Oyy penguen yerim seni yaa :))İstinye park c & a da cok güzel şeyler var kızlar. Ayılı tulumdan kalmamış bizde penguen aldık:)
Cnm yoksun merak ettik bizde inş bu Dönemleri çabucak atlatırsın bebişin günden güne daha huzurlu uyansın inş Nurse harveys de kullanmış mıydın gaz ilacı ?Kızlar kaç gündür geçemedim gecem gündüzüme karıştı biraz yoruldum biraz bunaldım sizede bu negatif enerjimi yansıtmak istemedim ..şimdi büyüğü babasıyla parka yolladım küçüğü yıkadım size yazıyım dedim ..çok sayfa birikmiş normalde bunu demem bilirsiniz ama okuyamadımmerak edenlerden Allah razı olsun iyiyiz ama çok yoğun bir döneme girdim tüm gün robot gibiyim ..miniğim Gazını hiç çıkaramamaya başladı ayda 4 gün bunu yaşıyoruz atağın bir parçası mı diye düşünmeye başladım ..gazını çıkaramayınca haliyle kusuyor..
Genel cerrahiye gidiceksin cnmKizlar ya iki gundur sol gogsumu emdirirken bildginiz agliyorum ya sisti tas gibi oldu kocaman beze geliyor.normalde fibro kistim var onlarmi diyorum onlar olsa 2 aydir olur diye dusunuyorum yoksa apse filanmi dedim korkuyorum valla;( doktora kadin hastalik. gitsem yada genel cer.mi gitsem sasirdim ya
Genel cerraha gidiceksin kuzumKizlar ya iki gundur sol gogsumu emdirirken bildginiz agliyorum ya sisti tas gibi oldu kocaman beze geliyor.normalde fibro kistim var onlarmi diyorum onlar olsa 2 aydir olur diye dusunuyorum yoksa apse filanmi dedim korkuyorum valla;( doktora kadin hastalik. gitsem yada genel cer.mi gitsem sasirdim ya
malesef yok canım bende dört gözle online mağaza açmalarını bekliyorumOyy penguen yerim seni yaa :))
Kızlar c&a ve hmnin online satışı var mi ben mi bulamadım
chicconun o ürünlerini bende çok beğendim canım tam kışlık harikalar ama almadım henüz. ben baktığımdaC&a daki durumdan haberdar eden arkadasa tskler çok güzel seyler aldık nerdeyse hersey tükenmişti keski daha önce gitseydim dedim bide chicco Mağazasında kışlık çok güzel kadife ürünler var bayıldım daha önce hiç Kıyafet Bölümü'nü görmemiştim şimdiye kadar gördüğüm en iyi ürünlerdi
H&m yok bizim sehirde keske online olsa ya.malesef yok canım bende dört gözle online mağaza açmalarını bekliyorum
Gule gule kullansin kuzu. Neler aldin annesi. C&a gidemedim bi ya tuhh.chickoya bakayim bariC&a daki durumdan haberdar eden arkadasa tskler çok güzel seyler aldık nerdeyse hersey tükenmişti keski daha önce gitseydim dedim bide chicco Mağazasında kışlık çok güzel kadife ürünler var bayıldım daha önce hiç Kıyafet Bölümü'nü görmemiştim şimdiye kadar gördüğüm en iyi ürünlerdi
Kampanya görmedim cnm evet biraz Pahalı ama değecek cinsten hafta içi nasip olursa kışlık Kıyafetler alıcam 3-6 aylığım nerdeyse hiç yok oğlan biraz daha uzasa giycek kıyafeti kalmadıchicconun o ürünlerini bende çok beğendim canım tam kışlık harikalar ama almadım henüz. ben baktığımda
ikinci ürüne bi kampanyası vardı hala devam ediyormu bilmiyorum da ürünler çok güzel verilen parayı hakedenlerden
Uyku tulumu kazak pantolon içi polar kapşonlulardan falan işe yarar bi kaç Parça aldım bitmeden chicco ya mutlaka herkes baksın ürünlerin hepsine aşık oldumGule gule kullansin kuzu. Neler aldin annesi. C&a gidemedim bi ya tuhh.chickoya bakayim bari
Kislik ihtiyaclarimiz var bizimde baya
Oo darisi benim kuzuya:) gule gule giyinsin insallahUyku tulumu kazak pantolon içi polar kapşonlulardan falan işe yarar bi kaç Parça aldım bitmeden chicco ya mutlaka herkes baksın ürünlerin hepsine aşık oldum
Rapor alacakmsn cnm hiç?
Çok teşekkür ederim Burda ondan yok tatlım baktım bayağı ama benzerini bulduk işe yaramadı ..benim bu çocuğa emzirme saati koymam lazım sürekli Emdiği için haliyle gazını kolay çıkaramadığı için gaz topluyor .memeyi vermesem apartmanı başıma topluyor. Bu konuyuda açıp açıp kimseyi germek istemiyorum artık tatlım ondan bi müddet geçip yazamadım ..Cnm yoksun merak ettik bizde inş bu Dönemleri çabucak atlatırsın bebişin günden güne daha huzurlu uyansın inş Nurse harveys de kullanmış mıydın gaz ilacı ?
Öyle tatlım çok teşekkür ederim benimde her gün duamdasınız dün gece hepinize bebeklerinize dua ettim Allah hepimizin yardımcısı olsuncetrina cnm dünden beri aklimdasin. Diyorum neden girmiyor yazmıyor. Şükür sağlıkta sorun yok gerisi hallolacak zamanla insallah
Ayyy çok tatlı bu hayırlı olsun geçen Burdada aynısını gördüm c&a da:)İstinye park c & a da cok güzel şeyler var kızlar. Ayılı tulumdan kalmamış bizde penguen aldık:)
Tatlım direk genel cerraha git bendede 8 tane fibro kistik var .. Ağrı yapıyorsa korkmaKizlar ya iki gundur sol gogsumu emdirirken bildginiz agliyorum ya sisti tas gibi oldu kocaman beze geliyor.normalde fibro kistim var onlarmi diyorum onlar olsa 2 aydir olur diye dusunuyorum yoksa apse filanmi dedim korkuyorum valla;( doktora kadin hastalik. gitsem yada genel cer.mi gitsem sasirdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?