2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyyyy anlasalarda birşey değişmiyor bir gn sonra beyinleri güncelleniyor unutuyorlar biz anaların çocuk bakarken ne kadar zorlandığını :)

La Lune hıc kıskanma ıstanbul grubunu bız de toplanalım ben manısa dayımm
Ay süper olur Ela kuzusu ile.
6500 Bebe sütun yok öyle mi? Vicdansız Tülay 10 kilo mu olması lazım? Masallah valla. Sutun var hem de çok besleyici.

Her ulrason görüntüsünde parmak emiyordu
Ya parmak demisken bu ara bizimkide oyle bi kapiyorki elini yemin ederim koparacak diye korkuyorum.ceza verdim ona artik geceleri eldiven takiyorum ya bide buara bizimki uykuya duskun oldu normalmi acaba yoksa skintimi varki

Ay süper olur Ela kuzusu ile.

6500 Bebe sütun yok öyle mi? Vicdansız Tülay 10 kilo mu olması lazım? Masallah valla. Sutun var hem de çok besleyici.
Benimkide 63 gunluk 6600 olmus dun kontrolde ogrendik. Cok sukur sutum varmis doyuruyormus bunu ogrenmis oldum :)

Aahhaaa benim oğlum 2 aylıkken yapmaya başlamıştı sol tarafı almamaya çıldırdım ama naparım süt biterse falan filan diye şükür memeyi bırakmak bilmedi sonra... kızım da 3. Aya yakın başladı dedim bu kadar mı aynı fabrikanın ürünü olur diyee
Ben de zorla 1 2 dk emziriyorum ama gün için de toplam 10 dk ememiyor yani almadığı tarafı biraz da sğıyorım inşallah bu dönem geçene kadar idare ederi böyle

Ahhhhaaaahhaaaa bunu yapmayan var mıdır ya?
Bazen de Neva gözü kapalı havayı emikliyor.

Hanımlar doktordan geldim şimdi :))
cetrina ben dün burda bir arkadaşla konuştuktuktan sonra gece kalkıp göğüslerimi sağmaya karar vermiştim :))
Uyuya kaldım tabi :)
Dün akşam 11 de uyuyan kızımı sabah 7de kendim zor kaldırdım emzirmek için, çünkü evde babasına bırakıp doktora gidecektim. Yani benim kız bugün 6 saatide geçti 7 ide 8ide hihihih
Doktora sordum
Kesinlikle elleme uyusun dedi
Acıksa uyanır gündüz iyi besleniyor belli ,ayrıca uyku iyidir bırak uyusun dedi valla, kaldırma dedi yani.

Masallah canim senin kıza :) annecigini yormuyor geceleri bari dinlensin kadın diyor :) açıksa uyanir bence de canim. Iyi bakalim darisi basimiza diyelim o zaman :)

Masallah canim senin kıza :) annecigini yormuyor geceleri bari dinlensin kadın diyor :) açıksa uyanir bence de canim. Iyi bakalim darisi basimiza diyelim o zaman :)

Bi buraya yazıyorum vallahi bunları
Bana gelen gidene ,hiç durmuyor bu kız gece hep ayaktayız diyorum
Çünkü ben nazardan çok korkarım yaa

Ah o topuklular ah topuklular , etekler , ojeler,takılar ,kıyafetler , çeşit çeşit çantalar

Hepsine dolabımda izliyorum şimdilik
Çok özledim yine şıkır şıkır olmayı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…