Girme şoka bebeem girme! Daha neler var neler de anlatıp ne seni sıkıntıya sokayım ne de ben temizlik krizine gireyimilk önce içime sıkıntı basıyordu fenalaşıyordum falan şimdi alıştım. Kız insan alışıyor ha valla baak
Emziren anneler sitesinde canimYa kızlar bi karikatür vardı burda mı gördüm bilemedim. Hani şu teyzeler toplaşmış her biri bişi söylüyo yok aç bu çocuk yok sütün geliyor mu yok üşüyor bu çocuk vs gibi bileniniz göreniniz varsa paylaşabilir mi ya da bana özelden atabilir mi? Facede bi paylaşayım ben lafı ordan koyayım gidene gitsin
Esinle aranizin duzelmesine coook sevindim canim,kari koca iliskisine hanesine,3. Kisiler girdimi iliski cok kotu hale geliyor,onlar gittiki hersey duzeliyor. Bizde de aynisi oluyor,esimin ailesi her geldiginde ciddi kavgalarimiz olur,onlar gittiginde de esimin terbiyesi eski halini alir ve duzeliriz. Sonra da der aman bize baskalari lazim degilll.Biz esimle cok buyuk bi askla evlendik canim. ilk defa boyle bi sogukluk aramiza girince cok uzulmustum zaten. hatta artik sevmiyorum sanmistim. cok sukur gecti.. suan yıllarca hasret kaldigimiz bebegimizin tadini cikariyoruz
Canım biyerden başlamak gerekiyor artık
Böyle olmaz , ben böyle dolanamam sevmem açıkcası. Ben giyinmeyi süslenmeyi çok severim
Mağazalarda kıyafetlere bile bakmıyorum artık şu kilolar yüzünden.
İradeyi mecbur güçlü tutacaz başka çare Yok.
Kendine bir ödül günü belirle mesela o gün nasılsa özlediğim birşeyi yiyecem de
Faydası oluyor yani :)
Söylemesi benden
Tşkler teyzesi :)
Onun yüzünden bu saate kadar ayaktayız teyzesi küçüğüde fırsat bildi zaten uyumamaya neden arıyordu :)Ay kıyamam ben ikisine de sana da zor vallahi canım be abi de abi ama o da minnak. Ne zordur arayı bulmak Allah yardımcın olsun tatlım.
Aynen canim ya biryerlerden baslamak lazım gercekten. Hicbirseylerin içine giremiyorum. Gorumcemim nişanı olacak istediğim gibi birsey alamadim siyah tunik siyah pantoln kiloli kapatsin diye. Normalde şıkır şıkır renkli giyinmeyi suslenmeyi pek severimCanım biyerden başlamak gerekiyor artık
Böyle olmaz , ben böyle dolanamam sevmem açıkcası. Ben giyinmeyi süslenmeyi çok severim
Mağazalarda kıyafetlere bile bakmıyorum artık şu kilolar yüzünden.
İradeyi mecbur güçlü tutacaz başka çare Yok.
Kendine bir ödül günü belirle mesela o gün nasılsa özlediğim birşeyi yiyecem de
Faydası oluyor yani :)
Söylemesi benden
Tşkler teyzesi :)
Buyuk oglani merak ettim yaOnun yüzünden bu saate kadar ayaktayız teyzesi küçüğüde fırsat bildi zaten uyumamaya neden arıyordu :)
Aynı gözünde canlandırdığın gibi teyzesiBuyuk oglani merak ettim yagozumde muzur bakışlı bi yakisikli canlandi.:))
Ayy yerim ben onu ya b3n pek uzuluyorum buyuklere. Hatta simdiden kardesi olursa oglum nasıl olacak onu düşünüyorum:))(Aynı gözünde canlandırdığın gibi teyzesi
Ya ben de çok üzülüyorum ama büyüdüklerinde bugünleri hatırlamayacaklar bile ..şöyle düşünüyorum benim kardeşlerim benim için her şey demek dostlarım sırdaşlarım dünyam onlar benim .. O yüzden hiç bir zaman başka insanlara ihtiyaç duymadım ilerde onlarda birbirleri için aynı olacaklar bu hayatta herkesin bir kardeşi olmalıAyy yerim ben onu ya b3n pek uzuluyorum buyuklere. Hatta simdiden kardesi olursa oglum nasıl olacak onu düşünüyorum:))(
Kesinlikle katılıyorumcanım. Oyle.dedigime bakma canım ara farkları çok olsun istemiyorum.zaten.Benim kardeslerimle aramda 14 yas var ona ragmen elim ayagim resmen.Annemle babama hala soylenirim 14 yas arami verilir diye :)Ya ben de çok üzülüyorum ama büyüdüklerinde bugünleri hatırlamayacaklar bile ..şöyle düşünüyorum benim kardeşlerim benim için her şey demek dostlarım sırdaşlarım dünyam onlar benim .. O yüzden hiç bir zaman başka insanlara ihtiyaç duymadım ilerde onlarda birbirleri için aynı olacaklar bu hayatta herkesin bir kardeşi olmalı
Puwwww 14 yaş mı çok çok fazla gerçekten :) ben bayağı kalabalık bir ailedenim ama hepimiz Arasında 2 yıl var hep deriz anneme yahu hiç mi nefes almadınızKesinlikle katılıyorumcanım. Oyle.dedigime bakma canım ara farkları çok olsun istemiyorum.zaten.Benim kardeslerimle aramda 14 yas var ona ragmen elim ayagim resmen.Annemle babama hala soylenirim 14 yas arami verilir diye :)
Seni bilmem ama ben tam olarak böyleyimEki Görüntüle 1907127 Şuan tam olarak böyle görünüyorum
uyumuyor mu Minnak benimkinin deli saatiSeni bilmem ama ben tam olarak böyleyim
Çift vardiya yapıyorum Can'ım büyüğüde uyandı mecbur babamızda uyandı ailecek hard partiy yapıyoruz evdeSelam nöbetciler naberr ay cift görüom zor yazıom heeeee:))
Nasıl 5-6 saat uyuyo yabenim oğlum sürekli kalkıyo emmek için 2 saatte bir
Hahahha bizde katılabilir miyiizz :)) naptınız uyudunuz mu canmmÇift vardiya yapıyorum Can'ım büyüğüde uyandı mecbur babamızda uyandı ailecek hard partiy yapıyoruz evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?