2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yatsana kızım ne böreği? Hay maşallah valla erkek olsam senin gibi hatun alırdım. 10 bebe bakar üstüne de kuş sütlü sofra kurarsın sen.

Hahah rahmetli annem bu kızın poposunda kurt var kurt derdi
Napim nevşinim gece anneyi yatırıyor nasılsa bide yetmedi gündüz 11-12 lere kadar yet yer yatarız beraber uyku tamam olunca
Yapıyorum işte :)))

Bende çok kilo almaya başladım sözde emziren verir :/ benim oğlanda telefon ışığı az açılsa uyanıyor zaten tilki gibi 30 dakikalık uykusu var tüm gün memede :) sanada Allah kolaylık versin valla seninde işin zor

Nasıl 5-6 saat uyuyo ya benim oğlum sürekli kalkıyo emmek için 2 saatte bir

Valla bilmiyorum casper öyle yazmış
Ben ebeye sormuştum benim kız 11 lere kadar zırt vırt kalkar ama sonra bi yatış o yatış yani sabah 5 bazen 6 ya kadar
Acıksa kalkardı herhalde
Dr yatıyorsa elleme uyusun enerjı toplasın dedı bana gercı uyuyan kımmm dun 6 kez kalktı

Selam canım
Bende 2 gün yıkamıyorum 3 günü yıkıyorum artık süreyi çoğalttım
Çünkü burası buuuzzz gibi soğuk artık
ben günde 3 defa yıkıyorum benimki suya aşıkkkk duşa girdiği an çığlıklarla gülüyor yavrum çıkıncada pıt pıt çıkarıyor Gazını rahatlıyor

Aynen bızım de oyle burayı da cok ozluyorum fırsat buldukca gelmeye calışıyorum sızlerı de ozluyorum ne cektık hep beraber ne heyecaanlar yasadıkkk doğurana kadar o yuzden burası benım için cok ozellll sevıyorum buraya bırbırımıze guzel seyler katıyoruZ

Bende aynı durumdayım 36-38 kıyafetleri rafa kaldırdım 42 giyiyorum yemek işini bi düzene sokamadıgım için ekmek arası bişeyler yemekten günde 1.5 ekmek rahat yiyorum vaktim yok yemek yapmaya azıcık dinlenim dediğim akşam saatlerinde babası çocugu oyalarken yemek yapıcam artık :/ Yemeğe hasret kaldım resmen

Canımı börek çektirtme kız,döt baş aldı gidiyor zaten

ben günde 3 defa yıkıyorum benimki suya aşıkkkk duşa girdiği an çığlıklarla gülüyor yavrum çıkıncada pıt pıt çıkarıyor Gazını rahatlıyor
Gunde 3 mu
Benımkı de coook sevıyordu ama serınleyınce azalttık hemen suyu unutcaj dıye korkuyorum eskıden daha eglenıyorduu sud sımdıı ne oluyor gıbısınden etrafı ızlıyır aglmaıyor allahtannn

Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio

Can'ım ben çocuk büyütme konusunda her şeyde rahat olunmasından yanayım tek bir şey hariç o da ek gıdaya erken başlama ..6. Aya kadar hiç bir şey tattırma acele etmeye hiç gerek varsa anne sütü yoksa mama..ama 6 aya kadar sadece bunlar mideleri 6 ayda sindirime elverişli ve alerjilere karşı daha güçlü olacak

Kızlar ışıme cok yarayan bır uygulançma var oradan ıstedıgınız vıdeoları ındırıyorsunuz ben bır suru nınnı ondırdım ela severek dınlıyor ustelık telı ucak mıduna alsan da calıyor ve arka arkaya calıyor bazen bır bakıyorum dınlerken uyumuşş TUBE MUSIC hem de ucretsız sız de faydalanınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…