Nerde oturuyosun cnmKızlar bana az akıl verin. Kızım aglayinca benim psikolojim bozuluyor sankieşim de işte gece çalışıyor kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Biliyorum bebek bu ağlayacak tabi ki ama kendime engel olamıyorum. Evde de çok bunaldim sanki arkadaslarima gitsem elif durmaz diye gidemiyorum napicam ben
Inş cnm ya keski havalar ısınsa hemen her gün dışarı çıkardık kışın çok çıkılmıyo dışarı bakalım nasıl geçicek bu kışValla zor anam ya.annelik guzel bi duygu cok sukur ama iste bu zamanlarda sanirim sabir edicez napalim.yaza insallah buyurler ozqman bizde ora senin bura benim gezeriz :))
Saglıklı olsunda zamanla toparlar kilosu 4.aydan sonra yemeyede baslıcaklar o vakitte iyi kilo alırlar benceKizlar kilo konusu acilmisken.kizim dogdugunda 2770 di boy 47 suan 2 aylik ve 4200 boyuda 58 olmus.ama simdi boyle cevremde goruncede niye az diyorum
Bugun hatta gittik doktora.saglikli diyor cok sukur bi sikinti yok diyor citi piti kiz olacak diyor.ama yinede takiliyor kafam iste heralde diyorum sutum yagli degil
Cnmmm bizim zeynepin de öyle oldu 2800 dogdu ilk ay 4400 ikinci ay 5750 bu ay da 6400 olmus yani ilk iki ay bir kilonun ustu bu ay sadece 650 gr ben son gunlerdeki meme reddine baglamistim azaldi emmesi ama sen simdi boyle diyince normal diye düşündüm sizin emmede bi sikinti olmus muydu eger her zamanki gibiyse dedigin gibi hareketlenmesiyle ilgilidir cnm
Cnm kilo alımları 3 aydan itibaren azalıcak zaten bu hızla alsalar sumo güreşçilerine dönerler :) cnm normal 3 aylık bebeği olanlara sor hemen hemen aynı kilodadırlar
Kizlar kilo konusu acilmisken.kizim dogdugunda 2770 di boy 47 suan 2 aylik ve 4200 boyuda 58 olmus.ama simdi boyle cevremde goruncede niye az diyorum
Bugun hatta gittik doktora.saglikli diyor cok sukur bi sikinti yok diyor citi piti kiz olacak diyor.ama yinede takiliyor kafam iste heralde diyorum sutum yagli degil
Inş cnm ya keski havalar ısınsa hemen her gün dışarı çıkardık kışın çok çıkılmıyo dışarı bakalım nasıl geçicek bu kış
Bu kis cok cetin gecicek galiba bizim icin:))Masallah canm ilk ay super alms bebegin hemen farki kapatmisiniz. Memede benmki de eskisi gibi degil. Dikkat cok daginik bi emiyor uc etrafa bakiyorr. Ondan da olabilirr..
Anladm canm.. Normal demekki hepimiz aynii...
Masallah canm gayet iyi bence de kilo alimlarii.. Saglikliysa super gerisi onemli degil aslnda da takiyoz istee
Canım bende xok yalnızım eşimin yüzünü zor görüorö akşam geldiğinde uyumuş oluoruz sabah hemen kalkıpmişe gidiyorKızlar bana az akıl verin. Kızım aglayinca benim psikolojim bozuluyor sankieşim de işte gece çalışıyor kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Biliyorum bebek bu ağlayacak tabi ki ama kendime engel olamıyorum. Evde de çok bunaldim sanki arkadaslarima gitsem elif durmaz diye gidemiyorum napicam ben
Ayy enes de zaten kucakta büyüdüü az cok yattığı yerde durmaya başlamıştı ana kucağndada ışıklara müziklere bakıodu o da bozuldu az yatırym diorm altını acarken bile dırtında diken varmış gibi o nası ağlamsKizlar bana ak verin,bu cocuk kucakta artik durmuyor,oturmak istiyor oturtmuyorum problem olur diye,uyanik sureside uzadi,konus konus,10 dk sonrw ondan da sikilyir,oyun halisi falan yatirmak artik care degil,kesinlikle yatmak istemiyor. Ben gerekli gormedigim icin anakucagi almadim,ama simdi sanki ihtiyacim varmis gibi geldi,ustunde duraa be 3 ay sonra oda is gormeyecek,benim uzun kalici bir coZum bulmamlazim.aktivite tarzi nasil birsey alabilirim.tecrubeli anneler cocuklari nasil oyaladiniZ
Masallahh ikinizede.sankim hep anne mi :))Eki Görüntüle 1905690 ben ve kızım
Anlamadım:)Masallahh ikinizede.sankim hep anne mi :))
İyiz tatlım yalnız o gözler neyyy maşallahh japoncukkk çok sevimliiii cok tatlısınız kiiSlm anneler nasılsınız uzun zaman oldu giremedim siteye
Evet gözler çekik :) teşekkür ederimİyiz tatlım yalnız o gözler neyyy maşallahh japoncukkk çok sevimliiii cok tatlısınız kii
Maşallah gozlere japon kuzunun rabbim saglikli omur nasip etsin bahtlari guzel.olsunEki Görüntüle 1905690 ben ve kızım
Ne güzel yapıyosunuz keski benimde öyle bi grubum olsa burdaCanım bende xok yalnızım eşimin yüzünü zor görüorö akşam geldiğinde uyumuş oluoruz sabah hemen kalkıpmişe gidiyor
Bende enes ağladığı zaman cok kötü oluorm insann sinirleri bozuluyor gercekten normal yani yaşadığın bide hep evde gercekten olmuyor
Arkadaşlarına git nie gitmeyesin ağlasa orda da ağlar belkide tüm gün uyur bilemezsin:) hem onlarda kucaklarına alır iki rahatlarsın ben sürwkli gidiyorum yani her çarşamba kızlarla birbirimize gidiorz ev gezmesii hepimz cocukluyuz 4 kişiyiz buarada :) ne kadar cocuklsr cekiştirsede giderken enes arabada ciyak ciyak ağlasa daa yinede giddiyorum cünkü cok iyi geliyor hem enesde gezmeye alışır die düşünüyorum :)) cık gez tstlım ev gezmesi daha rahat oluo)
Ay çekik Gözlerini yerim ben senin maşallah :)Eki Görüntüle 1905690 ben ve kızım
Ne kadarlık oldunuz tatlımKızlar oğlumun bir süredir en uzun uykusu 3 saat ama haftasonu sık uyansa da gündüz bile hep uyumak istedi . sonuç ? oğluma yeni özellikler yüklenmiş z. daha çok gülüyor ses çıkarıyor ve elini şimdilik sadece sağ elini bilinçli bir şeye uzatabiliyor. Böyle yumruk yapıp vuruyor çok komik ya görmeniz lazım :)
Teşekkürler teyzesi :)amin inşallahMaşallah gozlere japon kuzunun rabbim saglikli omur nasip etsin bahtlari guzel.olsun
Bende küçükken çekik gözlüymüsüm:)Ay çekik Gözlerini yerim ben senin maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?