2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Olabilir canım dediğin gibi
Peki daha sonradan nasıl arttı sütün ??

Aynı durumdayım meme dolmuyo gibi sütüm var biliyorum ne bileyim işte takıyorum artık gece kalkmauçyınca azaldı galiva sağmaya kaşkıyorum 45-110 mk arası çıkıyo 3 saat emmemiş oluyo

Dediğini bende düşünüyorum gece uzun yatıyor o süre emilmediği için acaba süt gerimi çekiliyor diye düşünüyorum
Bendemi kalkıp sağsam gece neyapsam ya

Aynen öyle gökçeciğim
Bende çok istiyorum en az 1 yaşa kadar emmesini
Diğerlerinde olmadı 3 aydan sonra ,bari bu emsin istiyorum
Aguuuuu buguuuuuu aaaaayyyyy uzatarak söylüyor benim kızımda
Sesini tanımaya çalışıyor galiba

İnşallah dediğin gibidir lunem.
İşe başlamışsın tekrar
Allah kolaylık versin canım.
Geçmişe pek bakamıyorum ya başım dönüyo valla
Balık gibi atlıyorum ortaya
Senin bebede kanlı mukuslu kaka vardı ne oldu onu. Sonuçları ??

Kizlar dun baya disardaydik yoruldu iyice oglum en son kudurdu zaten eve gelene kadar neyse. 12 de emdi en son alarm kurmuyorum 2 en fazla 3 saatte emmeye kalkiyordu. Dun 7.30 du uyandigimizda cok panikledim doktora yazdim whatsuptan 5 saati gecirme sakın dedi sizinde aklinizda olsun artik 5 saate alarm kurcam. Gerci bidaha yatar mi o kadar bilmiyorum

Olabilir canım dediğin gibi
Peki daha sonradan nasıl arttı sütün ??
Sütüm var mı yok mu diye düşünmeyi bıraktım sütüm var dedim hep özellikle bişey yemeye ihtiyacım da yok dedim yani işin özü psikolojimi düzelttim düşünmüyorum artık geçen biri paylaşmıştı kedi yavrularını emziriyo düşünmüyo sütüm var mı yok mu diye ve sütü tüm yavrulara yetiyo biz çok düşünüyoruz

Canm bizim doktor gece artik hoc kalkmasa bile sorun yok dedi ki doktor degistirdik eskisi de ayni fikirdeydi. Ben hic dokunmuyorm ama hic sabaha kadr uyudugu olmadi tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…