Kim bakcak kuzuyaaaÇarşamba günü canım.
Bu kis cok cetin gecicek galiba bizim icin:))
Anne yuregi bu olsa gerek.annem bisey olunca anne olunca anlarsiniz derdi hep ozaman bizde amannn derdik ne var sanki ama oyle degilmis
Canım bende xok yalnızım eşimin yüzünü zor görüorö akşam geldiğinde uyumuş oluoruz sabah hemen kalkıpmişe gidiyor
Bende enes ağladığı zaman cok kötü oluorm insann sinirleri bozuluyor gercekten normal yani yaşadığın bide hep evde gercekten olmuyor
Arkadaşlarına git nie gitmeyesin ağlasa orda da ağlar belkide tüm gün uyur bilemezsin:) hem onlarda kucaklarına alır iki rahatlarsın ben sürwkli gidiyorum yani her çarşamba kızlarla birbirimize gidiorz ev gezmesii hepimz cocukluyuz 4 kişiyiz buarada :) ne kadar cocuklsr cekiştirsede giderken enes arabada ciyak ciyak ağlasa daa yinede giddiyorum cünkü cok iyi geliyor hem enesde gezmeye alışır die düşünüyorum :)) cık gez tstlım ev gezmesi daha rahat oluo)
Kızlar oğlumun bir süredir en uzun uykusu 3 saat ama haftasonu sık uyansa da gündüz bile hep uyumak istedi . sonuç ? oğluma yeni özellikler yüklenmiş z. daha çok gülüyor ses çıkarıyor ve elini şimdilik sadece sağ elini bilinçli bir şeye uzatabiliyor. Böyle yumruk yapıp vuruyor çok komik ya görmeniz lazım :)
Kızlar bana az akıl verin. Kızım aglayinca benim psikolojim bozuluyor sankieşim de işte gece çalışıyor kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Biliyorum bebek bu ağlayacak tabi ki ama kendime engel olamıyorum. Evde de çok bunaldim sanki arkadaslarima gitsem elif durmaz diye gidemiyorum napicam ben
Beni de alin beni de . ayni durumdayim kizlar tek basina evde curuyecegim heralde bazen o kadar sıkılıyorum ki bi de kiz aglamaya baslayinca tam timarhanelik oluyorum yani esim bi pazar gunu evde o gunde temizlik yapioz cogunlukla :)Seni iyi anliyorum canim bizim babamizda birqz gec geliyor.butun bir hafta evin icinde cok skliyorum gidecek bi arkadas filanda yok.ancak pazar gunu cikiyoruz.bizim hatun arabayi cok swviyor.yada biyere gidince sessizce uyuyor:) sen hic denedinmi gitmeye yada arkadaslarin cokmu uzakki durmazsa geri donerdin eve.
Eki Görüntüle 1905713 ELA sıze mrb dıyor teyzeleri
Boyda dogumda 53Boy atıyodur cnm ondan sana öyle gelmiştir ama 1. Ay ve 2. Ay Arasında kilo alımı seninkinin baya farklı olucak gibi bu ay boya gitti demekki bende persembe saglık Ocağına gidicem 66 günlük oluyoruz gerçi bakalım büyümüş mü oğlum kv zayıflamış diyo :)
Aynen canim masallah. Ondandir tabi. Kiloya cok takilma gene 600 gram almis normal bencr3725 dogdu canm, su an 6300
Donem donem boy atiyorlar canm
Belki ondan oyle geldi sana.
Masallah canm ilk ay cok guzel alms.
Bizim dogumda: 3725 sonrasinda 3450 olmustu
1 aylik: 4500
2 aylik: 5700
3 aylik: 6300
Yani en az bu ay aldi acaba hareketlendiler diye mi az aliyorlar diye dusundm ben de
Canım ben toplamadım tam tersi yaydım 18 saat derse giriyorum haftanın beş günü ilk 3 4 saat giriyorum eve geliyorum evim okula yakın hemen evde oluyorum çok uzun ayrı kalmak istemedim beninşallah derslerini toplamışlardır bikaç güne canım
Tesekkurler teyzesııııOy masallahhseninki de tontini olms gibi duruyor kizz..
Sağol canım çok teşekkür ederim bende iyi şeyler düşünmeye çalışıyorumNormal bende biraz kanama bile olmuştu Ağrı'yla beraber ..inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu ..aklına hiçççç kötü şeyler getirme
Seni iyi anliyorum canim bizim babamizda birqz gec geliyor.butun bir hafta evin icinde cok skliyorum gidecek bi arkadas filanda yok.ancak pazar gunu cikiyoruz.bizim hatun arabayi cok swviyor.yada biyere gidince sessizce uyuyor:) sen hic denedinmi gitmeye yada arkadaslarin cokmu uzakki durmazsa geri donerdin eve.
Nerde oturuyosun cnm
Canım bende xok yalnızım eşimin yüzünü zor görüorö akşam geldiğinde uyumuş oluoruz sabah hemen kalkıpmişe gidiyor
Bende enes ağladığı zaman cok kötü oluorm insann sinirleri bozuluyor gercekten normal yani yaşadığın bide hep evde gercekten olmuyor
Arkadaşlarına git nie gitmeyesin ağlasa orda da ağlar belkide tüm gün uyur bilemezsin:) hem onlarda kucaklarına alır iki rahatlarsın ben sürwkli gidiyorum yani her çarşamba kızlarla birbirimize gidiorz ev gezmesii hepimz cocukluyuz 4 kişiyiz buarada :) ne kadar cocuklsr cekiştirsede giderken enes arabada ciyak ciyak ağlasa daa yinede giddiyorum cünkü cok iyi geliyor hem enesde gezmeye alışır die düşünüyorum :)) cık gez tstlım ev gezmesi daha rahat oluo)
Boyda dogumda 53
30 gunlukken 55
48 gunlukken 58 cm di canim.
63 gunluk olcaz asiya gittigimizde bakalim boy kilo kaac. Seninkiler nasildi canim
Aynen canim masallah. Ondandir tabi. Kiloya cok takilma gene 600 gram almis normal bencr
Can'ım ohalden dolayı rapor sıkıntı ücretsiz de almadım başladım ben 2 hafta olduTopicte cok ogretmen vardi.herkes izin bittigi gibi basliyormu?raporla yada ayliksiz izinle ilk donemi kapatmayi dusunene varmi
Rica ederim canım ben de C&da n güzel şeyler aldım ama kapanmasına üzüldün çünkü Bebek kıyafetleri çok güzeldi kaliteli pamukluyduC&a daki durumdan haberdar eden arkadasa tskler çok güzel seyler aldık nerdeyse hersey tükenmişti keski daha önce gitseydim dedim bide chicco Mağazasında kışlık çok güzel kadife ürünler var bayıldım daha önce hiç Kıyafet Bölümü'nü görmemiştim şimdiye kadar gördüğüm en iyi ürünlerdi
Topicte cok ogretmen vardi.herkes izin bittigi gibi basliyormu?raporla yada ayliksiz izinle ilk donemi kapatmayi dusunene varmi
Yani sana benziyor dedim canim:)Anlamadım:)
Herkes ayni durumda desenize:) Allah yardimcimiz olsun :))Beni de alin beni de . ayni durumdayim kizlar tek basina evde curuyecegim heralde bazen o kadar sıkılıyorum ki bi de kiz aglamaya baslayinca tam timarhanelik oluyorum yani esim bi pazar gunu evde o gunde temizlik yapioz cogunlukla :)
Ne kadar büyümüş ya maşallah :)Eki Görüntüle 1905713 ELA sıze mrb dıyor teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?