2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bebışkolar napyr benım kı yanından ayrıldıgımda takıp edıyor ve aglıyor artıkkvır de bugun oyun parkından sarkan oyuncaklara daha bılınclı elını koydu sankı ısteyerek tutmak ıstedı
Bu arada ben artık haftada ıkı kez yıkıyorum ya sızzz?

Neden ya kimse bana bişi demedi ama
Benim kızım çoğu zaman 5 ide geçiyor 6yıda yani
Kendimi kötü hissettim şimdi
Acıkınca kalkar demişlerdi hep bana
Neyse sabah erken doktor randevumuz var zaten gidince sorayım bakalım

Oyun halımiz geldi bugun kızlar. Oglum bayildi. Ses çıkaran kısmı ayagina yakın koydum. Vurdukca ses geldigini anlayinca hareketlendi gazlarda pit pit çok rahat çıktı:)) tavsiye ederim

Benimde aklımda birtürlü fırsat bulup gidip alamadım
Bu gidişlende çıkamicam zaten , bütün ev halkı grip
En acilinden sipariş edeyim eniyisi:)

Vallahi çok doğru bir örnek kediler de okadar yavruyu birden doyuruyor
Biz insan oğlu irdelememiz takıntılarımız bitmiyor bazen

Benim.but bacak döt aldı başını gidiyor.eski kıyafetlerim 34 beden
Benimkilerde 36-38 simdi 42 yi zorluyorum, yeni kiyafette ozellikle almak istemiyorum,yerlesip kalmasin kilolr diye biran once vermrm lazim. Ama duzenli birseuler yapamiyorum
Kv dikkat etmiyor temizlik durumuna ki canim. Alp kuzusunhn sonucu çıktı mi onla alakalk birsey gormedim yada kacirdim mi canim

Cmv virusu kapmis canim,biyopsidede ayni sonuc cikti. Virus etkisi temizlenene kadar ilaclarimizi kullaniyoruz,degerlerin dusmesini takip edecegiz simdilik,cok sukur icimi daha rahat artik

Süt alerjisi çıktı tatlım. Nevşin nasıl oldu? Kız o kadar işin arasında buraya bakabilmen bile iyi Tulayyy. Kıyamam ben sana sen nasıl oldun?

Oyun halımiz geldi bugun kızlar. Oglum bayildi. Ses çıkaran kısmı ayagina yakın koydum. Vurdukca ses geldigini anlayinca hareketlendi gazlarda pit pit çok rahat çıktı:)) tavsiye ederim
Resim yükler misin canım? Bende kizima almak istiyorum.

Selam canım
Bende 2 gün yıkamıyorum 3 günü yıkıyorum artık süreyi çoğalttım
Çünkü burası buuuzzz gibi soğuk artık

Gecelerı gırerdım bu ara uyusun da kafayı koyup yatayım dıye gozune bakıyorum telın ısıgı uykusunu kacırmasun dıye gelemıyorum bır de oğlum 1.sınıfa basladı
ELA LALE EL ELE vermiş benı cıldırtacaklar
Sızıyorum resmen gunduzlerı arada zayıflama takımlarına yazıyorum cunku emzırırken kılo almaya basladıgımı farkettım orada cok dısıplıne oldumm boyle ıste benden haberlerr
Sız anlatınn
La Lune cetrina tugbayhan kelebek.hill G gamzelim080 C caspe_r yesilseven
hayalimsin1
elffth3
m.beauty nymeria-burcu
Uyku sersemi eklemedıgım dıger fıstık anneler alınmadın ne olurrr

Son düzenleme:
Konuşunca aguuu diyince o da diyor yainsan deliriyor mutluluktan
Ben de haftada iki kez yikıyorum canım.

Kac s
Canm bizim doktor gece artik hoc kalkmasa bile sorun yok dedi ki doktor degistirdik eskisi de ayni fikirdeydi. Ben hic dokunmuyorm ama hic sabaha kadr uyudugu olmadi tabi :)
kac saat uyuyor tatlim,beslenme arasi nasil. Bizimki gece 10 uuuyor,2-3 saat aralikla beslenme icin anasini ciglikla uyandiriyor,sonra gazini alip bezini degistirip geri yatagina yatiriyorum devam ediyor,sbaahta 8,30 da kendi kendine agucukla uyaniyor, sonrada kaka merasimi

Allah sabır versin canım. Bizim kuzular okula başlayana kadar o el yazısı illeti düz yazıya yerini bırakır umarım. Bizde durumlar aynı güzelim. Uyku eğitimi için uğraşıyorum. Aslında eğitim denemez pek sadece rutin oluşturuyoruz.

Ay ben gormemiştim o mesajı.biz 10da uyuyoruz ama yanımda yattığı icin saat ikide ücte veriyorum uyku arasinda alıyor emiyor.sabah ta 10da kalkıyoruz ,yetiyor mu acaba ya emdiği?kurt düştu icime

Süt alerjisi çıktı tatlım. Nevşin nasıl oldu? Kız o kadar işin arasında buraya bakabilmen bile iyi Tulayyy. Kıyamam ben sana sen nasıl oldun?

Oyy kıyamam ya
Ama bebeklerde büyüdükçe geçiyor o nisadada çıkmıştı çünkü şimdi lakır lakır süt içiyor yanı bişi yok artık.
nevşin fena değil biraz iştahsız gibi 5 dk bir göğüsü sonra 5dk diğer göğüsü emiyor bitti
Arkasından çökelek gibi çıkarıyor biraz gazını alırken
İnaşallah doyuyordur ya
Ben çoook kötü girip oldum burunlar akıyor Boğaz yanıyor büyük kızımda öyle ailecek virusluyuz bu ara
Kalktım bide rahat durmadım hazır yufkadan börek yaptım dibi tuttu hamur gibi oldu :)
Bişeyi tutturamadımı moralim bozuluyor hihi
Kafaya taktım yine yapacam busefer ıspanaklı :)))

Yatsana kızım ne böreği? Hay maşallah valla erkek olsam senin gibi hatun alırdım. 10 bebe bakar üstüne de kuş sütlü sofra kurarsın sen.

Ay ben gormemiştim o mesajı.biz 10da uyuyoruz ama yanımda yattığı icin saat ikide ücte veriyorum uyku arasinda alıyor emiyor.sabah ta 10da kalkıyoruz ,yetiyor mu acaba ya emdiği?kurt düştu icime

Valla bilmiyorum casper öyle yazmış
Ben ebeye sormuştum benim kız 11 lere kadar zırt vırt kalkar ama sonra bi yatış o yatış yani sabah 5 bazen 6 ya kadar
Acıksa kalkardı herhalde

Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
6. Ayın bitiminde başlayacağım. 4 erken bence. Hele bir bağırsak mide falan gelişsin.

Gecmiş olsun sekerr
Nisa napyr uslandı mı annesıı
Tavs boregı yapsana ıkı dk da olur ve cok lezzetlii
ELA DA bahsettıgın gıbı coook kusuyor ve cokelek gıbı altına cok ınce yastık koyuyorum yasak bılıyorum ama sanırım agzına gerı gelıyorr napsam bılemedım kılo alımı ıyı dıye endıse etmedık yarın rota asısı ıcın gıdecem kılosuna gene bakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…