- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
Canım bende vermek isterdim ama benim kıyafetleri kuzkardeşim getirdi hep şimdi ikinci için ona geri vericem bazılarınıda fakir hastalarım var onlara vericem oğlanınkileri hep öyle yapıyorum benim önümde hep gebeler olduğundan bide fakir muhit olduğundan vercek çok kişi varYa kizlar o kadar iyisiniz ki. Vallahi Allah razi olsun kendi anasinin babasinin yapmadigini siz yapiyorsunuz birde hic tanimadiginiz birine gene hic tanimadiginiz burda tanidiginiz biri vasitasiyla.. Allah kalbinize gore versin insallah. Cidden iyilik yapan iyilik bulur rabbim evlatlarinizi size, sizi evlatlariniza bagislasinn. Ben size kendi adresimi vericem cunku kizin acik adresini bilmiyorum. Hepinizin adini tek tek soyleyerek ileticem ki ustumde hakkiniz kalmasin :)
Vallahi ben ne yalan soyleyeyim hic umudum yoktu ama isteyenin bir yuzu kara istemeyenin iki yuzu demisler. cok sukurki iyi insanlar hala var.
Ozelden sizlere adresimi yazayim. Iletisim bilgilerimide vereyim o sekilde hallederiz. Tekrar sagolun kizin mutlulugu paha bicilemez olucak eminim.
Kuzum sen naptin kalcayi gittinimizmi drBen uğrayamadım kızım akıllanmadı ama ev curcuna annem vübabam bizde kalıyor bebek yemek temizlik ruh gibiyim ruh, eşimin işleri yoğun sabah çıkıyor gece 4 te evde ben de günde 3,5 saat uyku ile yaşıyorum geriden okumaya başladım 45 sayfa var daha güncel e
Hangi biberonla denedin canım ben avent alıcam en küçük uçlusunu inşallah alır bide kaşık biberonlar da var bak isterden doğum günün kutlu olsunEvet canım branşım çok iyi. Bende seviyorum. Evde durumlar kötü yalnız biberon almıyor babası kaşıkla içinmiş biraz. Ağlıyordu geldiğimde memeyi de tutmadı birsuru uğraştık. Aksi gibi de doğum günüm. Üzülmekle geçti işte.
Kuzum naptiniz bugun ortopediste gidecektin dr ne dedi aklim sende beni bilgilendir senden haber bekliyorum insallah palvik bandaja gerek kalmamistir
Doğum günün kutlu olsun La lune cim :)Evet canım branşım çok iyi. Bende seviyorum. Evde durumlar kötü yalnız biberon almıyor babası kaşıkla içinmiş biraz. Ağlıyordu geldiğimde memeyi de tutmadı birsuru uğraştık. Aksi gibi de doğum günüm. Üzülmekle geçti işte.
Çok sağol kuzum. Avent ve madela ile denedi eşim. Gerçi ilk defa verdik ne yapacağını anlamamış olabilir. Deneyeceğiz işte. Olmadı bende öyle yaparım.Ha
Hangi biberonla denedin canım ben avent alıcam en küçük uçlusunu inşallah alır bide kaşık biberonlar da var bak isterden doğum günün kutlu olsun
Çok sağol tatlım.Doğum günün kutlu olsun La lune cim :)
Ayy nasi sevindim darisi bize insallah cumrteside ben goturucem bakalim rabbim kuzularimi korusun her gece ruyamda o bandajlaam izledim de oyoce siyirdim benÇok şükür canım bandaj falan gerek yok dedi bacaklar eşit hareketler iyi.
Bogumlar eşit değil dedim onların bi önemi yokmuş. Usg sonucuna da kalça çıkığı denemez, bu gelişmekte olan bi kalça usgsi dedi. İçiniz rahat olabilir dedi. Bir ay sonra tekrar goturcez. Çift beze devam.
[/QUOTE]Çok sağol kuzum. Avent ve madela ile denedi eşim. Gerçi ilk defa verdik ne yapacağını anlamamış olabilir. Deneyeceğiz işte. Olmadı bende öyle yaparım.
Çok sağol tatlım.
[/QUOTE]Çok sağol kuzum. Avent ve madela ile denedi eşim. Gerçi ilk defa verdik ne yapacağını anlamamış olabilir. Deneyeceğiz işte. Olmadı bende öyle yaparım.
Çok sağol tatlım.
Çok sağol tatlım.
Cnm bana da yolla iletişim bilgilerini ben de yollayayım Ne zamana lazım ne zaman yollayayım o benim kızım da küçülmusleri var hastane çıkışları vesaire Baattaaniye falan da var elimizden geldiğince verelim inşallah da çocuğunu sağ salim kucağına alırYa kizlar o kadar iyisiniz ki. Vallahi Allah razi olsun kendi anasinin babasinin yapmadigini siz yapiyorsunuz birde hic tanimadiginiz birine gene hic tanimadiginiz burda tanidiginiz biri vasitasiyla.. Allah kalbinize gore versin insallah. Cidden iyilik yapan iyilik bulur rabbim evlatlarinizi size, sizi evlatlariniza bagislasinn. Ben size kendi adresimi vericem cunku kizin acik adresini bilmiyorum. Hepinizin adini tek tek soyleyerek ileticem ki ustumde hakkiniz kalmasin :)
Vallahi ben ne yalan soyleyeyim hic umudum yoktu ama isteyenin bir yuzu kara istemeyenin iki yuzu demisler. cok sukurki iyi insanlar hala var.
Ozelden sizlere adresimi yazayim. Iletisim bilgilerimide vereyim o sekilde hallederiz. Tekrar sagolun kizin mutlulugu paha bicilemez olucak eminim.
Evet canım branşım çok iyi. Bende seviyorum. Evde durumlar kötü yalnız biberon almıyor babası kaşıkla içinmiş biraz. Ağlıyordu geldiğimde memeyi de tutmadı birsuru uğraştık. Aksi gibi de doğum günüm. Üzülmekle geçti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?