İnş cnm ya oğlum böyle kel gibi mi kalcak diye biraz bozuluyorumGenelde bayağı fark ediliyor dökülme tatlım..hamilelik boyunca dökülmeyenler artık dökülüyor bebişlerde de daha yenisi ve daha gür olanları çıkacak
Kolu bacağı var cnm bu uyku tulumu olarak adlandırılmıyor o zaman reyon da uyku tulumu yazıyodu :)Kolları varsa üşümez de pusete koyunca kemer kısmı bağlanır mı ki altı balon gibi çünkü
Allah kolaylık versin cnm benimkide uyanıkken illa oyalamam Lazım durmuyo müzik açıp dans ediyorum beni izliyo çocuk Şarkıları falan söyleyip oynuyorumKizlar bana ak verin,bu cocuk kucakta artik durmuyor,oturmak istiyor oturtmuyorum problem olur diye,uyanik sureside uzadi,konus konus,10 dk sonrw ondan da sikilyir,oyun halisi falan yatirmak artik care degil,kesinlikle yatmak istemiyor. Ben gerekli gormedigim icin anakucagi almadim,ama simdi sanki ihtiyacim varmis gibi geldi,ustunde duraa be 3 ay sonra oda is gormeyecek,benim uzun kalici bir coZum bulmamlazim.aktivite tarzi nasil birsey alabilirim.tecrubeli anneler cocuklari nasil oyaladiniZ
Maşallah bu minnoşa annesi
Bizim bu minik kuzular pek bi güzel ya maşallah annesi
Ayyyy tam ısırmalık kuzuna da Kocaman maşallah
Can'ım kilosu şuanda kaç
Benimkinde öyle işte bazen bakıyorum çok az doluyor ama öteki alıp başını gitmiş biri ayrı öteki daha da ayrı normal Bnce tatlım oluyor öyle
Masallah kizlar bebisler cok tatli. Bizim daha saclar dokulmedi. Ne zaman kellescekki acaba cirkin bisi olur kel olunca keske dokulmese :)
kelebek.hill canim beniim daha bugun 2 ay oldu 60 gunluk ama kilo alimi su sekilde,
Dogum 3840
Dogumdan bir hafta sonra 3700
30 gunlukken 5500
48 gunlukken 6000
Persembe gidicez kac oldu bilmiyorum ama ben zayifladigini dusunuyorum yuzu filan cokuk geliyo gozume.
Aynen benim durumumu anlatmışın ya, ben de Karadenizliyim eşim Güney doğulu , bu erkek hürmeti bunlarda da var :) hele kaynanam erkekler için o kadar ulvi şeyler söylüyoki şimdi burda söyleyip sinirleri hoplatmayayım :) ama şunu unutuyorlar o erkekleri doğuranlar da kadın.. Benim kızım var ama nasip olur oğlum olursa asla onlar gibi yetiştirmeyeceğim, vız gelir tırs gider onlarının gelenekleriHeh aynı bende de salıncak yatak bi kaç battaniye bi yerde bez Islak mendil ıvır zıvır ihtiyaçları oturma odası böyle bide yatak odası var ki sorma uyurken basıcam tokadı eşime bi gün dünle bugün anlasın diye çıkardıklarını kaldırmim dedim bugün üst üste 2 pantolon 2 pijama 2 Tişört var rahatsız olmuyo bide olmadığı gibi dolaptan sürekli yenisini Alıp giyip çıkartıyo bari çıkardığın pijamayı gir yine yok anam olmuyo anasına küfredicem sonunda böyle alıştırmak nedir ya !!!! Eşim tarafı Erkeğe aşırı Kıymet verir ve asla erkek öyle iş yapmaz su bile almaz o derece çok şükür en azından suyunu Alıp karnını doyuruyo bensiz ama onun dışında temizlik düzen Sıfır!!! Bi örnek verim yeni Evliyiz kv evinde büyük bi yemek verildi çocuklara sofra kurdum tabaklarını hazırlayıp veriyorum Herşeyden az az koyuyorum sormuyorum yani bir Sürü çocuğa tek tek ne istersin diye yicegini yer yemezse bırakır içlerinden bi erkek çocugu 10-11 yaslarında döndü bana ben bunu istemedim Şunları koy bana benim şalter bi Attı döndüm çocuğa ben sizinkilere benzemem ha ben karadenizliyim kalk kendin al!! Dedim çocuk bakakaldı hani küçük olsa neyse aklı kesmese 10-11 yasında kendinden büyüğe iş buyurmak nedir ya
Cnmmm bizim zeynepin de öyle oldu 2800 dogdu ilk ay 4400 ikinci ay 5750 bu ay da 6400 olmus yani ilk iki ay bir kilonun ustu bu ay sadece 650 gr ben son gunlerdeki meme reddine baglamistim azaldi emmesi ama sen simdi boyle diyince normal diye düşündüm sizin emmede bi sikinti olmus muydu eger her zamanki gibiyse dedigin gibi hareketlenmesiyle ilgilidir cnmKizlar selammm...
Size ne sorcamm...
Bebisleriniz 3. Ay kac kilo aldi??
Benim kizim ilk 1-2 ay 1 kilo aldi en az ama bu ay 600 gr almis tam 3 aylik olmus normaldir dimi? Doktora yarn gidecez bugn saglik ocaginda olculdu de. Bir de rotarix asi olduk.
Bu ara baya algilari elle tutmasi hareketleri gelisti, galiba ondan kilo alimi azaldii..
