2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste
Can'ım bana sorarsan verme bak ek gıdaya başlayınca bir çok zorluk başlıcak biliyormusun gaz kabızlık kusma hele ki 4 ay bunları yaşaması için çok erken ..tabiki sen annesisin daha iyi bilirsin ama gerek yok aceleye

Maşallah Prensese annesi bu da mı küvet hastası benim oğlan gibi

Kızlar benim bebe iki gündür geceleri çok sık uyanıyor ve her seferinde emmek istiyor. Mesela 40 dk önce emdi uyudu simdi yine uyandi salladim yataginda uyanmadi aldim emzirdim 2-3 çekiyor geri uyuyor. Neden böyle anlamadim dün gecede böyleydi

Can'ım belki seni kokunu özlüyordur bazen bu dönemlere girebiliyorlar Aslı'nda niyetleri emmek değil kokunu almak sıcaklığını hissetmek o yüzden bir iki çekip bırakıyorlar

Can'ım belki seni kokunu özlüyordur bazen bu dönemlere girebiliyorlar Aslı'nda niyetleri emmek değil kokunu almak sıcaklığını hissetmek o yüzden bir iki çekip bırakıyorlar

Haklısın canım olabilir ama çok yorucu oluyor ya bide gazi artıyor böyle kuzum benim kokumu mu özlüyormus kiyamam ki ben ona :)

Tatlım eğer ilaç veriyorlarsa götür daha kötü olmasın öksürüğü çok geçmiş olsun

Can'ım neden hasta olsun uykuya doyamamıştır belki

Ben hem yemek hem abur cubur yiyorum buna ne demeli
Abowwwww gel Can'ım gel katıl bizim kervana

hayalimsin1 ahanda dogruymus helal valla bacimm
Saol tatlım

Ohhh temiz temiz medeni gençler olacaklar..ben cesaret edemiyorum
Aslı'nda sık sık yıkamak daha iyi birde büyüdüklerinde çok istiyorum uyanıp duş alsınlar tril tril giyinip güzel kokuları sürünüp anneeeee kahvaltı hazır mı diye yanıma gelmelerini zemin hazırlıyorum kendime

Valla benim döt te o biçim
Dünde kızımın Doğum günüydü gitti pastalar kekler
Ben cetrinayla Pazartesi başlıyoruz Allah kısmet ederse spor ve sağlıklı beslenmeye
Evet pazartesi başlıyoruz böyle devam edemeyiz kanka

Aynı durumdayım artık eşim geldiği vakitler yemek yapıcam böyle olmuyo
Bende öyle yapıyorum akşamdan hazırlıyorum dün itibariyle yoksa böyle ABur cubura olmuyor hamilelikten daha kötü oluruz bu gidişle

Ben se size katılayım sütü bozmayacak şekilde dikkat etmek istiyorum artık :)
Yok Can'ım sadece sağlıklı beslenip bol bol hareket edecez evin için en azından birbirimize gaz vermiş oluruz

Zaten benim gonlum vermeden yana degil canim. sutum cok sukur ki yetio. 6 aya kadar gerek yok diorum. etraf cok soyleyince bi acaba dedim

Evet canım ya haber ver mutlaka da biz de istanbulluları kıskandıralım bu arada wom bostanlıda diye duydum ben de eğitimler plates zumba vs varmış anneler aktivitedeyken çocuklar için de oyun alanları varmış.

Zaten benim gonlum vermeden yana degil canim. sutum cok sukur ki yetio. 6 aya kadar gerek yok diorum. etraf cok soyleyince bi acaba dedim
Ahhh bu etraftakiler ahhhh iddiaya giriyorum bazı kaynanalar gelip erkenden yedirecek bebeklere bu konuda çok dert yanan bile olacak ..sen takma onları annesi en doğrusunu sen bilirsin o boş laf yapan insanlar değil

Ahhh bu etraftakiler ahhhh iddiaya giriyorum bazı kaynanalar gelip erkenden yedirecek bebeklere bu konuda çok dert yanan bile olacak ..sen takma onları annesi en doğrusunu sen bilirsin o boş laf yapan insanlar değil
Benim kaynanaya gittik bugun oturmaya . cayin yanina tatli faln kurmus. cocugun emzigini batiriyim mi serbetine dio orda olmadimda belkide batiriyodur

Bebişler gelsin diye yaptığımız merdiven in çık çömel kalklara kaldığımız yerden devam o zaman kızlar bu arada anne ve bebek birlikte yapılan egzersizler var 3 ayını dolduran bebişlerle güvenle yapılıyormuş bununla ilgili ayşe önerin kitabında var egzersizler ben de onlara başlıycam kesin youtube kanalında da vardır ayşe önerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…