Yok ya ne bilsinler eskiler atağı huysuz bu huysuz ya da dötünde kurt var bunun derlerdiAmin canim qmin valla kucucuk boyleriyla bize kafa tutuyorlar resmen ya.atakda neymisbizim zamanimizda varmiydi bizde atak gecirdikmi acaba
Maşallah bu yakışıklıya çok tatlı yaEki Görüntüle 1906436 Ay kizlar markasini bilmiyorum,markafonide satiliyordu bi alayim dedim, 50 liraydi, yuzde yuz pamuk diye aldim. Gordugunuz gibi ayaklar cikiyor,ellerde disarida ve kafayi asla iceri sokmuyor,karnini sariyoruz yeter daaaa
Oywwwww bu akşam mis gibi yatar küçük:) nice Mutlu yıllara kızına Can'ım uzun güzel bir ömrü olsunLa Lune
Gülistaaaannn
Doğum günün kutlu olsun canım , nice senelere inşallah
Bugün benim büyük kızında Doğum günü
11 e bastı
Arkadaşları geldi , ev diskoya döndü
Çıska çıska bende eğleniyorum nevşinle
Maşallah size güzel aile Allah yüzünüzden gülümsemeyi evinizden sağlığı huzuru eksik etmesin kızınızla nice güzel yıllara lunecimAy kızlar yaa çok memnun oldum herkes doğum günümü kutlamış. Çok çok sağolun.Eki Görüntüle 1906551
Herkesin günü gecesi muhteşem geçsin umarım.
Ha böyle fotolar görünce sanmayın ki ben b.k temizlemiyorum.Nevayı babası aldı biraz 2 saattir uyusun diye uğraşıyorum. Annelikte mola yok. ama bugün uzun uzun Ağu magu yaptı bana kendince doğum günümü kutladı. Huyuna da nazına da katlanacağız artık.
İyiyim tatlım sen nasılsın Bebiş Nasılcetrina nasilsin cnm
Cok xok gecmis olsun canim.ne sutmus valla ya grip bile geciyor resmen diken ustundeyiz yafuuKızlar bu iki gündür minnoşumun ağlama süreleri kısaldı umarım yavaş yavaş geçiyordur bu lanet kolik saati ..ama gece hiç gazını çıkaramıyor emiyor ve saatlerce masaj yapıyorum sırtını sıvazlıyorum yok olmuyor en son kusuyor öyle rahatlıyor ..bende grip olmuşum bugün ne Zaman sütünü içse ağız dolusu kusuyor demek ki anne hasta olunca sütten bebeğe geçiyormuş
Bakilmaz eyvallah canim ama biz elimizden geleni yapalim geriside allahın takdiri o koymustur bir yoluna zaten verdiklerimiz kucuk gelenler fazla olanlar canim
Canim ailenle birlikte nice nice mutlu saglikli yaslara ...Bakilmaz eyvallah canim ama biz elimizden geleni yapalim geriside allahın takdiri o koymustur bir yoluna zaten verdiklerimiz kucuk gelenler fazla olanlar canim
Çok saol tatlım Bugün değiştirmediysek 10 kere üst değiştirdik içiyor kusuyor demek ki biz az bi soğuk bile alsak çocuklara geçiyor o yüzden huysuz oluyorlar .. Bugün net bir şekilde gördüm bunu .. Buralar buz gibi ya yaz kış aynı ..dün terbiyesiz üst kat komşumuz sigara atmış iki tane balkona çıkıp alıp çöpe atayım dedim işte grip oldumCok xok gecmis olsun canim.ne sutmus valla ya grip bile geciyor resmen diken ustundeyiz yafuu.nasil sogukmu oralar
Terbiyesiz adamÇok saol tatlım Bugün değiştirmediysek 10 kere üst değiştirdik içiyor kusuyor demek ki biz az bi soğuk bile alsak çocuklara geçiyor o yüzden huysuz oluyorlar .. Bugün net bir şekilde gördüm bunu .. Buralar buz gibi ya yaz kış aynı ..dün terbiyesiz üst kat komşumuz sigara atmış iki tane balkona çıkıp alıp çöpe atayım dedim işte grip oldum
Geçmiş olsun canim dukkag et kwndine kuzuyada zor oluyordur o gece gaz olayi bizdede aynı cikaramiyit en sn agliyoruz artik napacam şaşırdı m bazen cikiyor bazen 2 saat ugrasouiruz gaza bitsede kurtulsakKızlar bu iki gündür minnoşumun ağlama süreleri kısaldı umarım yavaş yavaş geçiyordur bu lanet kolik saati ..ama gece hiç gazını çıkaramıyor emiyor ve saatlerce masaj yapıyorum sırtını sıvazlıyorum yok olmuyor en son kusuyor öyle rahatlıyor ..bende grip olmuşum bugün ne Zaman sütünü içse ağız dolusu kusuyor demek ki anne hasta olunca sütten bebeğe geçiyormuş
Yanlis yere yazmisimCanim ailenle birlikte nice nice mutlu saglikli yaslara ...
