Ay ne güzel yaa bnm sıpa en gazla 1.5 2 saat dayanabiliyor en uzun uykusu 2 saat :/Aslında senin oğlanın daha çok uyuması lazım mama aldığı için ama maaşallahı var demekki iştahının kuzucuğun, benim kızımda ilk uykusundan 4-5 saat sonra uyanıyor emmeye canım.
Ya biran önce uzuuuuun uyudukları zamanlara gelmek istiyorumuyumuyor mu Minnak benimkinin deli saati
Şuanda bende çift görmenin yanında kafamı dik gözlerimi açık tutamama da var.Selam nöbetciler naberr ay cift görüom zor yazıom heeeee:))
Benim oğlan 26 Temmuz doğumlu çok şükür bizde bir şey yokSelammm
30 temmuz doğumlu kızım atak döneminde olabilir mi cevap bekliyorum sevgili atakçılar
2 gündür resmen ağlamayı keşfetti kızım hiç böyle olmamıştı, memeyi de pek almak istemiyor sağ göğüsü nerdeyse hiç almıyor solu emiyor... ne dersiniz atak mıdır? Ataksa kaç gün sürer?
Benimde sağ göğsü almıyor. Şuan taş gibi mesela emzireyim dedim iki çekiyo bırakıyo sinirleniyo bide hemen. Faysde bi grupta sorduğumda önsüt fazladır dediler. Tazyikli geldiğinden hoşlanmıyormuş bebişler. Sağmamı söylediler. Bende baştan 20cc falan sağıyorum öyle verince memeyi alıyor. Sağdığımıda buzluğa atıyorum yada onuda veriyorum sonrasında. Bir dene bakalım sende.Selammm
30 temmuz doğumlu kızım atak döneminde olabilir mi cevap bekliyorum sevgili atakçılar
2 gündür resmen ağlamayı keşfetti kızım hiç böyle olmamıştı, memeyi de pek almak istemiyor sağ göğüsü nerdeyse hiç almıyor solu emiyor... ne dersiniz atak mıdır? Ataksa kaç gün sürer?
Rabbim yardimcin plsun cidden zor. ELA LALE EL ELE yi bi yakinimda gordum ben bile cildircaktimGecelerı gırerdım bu ara uyusun da kafayı koyup yatayım dıye gozune bakıyorum telın ısıgı uykusunu kacırmasun dıye gelemıyorum bır de oğlum 1.sınıfa basladı
ELA LALE EL ELE vermiş benı cıldırtacaklar
Sızıyorum resmen gunduzlerı arada zayıflama takımlarına yazıyorum cunku emzırırken kılo almaya basladıgımı farkettım orada cok dısıplıne oldumm boyle ıste benden haberlerr
Sız anlatınn
La Lune cetrina tugbayhan @kelebek.hill @gamzelim080 @caspe_r @yesilseven
@hayalimsin1
@elffth3
@m.beauty @nymeria-burcu
Uyku sersemi eklemedıgım dıger fıstık anneler alınmadın ne olurrr
Bizim sumuklere devam halaAllah kolaylik versin canmmm..
Ya ben de duzenli yazmaiyorm diye takima devam etmedm ama kendm dikkat ediyorm yavas yavas. Bi de spor yapabilsemm..
Bizim de Begumcugun iki gundur birnu akiyortugbayhan inki gibi sunuklu olduk :) gece baya tikandi dun gece kac defa uyandik. Actim burnunu rahatladi geri uyudu beyse ki.. Bugun gunduz de cok huysuzduuu.. Insallah hemencik iyilesirr
Canm biz de gece 9:30 10 arasi uyuyoruz genelde. Sonrasinda keyfine gore gece kac defa iaterse kalkiyoruz ama 4-5 saati buluyor artik. Yani gece 1-2 kere kalkar olduk. Gaz bezden sonra gece uyuyor sabah 6-7 gibi kalkiyor yalniz. Ondan sonra gunduz uykusu yok denecek kadar az. Arada kestirmeler sadece. Toplasan 1-2 saat. Yani uyumasi gerekiyor ama cok cabuk kalkiyor.
Canm ben doktora gore godecegim. Ama tattirma icin de acele etmem yani ek gidaya baslamam gerektinde tattirmaya da baslarim. Su olayi da ayni. Kakada pembelik gormedikce acele etmeye gerek yok su icin de.
Her doktor farkli iste. Uyanmazsa kaldirma diyor benmkisi de. Hic kalkmasa da olur diyor artik gece.
Ben de varimmmm
Cvp için sağol canım ben de oğlumda yaşamıştım sonrasında düzelmişti o yüzden çok takmıyorum bu sefer ama dediğin gibi sıkıntılı bir durumYa biran önce uzuuuuun uyudukları zamanlara gelmek istiyorumsürekli uyanmaktan perişan oldum artık!
Şuanda bende çift görmenin yanında kafamı dik gözlerimi açık tutamama da var.
Benim oğlan 26 Temmuz doğumlu çok şükür bizde bir şey yokbildiğim kadarıyla 3.ayda atak yok ama 3-4. aylarda bebeler memeyi reddedebilirler. Ben 1 numarada yaşamıştım aşırı zor bir durum.
