2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bi buraya yazıyorum vallahi bunları
Bana gelen gidene ,hiç durmuyor bu kız gece hep ayaktayız diyorum
Çünkü ben nazardan çok korkarım yaa
Masallah minik kizina valla kiz onu bende yapiyorum hatta esimide tembihledim soran olursa filan diye annelik boyle bisey iste pembis yalanlarda soyletiyor.hersey bebisler icin

Masallah minik kizina valla kiz onu bende yapiyorum hatta esimide tembihledim soran olursa filan diye annelik boyle bisey iste pembis yalanlarda soyletiyor.hersey bebisler icin
Ayy bende yapiyorum ya :))) durmuyor cok agliyor gece falan diye. Çarşamba gunu misafir geldi kvlere iceri gect 9 da uyuttum geldim oğlumu. Masallah aglama sesi gelmedi falan dedi. Sukur 9 da uykuya yatiriyorum dedim. Dun gece ( 23.30 oldu daha uyumadi normal dursa birsey demicem de 8-9a alıştıgi için huysuzlandi agla agla uyut beni diyor resmen ama uyuyamiyor. Ne meme aldi ne kucağa yattı ayak sallama ne varsa denedim yok olmadi. O kadina bolca okudum en son omzuma yatirip kulagina sssss diyerek sakinledi orda uyudu

Bütün anneler aynıymış baksanıza
Gerçekten birine Bahsini ettimi yada gördümü
O gece kalkıyor uyumuyor ve ağlama krizi başlıyor.
Bende gizliyorum artık napim

Valla iyi yapmisin ayak ustu kadina iyi atmisin cossun annelik duygulari tey tey bizede misafir gelince bizim hanim uslu uslu duriyor icimden kiz kizim biraz agla biraz mizmizlan diyorum ama yoookkk

Ooo maşallah. Var dedik tabii. Kilosunu 2ye katlayınca kilo alımı azalacak. O zaman yok mu diye düşünme. Vücut obez olmasın diye dengeleme yapıyor.
Ama oyle sanki 6600 luk bi bebekmis gibi durmuyo ya gozume zayif gozukuyo :)
Cokta obez olmasin aynen ben kiloluyum bebekte kilolu olmasin erkege yakismiyo kilo zaten :) normal alsin yeter bana cok sukur :)
Maşallah canım varmış tabiki :) hemde baya besleyiciymis ne güzel
Cok sukur rabbime canim. 1bucuk aydir filan yaklasik yalan olmasin mama vermiyorum iste. Benim verdigim mamada zaten 1-2 olcekti. Aman sagliklari iyi olsunda napalim gerisi bos :)
Oy masallah subhanallah yaaa. Vallahi gozum yok 7_8 saatte soyle 5 saatte yeter anam bu cocuk gunduz biraz uyudumu gece uyumuyo gece uyudumu gunduz uyumuyo uyuduklarida bir iki saat. Yok bacim ben bu cocugu becerememisim birdahakine tohumunu saglam ektirmem lazim

Maşallah canım kilosu da iyi hiç elleme uyusun.

Bütün anneler aynıymış baksanıza
Gerçekten birine Bahsini ettimi yada gördümü
O gece kalkıyor uyumuyor ve ağlama krizi başlıyor.
Bende gizliyorum artık napim
Ben sadece kocama bile anlatsam öyle oluyor bizim oğlan bi kere 8 saat uyudu gün boyu mutluluktan konuşup durduk ikimiz hop sonraki günler 3 saati geçmedi şimdi de dün yine en uzun uykusu 4 saatte kaldı kocama söylemeye bile korkuyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…