2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kuzum ben ankaradayim eger mama falan alacak durumu yoksa yardim etmekte isterim allah biz sahip cikalimki allahta bize sahip ciksin sonucta yalan dunya ne yaparsak elimizle diger tarafa o gidicek allah herkesi iyi insanlara denk getirsin
Allah yardımcıları olsun bezi var,okulu var var da var ,hep yardımlarla da bakılır mı ki bir çocuğa,
Kızlar bebisimin burnu tıkalı otri Bebe alacağım ama hangisinden almalıyım bilmiyorum. Birde nasıl kullanmam lazım yardimci olursaniz sevinirim teşekkür ler simdiden
Marka adı otri bebe canım zaten.fizyolojik serum ayrı ondan biliyorsundur bilmiyorsan da yazayım dedim:)

Ohh ohhh gelenin valla nevşin hanim nasıl oldu iyidir inşallah bende bugün kanguruyu taktim kizimla misket oynadım daraldim artikin yani

La Lune mutlu musmutlu yıllara bebeşin eşin ve tüm ailenle güzel huzurlu bir ömür diliyorum evladınla ilk doğum günün neler hissediyorsundur onun dilinde agular vardır şimdi gözleriyle kutluyordur doğum gününü nice yıllara

Kızlar benim sütüm kesileli çok oldu ama regl olmadım hala... sizce neden olmuş olabilir?

Allah yardımcıları olsun bezi var,okulu var var da var ,hep yardımlarla da bakılır mı ki bir çocuğa,

Marka adı otri bebe canım zaten.fizyolojik serum ayrı ondan biliyorsundur bilmiyorsan da yazayım dedim:)
Bakilmaz eyvallah canim ama biz elimizden geleni yapalim geriside allahın takdiri o koymustur bir yoluna zaten verdiklerimiz kucuk gelenler fazla olanlar canim

Allah acil şifalar versin kuzuna

Cekirdek aile cok sevimlisiniz nevaya bittim yalnız asada pastaya bakiyor
Çok ilgisini çekti pasta baya uzun inceledi. Sütten de tadına bakar artık.
Bende onu yazacaktım bugün sanırım doğum günü La Lune nin <3 nice Mutlu yıllara tatlım
La Lune tatlm gecmişi okyandm bugn doğm günün mü iyi ki doğdunn tatlımm yeni yaşın kutlu olsunn :))
Çok teşekkür ederim canlar.

Kizlar Allah razi olsun valla cidden. Ben size ozelden gonderiyorum birazdan bilgilerimi.

Canim benim 1 no bezlerim vardi onlari hazirladim vermek icin ama kac kilo vs bilmiyorum. 1 no olur heralde sonucta yenidogan hep 1 no kullandik hepimiz.

Ha böyle fotolar görünce sanmayın ki ben b.k temizlemiyorum. Nevayı babası aldı biraz 2 saattir uyusun diye uğraşıyorum. Annelikte mola yok. ama bugün uzun uzun Ağu magu yaptı bana kendince doğum günümü kutladı. Huyuna da nazına da katlanacağız artık.

Kizlar Allah razi olsun valla cidden. Ben size ozelden gonderiyorum birazdan bilgilerimi.

Canim benim 1 no bezlerim vardi onlari hazirladim vermek icin ama kac kilo vs bilmiyorum. 1 no olur heralde sonucta yenidogan hep 1 no kullandik hepimiz.

Tmm cnm en kisa zamanda alicam insallah. Ben 0 numara kullandim da baya bir sure :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…