2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya parmak demisken bu ara bizimkide oyle bi kapiyorki elini yemin ederim koparacak diye korkuyorum.ceza verdim ona artik geceleri eldiven takiyorum ya bide buara bizimki uykuya duskun oldu normalmi acaba yoksa skintimi varki
Ah biz anneler çok uyusa korkarız hiç uyumasa uyumuyor diye şikayet ederiz :) normal Can'ım inşallah düzen oluşturuyordur ne güzel ..Buarada ellerini emmesini engelleme eldivenleri çıkar bu onlar için çok önemli geçen doktorumda söyledi ellerini şapur şupur emmeleri gelişimleri için çok önemli sakın çekinmeyin ve engel olmayın dedi o sırada bunu düşünerek bilinçli yapıyorlar. Emme hisleri güçleniyor refleksleri kuvvetleniyor bilinçli bir şekilde hareket etmeyi öğreniyorlar tükürük bezleri sağlıklı bir şekilde çalışıyor

Belli zaten masallah :) haklısın canim unutacak olsun en azindan bir gece iyi uyumus oldum. Ama her sesine uyandim tabi :) hatta uyanıp eşimi uyandirdim ona kalsa çocuk çığlık çığlığa olunca uyanır
Biz artık otomatiğe bağlamışız zaten Bebişler gık deseler uyanıyoruz

Aynen valla bizde ne istedigimizi bilmiyoruz uyusa dert uyumasa dert bi rahat birakmiyoruz bebisleri benim korkum hani alisrsa filan diyeydi ne yapalim cikartcaz artik.saol canim

Aynen valla bizde ne istedigimizi bilmiyoruz uyusa dert uyumasa dert bi rahat birakmiyoruz bebisleri benim korkum hani alisrsa filan diyeydi ne yapalim cikartcaz artik.saol canim
Bebek bu Can'ım mesela kocam hep şey der ben hiç 20 yaşında ağzında emzik ya da biberonlu altı bağlı Ada'm görmedim demek ki alışmazlar ve her şey Zaman'la yoluna girer..uyusun bol bol uyusun büyüsün kuzu :)

Bende hem sağıyorum gem zorla emziriyorum şükür doluyor yine biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz bence kısmetleri kadar emecekler zaten :)

Ahhhhaaaahhaaaa bunu yapmayan var mıdır ya?
Bazen de Neva gözü kapalı havayı emikliyor.
Yaaaaaaa işte o sese bayılıyorum cuk cuk cuk

Ayyyy bencede kaldırma ben uyuyan bebeği eklememe taraftarıyım valla acıkırsa sorunu olursa zaten uyumaz

Lannnn lahamacunnnn

Kız kanki lahmacun üstüne baklava dizmişler
Miğdemde kaltı ha yani
One len öyle
Ayrı tabağa koysalardı bari
Ayyyyyyy işte espirisi orda hadi bakalım pazartesi günü evde spora başlıyoruz sağlıklı yaşam göbüşsüz fit vücutlar

Aynen çok uyusa korkariz ne psikopatiz :) gecen 8 saat uyudu panikle dokturma whatsaptan yazdım birsey mi oldu getireyim mi diye

Dimi er yada gec bi sekilde birakiliuor.bizde boyle kuruntu ettigimizle kaliyoruz.ya simdi ilk olunca tam daha biseyleri bilmiyorsun kafada hep soru isaretleri onunla birlikte ogreniyorum bende :) ama burasi iyiki var valla bildgin acil servis oldu benim icin.bilmediklerimide ogrendim.valla ayri ayri tesekkurlerimi sunuyorum hepinize.

Canimm gece uyuyunca bazen geçiyor 5 saati uyandırmak mi lazımmış

60 cm'cik daha oyle cok boyluda degil. Burda 63-65 cm duydum :) heralde ben gibi kemikler mi irilesiyo acaba bilmiyorum ki.

Kız onlar senin m.aliden ne kadar büyük. O boy gayet iyi bak biz 10 gün sonra 3 aylık olacağız boy 58 cm. Gelişimi iyi ise keyfi yerinde ise boy kilo önemli değil. Genetik ne varsa ergenlik sonrası ortaya çıkıyor.

Gonder gonder:) bende sen gibiyim her giren gorcek diye paylasamiyorum:)
Aynen canim :)
Oda dogru ay benimki daha minnak sizlerle 1 ay var nerdeyse arasinda sipanin 41 haftalik dogunca yetisti sizlere heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…