- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ben gecenlerde basladim ayni sekilde,benim ameliyat yeri cok kotu oldu,simdi tekrar deniyim diyorum,eger agrirsa yine yapamicam,zaten vucut sarkmis durumda sert etler yok,yumusak yumusak bunlarin sporla sikilasmasinlazim,diyet yapsamda yine yumusak olacaklar hareket etmedikten sonra,Evet yaaa bu emzirme insanı hala hamilelikteki gibi aşeriyorsun sanki dimi
Bende bi tek ben öyleyim sanıyordum :)))
Gel yavrum başlayalım Pazartesi
Ben evde pilatese de başlicam
Topum lastiğim , ağırlıklarım hepsi var
Ebru şallı cd leriyle ile yapıcım eskisi gibi
Çok faydasını görmüştüm
Gündüz benimkide aynı cılkım çıkıyo geceye kadarBilemedim şimdi banada ebe bırak uyusun demişti
Gündüz yarım saati geçmiyor uyuması çok uyanık yeterince besleniyordur bırak uyusun dediler başkalarıda bende öyle yaptım hep
Gündüz benimkide aynı cılkım çıkıyo geceye kadar
Oğlun nasıl oldu amelıyat yerı dıkoşler ıyılestı mı dualarım onunlaaaBir suru vardi bende birini indirdim simdi sen oyle deyince bakalim bakalim.birde bebekler icin bir promgram vardi o neydi kizlar
Yok tatlim ya 6. Aya kadsr onerilmiyor,annemde tutturdu ben ona kasik mamasi yapcam diye,kasik mamasi ne oluyor kizlar,yapmam gerekir micidden
İyi iyi keyfi yerinde,cok sukur atlattik sayilir,cmv virusu kapmis,degerlr cok dusmuyor yinede takipteyizOğlun nasıl oldu amelıyat yerı dıkoşler ıyılestı mı dualarım onunlaaa
Kuzum annemin durdu ankara lokman hekimdeki kuretaj yapan dr ameliyati ben yapamam annen riskli dedi prof varmis hocasi oda kongredeymis zekai tahir burak var ankarada adami bekliyoruz pazartesi olacakmis hastanede diger dr cepten arayip adamla gorusucez kadinada 1 hafta daha bekliyecegiz ta bisi olursa drdim acil bir durumu yok dedi bakalim sagolasin canim benimG gamzelim080 annen nasıl oldu canımm
Ben gecenlerde basladim ayni sekilde,benim ameliyat yeri cok kotu oldu,simdi tekrar deniyim diyorum,eger agrirsa yine yapamicam,zaten vucut sarkmis durumda sert etler yok,yumusak yumusak bunlarin sporla sikilasmasinlazim,diyet yapsamda yine yumusak olacaklar hareket etmedikten sonra,
Hepsi psikolojik cnm sen ona inanıyosan o arttırır ama ben kendimde yaşadığımı söylim bi dönem azaldı cidden çünkü sürekli kendime sütüm mü az diye soruyodum çünkü çevremde bunu diyenler vardı şu yarıyo şunu yiyim bu yarıyo bunu yiyim diye yiyodum yarıyo Dediğim için yarayanlar vardı sonra kendime hep sütüm var dedim bide artık düşünmemeye başladım sütüm var mı yok mu diye istedikçe emzirdim çocugu istedikçe emzirdim hiç bişey yemesemde sütüm oluyo benim dedim ihtiyacım yok illa bişey yemeye ve hersey düzeldi şimdi özellikle yediğim hiç bişey yok yemesemde sütüm oluyo ama emzir emzir ben aşırı acıkıyorum artık :)
Allah acıl sıfa versınn nKuzum annemin durdu ankara lokman hekimdeki kuretaj yapan dr ameliyati ben yapamam annen riskli dedi prof varmis hocasi oda kongredeymis zekai tahir burak var ankarada adami bekliyoruz pazartesi olacakmis hastanede diger dr cepten arayip adamla gorusucez kadinada 1 hafta daha bekliyecegiz ta bisi olursa drdim acil bir durumu yok dedi bakalim sagolasin canim benim
Benimki tam uyku alıyorum denemez şöyle kız gece 1 de tam uykuya dalıyo o saate kadar uyuyo ama hemen uyanıyo.işgüç 1,5 uyuyom 3.4gibi süt sağmaya kalkıyom 1 saat sonea ytıyorum 6d oğlanakalkıp kahvaltı ve yanına yiyecek hazırlıyorum de yatrken kız kalkıyo sonra yatıyom 9.10 gibi tam uyanıyoGece uyuyan bebek daha rahat bana göre
Tamam gündüz iş güç kalıyor ama enazından gece uykuyu almak insana güç veriyor gündüz için
Bende işimi gücümü yatmadan önce yapıyorum
Hayta bazen yemeğimide gece yapıp dolaba kaldırıyorum
Neyapalım onlara göre ayar çekiyoruz işte
Aman kuzu ıyı olsunnnİyi iyi keyfi yerinde,cok sukur atlattik sayilir,cmv virusu kapmis,degerlr cok dusmuyor yinede takipteyiz
Bizim gaz sıkıntısı vardı.
