2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Adamdaki inada,gurura,tembelliğe bak ya valla hayret,losyonu da kimden duyduysa...

Valla ben hala 7 aylik hamilemgibiyim 28 29 bedeb kot giyen ben 44 beden olmuşum magazda agliyxaktim ogrenc bir karin var hep su kortizon 18 kilo gittindaha 20 kilonvar vermem gerekn
Vuuuu 38 kilo muydu fazlan?ben de 30 kilo aldım.beni geçen yok diyordum.12si gitmişti son durum ne acaba?korkudan tartılamıyorum.50 kiloyla hamile kaldım 80le doğuma gittim

Ona da kulp bulunur ki. Evlendik ilk tatile geldiğimizde eşim 10 kilo falan almıştı. Kvdem sarıldı ne yaptın buna dana gibi olmuş. Dal gibiydi oğlum dedi. Hayda aç bırakaydım keşke.
Kız hakkını yemeyeyim şimdi aklım oğlumda değil artık ohhh diyordu ama ne olduysa benim eve ilk gelişinde oldu işte.
Mutfakta buzdolabının ustünde iki köpek oyuncağım var.sepet icinde.kopegin birini almış vitrine koymuş.yağdanlık bulmuş doldurup tezgaha koymuş.bi tanecik sardunya var camin onunde onu başka tarafa alalim diyip duruyodu almış.
Tırmığın tüylerini kessene(köpeğim)dur ben keseyim.anne diyorum hayvan kör,ısırmaya çalışır korkar bi tarafını kesersin.yok ertesi gün tekrar dur keseyim.
Yiğite su veriyor musun?versene.sırtını saralım,şunu yapalım,yıkayabiliyor musun?burdaki halıyı mutfağa koyalım mutfaktakini buraya getirelim.
Hayvanlı ev hergün süpürülür silinir.anam kadın kumandayı eline alıp oturuyodu ya bütün gün.akşam oğlu süpürünce de ben baktım toz yok evde diyodu.çamaşırları asarken ayyy oğlum diyodu sen camaşırda mı asıyon

Uyutmasaydın da sevsinler ne kız,saf mı anam bu adamlar:)
Buyuk adam saniyorlar el kadar bebeleri bide benim esim acayip karisir sunu soyle yap bunu boyle yap. Bide niye agliyor bu cocuk elinin koruu bilsem ahh sebepsiz de aglayabilecegini anlamiyo. Gazi var ona agliyor diye tutturuyorum eline:)))))

Buyuk adam saniyorlar el kadar bebeleri bide benim esim acayip karisir sunu soyle yap bunu boyle yap. Bide niye agliyor bu cocuk elinin koruu bilsem ahh sebepsiz de aglayabilecegini anlamiyo. Gazi var ona agliyor diye tutturuyorum eline:)))))
Onllar aglamadan mi buyudu acaba bilmiyorunki.oyle sorduklarinda insan daha cok panik oluyor valla

Ver uğraşsın çıkarmaya. İyi yapmissin

Kiz o nasıl bi inatmis. Valla sonrada gelin kötü olur. Ne var yani kalk yap. Tamam kizim de. Biz de can olalim baba yerine koyalim

Kv dikkat etmiyor temizlik durumuna ki canim. Alp kuzusunhn sonucu çıktı mi onla alakalk birsey gormedim yada kacirdim mi canim

Ahahaha

Dın dın dın dın atak ggeliyor bizim de son atağımız bol uykulu geçti sonrasında artan gülücükler agular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…