Benim oğlum 2 aylık ben verdim cnm hiç bişey olmaz zaten Ihlamur en zararsız verilebilir olan Çay diye biliyorumKizlar 3 aylik bebege ihlamur verilir mi biraz ihlamur versem diorum belki rahatlatir oksurugune iyi gelir
Bilmezmiyim yakınız ben samandıra mezaloğın karşı sokağında içerdeyim ama biraz motta restaurantın orda bi de sende hemşirrydin demi bende samandırada hemşireyimRings avm yi biliyo musun hemen 2 sokak aşağısı sayılır sen
Aşını aile hekimliğindemi yaptırıyosun mehmet taşpınat asmyemi gidiyosun hemşiren kimGeçmişi okuya okuya anca bitirdim :) bugün 2.ay aşımızı olduk çok şükür şimdilik Ateş'i yok 66 günlüğüz 5710 gr 60 cm olmuşuz
Ben demiştim onu da bebişim ilk doğduğndaa :)) anca dank etmiş onuda yanlış anlamış iştee
Hımm yakınız cidden bende Beykoz'da hemşirelik yapıyodum belki bi ara görüşür Çay içerizBilmezmiyim yakınız ben samandıra mezaloğın karşı sokağında içerdeyim ama biraz motta restaurantın orda bi de sende hemşirrydin demi bende samandırada hemşireyim
Evet aşıları asm de yaptırıyorum ama aile hekimliğinin adına bakmadım hemşirem dilek hemşireAşını aile hekimliğindemi yaptırıyosun mehmet taşpınat asmyemi gidiyosun hemşiren kim
Cnm moralini bozmak istemem ama kendi yaşadığımı söylim doğumdan sonraki 2-3 hafta sürekli sütümün az oldugunu çocuğa yetmediğini söylediklerinde moralim bozulmuştu ve cidden sütüm azalmıştı hiç sertleşmiyodu göğüslerim süt vardı ama azdı anlıyodum ondan sonraki haftalarda düzeldi ve 3-4 saate doluyo göğüslerim önceki gibi sertleşiyo ve miktarı arttı sagıncada Anlıyorum bide şöyle bişey olabilir gögüs hacmin artmıştır belki çocuğun ihtiyacı arttıgı için belki o Yüzden yumuşaktır dolmaya başlar eskisi gibi merak etme
Aynı durumdayım meme dolmuyo gibi sütüm var biliyorum ne bileyim işte takıyorum artık gece kalkmauçyınca azaldı galiva sağmaya kaşkıyorum 45-110 mk arası çıkıyo 3 saat emmemiş oluyo
İyi bebeğim çok şükürr ilk zamanların zorluğu yok uykusuzluğa alıştık artık :))
Aütümün olmadığını hiç düşünmedim düşünmicemde inş 2 yaşına kadar eözircem diye düşünüyorum hatta hayatmda sinir olduğm şeyler olsa bile bebemin rızkını size yedirtmicem diye susuyorm herşeye üzüntüden kaçmasın alimallah
Büyüyolar agular gugular hayata bambaşka bişey katıyorr insann içi gidiyor bi gülücük herşeyi unutturuyor yaa :))
Aynen canım. Ben geleceğimde haber vereyim sana. Buluşup görüşelim çok kıskanıyorum ben bu istanbul grubunu. Hatta ızmir de anne bebekler için bir yer açılmış. Wom mu neydi adı da.
Ah canım nerede. Bebeğin süt ürünleri içeren şeyler yediğin zaman alerji oluyor. Ben yemiyorum süt içeren birşey.
Kimse kızmadı tatlım ama ne bileyim. Her anne süt vermek ister böyle yaralarını desiyorum gibi hissettim.
Bende d3 durm aynı kuzum. Korkma bizim sıpaları büyüdü memede damla bırakmıyorlar.
kelebek.hill Canım naptrsn nasıl gdyr zayıflama gruplarıı
Sütüm var mı yok mu diye düşünmeyi bıraktım sütüm var dedim hep özellikle bişey yemeye ihtiyacım da yok dedim yani işin özü psikolojimi düzelttim düşünmüyorum artık geçen biri paylaşmıştı kedi yavrularını emziriyo düşünmüyo sütüm var mı yok mu diye ve sütü tüm yavrulara yetiyo biz çok düşünüyoruzOlabilir canım dediğin gibi
Peki daha sonradan nasıl arttı sütün ??
Kizlar dun baya disardaydik yoruldu iyice oglum en son kudurdu zaten eve gelene kadar neyse. 12 de emdi en son alarm kurmuyorum 2 en fazla 3 saatte emmeye kalkiyordu. Dun 7.30 du uyandigimizda cok panikledim doktora yazdim whatsuptan 5 saati gecirme sakın dedi sizinde aklinizda olsun artik 5 saate alarm kurcam. Gerci bidaha yatar mi o kadar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?