Seni iyi anliyorum canim bizim babamizda birqz gec geliyor.butun bir hafta evin icinde cok skliyorum gidecek bi arkadas filanda yok.ancak pazar gunu cikiyoruz.bizim hatun arabayi cok swviyor.yada biyere gidince sessizce uyuyor:) sen hic denedinmi gitmeye yada arkadaslarin cokmu uzakki durmazsa geri donerdin eve.Kızlar bana az akıl verin. Kızım aglayinca benim psikolojim bozuluyor sankieşim de işte gece çalışıyor kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Biliyorum bebek bu ağlayacak tabi ki ama kendime engel olamıyorum. Evde de çok bunaldim sanki arkadaslarima gitsem elif durmaz diye gidemiyorum napicam ben
Cnm kilo alımları 3 aydan itibaren azalıcak zaten bu hızla alsalar sumo güreşçilerine dönerler :) cnm normal 3 aylık bebeği olanlara sor hemen hemen aynı kilodadırlar3725 dogdu canm, su an 6300
Donem donem boy atiyorlar canm
Belki ondan oyle geldi sana.
Masallah canm ilk ay cok guzel alms.
Bizim dogumda: 3725 sonrasinda 3450 olmustu
1 aylik: 4500
2 aylik: 5700
3 aylik: 6300
Yani en az bu ay aldi acaba hareketlendiler diye mi az aliyorlar diye dusundm ben de
Aynen cnm benim oğlum var ve Hiçte öyle yetişmicek kendi işini kendi görebilen kadına saygı ve sevgi duyan biri olucak inş :) kv Ler kadınlar olarak birbirlerine hiç acımazlar geline kıza acımak yok misal :) eltim halı yıkarken kv kendi halılarını da yıkattı tabi sabahtan aksama soğuk suda durunca hasta oldu kız bende bişeyler yesinler diye bana çağırdım arada kv diyo ki akşam sakın oğlumun yanında bişey deme Yemeğini Verde sen sonra yatarsın !! Oğlu aç kalmasında ne olursa olsun! Ben Hemşireyim gece nöbetinden gelirdim hiç nöbetten mi geldin demeden misafir gelicekse benden de iş beklerlerdi ramazanda Oruçlu ve yorgun halde:) gerçi biz geliniz bizi boşver kızına bile hiç acımazAynen benim durumumu anlatmışın ya, ben de Karadenizliyim eşim Güney doğulu , bu erkek hürmeti bunlarda da var :) hele kaynanam erkekler için o kadar ulvi şeyler söylüyoki şimdi burda söyleyip sinirleri hoplatmayayım :) ama şunu unutuyorlar o erkekleri doğuranlar da kadın.. Benim kızım var ama nasip olur oğlum olursa asla onlar gibi yetiştirmeyeceğim, vız gelir tırs gider onlarının gelenekleri
Aynı ben gidicek arkadasım yok resmen eve tıkıldım :s ist.daki arkadaslar bi ara tekrar buluşma ayarlansa bende gelirdimSeni iyi anliyorum canim bizim babamizda birqz gec geliyor.butun bir hafta evin icinde cok skliyorum gidecek bi arkadas filanda yok.ancak pazar gunu cikiyoruz.bizim hatun arabayi cok swviyor.yada biyere gidince sessizce uyuyor:) sen hic denedinmi gitmeye yada arkadaslarin cokmu uzakki durmazsa geri donerdin eve.
Valla zor anam ya.annelik guzel bi duygu cok sukur ama iste bu zamanlarda sanirim sabir edicez napalim.yaza insallah buyurler ozqman bizde ora senin bura benim gezeriz :))Aynı ben gidicek arkadasım yok resmen eve tıkıldım :s ist.daki arkadaslar bi ara tekrar buluşma ayarlansa bende gelirdim
Anne böyle alıştırdığı için eşten de bekliyorlar ve genelde kadına hiç saygı duymayan erkekler oluyorlar böyle erkekleri paralıyasım geliyo Tmm eşim dağınıktır ama iyi bi adamdır bana ve kararlarıma saygı duyar destekler kv kalsa hiç çalışma evde dur doğur çocuk büyüt boyna sanki biz kadınlar başka hiç bişey yapamazmışız gibi ! Oğlum 1 yasına gelsin sonrasında bende yapmak istediğim şeylere devam edicemBu erkeklwre aşırı hurmeti anlamıyorum. Bizim bi akraba vardi. 8 yaşında ki oğluna 15 yaşındaki ablasina hizmet ettirirdi. Nasil sinir olurdum varya. Buyuge saygı degilde sadece erkege yapılması gerekiyoru anlamiyorum. Oğlumu hersye yardim eden biri olarak yetiştircem insallah Allah izin verirse.
Demek ki normal 3.ayda hepsi benzer kilolarda oluyorlar ilk aylar hızlı kilo almalarıda bence normal yasama uyum Sağlamak adına oluyo yağ dokuları az oldugu için yoksa zor olurduCnmmm bizim zeynepin de öyle oldu 2800 dogdu ilk ay 4400 ikinci ay 5750 bu ay da 6400 olmus yani ilk iki ay bir kilonun ustu bu ay sadece 650 gr ben son gunlerdeki meme reddine baglamistim azaldi emmesi ama sen simdi boyle diyince normal diye düşündüm sizin emmede bi sikinti olmus muydu eger her zamanki gibiyse dedigin gibi hareketlenmesiyle ilgilidir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?