Adamdaki inada,gurura,tembelliğe bak ya valla hayret,losyonu da kimden duyduysa...Maşallah canm ne kaaa güzel bnde ilk günler adama elini yıkar mısın dedim de bebeyş sevmemeyi seçti trip attı şimdi son gelişinde de antiseptik el temizleme şeysi almış gidio gelio eline sıkıo elini yıkamadan hahahah sinirlerim bozuldu insan önce elinş yıkar sonra antiseptik sıkar :)) ay bi ömür bu kocayla geçer mi diye düşünürken bu kocanın anası babasıyla geçer mi acaba yaa diye düşünr oldum ?? Bide benmkinn derdi memeleketine yerleşmek bn çok karşı cıkıom hayatta gelmem diom da o da dilinden düşürmüyor ay Allah yazdıysa bozsun :/
Benim.but bacak döt aldı başını gidiyor.eski kıyafetlerim 34 bedensezercik olupta gobusu azicikta olsun inen var mi? Kafayi siyirmak uzereyim. Hicbir kiyafetim olmuyor. Cok cirkin hissediyorum kendimi,
Vuuuu 38 kilo muydu fazlan?ben de 30 kilo aldım.beni geçen yok diyordum.12si gitmişti son durum ne acaba?korkudan tartılamıyorum.50 kiloyla hamile kaldım 80le doğuma gittimValla ben hala 7 aylik hamilemgibiyim 28 29 bedeb kot giyen ben 44 beden olmuşum magazda agliyxaktim ogrenc bir karin var hep su kortizon 18 kilo gittindaha 20 kilonvar vermem gerekn
Kız hakkını yemeyeyim şimdi aklım oğlumda değil artık ohhh diyordu ama ne olduysa benim eve ilk gelişinde oldu işte.Ona da kulp bulunur ki. Evlendik ilk tatile geldiğimizde eşim 10 kilo falan almıştı. Kvdem sarıldı ne yaptın buna dana gibi olmuş. Dal gibiydi oğlum dedi. Hayda aç bırakaydım keşke.
Alerji mi çıktı canım sizde de?
Allahim ya senden ogrenecektim isimide zaten.adamcagiz yemek gordu sayende desene :)Ay dedim 24 saat kucağımda yapıştık demesin mi işin ne bak işte ben şok...
Yoooo oğlu asıl evlenince doydu bunun farkında,bisküvi kemiriyodu benle evlenene kadar.
Buyuk adam saniyorlar el kadar bebeleriUyutmasaydın da sevsinler ne kız,saf mı anam bu adamlar:)
Onllar aglamadan mi buyudu acaba bilmiyorunki.oyle sorduklarinda insan daha cok panik oluyor vallaBuyuk adam saniyorlar el kadar bebeleribide benim esim acayip karisir sunu soyle yap bunu boyle yap. Bide niye agliyor bu cocuk elinin koruu bilsem ahh sebepsiz de aglayabilecegini anlamiyo. Gazi var ona agliyor diye tutturuyorum eline:)))))
Ver uğraşsın çıkarmaya. İyi yapmissinBuyuk adam saniyorlar el kadar bebeleribide benim esim acayip karisir sunu soyle yap bunu boyle yap. Bide niye agliyor bu cocuk elinin koruu bilsem ahh sebepsiz de aglayabilecegini anlamiyo. Gazi var ona agliyor diye tutturuyorum eline:)))))
Aynen niye agliyor niye agliyo gazi var ugras diyr veriyorum eline. Gaz cikarmayi kendinin cok iyi yaptığına da inandirdim eşimi :)))Ver uğraşsın çıkarmaya. İyi yapmissin
Onlar bebek olmadi direk kocaman oldukar:))))Onllar aglamadan mi buyudu acaba bilmiyorunki.oyle sorduklarinda insan daha cok panik oluyor valla
Kiz o nasıl bi inatmis. Valla sonrada gelin kötü olur. Ne var yani kalk yap. Tamam kizim de. Biz de can olalim baba yerine koyalimMaşallah canm ne kaaa güzel bnde ilk günler adama elini yıkar mısın dedim de bebeyş sevmemeyi seçti trip attı şimdi son gelişinde de antiseptik el temizleme şeysi almış gidio gelio eline sıkıo elini yıkamadan hahahah sinirlerim bozuldu insan önce elinş yıkar sonra antiseptik sıkar :)) ay bi ömür bu kocayla geçer mi diye düşünürken bu kocanın anası babasıyla geçer mi acaba yaa diye düşünr oldum ?? Bide benmkinn derdi memeleketine yerleşmek bn çok karşı cıkıom hayatta gelmem diom da o da dilinden düşürmüyor ay Allah yazdıysa bozsun :/
Kv dikkat etmiyor temizlik durumuna ki canim. Alp kuzusunhn sonucu çıktı mi onla alakalk birsey gormedim yada kacirdim mi canimBen bu sebepler yuzunden cocuga virus kaptirdim,ama esim hala ailesinden dolayi oldugunu kabul etmiyor. Ve bunu ima ettigimde cok kiziyor. Demekki cam fanusa koyup oyle beklemem gerekiyordu basinda,maalesef ben yoruldukc kv deye verdim cocugu,saolsun annemde bana soZde bakacakti,kv tarafimi sevmedigi icin onlar emrivaki yapip geldikce oda kacti. 3. Lohusayim gece yatagimda tek basima kaldim,kocam bile yardimci olmadi.
AhahahaBuyuk adam saniyorlar el kadar bebeleribide benim esim acayip karisir sunu soyle yap bunu boyle yap. Bide niye agliyor bu cocuk elinin koruu bilsem ahh sebepsiz de aglayabilecegini anlamiyo. Gazi var ona agliyor diye tutturuyorum eline:)))))
Tabi kız,bekar yaşıyodu,ölse bir yumurta kırıp yemez,kuru kuru bisküvi kemirir.hoş kadının yemekleri de pek bi kötü ya,yazık ne pişirsem çok güzel diyo yumuşak diyoAllahim ya senden ogrenecektim isimide zaten.adamcagiz yemek gordu sayende desene :)
Evet bizde de kanlı mukuslu kaka vardi
Düzelir düzelir :) hatta 1,5 hafta fln giç gaz olmadı sonra bi gaz sancısı başladı ama nasıl.. unutuluyo derler ya hakikaten unutuluyomuş 1.5 haftada unutmusuz sancıyı :)Inş bizlerinde düzelir :)
Dın dın dın dın atak ggeliyor bizim de son atağımız bol uykulu geçti sonrasında artan gülücükler agular :)Ya kızlar yiğit gündüzleri uyumazdı hiç.bugün sabahtan beri vızık vızık ağladı huysuzlandı,anladım uyku mızmızlığı ama yine de ihtimal vermedim bi yandan.ve bir ilke imza attı,uyuya kaldı şimdi.hasta mı olacak bu çocuk korku girdi içime...
Amaann beş dk.sürdü uykusuDın dın dın dın atak ggeliyor bizim de son atağımız bol uykulu geçti sonrasında artan gülücükler agular :)
Ben demiştim onu da bebişim ilk doğduğndaa :)) anca dank etmiş onuda yanlış anlamış işteeAdamdaki inada,gurura,tembelliğe bak ya valla hayret,losyonu da kimden duyduysa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?