Yıllardır kalkacsk dedıler benım de temennım oydu ama yok kalkmadı ne mantıkbılemıyorummAllah sabır versin canım. Bizim kuzular okula başlayana kadar o el yazısı illeti düz yazıya yerini bırakır umarım. Bizde durumlar aynı güzelim. Uyku eğitimi için uğraşıyorum. Aslında eğitim denemez pek sadece rutin oluşturuyoruz.
Güzel canım bol uykulu bir atak geçirdik ardından artan gülücükler agular geldi :). bunun yanında artık sağ elimiz ile yumruk atabiliyoruz
Ben 1 haftadır sağıyorum çıkan bişi yok sadece gece sağıyorum uyuduktan 3 saat sonraya kuruyorum saati 1 saatte 90 falan anca çıkıyo 45 çıktı 60 çıktı bi kez 110 u gördüm
Aynı durumdayım artık eşim geldiği vakitler yemek yapıcam böyle olmuyoABur cubur yiyorum yemek yiyemiyorum ki doğru dürüst offffffff bu hafta bi düzenleme getirmem lazım kendime
Ben ıkı haftadır yoluna soktum gıbı kızlar sıze işe yarayacak tavsıyem su olur, gece hatta aksam 7 den snr sadece su tuketmekkk faydasına ınanamıyacaksınızzzz 2-3 kg verdım bıle bu sayedeValla benim döt te o biçim
Dünde kızımın Doğum günüydü gitti pastalar kekler
Ben cetrinayla Pazartesi başlıyoruz Allah kısmet edersespor ve sağlıklı beslenmeye
Bugün tatlı abur cubur alma dedim benimkine.bildiğin eroinman gibi dolaştım evde ya çekmeceleri karıştırdım deli gibiValla benim döt te o biçim
Ben cetrinayla Pazartesi başlıyoruz Allah kısmet edersespor ve sağlıklı beslenmeye
Ben se size katılayım sütü bozmayacak şekilde dikkat etmek istiyorum artık :)Valla benim döt te o biçim
Uyanmazsa uyandirwyim mi diye sordum canim. Evet 5 saati kesinlikle gecmesin dedi benim doktorum. Al emzir diyo
Nisayı merak edıyorum foto atsanaTşk ederim canım
Nisa uslanacakmı ayyy nerde o günleeerr
Akşam 8 i zor yapıyoruz vallahi
Uyku saatini ailecek bekleriz herkezin gözü saate olur
Saati gelincede büyük kızım koşar süttünü hazırlarbabası yorganını getirir ben pijamasını iki dakikada yatağa koyarız yeterki kurtulalım diye
Allah tan tek iyi huyu yatağa, uyku saatine itirazı Yok .
Canım bende hafif bir yastık koyuyorum nevşine yoksa dediğin gibi kusması boğazına kaçacak diye korkuyorum.
Ama bu ara biraz rahatsız benimki ondandır belki
Yarın doktora soracağım bakalım gitmişken.
Ya bişi soracam, ben rota aşısını bilmiyordum
Nisa rota virüsü olmuştu 1 hafta hastanede karantinaya alındık resmen. Sürekli kusuyordu ateşi çıkıyordu.
Burdada vardır muhakak ama belliki ekstra olan bir aşı
Yoksa doktor listesinde olurdu
Yarın bi sorayım ekstra bir aşıysa muhtemelen ödemelidir burda yaptırayım değilmi bende ?
Çıkar ama ben beceremedim netten nasıl sağılıyo bak isyersen bende bebedorun elektriklisi var mennun değilim ama.belki de az gelmesi ondandırBen saat kurup denicem valla bu dediğini bakalım ne çıkacak
Benim makinemde Yok sen neyle sağıyorsun
Elimle sağsam çıkarmıki?
