2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Muzur gülüşlü çikin şey seni

Eeee işte benim oğlum neden gazlı sanıyorsun sürekli anne kokusu istiyor iki Üç çekiyor bırakıyor hoppppp gelsin gazlar

Benimki gunduzleri yapmiyor bunu cnm sadece 2 gündür geceleri yapiyor. Bide bizim agular cok belirsiz ya genelde aglayacagi zaman agu diyor. 71 gunluguz normal mi acaba artacak mi bizde de. Oynuyoruz gülüyoruz ama gulerken falan mesela agu falan demek yok

Benimde aklıma bugün bu geldi yeminle ya gerekirse bebeklerle yapalım ..yeter bu kadar saldığımız kendimiz hadi kızlar kendimize gelelim eski halimize dönüp kıyafetlerimizi giyelim

Artacak bu aguları tatlım benimki bazen anlamsız sesler de çıkarıyor haftadan haftaya yeni şeyler ekleyecekler ayyyy iyi ısırmıyoruz onları Sevgi'den

Benim bu büyük oğlan tam dayaklık ben emzirirken aniden gelip bebeğin üstüne atladı yavrum benim çığlık çığlığa ağladı gözleri kıpkırmızı oldu hep bu yaramaz abisinden kızıyorum anlamıyor da oda ağlıyor daha çok üzüyor beni neyseki sustular

15 güne çoğalır canım,yiyecek gibi oluyorum oyle yaptığında,deliriyorum

Kizlar 3 aylik bebege ihlamur verilir mi biraz ihlamur versem diorum belki rahatlatir oksurugune iyi gelir
Ihlamur verebilirsin. 1-2 çay kaşığı. Dr bana bitki çayı olarak yalnızca ıhlamur verilebilir demişti.
Benim.but bacak döt aldı başını gidiyor.eski kıyafetlerim 34 beden
Ayyyy bende de durum aynı. Portakaldan hallice greyfurt kabuğu görünümlü hemde
kaynanana sinir oldum ha! Hiç sevmem öyle evime gelipte kendi düzenini kurmaya çalışanları! Benim kv çekinir korkar. Ben adamı paralarım!! Ayrıca kv pek titizmiş canıııııım ne yalan söyliim benimkide öyle. Tozu halının altına süpürür.
Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
5 aylıkken başlayacam. Gözlemlerimden yola çıkarak söylüyorum geç başlandığında Bebek yemek istemiyor..iştahsız ve yemek seçen tip oluyor. Tabi karar senindir.
Eki Görüntüle 1907092
Dün banyoda çekilmişti en son deli Nisa
Geliniiiiiiimmm Kahkül mü kestirdin kızıma? Çok yakışmış maşallah maşallah barekallah

Benim kaynanaya gittik bugun oturmaya . cayin yanina tatli faln kurmus. cocugun emzigini batiriyim mi serbetine dio orda olmadimda belkide batiriyodur
Tabiki de batırıyordur ne zannettin ya sen?!
hiç unutmam büyük oğlanı kv bırakıyorum ben gezmeye gidiyorum bırakırken de tembihliyorum sakın çay vermeyin çarşafta sallamayın bana 'aaaa tabi yavrum sen ne diyorsan öyle yapıyoruz' diyor..meğer arkamdan bi büyük biberon çay şekerli şekerli içiyor ardından da çarşafa koyup bi güzel uyutuyorlar! Bende saf ne biliim yaşından sonra ballı limonlu çay yaptırdım öyle içti. Çarşafta sallanma işini hiç istemedi zaten.
Kimse anne gibi bakamaz orası su götürmez. Bakması için bırakıyorsan da fazla müdahale etmeyeceksin. Fazladan her müdahale bakan kişinin çocuğu sahiplenmesini engelliyor. Ne demişler her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır. Merak etmeyin çocuklar nazının kime geçtiğini kime nasıl tepki vereceklerini 5-6 aylıktan itibaren biliyorlar.

