Bende geçen Düğüne gittim emzirmekle kendimi kasmak istemedim açıkcası Dr.a sordum günde bi kere mama vermekte sakınca yok dedi bende böyle durumlarda veriyorum hazırladım Yanıma aldım acıkınca verdim emdi biraz uyudu uyandı etrafa baktı öyle böyle 2 saat durduk kalktık teyzelerin yanına da oturmadım bebeği olan kadınların yanında oturdum ohh herkes birbirini anlıyo kimse bişey demediDün ilk kez kızımla bir düğüne gittik. Giderken endiselenmistim sesten rahatsiz olur diye ama çok şükür çok sıkıntı yapmadı. Ben cok yoruldum ama. Sürekli taşı, uykusu gelince uyutmaya çalış, emzir falan cok yorucuydu.. sol kolum fena ağrıyor. ama iyiydi şükür. Emzirme onlugum yanimdaydi acikinca arkada bi yerde emzirdim.
Kv'min bi tanıdığı bebeğim yarım saat önce emmiş ağlıyor diye emzir emzir deyip durdu sinirimi bozdu ama gıcık kadın. He he diyom pes de etmiyor kadın. Sürekli emzir diyo.. emzirmedim tabi ki. Davul sesleri siddetlenmisti Ipek de huysuzluk yapıyor kadın da bozuk plak gibi emzir emzir diyo eşime dedim çıktık bu sayede düğünden. :) bu tip kadınlara sinir oluyorum.
Çıt çıtlı badi vardı üstünde çıplak teni terledi hemen bi dahakine incecik tulum giydircemCanim ince giyindiricrksin,sakin3 kat yapip yatirma,sucuk gibi olur sonra,ben tek kat yapiyorum ince pijama var uzerinde,artik geceleri ikinmiyor,o sicaklik cok iyi geldi bize
Maşallah mavişe :) benim oğlumunda hala lacivert gözleri belki böyle kalırlarEki Görüntüle 1905436 Hayırlı haftalarr herkese benim minnoşumdan teyzeleri...
Maşallah ya ne güzel bebekler bunlar böyle ya benim oğlumun saçlarıda böyle ne zaman normal Saçları olucakBu da benim keltoş kızım teyzeleri
Maşallah maşallah... benim kızım daha kell :)) oğlum da öyleydi 1,5 yaşından sonra saçlar belirginleşmeye başladıBu da benim keltoş kızım teyzeleri
Maşallah ya ne güzel bebekler bunlar böyle ya benim oğlumun saçlarıda böyle ne zaman normal Saçları olucak
Ben yine de 6. Ayı bekliyorum canımMaşallah mavişe :) benim oğlumunda hala lacivert gözleri belki böyle kalırlar
Ben de kelmişim bebekken... saçlarım dolgun ve gürdürÇirkin bebiş yok zaten yaa, valla ne bilim hep kel kalacakmış gibi bi de kız olacak sıpa
Maşallah tatlis bebislereBu da benim keltoş kızım teyzeleri
Çarşamba günü canım.La Lune cnm ne zaman başlıyorsun çalışmaya?
Bi masallahinizida biz alalım teyzeler buda benim minik prensesin
Canım benim bariz büyük sağ göğsüm. Sol göğsüm hiç dolmuyo sağ göğsümse hep dolu hiç boşalmıyor gibi..Bendede sol hep dolu ve ağrı yapar ama sağdaki daha küçük normalmiş bu durum bir diğerinden daha az ve küçük oluyor genelde ..ikisini düzenli emzirmeye dikkat et ..iki üç kere verdiğin memeyi bir daha verme ötekine geç tatlım
Sadece bir gun yesil oldu,ondan sonra hep kahverengi hemde en koyusuCnm ne zamana kadar donebiliyor acaba? Sizinki basta renkli miydi?
Yok tatlim ben degisecegini hic sanmiyorum,seninki oyle kalirAhahaa oğlumda aynısı oldu canım umut etmiştik kocamaann kahverengi gözleri var... kızımın mavi değişmeZ mi acaba ?
Oy masallah masallhhhjhh,guzel kiz olacak,kotu gozlu ama acik renk teni,saclrida kumral him himmmm,Bu da benim keltoş kızım teyzeleri
Acik ten diye olmus o zamn tammmm. Gaz cikarmasinda cok faydali oluyor yanliz,farkedeceksin bir kac gun sonra,eskisi gibi ikinmiyor geceleri artik,demekki sicak olmasi gerekiyormus karninin,resmini atsana nasil bir tulum seninki,benim eller aciktaÇıt çıtlı badi vardı üstünde çıplak teni terledi hemen bi dahakine incecik tulum giydircem
Seninkide renkli goZlu kalcak o zaman canimmm,Maşallah mavişe :) benim oğlumunda hala lacivert gözleri belki böyle kalırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?