2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu kis cok cetin gecicek galiba bizim icin:))
Anne yuregi bu olsa gerek.annem bisey olunca anne olunca anlarsiniz derdi hep ozaman bizde amannn derdik ne var sanki ama oyle degilmis

Oyle canm cidden farkli oluyor anne olunca. Hem o kadar mukemmel bi duygu hem de surekli bi endise hali iste :)

En guzelini yapiyosun canm. Valla ben de gezentilerdenim eve tikilinca kotu oluyo. Herkesin firsati olsa da geZse insallah.
Ev gezmesi de yapiyorm avm park gezmesi de her yere gidiyoruz kizimla :)

Ay bizimki de bu ara her gun yeni bi sey ogreniyo yaa cok tatli masallah bebeklerimizee

Beni de alin beni de . ayni durumdayim kizlar tek basina evde curuyecegim heralde bazen o kadar sıkılıyorum ki bi de kiz aglamaya baslayinca tam timarhanelik oluyorum yani esim bi pazar gunu evde o gunde temizlik yapioz cogunlukla :)

Boyda dogumda 53
30 gunlukken 55
48 gunlukken 58 cm di canim.
63 gunluk olcaz asiya gittigimizde bakalim boy kilo kaac. Seninkiler nasildi canim
Aynen canim masallah. Ondandir tabi. Kiloya cok takilma gene 600 gram almis normal bencr

Uzak degil aslinda cnm denemek lazim haklisin

Deneyecegim canim kendi ruh sagligim icin bunu yapmaliyim sanirim :)

Boyda dogumda 53
30 gunlukken 55
48 gunlukken 58 cm di canim.
63 gunluk olcaz asiya gittigimizde bakalim boy kilo kaac. Seninkiler nasildi canim

Aynen canim masallah. Ondandir tabi. Kiloya cok takilma gene 600 gram almis normal bencr

Normal gorunuyor haklisin canm
Ama gene de insan takiliyor iste tatlis bebeklerimiz bizimm

Rica ederim canım ben de C&da n güzel şeyler aldım ama kapanmasına üzüldün çünkü Bebek kıyafetleri çok güzeldi kaliteli pamukluydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…