Kizlar dun baya disardaydik yoruldu iyice oglum en son kudurdu zaten eve gelene kadar neyse. 12 de emdi en son alarm kurmuyorum 2 en fazla 3 saatte emmeye kalkiyordu. Dun 7.30 du uyandigimizda cok panikledim doktora yazdim whatsuptan 5 saati gecirme sakın dedi sizinde aklinizda olsun artik 5 saate alarm kurcam. Gerci bidaha yatar mi o kadar bilmiyorum
Oyun halımiz geldi bugun kızlar. Oglum bayildi. Ses çıkaran kısmı ayagina yakın koydum. Vurdukca ses geldigini anlayinca hareketlendi gazlarda pit pit çok rahat çıktı:)) tavsiye ederim
Sütüm var mı yok mu diye düşünmeyi bıraktım sütüm var dedim hep özellikle bişey yemeye ihtiyacım da yok dedim yani işin özü psikolojimi düzelttim düşünmüyorum artık geçen biri paylaşmıştı kedi yavrularını emziriyo düşünmüyo sütüm var mı yok mu diye ve sütü tüm yavrulara yetiyo biz çok düşünüyoruz
Benimkilerde 36-38 simdi 42 yi zorluyorum, yeni kiyafette ozellikle almak istemiyorum,yerlesip kalmasin kilolr diye biran once vermrm lazim. Ama duzenli birseuler yapamiyorumBenim.but bacak döt aldı başını gidiyor.eski kıyafetlerim 34 beden
Kv dikkat etmiyor temizlik durumuna ki canim. Alp kuzusunhn sonucu çıktı mi onla alakalk birsey gormedim yada kacirdim mi canim
Süt alerjisi çıktı tatlım. Nevşin nasıl oldu? Kız o kadar işin arasında buraya bakabilmen bile iyi Tulayyy. Kıyamam ben sana sen nasıl oldun?İnşallah dediğin gibidir lunem.
İşe başlamışsın tekrar
Allah kolaylık versin canım.
Geçmişe pek bakamıyorum ya başım dönüyo valla
Balık gibi atlıyorum ortaya
Senin bebede kanlı mukuslu kaka vardı ne oldu onu. Sonuçları ??
Nedense evlendikten sonra ufak bir laf bile batıyor hemen bi savunmalar bi hallerAyni ayni,evlenmeden once ailelerinden kurtulmak icin ellerinden geleni yapiyor gibi gosteriyorlar,evlendikten sonrasa onlarsiz hicbirsey yapamazmis gibi gosteriyorlar
Resim yükler misin canım? Bende kizima almak istiyorum.Oyun halımiz geldi bugun kızlar. Oglum bayildi. Ses çıkaran kısmı ayagina yakın koydum. Vurdukca ses geldigini anlayinca hareketlendi gazlarda pit pit çok rahat çıktı:)) tavsiye ederim
Bebışkolar napyr benım kı yanından ayrıldıgımda takıp edıyor ve aglıyor artıkkvır de bugun oyun parkından sarkan oyuncaklara daha bılınclı elını koydu sankı ısteyerek tutmak ıstedı
Bu arada ben artık haftada ıkı kez yıkıyorum ya sızzz?
Konuşunca aguuu diyince o da diyor yaBebışkolar napyr benım kı yanından ayrıldıgımda takıp edıyor ve aglıyor artıkkvır de bugun oyun parkından sarkan oyuncaklara daha bılınclı elını koydu sankı ısteyerek tutmak ıstedı
Bu arada ben artık haftada ıkı kez yıkıyorum ya sızzz?