Çok saol tekrardan Can'ım zaten çocuklar çıkınca bir tek kapalı alanlara götürüyoruz bu kışı atlayalım sende dikkat et bebişe ve kendineTerbiyesiz adambi balkonla bu olduysa aman disari filan cikarken dikkat et canimbayagi agar demekki oranin havasi.tekraedan bebisinede sanada cok gecmis olsun
İyiyim tatlım sen nasılsın Bebiş Nasıl
Teşekkür ederim Can'ım ..Dün düşündüm benim oğlan gibi çıkaramayan var mı diye demek varmış kıyamam kuzuna yemin ederim çocuğu bi amuda kaldırıp silkelemediğim kalıyor çıkaramıyor en son kusuyor kusunca yine meme istiyor sonra hopppppp sar başa artık halsizlikten ne Zaman uyuyup kalırsakGeçmiş olsun canim dukkag et kwndine kuzuyada zor oluyordur o gece gaz olayi bizdede aynı cikaramiyit en sn agliyoruz artik napacam şaşırdı m bazen cikiyor bazen 2 saat ugrasouiruz gaza bitsede kurtulsak
Ay kıyamam hiç Ağlamasın bu can taneleri benimki seramoni yapıyor şuan :) benimki süpürge sesine susmuyor en azından senin Minnak akıllıymış annesi :)İyiyiz şükür canim bol aglamali bir akşam yasiyoruz şu an sakinledik bakalim :) kizimla başbaşa süpürge sesi dinliyoruz :)
Çok güzelsiniz maşallah cnm :)Ay kızlar yaa çok memnun oldum herkes doğum günümü kutlamış. Çok çok sağolun.Eki Görüntüle 1906551
Herkesin günü gecesi muhteşem geçsin umarım.
Çok sağol kuzum.Yok ya ne bilsinler eskiler atağı huysuz bu huysuz ya da dötünde kurt var bunun derlerdi
Maşallah bu yakışıklıya çok tatlı ya
Oywwwww bu akşam mis gibi yatar küçük:) nice Mutlu yıllara kızına Can'ım uzun güzel bir ömrü olsun
Maşallah size güzel aile Allah yüzünüzden gülümsemeyi evinizden sağlığı huzuru eksik etmesin kızınızla nice güzel yıllara lunecim
İkisi de yok canım. Ben kendim uğraştım kız uyurken. Makyaj yapmayı falan pek severim. Eskiden her gün kıyafete uygun çeşit çeşit makyaj yapardım.Yok cnm sizde kesin bakici yada yardımcı var baksana pek süslü güzel olmuşsun
Çok geçmiş olsun bitanem. Kolik azalmasına sevindim demek 3 ayda tamamen geçecek. Sen 9 ayı göze almıştın. Herşey daha güzel olacak inşallah. Şu 1 seneyi bir atlatalım. Dillerini biraz çözelim 3 5 diş çıksın.Kızlar bu iki gündür minnoşumun ağlama süreleri kısaldı umarım yavaş yavaş geçiyordur bu lanet kolik saati ..ama gece hiç gazını çıkaramıyor emiyor ve saatlerce masaj yapıyorum sırtını sıvazlıyorum yok olmuyor en son kusuyor öyle rahatlıyor ..bende grip olmuşum bugün ne Zaman sütünü içse ağız dolusu kusuyor demek ki anne hasta olunca sütten bebeğe geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?