Yanliz sadece bim'de var unutma canim. Sek marka olucak. Dene sende soyle havucta kitir kitir ye bakalim nolcak :)Ananas suyu ve havucu deneyim b3nde :)
ay Allah ım lütfen şu şoku bana da yaşatBizimki sap sup elini emiyor emzigin suratina bakmiyor diyordum bugun sabahtan beri cok aglayinca denemedigim sey kalmadi bide gidip su emzik koleksiyonundan bi tane aliyim denetiyim dedim ( emzik tutsun diye her modelden almisim farketmeden emzik sepeti yapmisim :d ) bi iki denemeye sap sup emmeye basladi ya bizimkihuzursuzlugunu aldi simdilik Allahim cok sukur biraz daha devam etse bende oturup agliycaktim. Bide uykuya dalsa tam super. Uyurken emzigi cikartiyomusunuz kizlar yoksa emzikle mi uyumasina musade ediyosunuz?
Bende istiyorum bundan ama daha kucuk diye almadim.anliyormuki senin bebis ne kadarlik olduLa Lune kolaj yapinca yuklendi. Bu bizim ki oğlum cok sevdi tavsiye ederim @tugbayhanin taktigi sagolsun :)))
Bende de aynisindan var canim kampanyali bulup 2 aylikken almistik o zaman baslamisti oynamaya suan yine baya oyalaniyor hatta bazen birakiyorum uzerinde is yapiyorum maymundan tekme atinca ses geliyor o esnadw oynadığını anliyorum. Bazen ses kesiliyor bi bakiyorum uyuyakalmis halinin uzerinde :)) bide bazen oyuncaklari cikarip eline veriyorum tutmaya basladi artik o acidan da iyi olduBende istiyorum bundan ama daha kucuk diye almadim.anliyormuki senin bebis ne kadarlik oldu
Ya valla bu ne rahatlikmis dedim cunku ise de baslicam bi sekilde emzige biberona alissin diyodum ne zamandir. Hatta burda bi arkdastw gormustum kurdeleyle baglamisti emzigiay Allah ım lütfen şu şoku bana da yaşat
Bi buraya yazıyorum vallahi bunları
Bana gelen gidene ,hiç durmuyor bu kız gece hep ayaktayız diyorum
Çünkü ben nazardan çok korkarım yaa
+1 kizlarValla aynısını bende yapıyorum canım, ne zaman iyi desem uyumuyor çocuk
TammBi dene bakalim faydasi olcakmi banada soyle. Yoksa benim pskolojikmi onu cozeyim :)
Ben denemedim ama komşum kullanıyor öok memnun senin dediğin gibiKizlar ya bebislerle alakasız olcak ama yine de pylasiyim dedim. Belki biliyorsunuzdur ama benim isime yaradi size de yazayim dedim. Rossman magazasindan domol marka firin temizleyicisi almistim gecen aksam bi dneedim ben sokne bir yag lekesi birakti ne telle ovmama gerek kaldi. Once firina fisfis yaptim oyleece 2 saat kadar beklettim sonrw sadece islak bezle sildim resmen yeni almisim gibi prladi firinim hic boyle etkili bi temizlik malzemesi gormemistim. Tavsiye ederim yani. Gerci bebeklerle ugrasmaktan boyle seylere vaktimiz kalmıyor artik da olr da bi ara uyurlarsa denenebilir
kussa da birkaç damlası bile kalsa aşı koruyormuş endişelenme benceKizlar bugn bizim kiza da rota asisindan yaptirdik. Ebemiz yarim saat kadar midesine bastirmayin kusmasin dedi ama bizim kiz kusmazsa olur mu saglik ocagindan ciktik arabaya bindim biner binmez kustu boşa gitti heralde yaptigimiz asiverdigim paraya uzulmuuorum da asiyi oldugu gibi cikardiysa hic bir faydasi olmicak ya
allah şifa versin kuzuna ..içini ferah tut..Kızlar doktordan geliyoruz, çocuk doktoru hidroseli var bi cerraha görünün demişti.
Yumurtalıklarında iki tarafta da su fıtığı var, bununla karşılaşan oldu mu?
Kendiliğinden geçmesi bekleniyormuş, geçmezse yaşında ameliyat dedi.
Hamileliğim de mide cebini görememekle geçmişti.
Allah devasız dert vermesin ama canım sıkıldı biraz.
hep mutlu mutlu günleriniz olsun yavrunuzla canım:)Ay kızlar yaa çok memnun oldum herkes doğum günümü kutlamış. Çok çok sağolun.Eki Görüntüle 1906551
Herkesin günü gecesi muhteşem geçsin umarım.
Çok sağol tatlım uğraştırdım seni.La Lune kolaj yapinca yuklendi. Bu bizim ki oğlum cok sevdi tavsiye ederim @tugbayhanin taktigi sagolsun :)))
Ben uyandirmiyorum ama kucağıma alıp memeyi koklatiyorum. Hafif hafif yanağına degdiriyorum. Çoğu zaman ağzını açıp içiyor. Uyumaya devam ederse yatırıyorum yine. 4 saati geçirmedim hiç. Mastit çok fena çünkü. Gece kalkip buz gibi makine ile sağması da hiç cazip değil.
Bende bu gece uyuya kaldım sabah 6da oğluma kalktım bebiş uyandı emzirdim zaten 5dk emiyo sonra ikş göğüsten 55ml süt çıktı çok az ya bulgur pilavı yemiştim memede doluydu hatta akmıştı sizinki kaç ml çıkıyo ya 5saat emmemeyle az değilmiHanımlar doktordan geldim şimdi :))
@cetrina ben dün burda bir arkadaşla konuştuktuktan sonra gece kalkıp göğüslerimi sağmaya karar vermiştim :))
Uyuya kaldım tabi :)
Dün akşam 11 de uyuyan kızımı sabah 7de kendim zor kaldırdım emzirmek için, çünkü evde babasına bırakıp doktora gidecektim. Yani benim kız bugün 6 saatide geçti 7 ide 8ide hihihih
Doktora sordum
Kesinlikle elleme uyusun dedi
Acıksa uyanır gündüz iyi besleniyor belli ,ayrıca uyku iyidir bırak uyusun dedi valla, kaldırma dedi yani.
Emzik büyük rahatlık yaa. Gece ağlayıp uykusunu açacağı sırada veriyorum hop cuk cuk derken dalıyor. Bizim kiz uyuyunca atıyor emziği. Zaten sadece uyutacağım zaman veriyorum.Ya valla bu ne rahatlikmis dedim cunku ise de baslicam bi sekilde emzige biberona alissin diyodum ne zamandir. Hatta burda bi arkdastw gormustum kurdeleyle baglamisti emzigibende oyle yaparim en kotu diyodum ama simdilik gerek kalmadi darisi basina canim
Sen yine emerken hafif hafif çek. 2 3 gün yapsan tam alışıyor.Ya valla bu ne rahatlikmis dedim cunku ise de baslicam bi sekilde emzige biberona alissin diyodum ne zamandir. Hatta burda bi arkdastw gormustum kurdeleyle baglamisti emzigibende oyle yaparim en kotu diyodum ama simdilik gerek kalmadi darisi basina canim
Çok sağol tatlım.hep mutlu mutlu günleriniz olsun yavrunuzla canım:)
Ben alışmışım herhalde her 2 saatte bir gözler açılıyor.Ay ben hiç uyandirmiyorum hatta aklımın ucundan bile geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?