursa verirsin demişti. Var mı calpol evde? (Bebekler için olan)
Ver istersen o zaman canım rahat etsin kuzucukVar canım evde Dr vermişti
Yok canim cok rahat. fitili ortadan ikiye kes. esin cocugun poposunu acsin iki eliyle.sende yerlestir parmagınla hafif ittir. bukadarEvde fitil var canimda iste. Ben korkuyom vermeye islatcanmi fitili verirken hemen kayiyormu
Üyenin ismine tıklayıp mesajlara tıkladığınızda yeniden eskiye doğru mesajlarını görüntüleyebilirsiniz.cetrina canım nasılsın? Geçmişe baka baka geliyorum da senden hiç ses göremedim. Bu arada kızlar bir üyeyi görmek için nereden bakıyoruz? Örnek cetrinaya bakıcam en son ne yazmış falan diye ama ara kısmında forumda ara konuda ara falan yazıyor direkt üyeyi aratamıyor muyuz? La Lune sen bilirsin bunu da kesin :)
Elifte son 2 haftadır her emzirmeden sonra çökelek çıkarıyor. İlk başlarda hergun bi defa fazla fazla kustu 3 4 gün sonra azaldı ama bu sefer de her emzirmeden sonra azar azar kusuyor.Kızzlar ya ELA cok fazla emdıgınden olsa gerekcok kusuyor sızde de var mı aynı sey kesık kesık kusuyor ama asırı resmen her yer cokelek gıbı oluyor napsam bılemedım reflu dıyecegım ıncecık yastık koyuyorum yıne yapıyor ustelık durup dutup yapıyor napsam bılemedımm
Kizlar kanguru aldikda civil'den. Annemler almis daha dogrusu. Bunu kullanabilirim dimi ? 58 gunluguz.
Buymus canim. Indirimdeymis ogun
Eki Görüntüle 1904668
Bu konuda aradım da birinin etiketinde çıkabiliyor onun üzerine tıkla veya ilk sayfada listede var hepimizin etiketi oradan da bulabilirsin ben hep ordan bakiyordum :)cetrina canım nasılsın? Geçmişe baka baka geliyorum da senden hiç ses göremedim. Bu arada kızlar bir üyeyi görmek için nereden bakıyoruz? Örnek cetrinaya bakıcam en son ne yazmış falan diye ama ara kısmında forumda ara konuda ara falan yazıyor direkt üyeyi aratamıyor muyuz? La Lune sen bilirsin bunu da kesin :)
Cnm bi süredir yoktun sanki nerelerdesinAlışmışız gak meme guk meme çocuk emmeyince de bi tuhaf oluyo insan 3 saatte muhakkak emiyor uyanır uyanmaz dayıyorum ağzına. Sanırım artık büyüyorlar ve bunu kabullenmem lazım.emmezse bi şekilde snne sütünü alacak ama beni kim toparlar bilmiyorum. Allah bebeğini emziremeyenlere sabır versin.
Canim bizimkide az once manyaklasti, ates olmamasin ragmenbu sefer calpol verdim, icinde ne yasiyorsa cikdirdibirdenBenim kız aşıdan sonra kafayı yedi yaa bu nede uykusuzluk huzsuzluk çağrışımı vardır ki ateş yapmadı fazla ama ağrı yaprmj ya napsam ağrı kesici versemmiki bilemedim
Canım sütü etkilemiyor, gerçi yediklerine çok dikkat etmek gerekiyor..bende çok fazla taş var üzüm salkımı gibi olmuşlar bebeğim 6 aylık olunca ameliyat olucam bu arada atak geçirmemek için hem dikkat ediyorum hemde bol bol dua canım benim
Kimse yok mu nobetci,yarim saat once oglumu doyurdum,1 saat sonra kalkar nasilsa bende uyuyayim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?