- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Yatsana kızım ne böreği? Hay maşallah valla erkek olsam senin gibi hatun alırdım. 10 bebe bakar üstüne de kuş sütlü sofra kurarsın sen.
Bende çok kilo almaya başladım sözde emziren verir :/ benim oğlanda telefon ışığı az açılsa uyanıyor zaten tilki gibi 30 dakikalık uykusu var tüm gün memede :) sanada Allah kolaylık versin valla seninde işin zorGecelerı gırerdım bu ara uyusun da kafayı koyup yatayım dıye gozune bakıyorum telın ısıgı uykusunu kacırmasun dıye gelemıyorum bır de oğlum 1.sınıfa basladı
ELA LALE EL ELE vermiş benı cıldırtacaklar
Sızıyorum resmen gunduzlerı arada zayıflama takımlarına yazıyorum cunku emzırırken kılo almaya basladıgımı farkettım orada cok dısıplıne oldumm boyle ıste benden haberlerr
Sız anlatınn
La Lune cetrina @tugbayhan @kelebek.hill @gamzelim080 C caspe_r @yesilseven
hayalimsin1
elffth3
m.beauty @nymeria-burcu
Uyku sersemi eklemedıgım dıger fıstık anneler alınmadın ne olurrr
Nasıl 5-6 saat uyuyo yaNeden ya kimse bana bişi demedi ama
Benim kızım çoğu zaman 5 ide geçiyor 6yıda yani
Kendimi kötü hissettim şimdi
Acıkınca kalkar demişlerdi hep bana
Neyse sabah erken doktor randevumuz var zaten gidince sorayım bakalım
Benimde aklımda birtürlü fırsat bulup gidip alamadım
Bu gidişlende çıkamicam zaten , bütün ev halkı grip
En acilinden sipariş edeyim eniyisi:)
Vallahi çok doğru bir örnek kediler de okadar yavruyu birden doyuruyor
Biz insan oğlu irdelememiz takıntılarımız bitmiyor bazen
Dr yatıyorsa elleme uyusun enerjı toplasın dedı bana gercı uyuyan kımmm dun 6 kez kalktıValla bilmiyorum casper öyle yazmış
Ben ebeye sormuştum benim kız 11 lere kadar zırt vırt kalkar ama sonra bi yatış o yatış yani sabah 5 bazen 6 ya kadar
Acıksa kalkardı herhalde
Benım deeee yaaaNasıl 5-6 saat uyuyo yabenim oğlum sürekli kalkıyo emmek için 2 saatte bir
Dr.umuzun önerisine göre davranıcam canım.Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
ben günde 3 defa yıkıyorum benimki suya aşıkkkk duşa girdiği an çığlıklarla gülüyor yavrum çıkıncada pıt pıt çıkarıyor Gazını rahatlıyorSelam canım
Bende 2 gün yıkamıyorum 3 günü yıkıyorum artık süreyi çoğalttım
Çünkü burası buuuzzz gibi soğuk artık
Aynen bızım de oyle burayı da cok ozluyorum fırsat buldukca gelmeye calışıyorum sızlerı de ozluyorum ne cektık hep beraber ne heyecaanlar yasadıkkk doğurana kadar o yuzden burası benım için cok ozellll sevıyorum buraya bırbırımıze guzel seyler katıyoruZBende çok kilo almaya başladım sözde emziren verir :/ benim oğlanda telefon ışığı az açılsa uyanıyor zaten tilki gibi 30 dakikalık uykusu var tüm gün memede :) sanada Allah kolaylık versin valla seninde işin zor
Tattirmayi da yapmiycak misin peki 6 ya kadar6. Ayın bitiminde başlayacağım. 4 erken bence. Hele bir bağırsak mide falan gelişsin.
Bende aynı durumdayım 36-38 kıyafetleri rafa kaldırdım 42 giyiyorumBenimkilerde 36-38 simdi 42 yi zorluyorum, yeni kiyafette ozellikle almak istemiyorum,yerlesip kalmasin kilolr diye biran once vermrm lazim. Ama duzenli birseuler yapamiyorum
Cmv virusu kapmis canim,biyopsidede ayni sonuc cikti. Virus etkisi temizlenene kadar ilaclarimizi kullaniyoruz,degerlerin dusmesini takip edecegiz simdilik,cok sukur icimi daha rahat artik
Kiz gunde 3 kez nasi yikiyosunnnben günde 3 defa yıkıyorum benimki suya aşıkkkk duşa girdiği an çığlıklarla gülüyor yavrum çıkıncada pıt pıt çıkarıyor Gazını rahatlıyor
Canımı börek çektirtme kız,döt baş aldı gidiyor zatenOyy kıyamam ya
Ama bebeklerde büyüdükçe geçiyor o nisadada çıkmıştı çünkü şimdi lakır lakır süt içiyor yanı bişi yok artık.
nevşin fena değil biraz iştahsız gibi 5 dk bir göğüsü sonra 5dk diğer göğüsü emiyor bitti
Arkasından çökelek gibi çıkarıyor biraz gazını alırken
İnaşallah doyuyordur ya
Ben çoook kötü girip oldum burunlar akıyor Boğaz yanıyor büyük kızımda öyle ailecek virusluyuz bu ara
Kalktım bide rahat durmadım hazır yufkadan börek yaptım dibi tuttu hamur gibi oldu :)
Bişeyi tutturamadımı moralim bozuluyor hihi
Kafaya taktım yine yapacam busefer ıspanaklı :)))
Gunde 3 muben günde 3 defa yıkıyorum benimki suya aşıkkkk duşa girdiği an çığlıklarla gülüyor yavrum çıkıncada pıt pıt çıkarıyor Gazını rahatlıyor
Uyanmazsa kaldirayim mi dedim canim. Kesinlikle 5 saati gecmesin dedi benim doktorumdaCanm bizim doktor gece artik hoc kalkmasa bile sorun yok dedi ki doktor degistirdik eskisi de ayni fikirdeydi. Ben hic dokunmuyorm ama hic sabaha kadr uyudugu olmadi tabi :)
Valla yiyorum ben sen de yiyorsan veremeyiz kilo milo...Bende çok kilo almaya başladım sözde emziren verir :/ benim oğlanda telefon ışığı az açılsa uyanıyor zaten tilki gibi 30 dakikalık uykusu var tüm gün memede :) sanada Allah kolaylık versin valla seninde işin zor
Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
Aa ne güzel ...ben günde 3 defa yıkıyorum benimki suya aşıkkkk duşa girdiği an çığlıklarla gülüyor yavrum çıkıncada pıt pıt çıkarıyor Gazını rahatlıyor
Oğlumu uyuturyorum simdi uyuyunca cekerim canimResim yükler misin canım? Bende kizima almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?