- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Anladım canım geçmiş olsun , ben kafayı bozduğum için sütle algılar hemen süt arttırımına yöneliyorBenim kuzu da inek sütü alerjisi var sanirsam da içinde süt peynir yoğurt hatta peynir altı suyu tozu olan şeyler bile yasak, o da beni zorladı baya da onu söylüyordum
Var, arada geliyolar kadına,kocası öleli iyi...
Ne dedin sen burnunu karıştırıp koltuk arasına mı sıvazlıyorakli dengesi yerinde mi
Meme vereceğim diye mamayı az veriyorum derken çocuğun iştahı azaldı tabi benim yüzümden 3/4 saatte bir 90 cc anca içiyorEvet canım azmış gerçekten bebeğin iştahsız mı mamayı yiyip bitirebiliyor mu.
Kız bebek görmeye geldi bu,yıllardır tanıdiğım(ama evli değildik,sevgili bile değildik esimle)pek iyi bildiğim,beni pek bi seven,gelini olmam icin dualar eden kadın,ota boka karışmasın mı,devamlı bebek için şunu yap bunu yap deyip beni çıldırtmasin mı...Kiz allah iyiligini versin ne guldum he :)))
Hakikaten bayagi titizmis :))) iste hersey gelin olana kadar.anam bu kv lerin hepsininmi geninde var anlamadimki.hepsimi birbirine benzer ya.ogullarini yere gore sigdiramazlar evlenince cok dusunurler.biz ac birakiyoruz adamlari herseyide onlar iyi bilir zaten.biz cahiliz yaKız bebek görmeye geldi bu,yıllardır tanıdiğım(ama evli değildik,sevgili bile değildik esimle)pek iyi bildiğim,beni pek bi seven,gelini olmam icin dualar eden kadın,ota boka karışmasın mı,devamlı bebek için şunu yap bunu yap deyip beni çıldırtmasin mı...
Bi de şöyle titiziz,(ana kız bütün gün tv.karşısındalar,hiç iş yapmazlar)oğlum böyle titizdir,dağınıkliğı sevmez falan...evi süpürmeye gerek yok baktım ben toz yok diyen kadın yani:)yoldan geldi kızım bu bluzu nereye asayım biraz nemli,kirliye mi atayım diyince yok yok temiz terli sadece diyen kadın titizmiş pehhh
En son beni üç gündür açlıktan oldürwn kadın saat kac,ay oğlum gelmek üzere yemek koyayım deyince iyice zıvanadan cıktım,akşam film koptu bende.
Esine tembih et canim duzenini bozacsk birsey yapmzyin diye. Ama tabi uyanikken seviyorlar guluyorlar beraber. Hatta bazen ben goturup veriyorum. Annem babam nasil istiyorsa sevmrk onlarda oyle diye. Ama tabi duzenimin bozulmasinada musade etmrdim:))Ne güzel canim ya bende aralik sonu gibi gidicem ama korkuyorum sinir edecek bisey yaparlar düzenini bozarlar diye
Aaa cidden mi Allah'im korusun yaa insallah sifa bulur biran onceCanım benim sütüm kesileli çok oluyor. Yavru kuşum sadece mama içiyor. Döküntüsü de sanki ortasını sinek ısırmış gibi kabarıyor etrafı da kıpkırmızı oluyor. Aptamilden sonra hipp denedim ama yine çıktı
Ben anneme sormuştum ver dedi.1 çay kaşığı verdim iyi gelmişti ama sen bilirsin yinedeKizlar 3 aylik bebege ihlamur verilir mi biraz ihlamur versem diorum belki rahatlatir oksurugune iyi gelir
Insllah kuzum hicbisi olmaz kzuya alacagin mama iyi gelir hqner ver alinca gecicekmi döküntü gecmis olsumYeniden merhaba, bugün hipp mama denedim ama yavrumda yine aynı şekilde döküntüler başladı. Doktorunu aradım inek sütü alerjisi olabilir dedi. Aptamil in hipp alerjik bir maması varmış. Onu alacağız deneyeceğiz bakalım... dua edin kızlar olur mu? Yavrum iyi olsun hiç bir şey olmasın ....
Valla ben hala 7 aylik hamilemgibiyim 28 29 bedeb kot giyen ben 44 beden olmuşum magazda agliyxaktim ogrenc bir karin var hep su kortizon 18 kilo gittindaha 20 kilonvar vermem gereknsezercik olupta gobusu azicikta olsun inen var mi? Kafayi siyirmak uzereyim. Hicbir kiyafetim olmuyor. Cok cirkin hissediyorum kendimi,
Bir tane reklam var ziraat abnkasiydi aanirim hayaller baska gercekler baska diye o geldi aklima maalesef her kv kp aile yapisi bir olmuyor cahilli cok bileni cok her bk biliyorlarEvlenmeden önce eşimin ailesiyle ilgili ne hayallerim vardı siz böyle anlatınca hayali ve hayatı gördüm :)
Bu kelime hos olmmis ne onoyle namissiz yaa kocum de kuzum de el kadar bebe dil aliskanligi olavak hepnoyle sevecekler al.sana kotu kelime saygisizlar yaaÇünkü aman kırılırlar, üzülürler, kötü niyetli değiller ki.
İleride tüm iyi niyetiyle gelene geçene namussuz diyen bi oğlumuz olursa görücem ben eşimi.
Allah korusun.
Ay dedim 24 saat kucağımda yapıştık demesin mi işin ne bak işte ben şok...Hakikaten bayagi titizmis :))) iste hersey gelin olana kadar.anam bu kv lerin hepsininmi geninde var anlamadimki.hepsimi birbirine benzer ya.ogullarini yere gore sigdiramazlar evlenince cok dusunurler.biz ac birakiyoruz adamlari herseyide onlar iyi bilir zaten.biz cahiliz ya
Bu kelime hos olmmis ne onoyle namissiz yaa kocum de kuzum de el kadar bebe dil aliskanligi olavak hepnoyle sevecekler al.sana kotu kelime saygisizlar yaa
Ona da kulp bulunur ki. Evlendik ilk tatile geldiğimizde eşim 10 kilo falan almıştı. Kvdem sarıldı ne yaptın buna dana gibi olmuş. Dal gibiydi oğlum dedi. Hayda aç bırakaydım keşke.Ay dedim 24 saat kucağımda yapıştık demesin mi işin ne bak işte ben şok...
Yoooo oğlu asıl evlenince doydu bunun farkında,bisküvi kemiriyodu benle evlenene kadar.
Uyutmasaydın da sevsinler ne kız,saf mı anam bu adamlar:)Eşin anlayisli olmasi cok önemli. Bizde eşimin ailesi yanindayiz. 8 de uyutmaya geçtim. Eşim uyutmasanda sevseler falan dedi. Duzenini bozamam evde sen mi bakcaksin uyaninca severler diyince hak verdi Allahtan. Kp anlayışlı adamdir. Bir iki defa disardan gelince elini yıkamadan oğlumu almaya calisti. Elini yikarmisin baba bu daha minik enfeksiyon falan kapar dedkm simdi ilk iş lavaboya kosuyor. Bizim cok hosumuza gidiyor ozenli bakman dikkat etmen falan diyolar. 1.5 haftadir burdayiz sknti yasamadik sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?