Can'ım bana sorarsan verme bak ek gıdaya başlayınca bir çok zorluk başlıcak biliyormusun gaz kabızlık kusma hele ki 4 ay bunları yaşaması için çok erken ..tabiki sen annesisin daha iyi bilirsin ama gerek yok aceleyeBnde oyle dusunuyorum canim ama herķes 4 te basla hatta rafadan yumurta ver diyen bile oldu. olede emin konusuolar ki acaba dio insan iste
Maşallah Prensese annesi bu da mı küvet hastası benim oğlan gibiCanım benimkide gündüzleri çok uyumuyor artık en uzun Uykusu bir sefer oluyor Oda 1buçuk 2 saat sürüyor ,sonrası hep yarım saate bir ayakta , bu durum akşam 11 lere kadar devam eder sonra gece güzel uyur.
Bende altını değişmiyorum sabaha kadar yattığı oluyor bazen , 5 gibi uyansada yatağıma kucağımda uzanmış vaziyette emiyor biraz ,sonra devam uyuyor.
Bizimkide acayip sesler çıkarıyor bağırıyor aguuu buguuu diye seslerini tanımaya çalışıyorlar
Ellerini çok dikkatli takip ediyor ve ayaklar çok hareketli sürekli bisiklet sürer modunda , bu yüzden aşağılara kayıyor durmadan.
Artık koltukta felan yanlız bırakmıyorum başında ya eşim ya kızım duruyor mutfakta işim olsa.
Yada yere koyuyorum altına yorganı sererek.
Nevşin senin deyiminle mıçlamasıgünde bir sefer oluyor oda az bişi sulu sulu
Maşallah seninki iyi mıçlıyormuşiyide kilo almış maşallah nevşin en son 6.500 e yakındı şimdi bilmiyorum nekadar .
Aynen dediğin gibi canım
Diğer hamileliklerimde bende diyette başlayınca öyle yapıyordum şimdide yapıcam.
Herşeyden yiyip ama azar azar yiyordum saat 6-7den sonra hiç bişi bol bol su ve pilates
Gece bazen acıkınca iki havuç soyup yiyordum okadar çok kilo verdim öyle
Buseferde öyle yapacam.
Eki Görüntüle 1907092
Dün banyoda çekilmişti en son deli Nisa
Can'ım belki seni kokunu özlüyordur bazen bu dönemlere girebiliyorlar Aslı'nda niyetleri emmek değil kokunu almak sıcaklığını hissetmek o yüzden bir iki çekip bırakıyorlarKızlar benim bebe iki gündür geceleri çok sık uyanıyor ve her seferinde emmek istiyor. Mesela 40 dk önce emdi uyudu simdi yine uyandi salladim yataginda uyanmadi aldim emzirdim 2-3 çekiyor geri uyuyor. Neden böyle anlamadim dün gecede böyleydi
Maşallah Prensese annesi bu da mı küvet hastası benim oğlan gibi
Biberonu yan çevirmek emziğini aşağı yana bakacak şekildeYana doğru eymek nasıl oluyo anlamadım ?
Gecti sukur canim. eski duzenimizde iliskimizde oturdu tekrar. sanirim yasadiklarimiz tetiklemisti o hisleri. cok sukur gecici duygularmis.Canım esınle aran nasıl oldu gectı mı soğuklukk
Ohhhh cok sevındımmmGecti sukur canim. eski duzenimizde iliskimizde oturdu tekrar. sanirim yasadiklarimiz tetiklemisti o hisleri. cok sukur gecici duygularmis.
Can'ım belki seni kokunu özlüyordur bazen bu dönemlere girebiliyorlar Aslı'nda niyetleri emmek değil kokunu almak sıcaklığını hissetmek o yüzden bir iki çekip bırakıyorlar
Sor bakalim ne diyecek canım. Benide etiketle yaz olur muHmm
Benimde randevum var yarın bende bi sorayım bi ne dicek
Ben uyandırmıyorum çünkü
Tatlım eğer ilaç veriyorlarsa götür daha kötü olmasın öksürüğü çok geçmiş olsunKizlar ya zeynep cok oksurmeye basladi gecen hafta doktora götürdüm ama boyle oksurugu yoktu sadece hiriltisi vardi bugun basladi öksürük ve yarim saat once iyice artmaya basladi o kadar dikkat ediorum ama yine de hasta ettim galiba napsam doktora gotursem mi
Can'ım neden hasta olsun uykuya doyamamıştır belkiYa kızlar yiğit gündüzleri uyumazdı hiç.bugün sabahtan beri vızık vızık ağladı huysuzlandı,anladım uyku mızmızlığı ama yine de ihtimal vermedim bi yandan.ve bir ilke imza attı,uyuya kaldı şimdi.hasta mı olacak bu çocuk korku girdi içime...
