- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Gecmiş olsun sekerr
Nisa napyr uslandı mı annesıı
Tavs boregı yapsana ıkı dk da olur ve cok lezzetlii
ELA DA bahsettıgın gıbı coook kusuyor ve cokelek gıbı altına cok ınce yastık koyuyorum yasak bılıyorum ama sanırım agzına gerı gelıyorr napsam bılemedım kılo alımı ıyı dıye endıse etmedık yarın rota asısı ıcın gıdecem kılosuna gene bakılır
Napalım cnm ya keski bende dikkat edebilsem emzirdikçe acıkıyorum Ee evde hazırda yemekte yok ne bulursam yiyorumGecelerı gırerdım bu ara uyusun da kafayı koyup yatayım dıye gozune bakıyorum telın ısıgı uykusunu kacırmasun dıye gelemıyorum bır de oğlum 1.sınıfa basladı
ELA LALE EL ELE vermiş benı cıldırtacaklar
Sızıyorum resmen gunduzlerı arada zayıflama takımlarına yazıyorum cunku emzırırken kılo almaya basladıgımı farkettım orada cok dısıplıne oldumm boyle ıste benden haberlerr
Sız anlatınn
@La Lunecetrina @tugbayhan @kelebek.hill @gamzelim080 C caspe_r @yesilseven
hayalimsin1
elffth3
m.beauty @nymeria-burcu
Uyku sersemi eklemedıgım dıger fıstık anneler alınmadın ne olurrr
Tanıyor olabilirim eğitimlerde buluşuyoz sağlık ocağı zamanından olsa daha iyi tanırdımEvet aşıları asm de yaptırıyorum ama aile hekimliğinin adına bakmadım hemşirem dilek hemşire
Uyanmazsa uyandirwyim mi diye sordum canim. Evet 5 saati kesinlikle gecmesin dedi benim doktorum. Al emzir diyoNeden ya kimse bana bişi demedi ama
Benim kızım çoğu zaman 5 ide geçiyor 6yıda yani
Kendimi kötü hissettim şimdi
Acıkınca kalkar demişlerdi hep bana
Neyse sabah erken doktor randevumuz var zaten gidince sorayım bakalım
Benimde aklımda birtürlü fırsat bulup gidip alamadım
Bu gidişlende çıkamicam zaten , bütün ev halkı grip
En acilinden sipariş edeyim eniyisi:)
Vallahi çok doğru bir örnek kediler de okadar yavruyu birden doyuruyor
Biz insan oğlu irdelememiz takıntılarımız bitmiyor bazen
ABur cubur yiyorum yemek yiyemiyorum ki doğru dürüst offffffff bu hafta bi düzenleme getirmem lazım kendimeValla yiyorum ben sen de yiyorsan veremeyiz kilo milo...
Bnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan isteCan'ım ben çocuk büyütme konusunda her şeyde rahat olunmasından yanayım tek bir şey hariç o da ek gıdaya erken başlama ..6. Aya kadar hiç bir şey tattırma acele etmeye hiç gerek varsa anne sütü yoksa mama..ama 6 aya kadar sadece bunlar mideleri 6 ayda sindirime elverişli ve alerjilere karşı daha güçlü olacak
Aynen yaaa oğlumla ders calışırken lllleeeee dıyoruz defalarca o da ımmmmmm ımmm dıyor bızı bastırmaya calışırcasına gulmekten catlarsınnnKonuşunca aguuu diyince o da diyor yainsan deliriyor mutluluktan
Ben de haftada iki kez yikıyorum canım.
Ben hem yemek hem abur cubur yiyorum buna ne demeliABur cubur yiyorum yemek yiyemiyorum ki doğru dürüst offffffff bu hafta bi düzenleme getirmem lazım kendime
Kiz gunde 3 kez nasi yikiyosunnn
Ben de oyle dusunmekle beraber 5.ayın sonlarında ufaktan baslarız demıştı dr oğlum zamanında.aynı dr goturuyoruz yıne oyle olur sanırımmm yoksa gecış cok gecolabılır demiştıııBnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste
Valla tatlımSabah uyanır uyanmaz Abisine büyük küveti dolduruyorum bebeğe de kendi küvetini dolduruyorum önce bi güzel oynuyorlar .. Sonra miniği yıkayıp giydiriyorum ardından abisini .. Çok rahatlıyorlar benimde hoşuma gidiyor güle oynaya yıkanıyorlar ..eğer kaka yapıp batırırsa 3 defa yıkıyorum..sabah akşam muhakkak duş alacaklar öyle alıştırdım..Kiz gunde 3 kez nasi yikiyosunnn
Amaannn hormonlu,ilaçlı,mikrop herşey zaten yeseler ne olacak?rafadan bi de yani güvenemem ben.bağırsak sistemi iyice gelişsin bebelerimizin..Bnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste
Tattirmayi da yapmiycak misin peki 6 ya kadar
ben su veriyorum cnm gaz ilacı d vit verdikten sonra tatları ağzında kalmasın belki rahatsız olur ya da d vit çok tatlı belki susar diye ya da dudaklarını bazen çok kuru görüyorum veriyorum bi sakıncası oldugunu düşünmüyorum şahsen çok işiyo sıçıyo biraz sıvının zarar-ı olmazTattirmayi da yapmiycak misin peki 6 ya kadar
Yok kız ben daha öncede demiştim ya günde üç defa yıkıyorum ama dışarı çıkacaksak sadece sabah akşam yıkıyorum alıştırdım çocukları Can'ım o yüzden hasta olmuyorlar şükür doğduklarından beri
Valla tatlımSabah uyanır uyanmaz Abisine büyük küveti dolduruyorum bebeğe de kendi küvetini dolduruyorum önce bi güzel oynuyorlar .. Sonra miniği yıkayıp giydiriyorum ardından abisini .. Çok rahatlıyorlar benimde hoşuma gidiyor güle oynaya yıkanıyorlar ..eğer kaka yapıp batırırsa 3 defa yıkıyorum..sabah akşam muhakkak duş alacaklar öyle alıştırdım..
Ohhh temiz temiz medeni gençler olacaklar..ben cesaret edemiyorumValla tatlımSabah uyanır uyanmaz Abisine büyük küveti dolduruyorum bebeğe de kendi küvetini dolduruyorum önce bi güzel oynuyorlar .. Sonra miniği yıkayıp giydiriyorum ardından abisini .. Çok rahatlıyorlar benimde hoşuma gidiyor güle oynaya yıkanıyorlar ..eğer kaka yapıp batırırsa 3 defa yıkıyorum..sabah akşam muhakkak duş alacaklar öyle alıştırdım..
Ben 1 haftadır sağıyorum çıkan bişi yok sadece gece sağıyorum uyuduktan 3 saat sonraya kuruyorum saati 1 saatte 90 falan anca çıkıyo 45 çıktı 60 çıktı bi kez 110 u gördümDediğini bende düşünüyorum gece uzun yatıyor o süre emilmediği için acaba süt gerimi çekiliyor diye düşünüyorum
Bendemi kalkıp sağsam gece neyapsam ya
Canımı börek çektirtme kız,döt baş aldı gidiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?