2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Emziren anneler sitesinde canim

Biz esimle cok buyuk bi askla evlendik canim. ilk defa boyle bi sogukluk aramiza girince cok uzulmustum zaten. hatta artik sevmiyorum sanmistim. cok sukur gecti.. suan yıllarca hasret kaldigimiz bebegimizin tadini cikariyoruz
Esinle aranizin duzelmesine coook sevindim canim,kari koca iliskisine hanesine,3. Kisiler girdimi iliski cok kotu hale geliyor,onlar gittiki hersey duzeliyor. Bizde de aynisi oluyor,esimin ailesi her geldiginde ciddi kavgalarimiz olur,onlar gittiginde de esimin terbiyesi eski halini alir ve duzeliriz. Sonra da der aman bize baskalari lazim degilll.

Bende severim suslenmeyi puslenmeyi,heleki tirnaklarima cok duskunumdur,manikurumu kendim yaparim ve hep ojeliyimdir,abdestimi alir dustan ciktimi yine ojemi surerdim,su 3 icinde sadece 2 kez manikur yapabildim,oglum erkenden uyutunca kazma tirnaklarimi duzelteyim dedim, ohhh misss bir guzelde ojeledim bordo bordo, tam oldu simdi, ozume donmus gobi oldum bu bile beni motive etti yani,hemencik zayiflayip eteklerimi topuklularimi giymek istiyorum. Kendiki sexy gormek istiyorummm

Aynen canim ya biryerlerden baslamak lazım gercekten. Hicbirseylerin içine giremiyorum. Gorumcemim nişanı olacak istediğim gibi birsey alamadim siyah tunik siyah pantoln kiloli kapatsin diye. Normalde şıkır şıkır renkli giyinmeyi suslenmeyi pek severim

Ayy yerim ben onu ya b3n pek uzuluyorum buyuklere. Hatta simdiden kardesi olursa oglum nasıl olacak onu düşünüyorum:))(
Ya ben de çok üzülüyorum ama büyüdüklerinde bugünleri hatırlamayacaklar bile ..şöyle düşünüyorum benim kardeşlerim benim için her şey demek dostlarım sırdaşlarım dünyam onlar benim .. O yüzden hiç bir zaman başka insanlara ihtiyaç duymadım ilerde onlarda birbirleri için aynı olacaklar bu hayatta herkesin bir kardeşi olmalı

Kesinlikle katılıyorumcanım. Oyle.dedigime bakma canım ara farkları çok olsun istemiyorum.zaten.Benim kardeslerimle aramda 14 yas var ona ragmen elim ayagim resmen.Annemle babama hala soylenirim 14 yas arami verilir diye :)

Kesinlikle katılıyorumcanım. Oyle.dedigime bakma canım ara farkları çok olsun istemiyorum.zaten.Benim kardeslerimle aramda 14 yas var ona ragmen elim ayagim resmen.Annemle babama hala soylenirim 14 yas arami verilir diye :)
Puwwww 14 yaş mı çok çok fazla gerçekten :) ben bayağı kalabalık bir ailedenim ama hepimiz Arasında 2 yıl var hep deriz anneme yahu hiç mi nefes almadınız ama gel gör ki şimdi birimiz düşse hepimiz kenetlenir koşarız ..kardeş candır ya ama anneme de diyorum hep helal olsun sana o kadar çocuk iyi yapıp bakmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…