kac saat uyuyor tatlim,beslenme arasi nasil. Bizimki gece 10 uuuyor,2-3 saat aralikla beslenme icin anasini ciglikla uyandiriyor,sonra gazini alip bezini degistirip geri yatagina yatiriyorum devam ediyor,sbaahta 8,30 da kendi kendine agucukla uyaniyor, sonrada kaka merasimiCanm bizim doktor gece artik hoc kalkmasa bile sorun yok dedi ki doktor degistirdik eskisi de ayni fikirdeydi. Ben hic dokunmuyorm ama hic sabaha kadr uyudugu olmadi tabi :)
Allah sabır versin canım. Bizim kuzular okula başlayana kadar o el yazısı illeti düz yazıya yerini bırakır umarım. Bizde durumlar aynı güzelim. Uyku eğitimi için uğraşıyorum. Aslında eğitim denemez pek sadece rutin oluşturuyoruz.Gecelerı gırerdım bu ara uyusun da kafayı koyup yatayım dıye gozune bakıyorum telın ısıgı uykusunu kacırmasun dıye gelemıyorum bır de oğlum 1.sınıfa basladı
ELA LALE EL ELE vermiş benı cıldırtacaklar
Sızıyorum resmen gunduzlerı arada zayıflama takımlarına yazıyorum cunku emzırırken kılo almaya basladıgımı farkettım orada cok dısıplıne oldumm boyle ıste benden haberlerr
Sız anlatınn
La Lune cetrina tugbayhan kelebek.hill G gamzelim080 C caspe_r yesilseven
hayalimsin1
Ay ben gormemiştim o mesajı.biz 10da uyuyoruz ama yanımda yattığı icin saat ikide ücte veriyorum uyku arasinda alıyor emiyor.sabah ta 10da kalkıyoruz ,yetiyor mu acaba ya emdiği?kurt düştu icimeNeden ya kimse bana bişi demedi ama
Benim kızım çoğu zaman 5 ide geçiyor 6yıda yani
Kendimi kötü hissettim şimdi
Acıkınca kalkar demişlerdi hep bana
Neyse sabah erken doktor randevumuz var zaten gidince sorayım bakalım
Benimde aklımda birtürlü fırsat bulup gidip alamadım
Bu gidişlende çıkamicam zaten , bütün ev halkı grip
En acilinden sipariş edeyim eniyisi:)
Vallahi çok doğru bir örnek kediler de okadar yavruyu birden doyuruyor
Biz insan oğlu irdelememiz takıntılarımız bitmiyor bazen
Süt alerjisi çıktı tatlım. Nevşin nasıl oldu? Kız o kadar işin arasında buraya bakabilmen bile iyi Tulayyy. Kıyamam ben sana sen nasıl oldun?
Inşallah canımHımm yakınız cidden bende Beykoz'da hemşirelik yapıyodum belki bi ara görüşür Çay içeriz
Aynenn ben deSelam canım
Bende 2 gün yıkamıyorum 3 günü yıkıyorum artık süreyi çoğalttım
Çünkü burası buuuzzz gibi soğuk artık
Yatsana kızım ne böreği? Hay maşallah valla erkek olsam senin gibi hatun alırdım. 10 bebe bakar üstüne de kuş sütlü sofra kurarsın sen.Oyy kıyamam ya
Ama bebeklerde büyüdükçe geçiyor o nisadada çıkmıştı çünkü şimdi lakır lakır süt içiyor yanı bişi yok artık.
nevşin fena değil biraz iştahsız gibi 5 dk bir göğüsü sonra 5dk diğer göğüsü emiyor bitti
Arkasından çökelek gibi çıkarıyor biraz gazını alırken
İnaşallah doyuyordur ya
Ben çoook kötü girip oldum burunlar akıyor Boğaz yanıyor büyük kızımda öyle ailecek virusluyuz bu ara
Kalktım bide rahat durmadım hazır yufkadan börek yaptım dibi tuttu hamur gibi oldu :)
Bişeyi tutturamadımı moralim bozuluyor hihi
Kafaya taktım yine yapacam busefer ıspanaklı :)))
Ay ben gormemiştim o mesajı.biz 10da uyuyoruz ama yanımda yattığı icin saat ikide ücte veriyorum uyku arasinda alıyor emiyor.sabah ta 10da kalkıyoruz ,yetiyor mu acaba ya emdiği?kurt düştu icime
6. Ayın bitiminde başlayacağım. 4 erken bence. Hele bir bağırsak mide falan gelişsin.Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
Gecmiş olsun sekerrOyy kıyamam ya
Ama bebeklerde büyüdükçe geçiyor o nisadada çıkmıştı çünkü şimdi lakır lakır süt içiyor yanı bişi yok artık.
nevşin fena değil biraz iştahsız gibi 5 dk bir göğüsü sonra 5dk diğer göğüsü emiyor bitti
Arkasından çökelek gibi çıkarıyor biraz gazını alırken
İnaşallah doyuyordur ya
Ben çoook kötü girip oldum burunlar akıyor Boğaz yanıyor büyük kızımda öyle ailecek virusluyuz bu ara
Kalktım bide rahat durmadım hazır yufkadan börek yaptım dibi tuttu hamur gibi oldu :)
Bişeyi tutturamadımı moralim bozuluyor hihi
Kafaya taktım yine yapacam busefer ıspanaklı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?