- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Masallah oy bu cok tatli yaaaa,bak seninkininde goZleri renkli kalacak benden demesi,ya yesil kalir yada en kotu ela kalirBi masallahinizida biz alalım teyzeler buda benim minik prensesin
Saol canım ilk doğduğunda lacivertti en son bu hali aldı inşallah değişmezMasallah oy bu cok tatli yaaaa,bak seninkininde goZleri renkli kalacak benden demesi,ya yesil kalir yada en kotu ela kalir
Sanmam degisecegini,bizimki 40. Gun artik rengininoturttu,o zaman neyse hala ayni,degisecegini hic sanmiyorum.Saol canım ilk doğduğunda lacivertti en son bu hali aldı inşallah değişmez
İnşallah cnmSanmam degisecegini,bizimki 40. Gun artik rengininoturttu,o zaman neyse hala ayni,degisecegini hic sanmiyorum.
Genelde bayağı fark ediliyor dökülme tatlım..hamilelik boyunca dökülmeyenler artık dökülüyor bebişlerde de daha yenisi ve daha gür olanları çıkacakÖyle bi dönem mi var ? Oğlumun zaten pek saçı yok arada bi kaç tel dökülmüş görüyorum benim saçım zaten hep dökülür bi değişiklik yok gibi şimdilik farkedilir ölçüde bi dökülme mi olucak
Kolları varsa üşümez de pusete koyunca kemer kısmı bağlanır mı ki altı balon gibi çünküDenicem ama eşim zaten ufak almış tulumu 1-2 kere anca giyer Çokta güzel bu tulumlar dışarı çıkarkende iyi olur aslında hiç üşümez heralde
Evet her yerde saç var sürekli makine çalıştırıyorum seninki 7 aya kadar çok uzun sürmüş yaBenimki dökülüyor 1 haftadır canım... oğlumdayken o 7 aylıkken sonlanmıştı... dökülmesinden ziyade her yer kıl oluyor ya o beni delirtiyor yoksa dökülenin yerine yenisi hemen çıkıyor çok şükür
Ayyy hiç te dökülmez seninki inşallahBen sacimi baya kestirdim gecenlerde cnm henuz dokulme yok ikimizde de
Yok ya sen güzel bir düzen koyarsın grillcim onlaradüşününce seneye de rahat yok galiba.
üçü birden bizimle yatmak isterse :)
Maşallah bu minnoşa annesiEki Görüntüle 1905436 Hayırlı haftalarr herkese benim minnoşumdan teyzeleri...
Bizim bu minik kuzular pek bi güzel ya maşallah annesiBu da benim keltoş kızım teyzeleri
Ayyyy tam ısırmalık kuzuna da Kocaman maşallahBi masallahinizida biz alalım teyzeler buda benim minik prensesin
Can'ım kilosu şuanda kaçKizlar selammm...
Size ne sorcamm...
Bebisleriniz 3. Ay kac kilo aldi??
Benim kizim ilk 1-2 ay 1 kilo aldi en az ama bu ay 600 gr almis tam 3 aylik olmus normaldir dimi? Doktora yarn gidecez bugn saglik ocaginda olculdu de. Bir de rotarix asi olduk.
Bu ara baya algilari elle tutmasi hareketleri gelisti, galiba ondan kilo alimi azaldii..
Benimkinde öyle işte bazen bakıyorum çok az doluyor ama öteki alıp başını gitmiş biri ayrı öteki daha da ayrı normal Bnce tatlım oluyor öyleCanım benim bariz büyük sağ göğsüm. Sol göğsüm hiç dolmuyo sağ göğsümse hep dolu hiç boşalmıyor gibi..
Maşallah şehla bakışlı rqbbim nazardan esirgesinBi masallahinizida biz alalım teyzeler buda benim minik prensesin
Maşallah kuzuma o netatli dudaklar isirmalik vallaBu da benim keltoş kızım teyzeleri
Wuww mavis mavis bakiyor bahti guzel omru guzel olsun kuzununEki Görüntüle 1905436 Hayırlı haftalarr herkese benim minnoşumdan teyzeleri...
Bende ama ne bilim keski böyle kalsa ama benimki koyulaşır belki ama seninki kesin maviBen yine de 6. Ayı bekliyorum canım
Ay inş benim oğlumda babaya çeker gür olur Saçları benim ki ince telli ve düz gür değilBen de kelmişim bebekken... saçlarım dolgun ve gürdür
Boy atıyodur cnm ondan sana öyle gelmiştir ama 1. Ay ve 2. Ay Arasında kilo alımı seninkinin baya farklı olucak gibi bu ay boya gitti demekki bende persembe saglık Ocağına gidicem 66 günlük oluyoruz gerçi bakalım büyümüş mü oğlum kv zayıflamış diyo :)Masallah kizlar bebisler cok tatli. Bizim daha saclar dokulmedi. Ne zaman kellescekki acaba cirkin bisi olur kel olunca keske dokulmese :)
kelebek.hill canim beniim daha bugun 2 ay oldu 60 gunluk ama kilo alimi su sekilde,
Dogum 3840
Dogumdan bir hafta sonra 3700
30 gunlukken 5500
48 gunlukken 6000
Persembe gidicez kac oldu bilmiyorum ama ben zayifladigini dusunuyorum yuzu filan cokuk geliyo gozume.
İnş cnm :)Seninkide renkli goZlu kalcak o zaman canimmm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?