Pisikedii
Gelinin kahkül gözüne giriyordu kestirdik biraz
Benimde gözlemlediğim ve büyük kızımda yaşadığım o canım
Ek gıdaya geç başlamak çocuğun çok seçici ve iştahsız olmasına sebebiyet verdiğine inanıyorum ben.
Nisa okadar aktif olmasına rağmen iştahıda iyi.
Benim büyük yaş oldu 11 hala yemiyor hala çok seçici

Pisikedii iiiiiiii kız ilk ve son denemeleri oldu zati.üçüncü gün kovdum evden...
Sahiden halı altına mı süpürüyor bekâr evi gibi
Aynen öyle yapıyor. Mutfağı her zaman karma karışık olur hoş diğer yerler de öyle olur ya neyse.. bulaşıkları makineden alıp yerleştirmez ordan kullanır tezgahın üstü bulaşık dolar taşar! Lavaboları temizlediğini hiç görmedim giysi dolaplarından hiç bahsetmeyeyim elektrik süpürgesiyle görünen yerleri süpürür vileda ile aklına gelebilecek her yeri siler-yer halı balkon banyo vs vs- buna çok iyi temizlik yaptım der!bi de bende takıntılı temizlik şeysi var deliriyorum!!! Bana 'her gün temizlik yapılmaz boşuna masraf' der o kadar ki evi böcekten dolup taştı benim evimde de gördüm 1-2 tane kafayı yiyecektim. Anne görmedin mi neden müdahale etmedin neden bize söylemedin dedim 'ya masum hayvan tertemiz günah' demez mi ' zaten temizlik anlayışına hastayım gözünü seveyim anne neresi temiz her yere girip çıkıyor! Günah he mi 300₺ bayıldık çok masum böceklerine bize günah diil mi? Diye fırçayı kaydım ' hee haklısın' dedi ama... oyyyy oyyyy istemediğin ot burnunun dibine biter misali..

Yaz yaz muhakkak canim Ayyy bende dikkat etmeye baslayim ama nasil olacak. Ben hamileligimde asermedigim kadar aseriyorum resmen Reklam izleyemez oldum yaaa

Canım biyerden başlamak gerekiyor artık
Böyle olmaz , ben böyle dolanamam sevmem açıkcası. Ben giyinmeyi süslenmeyi çok severim
Mağazalarda kıyafetlere bile bakmıyorum artık şu kilolar yüzünden.
İradeyi mecbur güçlü tutacaz başka çare Yok.
Kendine bir ödül günü belirle mesela o gün nasılsa özlediğim birşeyi yiyecem de
Faydası oluyor yani :)
Söylemesi benden

Muzur gülüşlü çikin şey seni

Tşkler teyzesi :)

Ay kıyamam ben ikisine de sana da zor vallahi canım be abi de abi ama o da minnak. Ne zordur arayı bulmak Allah yardımcın olsun tatlım.

Kız vallahi ne hikmetse
Temizlik , titizlik hastalarınada hep böyle kv deler denk geliyor.
Benim kv demde rahmetli öyleydi eltimde öyleydi
Tam içine düşmüştüm yani of of

Kız çok seviyom hakkaten senin kızını haa Maşallah barekallah.
Ek gıda konusunda kiminle konuşsam (tecrübeli annelerden bahsediyorum) 4,5-5 aylık tattırmaya başla sonra aklı daha çok kesiyor bilinçleniyor yemek istemiyor dediler.

Ek gıdaya giriş -kız ders adı gibi oldu mühendisliğe giriş dersi vardı bizde te allam yaaaa neyse...

Yoğurt tattırmak,meyve suları falan..bunları karnını doyurmak için yapmıyoruz. Adı üstünde tattırmak. Öğünlü yedirmeye 6ayda başlayacam bende.

Ya kızlar bi karikatür vardı burda mı gördüm bilemedim. Hani şu teyzeler toplaşmış her biri bişi söylüyo yok aç bu çocuk yok sütün geliyor mu yok üşüyor bu çocuk vs gibi bileniniz göreniniz varsa paylaşabilir mi ya da bana özelden atabilir mi? Facede bi paylaşayım ben lafı ordan koyayım gidene gitsin

Kız vallahi ne hikmetse
Temizlik , titizlik hastalarınada hep böyle kv deler denk geliyor.
Benim kv demde rahmetli öyleydi eltimde öyleydi
Tam içine düşmüştüm yani of of
Kesinlikle öyle sanki imtihan... hele şimdi benim bey evlerini kırdırdı bozdurdu yeniledi ya hani şu 20.000₺ masraf etti ya o caaanım canııım eve yazık ediyor ya içine ediyor ya afffff Allah'ım afff!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…