2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Saol lunecim ..Aynen Can'ım ben 9 aya razıydım artık eskiye nazaran ağlama nöbetleri çok daha az eskiden 5 saatse şimdi 2 saat ağlıyor benim için ciddi bi azalma demek 3 ayı bitirsin geçecek toparlamaya başladı yavrum teyzeleri de çok dua etti hepiniz ayrı ayrı saolun

Benimki de kendi sesinden duymuyor cogu zaman :) telefonu dayiyorum kulagina oyle duyup susuyor
Bende yaptım onu önce bi kaç saniye sessiz olup suratıma baktı anladım o an fırtına öncesi sessizlik yaptı sonra ağlamaya kaldığı yerden devam etti

Bende yaptım onu önce bi kaç saniye sessiz olup suratıma baktı anladım o an fırtına öncesi sessizlik yaptı sonra ağlamaya kaldığı yerden devam etti

Cnm ben tableti tvye baglayip seviyeyi 50ye cikariyorum o zaman susuyor yoksa bizde de tamamen susma olmuyor :) gecen önce supurge sesi actim sonra fon makinesi. Esime diyorum ki alt kattaki teyze diyordur bu saatte evi süpürdü simdi de dus aldi sac kurutuyor :) :)

Benn gece uykusu onceden iyiydi ama son 2 3 haftadır gece 3 yada 4 e kadar mizik.misik azcik uyusa gazdan uyaniyir basiyor agidi dun cok korktum aglayisi cok kotuydu en son cikti rahatladi pat uyudu sukur isimiz bitmiyorki sabahta besikte reflunyatanda yatiriyorum sen don don kafa refludenndus bazaya bisi olmamis ama nasi korktum yan donmus komple hayret ettim

Dis dedinde azilar fenaymis valla ates falan insallah kolay cikarirlar

Oyy kiyamam kuzuya ne kadar savunmasizlar ya şükür ki bisey olmamis canım

İnş tez zamanda geçicek kuzum bi sabah uyanıcaksın ve bütün gün gülücükler atıyo olucak sana

Can kuşum beni yanlış anlama şimdi sana göre biraz daha tecrübeliyim ya ondan..klasik koca modeli bende de var. beyin bu odunluğu yaptıysa bunda sonra kalas ve mobilya kıvamına kadar devam edecek. Naçizane tavsiyem sen bu duruma alış! Kocan bile olsa..tırnağın varsa başını kaşı sözünü kulağına küpe yap!

Bende aynisi olsu gecen gun,cok sinirlendim sen sadece donorsun aliyorim cocugu gidiyorum dedim. Sonradan pisman oldum ama is isten gecti,1 hafta darginlik gutti bana
Benim bal Alp oğlumun güzel anası kocaları bu tip triplemelerde çok ciddiye almamalı. İşim başımdan aşkın canım zaten burnumda modelde takılıp ben unuttum sen neyin küslüğündesin ayağına takılmak lazım haaa sonradan tatlı tatlı burnundan getirilir o ayrı
Bu sırada benim hokka burunlu Alp oğlum nasılda büyümüş Maşallah barekallah
Ah canım sizin en zor zamanlarınız 2 yaş sendromu Allah yardımcın olsun. Zarar verdiğinin farkında değildir o. Henüz hareketlerini sinirlerini duygularını kontrol edemiyor. Çok şükür biz o evreleri geçtik ama benim beynin yarısı artık yok
Büyük kardeşini hem seviyor hem biraz istemiyor gibi ama kıyamıyor da.. onun yanında kardeşe ilgiyi azaltıyoruz. Seveceksek de 'bakar mısın ne komik nasıl sevimli değil mi? Bak kardeşin ne yapmış?' Falan diyoruz hep..
Geçmiş olsun bu sırada. Kendine ne sarı uşağıma dikkat edesin!!

Tepkiler bebekten bebeğe farkedebilir. Siz tedbir amaçlı bi uzmanla görüşün.

