2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selammm
30 temmuz doğumlu kızım atak döneminde olabilir mi cevap bekliyorum sevgili atakçılar
2 gündür resmen ağlamayı keşfetti kızım hiç böyle olmamıştı, memeyi de pek almak istemiyor sağ göğüsü nerdeyse hiç almıyor solu emiyor... ne dersiniz atak mıdır? Ataksa kaç gün sürer?

uyumuyor mu Minnak benimkinin deli saati
Ya biran önce uzuuuuun uyudukları zamanlara gelmek istiyorum sürekli uyanmaktan perişan oldum artık!
Selam nöbetciler naberr ay cift görüom zor yazıom heeeee:))
Şuanda bende çift görmenin yanında kafamı dik gözlerimi açık tutamama da var.
Benim oğlan 26 Temmuz doğumlu çok şükür bizde bir şey yok bildiğim kadarıyla 3.ayda atak yok ama 3-4. aylarda bebeler memeyi reddedebilirler. Ben 1 numarada yaşamıştım aşırı zor bir durum.

Benimde sağ göğsü almıyor. Şuan taş gibi mesela emzireyim dedim iki çekiyo bırakıyo sinirleniyo bide hemen. Faysde bi grupta sorduğumda önsüt fazladır dediler. Tazyikli geldiğinden hoşlanmıyormuş bebişler. Sağmamı söylediler. Bende baştan 20cc falan sağıyorum öyle verince memeyi alıyor. Sağdığımıda buzluğa atıyorum yada onuda veriyorum sonrasında. Bir dene bakalım sende.

Ama birde şöyle bir durum var. Soldan kalp atışını hissettiği içinde devamlı orda kalmak isteyebilirlermiş.

Rabbim yardimcin plsun cidden zor. ELA LALE EL ELE yi bi yakinimda gordum ben bile cildircaktim ama beyinler taze diye cabuk kapiyolar. Bizde napalim asi olduk dun daha 2.ay asimizi cok sukur sorunsuz gecti.
Bizim sumuklere devam hala

Cvp için sağol canım ben de oğlumda yaşamıştım sonrasında düzelmişti o yüzden çok takmıyorum bu sefer ama dediğin gibi sıkıntılı bir durum

Aaa ne kadar mantıklııı canım sağol cvp için... ama benim tam tersi sağ taraf emdikçe geliyor öyle taş gibi durumu yok diğer taraf daha dolgun sanırım o yüzden seviyor orayı... ben de sağıyorum bitmesin diye ama şunu da düşünüyorum... belki tek meme bir bebeye yeterlidir olabilir mi acaba?

Valla bu solu emip sağı nerdeyse hiç emmemek atak değil pis bir huy benim oğlumda yapıyor sağı nerdeyse hiç istemiyor ben zorluyorum o yüzden nerdeyse 24 saat soldan emiyor 2 aydır böyle

Benim ki cins herhalde tazyikli geleni yani sol memeyi emiyor ötekini iplemiyor bile zorla veriyorum tabi ama çok az emiyor haliyle solda daha çok süt oluyor

Sorma sorma en büyük hayalim bu tatlım yemin ederim imreniyorum uzun uyuyan Bebişlere ben her yarım saatte bir ya da saat başı uyanıyorum bazen uykulu uykulu emzirirken bi bakıyorum çocuğun yanağını emziriyorum

Oyy o bazen bende de oluyor :) tabi bizimki hemen çığlığı basıyor o zaman anlıyorum

Tek meme yeterli olsa bile bir süre sonra emzirmeye sağdan başladığınızda da alabilir bence. Taş gibiden kastım dolu yani meme. Bütün gece solumda yattığından dolayı gece boyunca hep sol memeyi verdim. Artık solu emzirirken sağdan süt akmaya başladı yavas yavas.

Valla bu solu emip sağı nerdeyse hiç emmemek atak değil pis bir huy benim oğlumda yapıyor sağı nerdeyse hiç istemiyor ben zorluyorum o yüzden nerdeyse 24 saat soldan emiyor 2 aydır böyle
Biz de öyleyiz canım oğlum da öyleydi sonra düzeldi 19 ay emzirdim

Dun elif esim ben disari çıktık biraz hava alalim diye :) gerci burasi biz gibi gecenlerde kar yagdi hatta. Elif basta biraz mizmizlandi ama sonra uyudu. Yolda yeniden uyandi birazcik agladi sonra baktim sesi cikmiyor uyumus tekrar :) eve gelince de yarim saat kadar devam etti uyumaya. Sonra 8 de uyudu 8.40da uyandı. 9.40da tekrar uyutayim dedim çığlık çığlığa bağırıyor gec kalmisim uyutmak icin sanirim 10 buçukta kadar ugrastik eşimle. Gece de eşimi elifin besiginin oldugu tarafa yatirdim uyandikca sen salla bugunde diye. 1.5-2 saatte bir de ben uyanip emzirdim. 9.30da uyandık elifle ben. Esim diyor ki ben bittim bu gece :) naptin acaba :) neyse amacima ulaştım gördü kolay olmadığını. Gece ben elifin ufacik sesine uyanirken esim horul horul uyuyor nasil duymuyor anlamiyorum ya :)

Biz de öyleyiz canım oğlum da öyleydi sonra düzeldi 19 ay emzirdim
Hiç emmiyor değil zorluyorum onu ama nerde sol göğüs nerde sağ göğüs sol çok daha doluyor ama normalmiş şükür fazlasıyla doyuyor tosun .. Benim ilk oğlan 6 ay emip sonra meme reddi yapmıştı her memeyi gördüğünde tükürüyordu ay Nasıl zoruma gitmişti oturup ağlıyordum oğlumun benden midesi bulanıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…