Geçen şeker fasulye yaptım yedim oh çok da güzel oldu.
Canım esınle aran nasıl oldu gectı mı soğuklukkBnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste
Topigin en siskosu benim 106 kiloyla doguma gittim ama kortizon mahvetti beni hamileykenngunde 3 ekmeknyiyordum tani baligi meyvesi dondurmadi vs vs sislikler gitti kortizonda gitti 18nkilo 40 kim ciktiginda kendiligindenngitti ama 2p gundur stabil kilo ben dikkat ediyorum ama zaten ayim 15 inde ise basliyorum direk diyetisyenime gidicem bakalim 1 sen3 icinde neler yqapbilicezVuuuu 38 kilo muydu fazlan?ben de 30 kilo aldım.beni geçen yok diyordum.12si gitmişti son durum ne acaba?korkudan tartılamıyorum.50 kiloyla hamile kaldım 80le doğuma gittim
Bizde seni ozledik ugra fursat buldukca elamida op kocamanGunler snr sızle sohbet ıyı oldu ozlemışım gecmişi okutamadım ama daha sık gelmeye calıscam sızı ve kuzuları sevıyoruz ela yla opuyoruzzzx
Güzel canım bol uykulu bir atak geçirdik ardından artan gülücükler agular geldi :). bunun yanında artık sağ elimiz ile yumruk atabiliyoruz.
Bir de gündüz uykularımız bir garipleşti eskiden uyudu mu uyurdu 2 saat şimdi maximum 1 saatte ayakta. Uykusu geldi mi ne yapsam oyalayamıyorum. gece de şükür derin uyuyo altını değiştirmediğim için uyumaya devam ediyo emzirince.
Emzik almıyor memede uyuyo gaz problemimiz azaldı ama çok yediği için kendisi günde 5 6 kez mıçıyo. haliyle bu mıçmalara uyanıp duruyo .
Bu ay iyi kilo aldı benimki 1 buçuk kilo almış 7100 gr oldu :)
Senin nasıl gidiyor Nevşin hanım ile onun da benzer özellikleri var mı :)
Ben ıkı haftadır yoluna soktum gıbı kızlar sıze işe yarayacak tavsıyem su olur, gece hatta aksam 7 den snr sadece su tuketmekkk faydasına ınanamıyacaksınızzzz 2-3 kg verdım bıle bu sayede
Nisayı merak edıyorum foto atsana
Onu yataga yatırmanızı hayal ettım cok guldummmm
Rota özel aşı evet
Cnm ihlamuru kendim icecegim simdi ona da gecer sutumden zeynebinde vucudunu isittgim zeytinyagiyla bi guzel yagladim yarim cay kasigindan biraz fazlada zeytinyagi icirdim bogazi yumusasin diye insallah zararli bisey yapmamisimdir sifa olur kuzuma ya o oksurdukce icim aciyoBenim oğlum 2 aylık ben verdim cnm hiç bişey olmaz zaten Ihlamur en zararsız verilebilir olan Çay diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?