Ben hiç 1 saat sağmadım o kadar bekliyo musunuz aslında emmeyle uyumlu tek göğsü 15-20 dk sağsak 2 gögüs bi 40 dk alır ben 10 dk bile sağmıyorum benim oğlan sık sık emiyo zaten pek sağma fırsatım olmuyoBen 1 haftadır sağıyorum çıkan bişi yok sadece gece sağıyorum uyuduktan 3 saat sonraya kuruyorum saati 1 saatte 90 falan anca çıkıyo 45 çıktı 60 çıktı bi kez 110 u gördüm
Bende gece uyandırmak tarftrı değilimNeden ya kimse bana bişi demedi ama
Benim kızım çoğu zaman 5 ide geçiyor 6yıda yani
Kendimi kötü hissettim şimdi
Acıkınca kalkar demişlerdi hep bana
Neyse sabah erken doktor randevumuz var zaten gidince sorayım bakalım
Benimde aklımda birtürlü fırsat bulup gidip alamadım
Bu gidişlende çıkamicam zaten , bütün ev halkı grip
En acilinden sipariş edeyim eniyisi:)
Vallahi çok doğru bir örnek kediler de okadar yavruyu birden doyuruyor
Biz insan oğlu irdelememiz takıntılarımız bitmiyor bazen
Bugün tatlı abur cubur alma dedim benimkine.bildiğin eroinman gibi dolaştım evde ya çekmeceleri karıştırdım deli gibi
Ben se size katılayım sütü bozmayacak şekilde dikkat etmek istiyorum artık :)
Dadece gece yani günde 1 kez sağıyorum makinem kötü çıkmıyo yaçıkarsa diye saat geçiyoBen hiç 1 saat sağmadım o kadar bekliyo musunuz aslında emmeyle uyumlu tek göğsü 15-20 dk sağsak 2 gögüs bi 40 dk alır ben 10 dk bile sağmıyorum benim oğlan sık sık emiyo zaten pek sağma fırsatım olmuyo
Kızlar ışıme cok yarayan bır uygulançma var oradan ıstedıgınız vıdeoları ındırıyorsunuz ben bır suru nınnı ondırdım ela severek dınlıyor ustelık telı ucak mıduna alsan da calıyor ve arka arkaya calıyor bazen bır bakıyorum dınlerken uyumuşş TUBE MUSIC hem de ucretsız sız de faydalanınnnn
Bnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste
Bende gece uyandırmak tarftrı değilim
Evet yaaa bu emzirme insanı hala hamilelikteki gibi aşeriyorsun sanki dimi
Bende bi tek ben öyleyim sanıyordum :)))
Sezaryenliler başlayabiliyor mu geldi mi zaman?
Gel yavrum başlayalım Pazartesi
Ben evde pilatese de başlicam
Topum lastiğim , ağırlıklarım hepsi var
Ebru şallı cd leriyle ile yapıcım eskisi gibi
Çok faydasını görmüştüm
Aynen tatlim vallaAslında onlara söyleyeceksin bir güzel. Öğreteceksin bebeğe şöyle yavrum kim geldi? Namussuz dede. Edepsizler.
Gecelerı gırerdım bu ara uyusun da kafayı koyup yatayım dıye gozune bakıyorum telın ısıgı uykusunu kacırmasun dıye gelemıyorum bır de oğlum 1.sınıfa basladı
ELA LALE EL ELE vermiş benı cıldırtacaklar
Sızıyorum resmen gunduzlerı arada zayıflama takımlarına yazıyorum cunku emzırırken kılo almaya basladıgımı farkettım orada cok dısıplıne oldumm boyle ıste benden haberlerr
Sız anlatınn
@La Lune @cetrinatugbayhan kelebek.hill G gamzelim080 @caspe_r @yesilseven
hayalimsin1
elffth3
m.beauty nymeria-burcu
Uyku sersemi eklemedıgım dıger fıstık anneler alınmadın ne olurrr
Kac s
kac saat uyuyor tatlim,beslenme arasi nasil. Bizimki gece 10 uuuyor,2-3 saat aralikla beslenme icin anasini ciglikla uyandiriyor,sonra gazini alip bezini degistirip geri yatagina yatiriyorum devam ediyor,sbaahta 8,30 da kendi kendine agucukla uyaniyor, sonrada kaka merasimi
Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
Uyanmazsa kaldirayim mi dedim canim. Kesinlikle 5 saati gecmesin dedi benim doktorumda
Ben se size katılayım sütü bozmayacak şekilde dikkat etmek istiyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?