2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Tşk ederim canım
Nisa uslanacakmı ayyy nerde o günleeerr
Akşam 8 i zor yapıyoruz vallahi
Uyku saatini ailecek bekleriz herkezin gözü saate olur
Saati gelincede büyük kızım koşar süttünü hazırlar babası yorganını getirir ben pijamasını iki dakikada yatağa koyarız yeterki kurtulalım diye
Allah tan tek iyi huyu yatağa, uyku saatine itirazı Yok .
Canım bende hafif bir yastık koyuyorum nevşine yoksa dediğin gibi kusması boğazına kaçacak diye korkuyorum.
Ama bu ara biraz rahatsız benimki ondandır belki
Yarın doktora soracağım bakalım gitmişken.
Ya bişi soracam, ben rota aşısını bilmiyordum
Nisa rota virüsü olmuştu 1 hafta hastanede karantinaya alındık resmen. Sürekli kusuyordu ateşi çıkıyordu.
Burdada vardır muhakak ama belliki ekstra olan bir aşı
Yoksa doktor listesinde olurdu
Yarın bi sorayım ekstra bir aşıysa muhtemelen ödemelidir burda yaptırayım değilmi bende ?

Napalım cnm ya keski bende dikkat edebilsem emzirdikçe acıkıyorum Ee evde hazırda yemekte yok ne bulursam yiyorum kilo falan verdiğim yok ama önümüzdeki hafta yoluna sokucam bu durumu akşamları yemek yapıp dolaba stoklıcam ısıtıp ısıtıp yerim artık böylelikle zayıflarım belki

Uyanmazsa uyandirwyim mi diye sordum canim. Evet 5 saati kesinlikle gecmesin dedi benim doktorum. Al emzir diyo

Bnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste

Bnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste
Ben de oyle dusunmekle beraber 5.ayın sonlarında ufaktan baslarız demıştı dr oğlum zamanında.aynı dr goturuyoruz yıne oyle olur sanırımmm yoksa gecış cok gecolabılır demiştııı

Kiz gunde 3 kez nasi yikiyosunnn
Valla tatlımSabah uyanır uyanmaz Abisine büyük küveti dolduruyorum bebeğe de kendi küvetini dolduruyorum önce bi güzel oynuyorlar .. Sonra miniği yıkayıp giydiriyorum ardından abisini .. Çok rahatlıyorlar benimde hoşuma gidiyor güle oynaya yıkanıyorlar ..eğer kaka yapıp batırırsa 3 defa yıkıyorum..sabah akşam muhakkak duş alacaklar öyle alıştırdım..

Ben
Tattirmayi da yapmiycak misin peki 6 ya kadar
ben su veriyorum cnm gaz ilacı d vit verdikten sonra tatları ağzında kalmasın belki rahatsız olur ya da d vit çok tatlı belki susar diye ya da dudaklarını bazen çok kuru görüyorum veriyorum bi sakıncası oldugunu düşünmüyorum şahsen çok işiyo sıçıyo biraz sıvının zarar-ı olmaz

Yok ya 3 günde bir demek istedi herhalde
Fransa , Danimarka buz yaaa
Dimi cetrina
Yok kız ben daha öncede demiştim ya günde üç defa yıkıyorum ama dışarı çıkacaksak sadece sabah akşam yıkıyorum alıştırdım çocukları Can'ım o yüzden hasta olmuyorlar şükür doğduklarından beri

hayalimsin1 ahanda dogruymus helal valla bacimm

Ohhh temiz temiz medeni gençler olacaklar..ben cesaret edemiyorum

Dediğini bende düşünüyorum gece uzun yatıyor o süre emilmediği için acaba süt gerimi çekiliyor diye düşünüyorum
Bendemi kalkıp sağsam gece neyapsam ya
Ben 1 haftadır sağıyorum çıkan bişi yok sadece gece sağıyorum uyuduktan 3 saat sonraya kuruyorum saati 1 saatte 90 falan anca çıkıyo 45 çıktı 60 çıktı bi kez 110 u gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…