2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yıllardır kalkacsk dedıler benım de temennım oydu ama yok kalkmadı ne mantıkbılemıyorumm
Uyku rıtuelı ıcın hep aynı nınnıyı dınlrtmek pijama gıydırmek ve bunu onu soylemek hep aynı yerde uyutmakıse yarayabılurmış. Bunlar guzel seyler olmakla betaber dezavantajı da var.her halde uyumayıp o duzenı ısteyebılıyorlarmış halıyle. Ben cocugu problem edıp hayat akışını engelleyen cıftlerı anlamıyorum işte uyku saatı gelemeyız yok mama saatı cıkamayız gıbı o yuzden her durumda da uyumalılar benceee

goooody have are you tatlım

2 ağıstoslu bebişle hayat nasıl gidiyor ?
Güzel canım bol uykulu bir atak geçirdik ardından artan gülücükler agular geldi :). bunun yanında artık sağ elimiz ile yumruk atabiliyoruz .
Bir de gündüz uykularımız bir garipleşti eskiden uyudu mu uyurdu 2 saat şimdi maximum 1 saatte ayakta. Uykusu geldi mi ne yapsam oyalayamıyorum. gece de şükür derin uyuyo altını değiştirmediğim için uyumaya devam ediyo emzirince.
Emzik almıyor memede uyuyo gaz problemimiz azaldı ama çok yediği için kendisi günde 5 6 kez mıçıyo . haliyle bu mıçmalara uyanıp duruyo .
Bu ay iyi kilo aldı benimki 1 buçuk kilo almış 7100 gr oldu :)
Senin nasıl gidiyor Nevşin hanım ile onun da benzer özellikleri var mı :)

Ben 1 haftadır sağıyorum çıkan bişi yok sadece gece sağıyorum uyuduktan 3 saat sonraya kuruyorum saati 1 saatte 90 falan anca çıkıyo 45 çıktı 60 çıktı bi kez 110 u gördüm

Ben saat kurup denicem valla bu dediğini bakalım ne çıkacak
Benim makinemde Yok sen neyle sağıyorsun
Elimle sağsam çıkarmıki?

Valla benim döt te o biçim
Dünde kızımın Doğum günüydü gitti pastalar kekler
Ben cetrinayla Pazartesi başlıyoruz Allah kısmet ederse spor ve sağlıklı beslenmeye
Ben ıkı haftadır yoluna soktum gıbı kızlar sıze işe yarayacak tavsıyem su olur, gece hatta aksam 7 den snr sadece su tuketmekkk faydasına ınanamıyacaksınızzzz 2-3 kg verdım bıle bu sayede

Valla benim döt te o biçim
Dünde kızımın Doğum günüydü gitti pastalar kekler
Ben cetrinayla Pazartesi başlıyoruz Allah kısmet ederse spor ve sağlıklı beslenmeye
Bugün tatlı abur cubur alma dedim benimkine.bildiğin eroinman gibi dolaştım evde ya çekmeceleri karıştırdım deli gibi

Nisayı merak edıyorum foto atsana
Onu yataga yatırmanızı hayal ettım cok guldummmm
Rota özel aşı evet

Ben 1 haftadır sağıyorum çıkan bişi yok sadece gece sağıyorum uyuduktan 3 saat sonraya kuruyorum saati 1 saatte 90 falan anca çıkıyo 45 çıktı 60 çıktı bi kez 110 u gördüm
Ben hiç 1 saat sağmadım o kadar bekliyo musunuz aslında emmeyle uyumlu tek göğsü 15-20 dk sağsak 2 gögüs bi 40 dk alır ben 10 dk bile sağmıyorum benim oğlan sık sık emiyo zaten pek sağma fırsatım olmuyo

Bende gece uyandırmak tarftrı değilim

Bugün tatlı abur cubur alma dedim benimkine.bildiğin eroinman gibi dolaştım evde ya çekmeceleri karıştırdım deli gibi

Evet yaaa bu emzirme insanı hala hamilelikteki gibi aşeriyorsun sanki dimi
Bende bi tek ben öyleyim sanıyordum :)))

Ben se size katılayım sütü bozmayacak şekilde dikkat etmek istiyorum artık :)

Gel yavrum başlayalım Pazartesi
Ben evde pilatese de başlicam
Topum lastiğim , ağırlıklarım hepsi var
Ebru şallı cd leriyle ile yapıcım eskisi gibi
Çok faydasını görmüştüm

Dadece gece yani günde 1 kez sağıyorum makinem kötü çıkmıyo yaçıkarsa diye saat geçiyo

Bir suru vardi bende birini indirdim simdi sen oyle deyince bakalim bakalim.birde bebekler icin bir promgram vardi o neydi kizlar

Bnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste

Yok tatlim ya 6. Aya kadsr onerilmiyor,annemde tutturdu ben ona kasik mamasi yapcam diye,kasik mamasi ne oluyor kizlar,yapmam gerekir micidden

Allah kolaylik versin canmmm..
Ya ben de duzenli yazmaiyorm diye takima devam etmedm ama kendm dikkat ediyorm yavas yavas. Bi de spor yapabilsemm..
Bizim de Begumcugun iki gundur birnu akiyor tugbayhan inki gibi sunuklu olduk :) gece baya tikandi dun gece kac defa uyandik. Actim burnunu rahatladi geri uyudu beyse ki.. Bugun gunduz de cok huysuzduuu.. Insallah hemencik iyilesirr

Canm biz de gece 9:30 10 arasi uyuyoruz genelde. Sonrasinda keyfine gore gece kac defa iaterse kalkiyoruz ama 4-5 saati buluyor artik. Yani gece 1-2 kere kalkar olduk. Gaz bezden sonra gece uyuyor sabah 6-7 gibi kalkiyor yalniz. Ondan sonra gunduz uykusu yok denecek kadar az. Arada kestirmeler sadece. Toplasan 1-2 saat. Yani uyumasi gerekiyor ama cok cabuk kalkiyor.

Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio

Canm ben doktora gore godecegim. Ama tattirma icin de acele etmem yani ek gidaya baslamam gerektinde tattirmaya da baslarim. Su olayi da ayni. Kakada pembelik gormedikce acele etmeye gerek yok su icin de.

Uyanmazsa kaldirayim mi dedim canim. Kesinlikle 5 saati gecmesin dedi benim doktorumda

Her doktor farkli iste. Uyanmazsa kaldirma diyor benmkisi de. Hic kalkmasa da olur diyor artik gece.

Ben se size katılayım sütü bozmayacak şekilde dikkat etmek istiyorum artık :)

Ben de varimmmm

Ben du berıyorum aklıma geldıkce ama Ela sevmıyor suyu yuzunu burusturuyır mama vermıyorum anne sutu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…