Ah biz anneler çok uyusa korkarız hiç uyumasa uyumuyor diye şikayet ederiz :) normal Can'ım inşallah düzen oluşturuyordur ne güzel ..Buarada ellerini emmesini engelleme eldivenleri çıkar bu onlar için çok önemli geçen doktorumda söyledi ellerini şapur şupur emmeleri gelişimleri için çok önemli sakın çekinmeyin ve engel olmayın dedi o sırada bunu düşünerek bilinçli yapıyorlar. Emme hisleri güçleniyor refleksleri kuvvetleniyor bilinçli bir şekilde hareket etmeyi öğreniyorlar tükürük bezleri sağlıklı bir şekilde çalışıyorYa parmak demisken bu ara bizimkide oyle bi kapiyorki elini yemin ederim koparacak diye korkuyorum.ceza verdim ona artik geceleri eldiven takiyorumya bide buara bizimki uykuya duskun oldu normalmi acaba yoksa skintimi varki
Aynen ya benimde gitmem gerekiyor aslinda o catal dogum ani aklmia geldikce gidesim gelmiyor vallaGeçmiş olsun canım. Bende nefret ediyorum çataldan.
Biz artık otomatiğe bağlamışız zaten Bebişler gık deseler uyanıyoruzBelli zaten masallah :) haklısın canim unutacak olsun en azindan bir gece iyi uyumus oldum. Ama her sesine uyandim tabi :) hatta uyanıp eşimi uyandirdim ona kalsa çocuk çığlık çığlığa olunca uyanır
Aynen valla bizde ne istedigimizi bilmiyoruz uyusa dert uyumasa dert bi rahat birakmiyoruz bebisleriAh biz anneler çok uyusa korkarız hiç uyumasa uyumuyor diye şikayet ederiz :) normal Can'ım inşallah düzen oluşturuyordur ne güzel ..Buarada ellerini emmesini engelleme eldivenleri çıkar bu onlar için çok önemli geçen doktorumda söyledi ellerini şapur şupur emmeleri gelişimleri için çok önemli sakın çekinmeyin ve engel olmayın dedi o sırada bunu düşünerek bilinçli yapıyorlar. Emme hisleri güçleniyor refleksleri kuvvetleniyor bilinçli bir şekilde hareket etmeyi öğreniyorlar tükürük bezleri sağlıklı bir şekilde çalışıyor
Bebek bu Can'ım mesela kocam hep şey der ben hiç 20 yaşında ağzında emzik ya da biberonlu altı bağlı Ada'm görmedim demek ki alışmazlar ve her şey Zaman'la yoluna girer..uyusun bol bol uyusun büyüsün kuzu :)Aynen valla bizde ne istedigimizi bilmiyoruz uyusa dert uyumasa dert bi rahat birakmiyoruz bebisleribenim korkum hani alisrsa filan diyeydi ne yapalim cikartcaz artik.saol canim
Kiz benim kuzu 5700 61 cm bana tontik geliyor :) Şimdi benim ki zayıf mi. Valla bende merak ettim nazli m. Aliyi:))Canim buraya atmiyorum ya. Bizler disinda herkes goruyor. Ben nazarciyim biraz :) ama sana ozelden gonderebilirim :)
Bende hem sağıyorum gem zorla emziriyorum şükür doluyor yine biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz bence kısmetleri kadar emecekler zaten :)Aahhaaabenim oğlum 2 aylıkken yapmaya başlamıştı sol tarafı almamaya çıldırdım ama naparım süt biterse falan filan diye şükür memeyi bırakmak bilmedi sonra... kızım da 3. Aya yakın başladı dedim bu kadar mı aynı fabrikanın ürünü olur diyee
Ben de zorla 1 2 dk emziriyorum ama gün için de toplam 10 dk ememiyor yani almadığı tarafı biraz da sğıyorım inşallah bu dönem geçene kadar idare ederi böyle
Yaaaaaaa işte o sese bayılıyorum cuk cuk cukAhhhhaaaahhaaaa bunu yapmayan var mıdır ya?
Bazen de Neva gözü kapalı havayı emikliyor.
Ayyyy bencede kaldırma ben uyuyan bebeği eklememe taraftarıyım valla acıkırsa sorunu olursa zaten uyumazHanımlar doktordan geldim şimdi :))
cetrina ben dün burda bir arkadaşla konuştuktuktan sonra gece kalkıp göğüslerimi sağmaya karar vermiştim :))
Uyuya kaldım tabi :)
Dün akşam 11 de uyuyan kızımı sabah 7de kendim zor kaldırdım emzirmek için, çünkü evde babasına bırakıp doktora gidecektim. Yani benim kız bugün 6 saatide geçti 7 ide 8ide hihihih
Doktora sordum
Kesinlikle elleme uyusun dedi
Acıksa uyanır gündüz iyi besleniyor belli ,ayrıca uyku iyidir bırak uyusun dedi valla, kaldırma dedi yani.
