Allah yardımcıları olsun bezi var,okulu var var da var ,hep yardımlarla da bakılır mı ki bir çocuğa,Kuzum ben ankaradayim eger mama falan alacak durumu yoksa yardim etmekte isterim allah biz sahip cikalimki allahta bize sahip ciksin sonucta yalan dunya ne yaparsak elimizle diger tarafa o gidicek allah herkesi iyi insanlara denk getirsin
Marka adı otri bebe canım zaten.fizyolojik serum ayrı ondan biliyorsundur bilmiyorsan da yazayım dedim:)Kızlar bebisimin burnu tıkalı otri Bebe alacağım ama hangisinden almalıyım bilmiyorum. Birde nasıl kullanmam lazım yardimci olursaniz sevinirim teşekkür ler simdiden
Ohh ohhh gelenin valla nevşin hanim nasıl oldu iyidir inşallah bende bugün kanguruyu taktim kizimla misket oynadım daraldim artikin yaniLa Lune
Gülistaaaannn
Doğum günün kutlu olsun canım , nice senelere inşallah
Bugün benim büyük kızında Doğum günü
11 e bastı
Arkadaşları geldi , ev diskoya döndü
Çıska çıska bende eğleniyorum nevşinle
Aynen canim bunun mavisiydinymeria-burcu cnm bundan sanirim dimi o
Bugun oldum ben, nihayetKızlar benim sütüm kesileli çok oldu ama regl olmadım hala... sizce neden olmuş olabilir?
Bakilmaz eyvallah canim ama biz elimizden geleni yapalim geriside allahın takdiri o koymustur bir yoluna zaten verdiklerimiz kucuk gelenler fazla olanlar canimAllah yardımcıları olsun bezi var,okulu var var da var ,hep yardımlarla da bakılır mı ki bir çocuğa,
Marka adı otri bebe canım zaten.fizyolojik serum ayrı ondan biliyorsundur bilmiyorsan da yazayım dedim:)
Cekirdek aile cok sevimlisiniz nevaya bittim yalnız asada pastaya bakiyorAy kızlar yaa çok memnun oldum herkes doğum günümü kutlamış. Çok çok sağolun.Eki Görüntüle 1906551
Herkesin günü gecesi muhteşem geçsin umarım.
Aynen canim bunun mavisiydi
Ay kızlar yaa çok memnun oldum herkes doğum günümü kutlamış. Çok çok sağolun.Eki Görüntüle 1906551
Herkesin günü gecesi muhteşem geçsin umarım.
Allah acil şifalar versin kuzunaKızlar doktordan geliyoruz, çocuk doktoru hidroseli var bi cerraha görünün demişti.
Yumurtalıklarında iki tarafta da su fıtığı var, bununla karşılaşan oldu mu?
Kendiliğinden geçmesi bekleniyormuş, geçmezse yaşında ameliyat dedi.
Hamileliğim de mide cebini görememekle geçmişti.
Allah devasız dert vermesin ama canım sıkıldı biraz.
Çok ilgisini çekti pasta baya uzun inceledi. Sütten de tadına bakar artık.Cekirdek aile cok sevimlisiniz nevaya bittim yalnız asada pastaya bakiyor
Bende onu yazacaktım bugün sanırım doğum günüLa Lune nin <3 nice Mutlu yıllara tatlım
Çok teşekkür ederim canlar.La Lune tatlm gecmişi okyandm bugn doğm günün mü iyi ki doğdunn tatlımm yeni yaşın kutlu olsunn :))
Cnm bana da yolla iletişim bilgilerini ben de yollayayım Ne zamana lazım ne zaman yollayayım o benim kızım da küçülmusleri var hastane çıkışları vesaire Baattaaniye falan da var elimizden geldiğince verelim inşallah da çocuğunu sağ salim kucağına alır
tugbayhan cnm sendin sanırım ihtiyacı olan biri için kiyafet isteyen. Ben de az once esimle konustum da herkes kiyafet gönderecek nasilsa bizde bez alalim dedik. Bebegin kilosunu falan biliyor musun kac numara alalim? Bir de iletisim bilgilerini gönderirsen netten alip direk senin adrese gondereyim
Kizlar Allah razi olsun valla cidden. Ben size ozelden gonderiyorum birazdan bilgilerimi.
Canim benim 1 no bezlerim vardi onlari hazirladim vermek icin ama kac kilo vs bilmiyorum. 1 no olur heralde sonucta yenidogan hep 1 no kullandik hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?