Ayyyyy anlasalarda birşey değişmiyor bir gn sonra beyinleri güncelleniyor unutuyorlar biz anaların çocuk bakarken ne kadar zorlandığını :)Dun elif esim ben disari çıktık biraz hava alalim diye :) gerci burasi biz gibi gecenlerde kar yagdi hatta. Elif basta biraz mizmizlandi ama sonra uyudu. Yolda yeniden uyandi birazcik agladi sonra baktim sesi cikmiyor uyumus tekrar :) eve gelince de yarim saat kadar devam etti uyumaya. Sonra 8 de uyudu 8.40da uyandı. 9.40da tekrar uyutayim dedim çığlık çığlığa bağırıyor gec kalmisim uyutmak icin sanirim10 buçukta kadar ugrastik eşimle. Gece de eşimi elifin besiginin oldugu tarafa yatirdim uyandikca sen salla bugunde diye. 1.5-2 saatte bir de ben uyanip emzirdim. 9.30da uyandık elifle ben. Esim diyor ki ben bittim bu gece :) naptin acaba :) neyse amacima ulaştım gördü kolay olmadığını. Gece ben elifin ufacik sesine uyanirken esim horul horul uyuyor nasil duymuyor anlamiyorum ya :)
Ay süper olur Ela kuzusu ile.La Lune hıc kıskanma ıstanbul grubunu bız de toplanalım ben manısa dayımm
6500 Bebe sütun yok öyle mi? Vicdansız Tülay 10 kilo mu olması lazım? Masallah valla. Sutun var hem de çok besleyici.Canım benimkide gündüzleri çok uyumuyor artık en uzun Uykusu bir sefer oluyor Oda 1buçuk 2 saat sürüyor ,sonrası hep yarım saate bir ayakta , bu durum akşam 11 lere kadar devam eder sonra gece güzel uyur.
Bende altını değişmiyorum sabaha kadar yattığı oluyor bazen , 5 gibi uyansada yatağıma kucağımda uzanmış vaziyette emiyor biraz ,sonra devam uyuyor.
Bizimkide acayip sesler çıkarıyor bağırıyor aguuu buguuu diye seslerini tanımaya çalışıyorlar
Ellerini çok dikkatli takip ediyor ve ayaklar çok hareketli sürekli bisiklet sürer modunda , bu yüzden aşağılara kayıyor durmadan.
Artık koltukta felan yanlız bırakmıyorum başında ya eşim ya kızım duruyor mutfakta işim olsa.
Yada yere koyuyorum altına yorganı sererek.
Nevşin senin deyiminle mıçlamasıgünde bir sefer oluyor oda az bişi sulu sulu
Maşallah seninki iyi mıçlıyormuşiyide kilo almış maşallah nevşin en son 6.500 e yakındı şimdi bilmiyorum nekadar .
Aynen dediğin gibi canım
Diğer hamileliklerimde bende diyette başlayınca öyle yapıyordum şimdide yapıcam.
Herşeyden yiyip ama azar azar yiyordum saat 6-7den sonra hiç bişi bol bol su ve pilates
Gece bazen acıkınca iki havuç soyup yiyordum okadar çok kilo verdim öyle
Buseferde öyle yapacam.
Eki Görüntüle 1907092
Dün banyoda çekilmişti en son deli Nisa
Her ulrason görüntüsünde parmak emiyorduMaşallah seninki anne karninda baya parmak emmis belli :)
Ya parmak demisken bu ara bizimkide oyle bi kapiyorki elini yemin ederim koparacak diye korkuyorum.ceza verdim ona artik geceleri eldiven takiyorumHer ulrason görüntüsünde parmak emiyordu
Her ulrason görüntüsünde parmak emiyordu
Sağol kuzum bakacağım.La Lune canim baya uğraştım ama yukleyemedim foto. Ekran görüntüsü de aldım olmadi. Tiny love maymun adasi aldığım.
Benimkide 63 gunluk 6600 olmus dun kontrolde ogrendik. Cok sukur sutum varmis doyuruyormus bunu ogrenmis oldum :)Ay süper olur Ela kuzusu ile.
