Benim ilk oldu canim 8 saat uyudu emmek için kalkmadi hic. Normalde 3 saatte yada 2 saatte emer gozleri kapalı uyurdu. Doktora yazinca kesinlikle geçirme 5 saati kaldir emzir dedi. Ama arkadaslarin doktorlari bırak uyusun demislerCanimm gece uyuyunca bazen geçiyor 5 saati uyandırmak mi lazımmış
Tugba 2 aylik kontrolde benim ki 61 cm 5700du :)) seninki iyi masalalh. Anne karninda büyüdü o :))) doğum kilosi benim misal 2900cuktu:)))Aynen canim :)
Oda dogru ay benimki daha minnaksizlerle 1 ay var nerdeyse arasinda sipanin 41 haftalik dogunca yetisti sizlere heralde :)
Benim ilk oldu canim 8 saat uyudu emmek için kalkmadi hic. Normalde 3 saatte yada 2 saatte emer gozleri kapalı uyurdu. Doktora yazinca kesinlikle geçirme 5 saati kaldir emzir dedi. Ama arkadaslarin doktorlari bırak uyusun demisler
5 saatin sonunda bile saginca 70 cc geliyor benden onun icin 8 de etkilemedi galiba :)) Nasıl olsa kalkiyor diye kurmamistim saati bende onunla uyumusum :)) cok uyursa seninki.gibi yapmayi düşünüyorum bende uyandirmam zaten ağzını açar alırsa vereyim kesin acarda:) ))))Ben uyandirmiyorum ama kucağıma alıp memeyi koklatiyorum. Hafif hafif yanağına degdiriyorum. Çoğu zaman ağzını açıp içiyor. Uyumaya devam ederse yatırıyorum yine. 4 saati geçirmedim hiç. Mastit çok fena çünkü. Gece kalkip buz gibi makine ile sağması da hiç cazip değil.
Aynen ben onu karnimda baya buyutmusumTugba 2 aylik kontrolde benim ki 61 cm 5700du :)) seninki iyi masalalh. Anne karninda büyüdü o :))) doğum kilosi benim misal 2900cuktu:)))
Ben de merak ettim Mehmet Ali yi canım benim oglusum da dün 3 aylık oldu 62 cm 6.150 gr kilosu çok şükür sağlıklı ama bu 850 gr almış az gibi geldi bana biraz senin oğlun ayda kac gr aliyorAynen ben onu karnimda baya buyutmusumama oyle tontik durmuyo dimi bana mi oyle geliyoki masallahhh kuzuna sizlerde minnaksiniz heralde ben iri oldugum icin oglanda iri heralde
Uyutmaya calisiyorum direniyor bugun huysuzz.Selam tatlım iyiyiz sen nasılsın Alp ne yapıyor?
Kilolarini yazayim canim.Ben de merak ettim Mehmet Ali yi canım benim oglusum da dün 3 aylık oldu 62 cm 6.150 gr kilosu çok şükür sağlıklı ama bu 850 gr almış az gibi geldi bana biraz senin oğlun ayda kac gr aliyor
Ooo sevindim canim emZigi almasina,bizimkide uyku uyuma esnasinda aliyor hiddetle emiyor,sonrada atiyor,hala emiyorsa uyumamistir,derin daldiginda agzini aralar o sirada alabilirsin.Bizimki sap sup elini emiyor emzigin suratina bakmiyor diyordum bugun sabahtan beri cok aglayinca denemedigim sey kalmadi bide gidip su emzik koleksiyonundan bi tane aliyim denetiyim dedim ( emzik tutsun diye her modelden almisim farketmeden emzik sepeti yapmisim :d ) bi iki denemeye sap sup emmeye basladi ya bizimkihuzursuzlugunu aldi simdilik Allahim cok sukur biraz daha devam etse bende oturup agliycaktim. Bide uykuya dalsa tam super. Uyurken emzigi cikartiyomusunuz kizlar yoksa emzikle mi uyumasina musade ediyosunuz?
Maşallah gayet iyi alıyor nasıl besleniyor sun sütun için özellikle yediğin bişey var mıKilolarini yazayim canim.
Dogum kilosu 3840 boy 53
Dogumdan 1 hafta sonra 3700
30 gunlukken 5400 boy 55 ( ilk ay sislik indikten sonra 1700 almis )
48 gunlukken kilosu 6000 boyu 58
60 gunlukken kilosu 6600 boyu 60 (ikinci ay 1200 almis
Canm enes uyuyunca kendi fırlatıo ağzından :)) çıkar bence sendeBizimki sap sup elini emiyor emzigin suratina bakmiyor diyordum bugun sabahtan beri cok aglayinca denemedigim sey kalmadi bide gidip su emzik koleksiyonundan bi tane aliyim denetiyim dedim ( emzik tutsun diye her modelden almisim farketmeden emzik sepeti yapmisim :d ) bi iki denemeye sap sup emmeye basladi ya bizimkihuzursuzlugunu aldi simdilik Allahim cok sukur biraz daha devam etse bende oturup agliycaktim. Bide uykuya dalsa tam super. Uyurken emzigi cikartiyomusunuz kizlar yoksa emzikle mi uyumasina musade ediyosunuz?
Normal duruyor bence zayif değil i belli öyle tosuncuk de degil masallah :))) senin karninda buyugup cikti annesini yormak istemedi heralde :)))Aynen ben onu karnimda baya buyutmusumama oyle tontik durmuyo dimi bana mi oyle geliyoki masallahhh kuzuna sizlerde minnaksiniz heralde ben iri oldugum icin oglanda iri heralde
Sagol canim. Ananas suyu, tereyag, havuc. Ekstra bunlari yiyorum faydalida heralde. Hele ananas suyu super bisi bimde satiliyor sadece sek marka. Tadida guzel sutte yapiyo :)Maşallah gayet iyi alıyor nasıl besleniyor sun sütun için özellikle yediğin bişey var mı
Askere gonderecektim az daha dursaydiNormal duruyor bence zayif değil i belli öyle tosuncuk de degil masallah :))) senin karninda buyugup cikti annesini yormak istemedi heralde :)))
Sende sagol canimmm :)La Lune kolaj yapinca yuklendi. Bu bizim ki oğlum cok sevdi tavsiye ederim @tugbayhanin taktigi sagolsun :)))
Tamm tatlım sağol ben de denerimSagol canim. Ananas suyu, tereyag, havuc. Ekstra bunlari yiyorum faydalida heralde. Hele ananas suyu super bisi bimde satiliyor sadece sek marka. Tadida guzel sutte yapiyo :)
Bi dene bakalim faydasi olcakmi banada soyle. Yoksa benim pskolojikmi onu cozeyim :)Tamm tatlım sağol ben de denerim
Ananas suyu ve havucu deneyim b3nde :)Bi dene bakalim faydasi olcakmi banada soyle. Yoksa benim pskolojikmi onu cozeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?