- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Canım doz tekrarlarlanmıyor almıştır o sen merak etme :)Kizlar bugn bizim kiza da rota asisindan yaptirdik. Ebemiz yarim saat kadar midesine bastirmayin kusmasin dedi ama bizim kiz kusmazsa olur mu saglik ocagindan ciktik arabaya bindim biner binmez kustu boşa gitti heralde yaptigimiz asiverdigim paraya uzulmuuorum da asiyi oldugu gibi cikardiysa hic bir faydasi olmicak ya
amin canım sıkma canını hidrosel bizimkinde de vardı Ama fıtık yoktu bizimkinde sadece su toplamış 7 günlükken sünnet ettirdik o zaman söylemişti cocuk cerrahı zamanla iner demişti indi.Kızlar doktordan geliyoruz, çocuk doktoru hidroseli var bi cerraha görünün demişti.
Yumurtalıklarında iki tarafta da su fıtığı var, bununla karşılaşan oldu mu?
Kendiliğinden geçmesi bekleniyormuş, geçmezse yaşında ameliyat dedi.
Hamileliğim de mide cebini görememekle geçmişti.
Allah devasız dert vermesin ama canım sıkıldı biraz.
Bosa gitmemistir canim bir damlasi bile etkisini gosteriyornus zaten doz tekrari yapilmiyormus boyle bir yazi okumustum bende yaptirmadan once. Endiselenme o yuzd n. Bizde rotayı yaptirdigimiz gun cok fazla kustu kizimKizlar bugn bizim kiza da rota asisindan yaptirdik. Ebemiz yarim saat kadar midesine bastirmayin kusmasin dedi ama bizim kiz kusmazsa olur mu saglik ocagindan ciktik arabaya bindim biner binmez kustu boşa gitti heralde yaptigimiz asiverdigim paraya uzulmuuorum da asiyi oldugu gibi cikardiysa hic bir faydasi olmicak ya
Bende alıcam bakalım bugün sipariş vercem herhalde inşallah tutar emerMeme ucunu ayrıca aldım canım, ikili olarak e bebekten
Kızlar doktordan geliyoruz, çocuk doktoru hidroseli var bi cerraha görünün demişti.
amin canım sıkma canını hidrosel bizimkinde de vardı Ama fıtık yoktu bizimkinde sadece su toplamış 7 günlükken sünnet ettirdik o zaman söylemişti cocuk cerrahı zamanla iner demişti indi.
Kuzum ben ankaradayim eger mama falan alacak durumu yoksa yardim etmekte isterim allah biz sahip cikalimki allahta bize sahip ciksin sonucta yalan dunya ne yaparsak elimizle diger tarafa o gidicek allah herkesi iyi insanlara denk getirsinYa kizlar o kadar iyisiniz ki. Vallahi Allah razi olsun kendi anasinin babasinin yapmadigini siz yapiyorsunuz birde hic tanimadiginiz birine gene hic tanimadiginiz burda tanidiginiz biri vasitasiyla.. Allah kalbinize gore versin insallah. Cidden iyilik yapan iyilik bulur rabbim evlatlarinizi size, sizi evlatlariniza bagislasinn. Ben size kendi adresimi vericem cunku kizin acik adresini bilmiyorum. Hepinizin adini tek tek soyleyerek ileticem ki ustumde hakkiniz kalmasin :)
Vallahi ben ne yalan soyleyeyim hic umudum yoktu ama isteyenin bir yuzu kara istemeyenin iki yuzu demisler. cok sukurki iyi insanlar hala var.
Ozelden sizlere adresimi yazayim. Iletisim bilgilerimide vereyim o sekilde hallederiz. Tekrar sagolun kizin mutlulugu paha bicilemez olucak eminim.
Masallah alp huzurlu uyuyor annesi benim elifimde bile yatiyor biz hic sapka takamiyoruz agliyor takinca hic sevmedi kisin napicam bilmiyorum asiya giderken insallah kozmonotu sever yoksa yandikEki Görüntüle 1906436 Ay kizlar markasini bilmiyorum,markafonide satiliyordu bi alayim dedim, 50 liraydi, yuzde yuz pamuk diye aldim. Gordugunuz gibi ayaklar cikiyor,ellerde disarida ve kafayi asla iceri sokmuyor,karnini sariyoruz yeter daaaa
Gecen gun kozmonotu giydirip bir baktim,3-6 ay arasi almistim teee en basindan,ama hala buyuk oglum icinde,haliyle cok rahatsiz oldu durmadi,ama yapcak bisey yok,alistiracagim mecbur.Masallah alp huzurlu uyuyor annesi benim elifimde bile yatiyor biz hic sapka takamiyoruz agliyor takinca hic sevmedi kisin napicam bilmiyorum asiya giderken insallah kozmonotu sever yoksa yandik
Evet canım branşım çok iyi. Bende seviyorum. Evde durumlar kötü yalnız biberon almıyor babası kaşıkla içinmiş biraz. Ağlıyordu geldiğimde memeyi de tutmadı birsuru uğraştık. Aksi gibi de doğum günüm. Üzülmekle geçti işte.Oyy ne guzel bir bransin var :) hemde ortaokul :) kardesimde bilişim t.ö. mezunu kpssye hazirlaniyor. Tam hayalimdeki brans sizinki :) iyidir ya kuzucuk uzmez annesini de babasini da :)
Insallah gecer canim sikma canini benim elifiminde rahmi disinda doğmuştu dr bakti kendi kaybolucak dedi 1 ay sonra icine yerlesti rabbim dermansiz dert vermesinKızlar doktordan geliyoruz, çocuk doktoru hidroseli var bi cerraha görünün demişti.
Aynu benimkide 6 aylik oldu bakalim daha hic giymedik disari cikmiyoruskinhic ben hep evdeyim kizimlaGecen gun kozmonotu giydirip bir baktim,3-6 ay arasi almistim teee en basindan,ama hala buyuk oglum icinde,haliyle cok rahatsiz oldu durmadi,ama yapcak bisey yok,alistiracagim mecbur.
Kuzum naptiniz bugun ortopediste gidecektin dr ne dedi aklim sende beni bilgilendir senden haber bekliyorum insallah palvik bandaja gerek kalmamistir
Canım beyaz kalıp sabumla yıkayıp bekletiyorum suda sonra makinada yıkıyorum dalin be hacışakir granül kullanıyorum benSidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.
Ben uğrayamadım kızım akıllanmadı ama ev curcuna annem vübabam bizde kalıyor bebek yemek temizlik ruh gibiyim ruh, eşimin işleri yoğun sabah çıkıyor gece 4 te evde ben de günde 3,5 saat uyku ile yaşıyorum geriden okumaya başladım 45 sayfa var daha güncel eBugün buralar pek sessiz. 3 aya yaklasinca bebekler akillaniyor sanirim anneler hic uğramıyor ya da tam tersi uğrayamıyor :) bizim babamız işte kızımla basbasayiz. Esim ohalden dolayi izinsiz full çalışıyor maalesefinsallah bir an once normala döner gercekten eşimle vakit gecirmeyi özledim
Ben vita Sanol kullanıyorumkizlar ya bu monovit d3 vitamin damlasiyla ilgili hep kotu konusulmus ben ondan veriyorum sizler neler kullaniyorsunuz ne onerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?