- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
Muzur gülüşlü çikin şey seniCanım benimkide gündüzleri çok uyumuyor artık en uzun Uykusu bir sefer oluyor Oda 1buçuk 2 saat sürüyor ,sonrası hep yarım saate bir ayakta , bu durum akşam 11 lere kadar devam eder sonra gece güzel uyur.
Bende altını değişmiyorum sabaha kadar yattığı oluyor bazen , 5 gibi uyansada yatağıma kucağımda uzanmış vaziyette emiyor biraz ,sonra devam uyuyor.
Bizimkide acayip sesler çıkarıyor bağırıyor aguuu buguuu diye seslerini tanımaya çalışıyorlar
Ellerini çok dikkatli takip ediyor ve ayaklar çok hareketli sürekli bisiklet sürer modunda , bu yüzden aşağılara kayıyor durmadan.
Artık koltukta felan yanlız bırakmıyorum başında ya eşim ya kızım duruyor mutfakta işim olsa.
Yada yere koyuyorum altına yorganı sererek.
Nevşin senin deyiminle mıçlamasıgünde bir sefer oluyor oda az bişi sulu sulu
Maşallah seninki iyi mıçlıyormuşiyide kilo almış maşallah nevşin en son 6.500 e yakındı şimdi bilmiyorum nekadar .
Aynen dediğin gibi canım
Diğer hamileliklerimde bende diyette başlayınca öyle yapıyordum şimdide yapıcam.
Herşeyden yiyip ama azar azar yiyordum saat 6-7den sonra hiç bişi bol bol su ve pilates
Gece bazen acıkınca iki havuç soyup yiyordum okadar çok kilo verdim öyle
Buseferde öyle yapacam.
Eki Görüntüle 1907092
Dün banyoda çekilmişti en son deli Nisa
Yüzde yüz batırıyordur Can'ım Adım gibi eminimBenim kaynanaya gittik bugun oturmaya . cayin yanina tatli faln kurmus. cocugun emzigini batiriyim mi serbetine dioorda olmadimda belkide batiriyodur
Eeee işte benim oğlum neden gazlı sanıyorsun sürekli anne kokusu istiyor iki Üç çekiyor bırakıyor hoppppp gelsin gazlar
Benimde aklıma bugün bu geldi yeminle ya gerekirse bebeklerle yapalım ..yeter bu kadar saldığımız kendimiz hadi kızlar kendimize gelelim eski halimize dönüp kıyafetlerimizi giyelimBebişler gelsin diye yaptığımız merdiven in çık çömel kalklara kaldığımız yerden devam o zamankızlar bu arada anne ve bebek birlikte yapılan egzersizler var 3 ayını dolduran bebişlerle güvenle yapılıyormuş bununla ilgili ayşe önerin kitabında var egzersizler ben de onlara başlıycam kesin youtube kanalında da vardır ayşe önerin
Artacak bu aguları tatlım benimki bazen anlamsız sesler de çıkarıyor haftadan haftaya yeni şeyler ekleyecekler ayyyy iyi ısırmıyoruz onları Sevgi'denBenimki gunduzleri yapmiyor bunu cnm sadece 2 gündür geceleri yapiyor. Bide bizim agular cok belirsiz ya genelde aglayacagi zaman agu diyor. 71 gunluguz normal mi acaba artacak mi bizde de. Oynuyoruz gülüyoruz ama gulerken falan mesela agu falan demek yok
Seni istiyor olabilir miKızlar benim bebe iki gündür geceleri çok sık uyanıyor ve her seferinde emmek istiyor. Mesela 40 dk önce emdi uyudu simdi yine uyandi salladim yataginda uyanmadi aldim emzirdim 2-3 çekiyor geri uyuyor. Neden böyle anlamadim dün gecede böyleydi
15 güne çoğalır canım,yiyecek gibi oluyorum oyle yaptığında,deliriyorumBenimki gunduzleri yapmiyor bunu cnm sadece 2 gündür geceleri yapiyor. Bide bizim agular cok belirsiz ya genelde aglayacagi zaman agu diyor. 71 gunluguz normal mi acaba artacak mi bizde de. Oynuyoruz gülüyoruz ama gulerken falan mesela agu falan demek yok
Ihlamur verebilirsin. 1-2 çay kaşığı. Dr bana bitki çayı olarak yalnızca ıhlamur verilebilir demişti.Kizlar 3 aylik bebege ihlamur verilir mi biraz ihlamur versem diorum belki rahatlatir oksurugune iyi gelir
Ayyyy bende de durum aynı. Portakaldan hallice greyfurt kabuğu görünümlü hemdeBenim.but bacak döt aldı başını gidiyor.eski kıyafetlerim 34 beden
5 aylıkken başlayacam. Gözlemlerimden yola çıkarak söylüyorum geç başlandığında Bebek yemek istemiyor..iştahsız ve yemek seçen tip oluyor. Tabi karar senindir.Kizlar ek gida hakkinda ne dusunuyorsunuz. kacinci ayda gecmeliyiz. ozellikle sadece anne sutu verenler su vermeye ne zamn basliycaksiniz. bn 6. ayda dusunuyorum ama herkes 4 ten sonra tattir dio
Geliniiiiiiimmm
Tabiki de batırıyordur ne zannettin ya sen?!Benim kaynanaya gittik bugun oturmaya . cayin yanina tatli faln kurmus. cocugun emzigini batiriyim mi serbetine dioorda olmadimda belkide batiriyodur
Aynen öyle yapıyor. Mutfağı her zaman karma karışık olur hoş diğer yerler de öyle olur ya neyse.. bulaşıkları makineden alıp yerleştirmez ordan kullanır tezgahın üstü bulaşık dolar taşar! Lavaboları temizlediğini hiç görmedimPisikedii iiiiiiii kız ilk ve son denemeleri oldu zati.üçüncü gün kovdum evden...