Ahhh ahhh! Boşuna dememişler 'adam 1 gemiyi yapmış ama 1 çocuğu büyütmek istememiş' diye! Her adım her söz kaç kez tartılıyor! Aman psikolojisi bozulmasın ama özgüveni eksilmesin aman bilinç altına atmasın.. Allah'ım evlatlarımızı hayırlı et ve hayırlı insanlarla karşılaştır. Sen bizi evlatlarından utananlardan etme
Canım işte kedi o. Başka sorumluluğu yok : D
Doğum günün kutlu olsun tatlı Lune'm Maşallah barekallah size. Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Ben o tombul karabiber tanesini yerim Saçlara ayrı bi maşallah Aslan'ın saçlar döküldü abisi gibi sarı çıkacaklar sanırım. O diil abimiz beyaz tenli sarı çıkması sorun olmadı da Aslan bildiğin esmer sarı saç çıkarsa al sana şoparing al sana Tarık mengüç al sana şakşuka
Tatlım avent biberonun meme ucu 1 delikse onu 2 ya da 3 delikle değişmeni tavsiye ederim. Artık büyüdüğü için tek delik ona az gelir. İçeceği süt 90cc civarında olacağından ağzı yorulur ve emmeyi bırakabilir.
Canım kesinlikle ters yönde koymalısın. Yani yüzü sana bakacak şekilde. Hem bu şekilde senin onunla ilgilenmen ve seni görmesi daha kolay olacaktır ki.. Ayrıca bebeklerin yetişkinler gibi arabada midesi bulanmaz.
Benim 1 numarada vardı 1,5 yaşına kadar müdahale etmeyi uygun görmemişti dr. 5 aylıkken çocuk cerrahına sünnet ettirdik sonra da bir kaç cerraha gösterdim zaten çocuk dr her yerini kontrol ediyor bi sorunumuz yok çok şükür. Demem o ki korkulacak bir şey değil.

Son düzenleme:
Canım cetrinacım sen fırsat buldukça gir dök içini yine git kafanı rahatlatırız belki biraz ne demek canımızı sıkmak olur mu hiç öyle şey. Ve hepimiz evet ben güçlüyüm üstesinden gelirim diyoruz ama maalesef herşeye de yetemeyiz ya sıkma canını canım benim

Teşekkürler tatlım ben bakacam şimdi netten çünkü tek değilmişim bir kaç Bebek daha var gece hiç gaz çıkaramayan acaba nedeni ne diye

Ben önceden sırtına dogru vuruyordum. yeni öğrendim, bezinin hemen üstündeki kısma ritmik alkış şiddetinde vurunca çok kolay cikiyormus. Böyle mi yapiyordunuz siz?

Kizlar Allah razi olsun valla cidden. Ben size ozelden gonderiyorum birazdan bilgilerimi.

Canim benim 1 no bezlerim vardi onlari hazirladim vermek icin ama kac kilo vs bilmiyorum. 1 no olur heralde sonucta yenidogan hep 1 no kullandik hepimiz.
Canım bana da adres atar mısın? Şampuan ve bir kaç bişe almayı düşünüyorum bende.

Eki Görüntüle 1906585 Ha Buarada biberon kullanan annişler bugün bunu buldum belki gaz sorunu için az da olsa işe yarar
Aaa iyi oldu canım bu ya ben de ağzı kapatıp karıştırıyordum ve köpük köpük oluyor hatta birkaç kez kaşıkla karıştırmıştım sırf bu yüzden. Ama hiç gaz aklıma gelmedi bundan sonra kaşıkla karıştırırım ben de

La Lune canım benim iyi ki doğmuşsun çekirdek ailenle de koca bi maaşallahlıksınız sağlıkla yaş alman dileklerimle mutlu yıllar tatlım

Ayyyy gidiyor mudur ses acaba :) peki günde kaç saat açıyorsun ya da Hangi Zaman'lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…