Aaa ne kadar mantıklııı canım sağol cvp için... ama benim tam tersi sağ taraf emdikçe geliyor öyle taş gibi durumu yok diğer taraf daha dolgun sanırım o yüzden seviyor orayı... ben de sağıyorum bitmesin diye ama şunu da düşünüyorum... belki tek meme bir bebeye yeterlidir olabilir mi acaba?Benimde sağ göğsü almıyor. Şuan taş gibi mesela emzireyim dedim iki çekiyo bırakıyo sinirleniyo bide hemen. Faysde bi grupta sorduğumda önsüt fazladır dediler. Tazyikli geldiğinden hoşlanmıyormuş bebişler. Sağmamı söylediler. Bende baştan 20cc falan sağıyorum öyle verince memeyi alıyor. Sağdığımıda buzluğa atıyorum yada onuda veriyorum sonrasında. Bir dene bakalım sende.
Ama birde şöyle bir durum var. Soldan kalp atışını hissettiği içinde devamlı orda kalmak isteyebilirlermiş.
Seni istiyor olabilir mi
15 güne çoğalır canım,yiyecek gibi oluyorum oyle yaptığında,deliriyorum
İki saat uyuduk uyandık Can'ım baba işe ben bakıcılğa devam gribim ya sanırım büyük oğluma da bulaşmış ondan uyumuyor ilaç verdim yazık rahatladı uyuduHahahha bizde katılabilir miyiizz :)) naptınız uyudunuz mu canmm
Valla bu solu emip sağı nerdeyse hiç emmemek atak değil pis bir huy benim oğlumda yapıyor sağı nerdeyse hiç istemiyor ben zorluyorum o yüzden nerdeyse 24 saat soldan emiyor 2 aydır böyleSelammm
Sütten tatsın canım. Bizim kiz daha şimdiden sofradakilere dikkatli bakıp uzanmaya çalışıyor. Ek gıdaya başlayınca sütü azaltır diye düşünüyorum. Sonuçta bir ömür onları yiyecek ama süt 2 sene alacak.Tattirmayi da yapmiycak misin peki 6 ya kadar
Çok sağol bitanem.La Lune Can'ım süt Alerjisi için çok geçmiş olsun kuzuya
Benim ki cins herhalde tazyikli geleni yani sol memeyi emiyor ötekini iplemiyor bile zorla veriyorum tabi ama çok az emiyor haliyle solda daha çok süt oluyorBenimde sağ göğsü almıyor. Şuan taş gibi mesela emzireyim dedim iki çekiyo bırakıyo sinirleniyo bide hemen. Faysde bi grupta sorduğumda önsüt fazladır dediler. Tazyikli geldiğinden hoşlanmıyormuş bebişler. Sağmamı söylediler. Bende baştan 20cc falan sağıyorum öyle verince memeyi alıyor. Sağdığımıda buzluğa atıyorum yada onuda veriyorum sonrasında. Bir dene bakalım sende.
Ama birde şöyle bir durum var. Soldan kalp atışını hissettiği içinde devamlı orda kalmak isteyebilirlermiş.
Sorma sorma en büyük hayalim bu tatlım yemin ederim imreniyorum uzun uyuyan Bebişlere ben her yarım saatte bir ya da saat başı uyanıyorum bazen uykulu uykulu emzirirken bi bakıyorum çocuğun yanağını emziriyorumYa biran önce uzuuuuun uyudukları zamanlara gelmek istiyorumsürekli uyanmaktan perişan oldum artık!
Şuanda bende çift görmenin yanında kafamı dik gözlerimi açık tutamama da var.
Benim oğlan 26 Temmuz doğumlu çok şükür bizde bir şey yokbildiğim kadarıyla 3.ayda atak yok ama 3-4. aylarda bebeler memeyi reddedebilirler. Ben 1 numarada yaşamıştım aşırı zor bir durum.
Sorma sorma en büyük hayalim bu tatlım yemin ederim imreniyorum uzun uyuyan Bebişlere ben her yarım saatte bir ya da saat başı uyanıyorum bazen uykulu uykulu emzirirken bi bakıyorum çocuğun yanağını emziriyorum
Tek meme yeterli olsa bile bir süre sonra emzirmeye sağdan başladığınızda da alabilir bence. Taş gibiden kastım dolu yani meme. Bütün gece solumda yattığından dolayı gece boyunca hep sol memeyi verdim. Artık solu emzirirken sağdan süt akmaya başladı yavas yavas.Aaa ne kadar mantıklııı canım sağol cvp için... ama benim tam tersi sağ taraf emdikçe geliyor öyle taş gibi durumu yok diğer taraf daha dolgun sanırım o yüzden seviyor orayı... ben de sağıyorum bitmesin diye ama şunu da düşünüyorum... belki tek meme bir bebeye yeterlidir olabilir mi acaba?
Biz de öyleyiz canım oğlum da öyleydi sonra düzeldi 19 ay emzirdimValla bu solu emip sağı nerdeyse hiç emmemek atak değil pis bir huy benim oğlumda yapıyor sağı nerdeyse hiç istemiyor ben zorluyorum o yüzden nerdeyse 24 saat soldan emiyor 2 aydır böyle
Benim ki havayı emiyor cuk cuk cuk diye aha diyorum meme kaymışOyy o bazen bende de oluyor :) tabi bizimki hemen çığlığı basıyor o zaman anlıyorum
Benim ki havayı emiyor cuk cuk cuk diye aha diyorum meme kaymış
Hiç emmiyor değil zorluyorum onu ama nerde sol göğüs nerde sağ göğüs sol çok daha doluyor ama normalmiş şükür fazlasıyla doyuyor tosun .. Benim ilk oğlan 6 ay emip sonra meme reddi yapmıştı her memeyi gördüğünde tükürüyorduBiz de öyleyiz canım oğlum da öyleydi sonra düzeldi 19 ay emzirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?