2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ay Allah ım lütfen şu şoku bana da yaşat

Bende istiyorum bundan ama daha kucuk diye almadim.anliyormuki senin bebis ne kadarlik oldu
Bende de aynisindan var canim kampanyali bulup 2 aylikken almistik o zaman baslamisti oynamaya suan yine baya oyalaniyor hatta bazen birakiyorum uzerinde is yapiyorum maymundan tekme atinca ses geliyor o esnadw oynadığını anliyorum. Bazen ses kesiliyor bi bakiyorum uyuyakalmis halinin uzerinde :)) bide bazen oyuncaklari cikarip eline veriyorum tutmaya basladi artik o acidan da iyi oldu

ay Allah ım lütfen şu şoku bana da yaşat
Ya valla bu ne rahatlikmis dedim cunku ise de baslicam bi sekilde emzige biberona alissin diyodum ne zamandir. Hatta burda bi arkdastw gormustum kurdeleyle baglamisti emzigi bende oyle yaparim en kotu diyodum ama simdilik gerek kalmadi darisi basina canim

Kizlar ya bebislerle alakasız olcak ama yine de pylasiyim dedim. Belki biliyorsunuzdur ama benim isime yaradi size de yazayim dedim. Rossman magazasindan domol marka firin temizleyicisi almistim gecen aksam bi dneedim ben sok ne bir yag lekesi birakti ne telle ovmama gerek kaldi. Once firina fisfis yaptim oyleece 2 saat kadar beklettim sonrw sadece islak bezle sildim resmen yeni almisim gibi prladi firinim hic boyle etkili bi temizlik malzemesi gormemistim. Tavsiye ederim yani. Gerci bebeklerle ugrasmaktan boyle seylere vaktimiz kalmıyor artik da olr da bi ara uyurlarsa denenebilir

Ben denemedim ama komşum kullanıyor öok memnun senin dediğin gibi

kussa da birkaç damlası bile kalsa aşı koruyormuş endişelenme bence

allah şifa versin kuzuna ..içini ferah tut..

Ay ben hiç uyandirmiyorum hatta aklımın ucundan bile geçmiyor

B
Bende bu gece uyuya kaldım sabah 6da oğluma kalktım bebiş uyandı emzirdim zaten 5dk emiyo sonra ikş göğüsten 55ml süt çıktı çok az ya bulgur pilavı yemiştim memede doluydu hatta akmıştı sizinki kaç ml çıkıyo ya 5saat emmemeyle az değilmi

Emzik büyük rahatlık yaa. Gece ağlayıp uykusunu açacağı sırada veriyorum hop cuk cuk derken dalıyor. Bizim kiz uyuyunca atıyor emziği. Zaten sadece uyutacağım zaman veriyorum.
Sen yine emerken hafif hafif çek. 2 3 gün yapsan tam alışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…