2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Nerde oturuyosun cnm

Valla zor anam ya.annelik guzel bi duygu cok sukur ama iste bu zamanlarda sanirim sabir edicez napalim.yaza insallah buyurler ozqman bizde ora senin bura benim gezeriz :))
Inş cnm ya keski havalar ısınsa hemen her gün dışarı çıkardık kışın çok çıkılmıyo dışarı bakalım nasıl geçicek bu kış

Saglıklı olsunda zamanla toparlar kilosu 4.aydan sonra yemeyede baslıcaklar o vakitte iyi kilo alırlar bence

Masallah canm ilk ay super alms bebegin hemen farki kapatmisiniz. Memede benmki de eskisi gibi degil. Dikkat cok daginik bi emiyor uc etrafa bakiyorr. Ondan da olabilirr..

Cnm kilo alımları 3 aydan itibaren azalıcak zaten bu hızla alsalar sumo güreşçilerine dönerler :) cnm normal 3 aylık bebeği olanlara sor hemen hemen aynı kilodadırlar

Anladm canm.. Normal demekki hepimiz aynii...

Masallah canm gayet iyi bence de kilo alimlarii.. Saglikliysa super gerisi onemli degil aslnda da takiyoz istee

Inş cnm ya keski havalar ısınsa hemen her gün dışarı çıkardık kışın çok çıkılmıyo dışarı bakalım nasıl geçicek bu kış

Bu kis cok cetin gecicek galiba bizim icin:))
Anne yuregi bu olsa gerek.annem bisey olunca anne olunca anlarsiniz derdi hep ozaman bizde amannn derdik ne var sanki ama oyle degilmis

Canım bende xok yalnızım eşimin yüzünü zor görüorö akşam geldiğinde uyumuş oluoruz sabah hemen kalkıpmişe gidiyor
Bende enes ağladığı zaman cok kötü oluorm insann sinirleri bozuluyor gercekten normal yani yaşadığın bide hep evde gercekten olmuyor
Arkadaşlarına git nie gitmeyesin ağlasa orda da ağlar belkide tüm gün uyur bilemezsin:) hem onlarda kucaklarına alır iki rahatlarsın ben sürwkli gidiyorum yani her çarşamba kızlarla birbirimize gidiorz ev gezmesii hepimz cocukluyuz 4 kişiyiz buarada :) ne kadar cocuklsr cekiştirsede giderken enes arabada ciyak ciyak ağlasa daa yinede giddiyorum cünkü cok iyi geliyor hem enesde gezmeye alışır die düşünüyorum :)) cık gez tstlım ev gezmesi daha rahat oluo )

Ayy enes de zaten kucakta büyüdüü az cok yattığı yerde durmaya başlamıştı ana kucağndada ışıklara müziklere bakıodu o da bozuldu az yatırym diorm altını acarken bile dırtında diken varmış gibi o nası ağlams hala kucakta illa yüzü dışarı bakıcak ay bide ağırlaştııı taşıyamıom artık kol bilek kalmadı :)) bi yatırıom bi kaldırıom ayakda salla emzir böle gecio günler vllahi bnde şu piyanolu oyun halısından almayı düşünüorm belki durur die

Kızlar oğlumun bir süredir en uzun uykusu 3 saat ama haftasonu sık uyansa da gündüz bile hep uyumak istedi . sonuç ? oğluma yeni özellikler yüklenmiş z. daha çok gülüyor ses çıkarıyor ve elini şimdilik sadece sağ elini bilinçli bir şeye uzatabiliyor. Böyle yumruk yapıp vuruyor çok komik ya görmeniz lazım :)

Ne güzel yapıyosunuz keski benimde öyle bi grubum olsa burda

Ne kadarlık oldunuz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…