2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin canim qmin valla kucucuk boyleriyla bize kafa tutuyorlar resmen ya.atakda neymis bizim zamanimizda varmiydi bizde atak gecirdikmi acaba
Yok ya ne bilsinler eskiler atağı huysuz bu huysuz ya da dötünde kurt var bunun derlerdi

Maşallah bu yakışıklıya çok tatlı ya

Oywwwww bu akşam mis gibi yatar küçük:) nice Mutlu yıllara kızına Can'ım uzun güzel bir ömrü olsun

Ay kızlar yaa çok memnun oldum herkes doğum günümü kutlamış. Çok çok sağolun.Eki Görüntüle 1906551
Herkesin günü gecesi muhteşem geçsin umarım.
Maşallah size güzel aile Allah yüzünüzden gülümsemeyi evinizden sağlığı huzuru eksik etmesin kızınızla nice güzel yıllara lunecim

Yok cnm sizde kesin bakici yada yardımcı var baksana pek süslü güzel olmuşsun

Kızlar bu iki gündür minnoşumun ağlama süreleri kısaldı umarım yavaş yavaş geçiyordur bu lanet kolik saati ..ama gece hiç gazını çıkaramıyor emiyor ve saatlerce masaj yapıyorum sırtını sıvazlıyorum yok olmuyor en son kusuyor öyle rahatlıyor ..bende grip olmuşum bugün ne Zaman sütünü içse ağız dolusu kusuyor demek ki anne hasta olunca sütten bebeğe geçiyormuş

Cok xok gecmis olsun canim.ne sutmus valla ya grip bile geciyor resmen diken ustundeyiz yafuu .nasil sogukmu oralar

Bakilmaz eyvallah canim ama biz elimizden geleni yapalim geriside allahın takdiri o koymustur bir yoluna zaten verdiklerimiz kucuk gelenler fazla olanlar canim

Bakilmaz eyvallah canim ama biz elimizden geleni yapalim geriside allahın takdiri o koymustur bir yoluna zaten verdiklerimiz kucuk gelenler fazla olanlar canim
Canim ailenle birlikte nice nice mutlu saglikli yaslara ...

Cok xok gecmis olsun canim.ne sutmus valla ya grip bile geciyor resmen diken ustundeyiz yafuu .nasil sogukmu oralar
Çok saol tatlım Bugün değiştirmediysek 10 kere üst değiştirdik içiyor kusuyor demek ki biz az bi soğuk bile alsak çocuklara geçiyor o yüzden huysuz oluyorlar .. Bugün net bir şekilde gördüm bunu .. Buralar buz gibi ya yaz kış aynı ..dün terbiyesiz üst kat komşumuz sigara atmış iki tane balkona çıkıp alıp çöpe atayım dedim işte grip oldum

Terbiyesiz adambi balkonla bu olduysa aman disari filan cikarken dikkat et canimbayagi agar demekki oranin havasi.tekraedan bebisinede sanada cok gecmis olsun

Geçmiş olsun canim dukkag et kwndine kuzuyada zor oluyordur o gece gaz olayi bizdede aynı cikaramiyit en sn agliyoruz artik napacam şaşırdı m bazen cikiyor bazen 2 saat ugrasouiruz gaza bitsede kurtulsak

Terbiyesiz adambi balkonla bu olduysa aman disari filan cikarken dikkat et canimbayagi agar demekki oranin havasi.tekraedan bebisinede sanada cok gecmis olsun
Çok saol tekrardan Can'ım zaten çocuklar çıkınca bir tek kapalı alanlara götürüyoruz bu kışı atlayalım sende dikkat et bebişe ve kendine

Geçmiş olsun canim dukkag et kwndine kuzuyada zor oluyordur o gece gaz olayi bizdede aynı cikaramiyit en sn agliyoruz artik napacam şaşırdı m bazen cikiyor bazen 2 saat ugrasouiruz gaza bitsede kurtulsak
Teşekkür ederim Can'ım ..Dün düşündüm benim oğlan gibi çıkaramayan var mı diye demek varmış kıyamam kuzuna yemin ederim çocuğu bi amuda kaldırıp silkelemediğim kalıyor çıkaramıyor en son kusuyor kusunca yine meme istiyor sonra hopppppp sar başa artık halsizlikten ne Zaman uyuyup kalırsak

İyiyiz şükür canim bol aglamali bir akşam yasiyoruz şu an sakinledik bakalim :) kizimla başbaşa süpürge sesi dinliyoruz :)
Ay kıyamam hiç Ağlamasın bu can taneleri benimki seramoni yapıyor şuan :) benimki süpürge sesine susmuyor en azından senin Minnak akıllıymış annesi :)

Çok sağol kuzum.
Yok cnm sizde kesin bakici yada yardımcı var baksana pek süslü güzel olmuşsun
İkisi de yok canım. Ben kendim uğraştım kız uyurken. Makyaj yapmayı falan pek severim. Eskiden her gün kıyafete uygun çeşit çeşit makyaj yapardım.
Çok geçmiş olsun bitanem. Kolik azalmasına sevindim demek 3 ayda tamamen geçecek. Sen 9 ayı göze almıştın. Herşey daha güzel olacak inşallah. Şu 1 seneyi bir atlatalım. Dillerini biraz çözelim 3 5 diş çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…