2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kuzu da inek sütü alerjisi var sanirsam da içinde süt peynir yoğurt hatta peynir altı suyu tozu olan şeyler bile yasak, o da beni zorladı baya da onu söylüyordum
Anladım canım geçmiş olsun , ben kafayı bozduğum için sütle algılar hemen süt arttırımına yöneliyor

Kiz allah iyiligini versin ne guldum he :)))
Kız bebek görmeye geldi bu,yıllardır tanıdiğım(ama evli değildik,sevgili bile değildik esimle)pek iyi bildiğim,beni pek bi seven,gelini olmam icin dualar eden kadın,ota boka karışmasın mı,devamlı bebek için şunu yap bunu yap deyip beni çıldırtmasin mı...
Bi de şöyle titiziz,(ana kız bütün gün tv.karşısındalar,hiç iş yapmazlar)oğlum böyle titizdir,dağınıkliğı sevmez falan...evi süpürmeye gerek yok baktım ben toz yok diyen kadın yani:)yoldan geldi kızım bu bluzu nereye asayım biraz nemli,kirliye mi atayım diyince yok yok temiz terli sadece diyen kadın titizmiş pehhh
En son beni üç gündür açlıktan oldürwn kadın saat kac,ay oğlum gelmek üzere yemek koyayım deyince iyice zıvanadan cıktım,akşam film koptu bende.

Hakikaten bayagi titizmis :))) iste hersey gelin olana kadar.anam bu kv lerin hepsininmi geninde var anlamadimki.hepsimi birbirine benzer ya.ogullarini yere gore sigdiramazlar evlenince cok dusunurler.biz ac birakiyoruz adamlari herseyide onlar iyi bilir zaten.biz cahiliz ya

Ne güzel canim ya bende aralik sonu gibi gidicem ama korkuyorum sinir edecek bisey yaparlar düzenini bozarlar diye
Esine tembih et canim duzenini bozacsk birsey yapmzyin diye. Ama tabi uyanikken seviyorlar guluyorlar beraber. Hatta bazen ben goturup veriyorum. Annem babam nasil istiyorsa sevmrk onlarda oyle diye. Ama tabi duzenimin bozulmasinada musade etmrdim:))

Aaa cidden mi Allah'im korusun yaa insallah sifa bulur biran once

Kizlar 3 aylik bebege ihlamur verilir mi biraz ihlamur versem diorum belki rahatlatir oksurugune iyi gelir

Insllah kuzum hicbisi olmaz kzuya alacagin mama iyi gelir hqner ver alinca gecicekmi döküntü gecmis olsum

sezercik olupta gobusu azicikta olsun inen var mi? Kafayi siyirmak uzereyim. Hicbir kiyafetim olmuyor. Cok cirkin hissediyorum kendimi,
Valla ben hala 7 aylik hamilemgibiyim 28 29 bedeb kot giyen ben 44 beden olmuşum magazda agliyxaktim ogrenc bir karin var hep su kortizon 18 kilo gittindaha 20 kilonvar vermem gerekn

Evlenmeden önce eşimin ailesiyle ilgili ne hayallerim vardı siz böyle anlatınca hayali ve hayatı gördüm :)
Bir tane reklam var ziraat abnkasiydi aanirim hayaller baska gercekler baska diye o geldi aklima maalesef her kv kp aile yapisi bir olmuyor cahilli cok bileni cok her bk biliyorlar

Çünkü aman kırılırlar, üzülürler, kötü niyetli değiller ki.
İleride tüm iyi niyetiyle gelene geçene namussuz diyen bi oğlumuz olursa görücem ben eşimi.
Allah korusun.
Bu kelime hos olmmis ne onoyle namissiz yaa kocum de kuzum de el kadar bebe dil aliskanligi olavak hepnoyle sevecekler al.sana kotu kelime saygisizlar yaa

Herkeste aynı problem sanırım eşimin kardeşi geldi. Uyuyordu kız uyandı hemen uyutmak lazım kaldı ki çığlık çığlığa zor uyuttum. Birsuru oynadılar ettiler ağlayınca bilin bakalım ne oldu? Annesi seni istiyor. 4 saat uyanık kalır mı bebe ya? Şimdi sızdı yavrum yorgunluktan.

Ay dedim 24 saat kucağımda yapıştık demesin mi işin ne bak işte ben şok...
Yoooo oğlu asıl evlenince doydu bunun farkında,bisküvi kemiriyodu benle evlenene kadar.

Bu kelime hos olmmis ne onoyle namissiz yaa kocum de kuzum de el kadar bebe dil aliskanligi olavak hepnoyle sevecekler al.sana kotu kelime saygisizlar yaa

Aslında onlara söyleyeceksin bir güzel. Öğreteceksin bebeğe şöyle yavrum kim geldi? Namussuz dede. Edepsizler.

Ay dedim 24 saat kucağımda yapıştık demesin mi işin ne bak işte ben şok...
Yoooo oğlu asıl evlenince doydu bunun farkında,bisküvi kemiriyodu benle evlenene kadar.
Ona da kulp bulunur ki. Evlendik ilk tatile geldiğimizde eşim 10 kilo falan almıştı. Kvdem sarıldı ne yaptın buna dana gibi olmuş. Dal gibiydi oğlum dedi. Hayda aç bırakaydım keşke.

Uyutmasaydın da sevsinler ne kız,saf mı anam bu adamlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…