2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar D vitamini konuşulmuş..Ben carson d vitamini kullanıyorum 4 yas üzeri diye doz fazladır diye düşünmeyin..Şimdi d vitamini üzerine konuşursak fazlalığı zarar denmiş elbette her şeyin fazlası zarar ama d vitamini eksikliği
  • Tip 1 Diabet
  • Romatoid artrit
  • Osteopeni/Osteoporoz
  • Multiple skleroz
  • Depresyon
  • Obezite
  • Hipertansiyon
  • Şizofreni
  • Otizm
  • Kanser (Kolon, meme, prostat, pankreas) yapıyor.
Günlük önerilen d vitamini ihtiyacı bizim bebik grubumuzda yani 0-1 yas aralığında 400 ünite
Üst doz ise 1000 ünite.

Carlsonun 1 damlasında 400 ünite dvit var. 1 damla kullanıyoruz günlük.
Sağlık ocağının verdiği devitte 50.000 /15 ml var. 3 damla öneriyor hekimler bu da 499 üniteye tekabül ediyor hem de içinde BHA kanserojen maddesi var.
Ben bebeğimi hiç güneşe çıkaramıyorum özellikle havalar soğuduğundan beri ben bu nedenle tercih ettim..
Bizim de 600 ünite dvitaminine ihtiyacımız var.
Sağlık ocağının veridği dviti de kendim kullanacağım 4 damla.Bebeğim için BHA içerikli olduğu için kullanmıyorum ama benim için minimal bir doz aldığımız onca kanserojenin yanında hiç kalır diye düşünüyorum

Kizlar bugn bizim kiza da rota asisindan yaptirdik. Ebemiz yarim saat kadar midesine bastirmayin kusmasin dedi ama bizim kiz kusmazsa olur mu saglik ocagindan ciktik arabaya bindim biner binmez kustu boşa gitti heralde yaptigimiz asi verdigim paraya uzulmuuorum da asiyi oldugu gibi cikardiysa hic bir faydasi olmicak ya

Bu arada rotayı evde yapan var mı ?
Biim sağlık ocağı dr orderı olmadan yapamıyormuş burada bir bebekte yan etki glişmiş
Canım doz tekrarlarlanmıyor almıştır o sen merak etme :)

Kızlar doktordan geliyoruz, çocuk doktoru hidroseli var bi cerraha görünün demişti.
Yumurtalıklarında iki tarafta da su fıtığı var, bununla karşılaşan oldu mu?
Kendiliğinden geçmesi bekleniyormuş, geçmezse yaşında ameliyat dedi.

Hamileliğim de mide cebini görememekle geçmişti.

Allah devasız dert vermesin ama canım sıkıldı biraz.

amin canım sıkma canını hidrosel bizimkinde de vardı Ama fıtık yoktu bizimkinde sadece su toplamış 7 günlükken sünnet ettirdik o zaman söylemişti cocuk cerrahı zamanla iner demişti indi.

Bosa gitmemistir canim bir damlasi bile etkisini gosteriyornus zaten doz tekrari yapilmiyormus boyle bir yazi okumustum bende yaptirmadan once. Endiselenme o yuzd n. Bizde rotayı yaptirdigimiz gun cok fazla kustu kizim

amin canım sıkma canını hidrosel bizimkinde de vardı Ama fıtık yoktu bizimkinde sadece su toplamış 7 günlükken sünnet ettirdik o zaman söylemişti cocuk cerrahı zamanla iner demişti indi.

Bizimde dogmadan once anne karninda yumurtaliklarinda su kisti gorunmustu,zamanla indi, gecer dediler cunku,25 gunlukken sunnet ettirdigimizde bir sikintisi yok gorunuyor simdilik dedi,bizde bir daha kontrol ettirmedik,gecer diye dusunuyorum ama bilemedim

Kizlar benim elifim 2 gundur yemek istemiyor biberon agzinda agu yapiyor gereksiz aglamalar uykuya dalamiyor kucaga aldimi susuyir mam iatiyor biberon agzindayken elininsokup emmeye calisiyor 3 .ay ataklarında neler var nirmalmi bu durum 15p cc yiyen cocuk 90 cc 120 cc yiyip uyuyor anlamadim kucagimda agkadi gece koydum yataga gene agladi oyuncakalri koydum sallananlar varyw onlarla oynadi uyudu anlam veremedim cok komil hallaeri var lambayla konusuyor battaniyesiyle konisyit hersey agu gu ona

Kuzum ben ankaradayim eger mama falan alacak durumu yoksa yardim etmekte isterim allah biz sahip cikalimki allahta bize sahip ciksin sonucta yalan dunya ne yaparsak elimizle diger tarafa o gidicek allah herkesi iyi insanlara denk getirsin

Masallah alp huzurlu uyuyor annesi benim elifimde bile yatiyor biz hic sapka takamiyoruz agliyor takinca hic sevmedi kisin napicam bilmiyorum asiya giderken insallah kozmonotu sever yoksa yandik

Masallah alp huzurlu uyuyor annesi benim elifimde bile yatiyor biz hic sapka takamiyoruz agliyor takinca hic sevmedi kisin napicam bilmiyorum asiya giderken insallah kozmonotu sever yoksa yandik
Gecen gun kozmonotu giydirip bir baktim,3-6 ay arasi almistim teee en basindan,ama hala buyuk oglum icinde,haliyle cok rahatsiz oldu durmadi,ama yapcak bisey yok,alistiracagim mecbur.

Oyy ne guzel bir bransin var :) hemde ortaokul :) kardesimde bilişim t.ö. mezunu kpssye hazirlaniyor. Tam hayalimdeki brans sizinki :) iyidir ya kuzucuk uzmez annesini de babasini da :)
Evet canım branşım çok iyi. Bende seviyorum. Evde durumlar kötü yalnız biberon almıyor babası kaşıkla içinmiş biraz. Ağlıyordu geldiğimde memeyi de tutmadı birsuru uğraştık. Aksi gibi de doğum günüm. Üzülmekle geçti işte.

Son düzenleme:
Insallah gecer canim sikma canini benim elifiminde rahmi disinda doğmuştu dr bakti kendi kaybolucak dedi 1 ay sonra icine yerlesti rabbim dermansiz dert vermesin

Gecen gun kozmonotu giydirip bir baktim,3-6 ay arasi almistim teee en basindan,ama hala buyuk oglum icinde,haliyle cok rahatsiz oldu durmadi,ama yapcak bisey yok,alistiracagim mecbur.
Aynu benimkide 6 aylik oldu bakalim daha hic giymedik disari cikmiyoruskinhic ben hep evdeyim kizimla

Canım beyaz kalıp sabumla yıkayıp bekletiyorum suda sonra makinada yıkıyorum dalin be hacışakir granül kullanıyorum ben

Ben uğrayamadım kızım akıllanmadı ama ev curcuna annem vübabam bizde kalıyor bebek yemek temizlik ruh gibiyim ruh, eşimin işleri yoğun sabah çıkıyor gece 4 te evde ben de günde 3,5 saat uyku ile yaşıyorum geriden okumaya başladım 45 sayfa var daha güncel e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…