2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende geçen Düğüne gittim emzirmekle kendimi kasmak istemedim açıkcası Dr.a sordum günde bi kere mama vermekte sakınca yok dedi bende böyle durumlarda veriyorum hazırladım Yanıma aldım acıkınca verdim emdi biraz uyudu uyandı etrafa baktı öyle böyle 2 saat durduk kalktık teyzelerin yanına da oturmadım bebeği olan kadınların yanında oturdum ohh herkes birbirini anlıyo kimse bişey demedi

Kizlar selammm...
Size ne sorcamm...
Bebisleriniz 3. Ay kac kilo aldi??
Benim kizim ilk 1-2 ay 1 kilo aldi en az ama bu ay 600 gr almis tam 3 aylik olmus normaldir dimi? Doktora yarn gidecez bugn saglik ocaginda olculdu de. Bir de rotarix asi olduk.
Bu ara baya algilari elle tutmasi hareketleri gelisti, galiba ondan kilo alimi azaldii..

Canım benim bariz büyük sağ göğsüm. Sol göğsüm hiç dolmuyo sağ göğsümse hep dolu hiç boşalmıyor gibi..

Çıt çıtlı badi vardı üstünde çıplak teni terledi hemen bi dahakine incecik tulum giydircem
Acik ten diye olmus o zamn tammmm. Gaz cikarmasinda cok faydali oluyor yanliz,farkedeceksin bir kac gun sonra,eskisi gibi ikinmiyor geceleri artik,demekki sicak olmasi gerekiyormus karninin,resmini atsana nasil bir tulum seninki,benim eller acikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…