Sahiden halı altına mı süpürüyor bekâr evi gibi
Aynen öyle yapıyor. Mutfağı her zaman karma karışık olur hoş diğer yerler de öyle olur ya neyse.. bulaşıkları makineden alıp yerleştirmez ordan kullanır tezgahın üstü bulaşık dolar taşar! Lavaboları temizlediğini hiç görmedimgiysi dolaplarından hiç bahsetmeyeyim elektrik süpürgesiyle görünen yerleri süpürür vileda ile aklına gelebilecek her yeri siler-yer halı balkon banyo vs vs- buna çok iyi temizlik yaptım der!bi de bende takıntılı temizlik şeysi var deliriyorum!!! Bana 'her gün temizlik yapılmaz boşuna masraf' der o kadar ki evi böcekten dolup taştı benim evimde de gördüm 1-2 tane kafayı yiyecektim. Anne görmedin mi neden müdahale etmedin neden bize söylemedin dedim 'ya masum hayvan tertemiz günah' demez mi ' zaten temizlik anlayışına hastayım gözünü seveyim anne neresi temiz her yere girip çıkıyor! Günah he mi 300₺ bayıldık çok masum böceklerine bize günah diil mi? Diye fırçayı kaydım ' hee haklısın' dedi ama... oyyyy oyyyy istemediğin ot burnunun dibine biter misali..
Yaz yaz muhakkak canim Ayyy bende dikkat etmeye baslayim ama nasil olacak. Ben hamileligimde asermedigim kadar aseriyorum resmenReklam izleyemez oldum yaaa
Muzur gülüşlü çikin şey seni
Ay kıyamam ben ikisine de sana da zor vallahi canım be abi de abi ama o da minnak. Ne zordur arayı bulmak Allah yardımcın olsun tatlım.Benim bu büyük oğlan tam dayaklık ben emzirirken aniden gelip bebeğin üstüne atladı yavrum benim çığlık çığlığa ağladı gözleri kıpkırmızı oldu hep bu yaramaz abisinden kızıyorum anlamıyor da oda ağlıyor daha çok üzüyor beni neyseki sustular
Aynen öyle yapıyor. Mutfağı her zaman karma karışık olur hoş diğer yerler de öyle olur ya neyse.. bulaşıkları makineden alıp yerleştirmez ordan kullanır tezgahın üstü bulaşık dolar taşar! Lavaboları temizlediğini hiç görmedimgiysi dolaplarından hiç bahsetmeyeyim elektrik süpürgesiyle görünen yerleri süpürür vileda ile aklına gelebilecek her yeri siler-yer halı balkon banyo vs vs- buna çok iyi temizlik yaptım der!bi de bende takıntılı temizlik şeysi var deliriyorum!!! Bana 'her gün temizlik yapılmaz boşuna masraf' der o kadar ki evi böcekten dolup taştı benim evimde de gördüm 1-2 tane kafayı yiyecektim. Anne görmedin mi neden müdahale etmedin neden bize söylemedin dedim 'ya masum hayvan tertemiz günah' demez mi ' zaten temizlik anlayışına hastayım gözünü seveyim anne neresi temiz her yere girip çıkıyor! Günah he mi 300₺ bayıldık çok masum böceklerine bize günah diil mi? Diye fırçayı kaydım ' hee haklısın' dedi ama... oyyyy oyyyy istemediğin ot burnunun dibine biter misali..
Kız çok seviyom hakkaten senin kızını haaPisikedii
Gelinin kahkül gözüne giriyordu kestirdik biraz
Benimde gözlemlediğim ve büyük kızımda yaşadığım o canım
Ek gıdaya geç başlamak çocuğun çok seçici ve iştahsız olmasına sebebiyet verdiğine inanıyorum ben.
Nisa okadar aktif olmasına rağmen iştahıda iyi.
Benim büyük yaş oldu 11 hala yemiyor hala çok seçici
Kesinlikle öyleKız vallahi ne hikmetse
Temizlik , titizlik hastalarınada hep böyle kv deler denk geliyor.
Benim kv demde rahmetli öyleydi eltimde öyleydi
Tam içine düşmüştüm yani of of
Girme şoka bebeem girme! Daha neler var neler de anlatıp ne seni sıkıntıya sokayım ne de ben temizlik krizine gireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?