Abowwwww gel Can'ım gel katıl bizim kervanaBen hem yemek hem abur cubur yiyorum buna ne demeli
Saol tatlım
Aslı'nda sık sık yıkamak daha iyi birde büyüdüklerinde çok istiyorum uyanıp duş alsınlar tril tril giyinip güzel kokuları sürünüp anneeeee kahvaltı hazır mı diye yanıma gelmelerini zemin hazırlıyorum kendimeOhhh temiz temiz medeni gençler olacaklar..ben cesaret edemiyorum
Evet pazartesi başlıyoruz böyle devam edemeyiz kankaValla benim döt te o biçim
Dünde kızımın Doğum günüydü gitti pastalar kekler
Ben cetrinayla Pazartesi başlıyoruz Allah kısmet edersespor ve sağlıklı beslenmeye
Bende öyle yapıyorum akşamdan hazırlıyorum dün itibariyle yoksa böyle ABur cubura olmuyor hamilelikten daha kötü oluruz bu gidişleAynı durumdayım artık eşim geldiği vakitler yemek yapıcam böyle olmuyo
Yok Can'ım sadece sağlıklı beslenip bol bol hareket edecez evin için en azından birbirimize gaz vermiş oluruzBen se size katılayım sütü bozmayacak şekilde dikkat etmek istiyorum artık :)
Zaten benim gonlum vermeden yana degil canim. sutum cok sukur ki yetio. 6 aya kadar gerek yok diorum. etraf cok soyleyince bi acaba dedimCan'ım bana sorarsan verme bak ek gıdaya başlayınca bir çok zorluk başlıcak biliyormusun gaz kabızlık kusma hele ki 4 ay bunları yaşaması için çok erken ..tabiki sen annesisin daha iyi bilirsin ama gerek yok aceleye
Eeee işte benim oğlum neden gazlı sanıyorsun sürekli anne kokusu istiyor iki Üç çekiyor bırakıyor hoppppp gelsin gazlarHaklısın canım olabilir ama çok yorucu oluyor ya bide gazi artıyor böylekuzum benim kokumu mu özlüyormus kiyamam ki ben ona :)
Evet canım ya haber ver mutlaka da biz de istanbulluları kıskandıralımAynen canım. Ben geleceğimde haber vereyim sana. Buluşup görüşelim çok kıskanıyorum ben bu istanbul grubunu. Hatta ızmir de anne bebekler için bir yer açılmış. Wom mu neydi adı da.
Ah canım nerede. Bebeğin süt ürünleri içeren şeyler yediğin zaman alerji oluyor. Ben yemiyorum süt içeren birşey.
Kimse kızmadı tatlım ama ne bileyim. Her anne süt vermek ister böyle yaralarını desiyorum gibi hissettim.
Bende d3 durm aynı kuzum. Korkma bizim sıpaları büyüdü memede damla bırakmıyorlar.
Ahhh bu etraftakiler ahhhh iddiaya giriyorum bazı kaynanalar gelip erkenden yedirecek bebeklere bu konuda çok dert yanan bile olacak ..sen takma onları annesi en doğrusunu sen bilirsin o boş laf yapan insanlar değilZaten benim gonlum vermeden yana degil canim. sutum cok sukur ki yetio. 6 aya kadar gerek yok diorum. etraf cok soyleyince bi acaba dedim
Biz esimle cok buyuk bi askla evlendik canim. ilk defa boyle bi sogukluk aramiza girince cok uzulmustum zaten. hatta artik sevmiyorum sanmistim. cok sukur gecti.. suan yıllarca hasret kaldigimiz bebegimizin tadini cikariyoruzOhhhh cok sevındımmm
Sor bakalim ne diyecek canım. Benide etiketle yaz olur mu
Benim kaynanaya gittik bugun oturmaya . cayin yanina tatli faln kurmus. cocugun emzigini batiriyim mi serbetine dioAhhh bu etraftakiler ahhhh iddiaya giriyorum bazı kaynanalar gelip erkenden yedirecek bebeklere bu konuda çok dert yanan bile olacak ..sen takma onları annesi en doğrusunu sen bilirsin o boş laf yapan insanlar değil
Bebişler gelsin diye yaptığımız merdiven in çık çömel kalklara kaldığımız yerden devam o zamanTatlım eğer ilaç veriyorlarsa götür daha kötü olmasın öksürüğü çok geçmiş olsun
Can'ım neden hasta olsun uykuya doyamamıştır belki
Abowwwww gel Can'ım gel katıl bizim kervana
Saol tatlım
Aslı'nda sık sık yıkamak daha iyi birde büyüdüklerinde çok istiyorum uyanıp duş alsınlar tril tril giyinip güzel kokuları sürünüp anneeeee kahvaltı hazır mı diye yanıma gelmelerini zemin hazırlıyorum kendime
Evet pazartesi başlıyoruz böyle devam edemeyiz kanka
Bende öyle yapıyorum akşamdan hazırlıyorum dün itibariyle yoksa böyle ABur cubura olmuyor hamilelikten daha kötü oluruz bu gidişle
Yok Can'ım sadece sağlıklı beslenip bol bol hareket edecez evin için en azından birbirimize gaz vermiş oluruz
Yaz yaz muhakkak canim Ayyy bende dikkat etmeye baslayim ama nasil olacak. Ben hamileligimde asermedigim kadar aseriyorum resmenYazarım kanka :)
Pazartesi başlıyoruz bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?