6500 Bebe sütun yok öyle mi? Vicdansız Tülay 10 kilo mu olması lazım? Masallah valla. Sutun var hem de çok besleyici.
AahhaaaHiç emmiyor değil zorluyorum onu ama nerde sol göğüs nerde sağ göğüs sol çok daha doluyor ama normalmiş şükür fazlasıyla doyuyor tosun .. Benim ilk oğlan 6 ay emip sonra meme reddi yapmıştı her memeyi gördüğünde tükürüyorduay Nasıl zoruma gitmişti oturup ağlıyordum oğlumun benden midesi bulanıyor diye
Ahhhhaaaahhaaaa bunu yapmayan var mıdır ya?Sorma sorma en büyük hayalim bu tatlım yemin ederim imreniyorum uzun uyuyan Bebişlere ben her yarım saatte bir ya da saat başı uyanıyorum bazen uykulu uykulu emzirirken bi bakıyorum çocuğun yanağını emziriyorum
Ya canim benim inmiş gibi oluo bazen,baxen de bi baiyorum kocaman sissezercik olupta gobusu azicikta olsun inen var mi? Kafayi siyirmak uzereyim. Hicbir kiyafetim olmuyor. Cok cirkin hissediyorum kendimi,
Ooo maşallah. Var dedik tabii. Kilosunu 2ye katlayınca kilo alımı azalacak. O zaman yok mu diye düşünme. Vücut obez olmasın diye dengeleme yapıyor.Benimkide 63 gunluk 6600 olmus dun kontrolde ogrendik. Cok sukur sutum varmis doyuruyormus bunu ogrenmis oldum :)
Benimkide 63 gunluk 6600 olmus dun kontrolde ogrendik. Cok sukur sutum varmis doyuruyormus bunu ogrenmis oldum :)
Ay süper olur Ela kuzusu ile.
6500 Bebe sütun yok öyle mi? Vicdansız Tülay 10 kilo mu olması lazım? Masallah valla. Sutun var hem de çok besleyici.
Ay ne güzel yaa bnm sıpa en gazla 1.5 2 saat dayanabiliyor en uzun uykusu 2 saat :/
Hanımlar doktordan geldim şimdi :))
cetrina ben dün burda bir arkadaşla konuştuktuktan sonra gece kalkıp göğüslerimi sağmaya karar vermiştim :))
Uyuya kaldım tabi :)
Dün akşam 11 de uyuyan kızımı sabah 7de kendim zor kaldırdım emzirmek için, çünkü evde babasına bırakıp doktora gidecektim. Yani benim kız bugün 6 saatide geçti 7 ide 8ide hihihih
Doktora sordum
Kesinlikle elleme uyusun dedi
Acıksa uyanır gündüz iyi besleniyor belli ,ayrıca uyku iyidir bırak uyusun dedi valla, kaldırma dedi yani.
Masallah canim senin kıza :) annecigini yormuyor geceleri bari dinlensin kadın diyor :) açıksa uyanir bence de canim. Iyi bakalim darisi basimiza diyelim o zaman :)
Esinle aranizin duzelmesine coook sevindim canim,kari koca iliskisine hanesine,3. Kisiler girdimi iliski cok kotu hale geliyor,onlar gittiki hersey duzeliyor. Bizde de aynisi oluyor,esimin ailesi her geldiginde ciddi kavgalarimiz olur,onlar gittiginde de esimin terbiyesi eski halini alir ve duzeliriz. Sonra da der aman bize baskalari lazim degilll.
Bende severim suslenmeyi puslenmeyi,heleki tirnaklarima cok duskunumdur,manikurumu kendim yaparim ve hep ojeliyimdir,abdestimi alir dustan ciktimi yine ojemi surerdim,su 3 icinde sadece 2 kez manikur yapabildim,oglum erkenden uyutunca kazma tirnaklarimi duzelteyim dedim, ohhh misss bir guzelde ojeledim bordo bordo, tam oldu simdi, ozume donmus gobi oldum bu bile beni motive etti yani,hemencik zayiflayip eteklerimi topuklularimi giymek istiyorum. Kendiki sexy gormek istiyorummm
Aynen canim ya biryerlerden baslamak lazım gercekten. Hicbirseylerin içine giremiyorum. Gorumcemim nişanı olacak istediğim gibi birsey alamadim siyah tunik siyah pantoln kiloli kapatsin diye. Normalde şıkır şıkır renkli giyinmeyi suslenmeyi pek severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?