2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Genelde bayağı fark ediliyor dökülme tatlım..hamilelik boyunca dökülmeyenler artık dökülüyor bebişlerde de daha yenisi ve daha gür olanları çıkacak

Denicem ama eşim zaten ufak almış tulumu 1-2 kere anca giyer Çokta güzel bu tulumlar dışarı çıkarkende iyi olur aslında hiç üşümez heralde
Kolları varsa üşümez de pusete koyunca kemer kısmı bağlanır mı ki altı balon gibi çünkü

Evet her yerde saç var sürekli makine çalıştırıyorum seninki 7 aya kadar çok uzun sürmüş ya

Eki Görüntüle 1905436 Hayırlı haftalarr herkese benim minnoşumdan teyzeleri...
Maşallah bu minnoşa annesi

Bu da benim keltoş kızım teyzeleri
Bizim bu minik kuzular pek bi güzel ya maşallah annesi

Bi masallahinizida biz alalım teyzeler buda benim minik prensesin
Ayyyy tam ısırmalık kuzuna da Kocaman maşallah

Can'ım kilosu şuanda kaç
Canım benim bariz büyük sağ göğsüm. Sol göğsüm hiç dolmuyo sağ göğsümse hep dolu hiç boşalmıyor gibi..
Benimkinde öyle işte bazen bakıyorum çok az doluyor ama öteki alıp başını gitmiş biri ayrı öteki daha da ayrı normal Bnce tatlım oluyor öyle

Kizlar bana ak verin,bu cocuk kucakta artik durmuyor,oturmak istiyor oturtmuyorum problem olur diye,uyanik sureside uzadi,konus konus,10 dk sonrw ondan da sikilyir,oyun halisi falan yatirmak artik care degil,kesinlikle yatmak istemiyor. Ben gerekli gormedigim icin anakucagi almadim,ama simdi sanki ihtiyacim varmis gibi geldi,ustunde duraa be 3 ay sonra oda is gormeyecek,benim uzun kalici bir coZum bulmamlazim.aktivite tarzi nasil birsey alabilirim.tecrubeli anneler cocuklari nasil oyaladiniZ

Masallah kizlar bebisler cok tatli. Bizim daha saclar dokulmedi. Ne zaman kellescekki acaba cirkin bisi olur kel olunca keske dokulmese :)

kelebek.hill canim beniim daha bugun 2 ay oldu 60 gunluk ama kilo alimi su sekilde,
Dogum 3840
Dogumdan bir hafta sonra 3700
30 gunlukken 5500
48 gunlukken 6000
Persembe gidicez kac oldu bilmiyorum ama ben zayifladigini dusunuyorum yuzu filan cokuk geliyo gozume.

Boy atıyodur cnm ondan sana öyle gelmiştir ama 1. Ay ve 2. Ay Arasında kilo alımı seninkinin baya farklı olucak gibi bu ay boya gitti demekki bende persembe saglık Ocağına gidicem 66 günlük oluyoruz gerçi bakalım büyümüş mü oğlum kv zayıflamış diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…