- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Benim kiz uyurken kendini hala memede sanıp emmeye devam ediyor :)
Masallah minik kizinaBi buraya yazıyorum vallahi bunları
Bana gelen gidene ,hiç durmuyor bu kız gece hep ayaktayız diyorum
Çünkü ben nazardan çok korkarım yaa
Ayy bende yapiyorum ya :))) durmuyor cok agliyor gece falan diye. Çarşamba gunu misafir geldi kvlere iceri gect 9 da uyuttum geldim oğlumu. Masallah aglama sesi gelmedi falan dedi. Sukur 9 da uykuya yatiriyorum dedim. Dun geceMasallah minik kizinavalla kiz onu bende yapiyorum hatta esimide tembihledim soran olursa filan diye annelik boyle bisey iste pembis yalanlarda soyletiyor.hersey bebisler icin
Ayy bende yapiyorum ya :))) durmuyor cok agliyor gece falan diye. Çarşamba gunu misafir geldi kvlere iceri gect 9 da uyuttum geldim oğlumu. Masallah aglama sesi gelmedi falan dedi. Sukur 9 da uykuya yatiriyorum dedim. Dun gece( 23.30 oldu daha uyumadi normal dursa birsey demicem de 8-9a alıştıgi için huysuzlandi agla agla uyut beni diyor resmen ama uyuyamiyor. Ne meme aldi ne kucağa yattı ayak sallama ne varsa denedim yok olmadi. O kadina bolca okudum en son omzuma yatirip kulagina sssss diyerek sakinledi orda uyudu
Masallah minik kizinavalla kiz onu bende yapiyorum hatta esimide tembihledim soran olursa filan diye annelik boyle bisey iste pembis yalanlarda soyletiyor.hersey bebisler icin
Valla iyi yapmisin ayak ustu kadina iyi atmisin cossun annelik duygulari tey teyAyy bende yapiyorum ya :))) durmuyor cok agliyor gece falan diye. Çarşamba gunu misafir geldi kvlere iceri gect 9 da uyuttum geldim oğlumu. Masallah aglama sesi gelmedi falan dedi. Sukur 9 da uykuya yatiriyorum dedim. Dun gece( 23.30 oldu daha uyumadi normal dursa birsey demicem de 8-9a alıştıgi için huysuzlandi agla agla uyut beni diyor resmen ama uyuyamiyor. Ne meme aldi ne kucağa yattı ayak sallama ne varsa denedim yok olmadi. O kadina bolca okudum en son omzuma yatirip kulagina sssss diyerek sakinledi orda uyudu
Hayirdir kontrol filanmi gecmis olsun.Şimdi ikinci randevuya hazırlanacam
Kadın doğumcuda of of Çatala yatacam yine
Ben yine hazırlanmaya gideyim
Görüşürüz kızlar bye
Bi buraya yazıyorum vallahi bunları
Bana gelen gidene ,hiç durmuyor bu kız gece hep ayaktayız diyorum
Çünkü ben nazardan çok korkarım yaa
Ama oyle sanki 6600 luk bi bebekmis gibi durmuyo yaOoo maşallah. Var dedik tabii. Kilosunu 2ye katlayınca kilo alımı azalacak. O zaman yok mu diye düşünme. Vücut obez olmasın diye dengeleme yapıyor.
Cok sukur rabbime canim. 1bucuk aydir filan yaklasik yalan olmasin mama vermiyorum iste. Benim verdigim mamada zaten 1-2 olcekti. Aman sagliklari iyi olsunda napalim gerisi bos :)Maşallah canım varmış tabiki :) hemde baya besleyiciymis ne güzel
Oy masallah subhanallah yaaa. Vallahi gozum yok 7_8 saatte soyle 5 saatte yeterHanımlar doktordan geldim şimdi :))
@cetrina ben dün burda bir arkadaşla konuştuktuktan sonra gece kalkıp göğüslerimi sağmaya karar vermiştim :))
Uyuya kaldım tabi :)
Dün akşam 11 de uyuyan kızımı sabah 7de kendim zor kaldırdım emzirmek için, çünkü evde babasına bırakıp doktora gidecektim. Yani benim kız bugün 6 saatide geçti 7 ide 8ide hihihih
Doktora sordum
Kesinlikle elleme uyusun dedi
Acıksa uyanır gündüz iyi besleniyor belli ,ayrıca uyku iyidir bırak uyusun dedi valla, kaldırma dedi yani.
Evet canım patlama oldu.Sinir oldum ne face giriliyo ne whatsapp yaa.. Noldu gene olaylar mi var.
Aynen csnim diyarbakirda patlama oldu gundem bayagi yogunSinir oldum ne face giriliyo ne whatsapp yaa.. Noldu gene olaylar mi var.
Geçmiş olsun canım. Bende nefret ediyorum çataldan.Şimdi ikinci randevuya hazırlanacam
Kadın doğumcuda of of Çatala yatacam yine
Ben yine hazırlanmaya gideyim
Görüşürüz kızlar bye
Maşallah canım kilosu da iyi hiç elleme uyusun.Hanımlar doktordan geldim şimdi :))
@cetrina ben dün burda bir arkadaşla konuştuktuktan sonra gece kalkıp göğüslerimi sağmaya karar vermiştim :))
Uyuya kaldım tabi :)
Dün akşam 11 de uyuyan kızımı sabah 7de kendim zor kaldırdım emzirmek için, çünkü evde babasına bırakıp doktora gidecektim. Yani benim kız bugün 6 saatide geçti 7 ide 8ide hihihih
Doktora sordum
Kesinlikle elleme uyusun dedi
Acıksa uyanır gündüz iyi besleniyor belli ,ayrıca uyku iyidir bırak uyusun dedi valla, kaldırma dedi yani.
Evet canım patlama oldu.
Allah belalarini tez zamanda versin artik biktirdilar ya..Aynen csnim diyarbakirda patlama oldu gundem bayagi yogun
Canim senin bebenin boyu kaç uzunsa ondan zayıf geliyordur sana.Allah belalarini tez zamanda versin artik biktirdilar ya..
Ben sadece kocama bile anlatsam öyle oluyor bizim oğlan bi kere 8 saat uyudu gün boyu mutluluktan konuşup durduk ikimiz hop sonraki günler 3 saati geçmedi şimdi de dün yine en uzun uykusu 4 saatte kaldı kocama söylemeye bile korkuyorum yani.Bütün anneler aynıymış baksanıza
Gerçekten birine Bahsini ettimi yada gördümü
O gece kalkıyor uyumuyor ve ağlama krizi başlıyor.
Bende gizliyorum artık napim
60 cm'cik daha oyle cok boyluda degil. Burda 63-65 cm duydum :) heralde ben gibi kemikler mi irilesiyo acaba bilmiyorum ki.Canim senin bebenin boyu kaç uzunsa ondan zayıf geliyordur sana.
Tuğba cım hiç foto atmış mıydın kaçırdım atsana görelim tontik m. Ali yi :)60 cm'cik daha oyle cok boyluda degil. Burda 63-65 cm duydum :) heralde ben gibi kemikler mi irilesiyo acaba bilmiyorum ki.
Canim buraya atmiyorum ya. Bizler disinda herkes goruyor. Ben nazarciyim biraz :) ama sana ozelden gonderebilirim :)Tuğba cım hiç foto atmış mıydın kaçırdım atsana görelim tontik m. Ali yi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?