2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım bende vermek isterdim ama benim kıyafetleri kuzkardeşim getirdi hep şimdi ikinci için ona geri vericem bazılarınıda fakir hastalarım var onlara vericem oğlanınkileri hep öyle yapıyorum benim önümde hep gebeler olduğundan bide fakir muhit olduğundan vercek çok kişi var

Kuzum sen naptin kalcayi gittinimizmi dr

Ha
Hangi biberonla denedin canım ben avent alıcam en küçük uçlusunu inşallah alır bide kaşık biberonlar da var bak isterden doğum günün kutlu olsun

Kuzum naptiniz bugun ortopediste gidecektin dr ne dedi aklim sende beni bilgilendir senden haber bekliyorum insallah palvik bandaja gerek kalmamistir

Çok şükür canım bandaj falan gerek yok dedi bacaklar eşit hareketler iyi.
Bogumlar eşit değil dedim onların bi önemi yokmuş. Usg sonucuna da kalça çıkığı denemez, bu gelişmekte olan bi kalça usgsi dedi. İçiniz rahat olabilir dedi. Bir ay sonra tekrar goturcez. Çift beze devam.

Ha

Hangi biberonla denedin canım ben avent alıcam en küçük uçlusunu inşallah alır bide kaşık biberonlar da var bak isterden doğum günün kutlu olsun
Çok sağol kuzum. Avent ve madela ile denedi eşim. Gerçi ilk defa verdik ne yapacağını anlamamış olabilir. Deneyeceğiz işte. Olmadı bende öyle yaparım.
Doğum günün kutlu olsun La lune cim :)
Çok sağol tatlım. [/QUOTE]

Ayy nasi sevindim darisi bize insallah cumrteside ben goturucem bakalim rabbim kuzularimi korusun her gece ruyamda o bandajlaam izledim de oyoce siyirdim ben

Cnm bana da yolla iletişim bilgilerini ben de yollayayım Ne zamana lazım ne zaman yollayayım o benim kızım da küçülmusleri var hastane çıkışları vesaire Baattaaniye falan da var elimizden geldiğince verelim inşallah da çocuğunu sağ salim kucağına alır

Kızlar bebisimin burnu tıkalı otri Bebe alacağım ama hangisinden almalıyım bilmiyorum. Birde nasıl kullanmam lazım yardimci olursaniz sevinirim teşekkür ler simdiden

Oncelikle dogum gunun kutlu olsun canım. Biberonu almamasi kötü olmuş kaşıkla zor olmuştur yedirmek. Senin kizinda sinirlenince gözü meme falan görmüyor sanırım bizimki de aynısı. Sen denesen birazda evdeyken biberonla vermeyi alışması için azda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…