Ayyyyyyy işte espirisi ordaLannnn lahamacunnnn
Kız kanki lahmacun üstüne baklava dizmişler
Miğdemde kaltı ha yani
One len öyle
Ayrı tabağa koysalardı bari
Du sanada gondereyimKiz benim kuzu 5700 61 cm bana tontik geliyor :) Şimdi benim ki zayıf ki. Valla bende merak ettim nazli m. Aliyi:))
Aynen çok uyusa korkariz ne psikopatiz :) gecen 8 saat uyudu panikle dokturma whatsaptan yazdım birsey mi oldu getireyim mi diyeAh biz anneler çok uyusa korkarız hiç uyumasa uyumuyor diye şikayet ederiz :) normal Can'ım inşallah düzen oluşturuyordur ne güzel ..Buarada ellerini emmesini engelleme eldivenleri çıkar bu onlar için çok önemli geçen doktorumda söyledi ellerini şapur şupur emmeleri gelişimleri için çok önemli sakın çekinmeyin ve engel olmayın dedi o sırada bunu düşünerek bilinçli yapıyorlar. Emme hisleri güçleniyor refleksleri kuvvetleniyor bilinçli bir şekilde hareket etmeyi öğreniyorlar tükürük bezleri sağlıklı bir şekilde çalışıyor
Dimi er yada gec bi sekilde birakiliuor.bizde boyle kuruntu ettigimizle kaliyoruz.ya simdi ilk olunca tam daha biseyleri bilmiyorsun kafada hep soru isaretleri onunla birlikte ogreniyorum bende :) ama burasi iyiki var valla bildgin acil servis oldu benim icin.bilmediklerimide ogrendim.valla ayri ayri tesekkurlerimi sunuyorum hepinize.Bebek bu Can'ım mesela kocam hep şey der ben hiç 20 yaşında ağzında emzik ya da biberonlu altı bağlı Ada'm görmedim demek ki alışmazlar ve her şey Zaman'la yoluna girer..uyusun bol bol uyusun büyüsün kuzu :)
Gonder gonder:) bende sen gibiyim her giren gorcek diye paylasamiyorum:)Du sanada gondereyim
Ay ben benimki 8 saat uyusa kesin götürürdm huyu değil saolsun çok Aç illa yarım saate bir emecekAynen çok uyusa korkariz ne psikopatiz :) gecen 8 saat uyudu panikle dokturma whatsaptan yazdım birsey mi oldu getireyim mi diye
Gercekten oyle canim vallahi iyi niyetlide olsa karsindaki bilmeden nazari degiyo insani yatalak bile yapar Allah muhafaza ..hayalimsin1 ve tugbayhan bende nazara çok inanıyorum nazar Ada'mı devirir derler doğru Allah korusun hepsini ..
Canimm gece uyuyunca bazen geçiyor 5 saati uyandırmak mi lazımmışKizlar dun baya disardaydik yoruldu iyice oglum en son kudurdu zaten eve gelene kadar neyse. 12 de emdi en son alarm kurmuyorum 2 en fazla 3 saatte emmeye kalkiyordu. Dun 7.30 du uyandigimizda cok panikledim doktora yazdim whatsuptan 5 saati gecirme sakın dedi sizinde aklinizda olsun artik 5 saate alarm kurcam. Gerci bidaha yatar mi o kadar bilmiyorum
60 cm'cik daha oyle cok boyluda degil. Burda 63-65 cm duydum :) heralde ben gibi kemikler mi irilesiyo acaba bilmiyorum ki.
Selam tatlım iyiyiz sen nasılsın Alp ne yapıyor?Selam kizlar ne var ne yok
En uzun 3 saatti emmeye kalkardi 7.30 yazmışım adama panikle :) zaten bir emdi hizli hizli nefessiz resmen. Hep tek meme emerdi 8i bukinca ikisinide hupletti:)))Ay ben benimki 8 saat uyusa kesin götürürdm huyu değil saolsun çok Aç illa yarım saate bir emecek
Aynen canim :)Gonder gonder:) bende sen gibiyim her giren gorcek diye paylasamiyorum:)
Oda dogru ay benimki daha minnakKız onlar senin m.aliden ne kadar büyük. O boy gayet iyi bak biz 10 gün sonra 3 aylık olacağız boy 58 cm. Gelişimi iyi ise keyfi yerinde ise boy kilo önemli değil. Genetik ne varsa ergenlik sonrası ortaya çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?