2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kültür ve yetişme tarzı işte canım.muhakkak patlıyor bir yerde.senin bir anne olarak bebegine doğru şekilde bakmak istemeni izinle iş yapiyoruz anlıyor.eski kadınlar gelini nedense taşıyıcı olarak görüyor.kendi bebeğim bile diyecekler neredeyse!ne demek izin veriyoruz da kendin bakiyorsun.Allah ıslah etsin onları.

Kelebeğim Can'ım arkadaşım neler yaşıyorsun öyle çok üzüldüm içimde hissettim ..neden böyle oldu Nasıl bu kadar vurdum duymaz oldu ki bu Ada'm anasıda kendi gibi saygısız ne demek bi meleğe küfür etmek başka şakamı kalmadı biz desek evlatlarına şakasına s.kt.r git diye Mutlu olurlar mı şüphe etmezler mi terbiyemizden ..yazıklar olsun umarım daha çok yıpranmazsın ne Zaman konuşmak dertleşmek istersen Burdayım..,, Burdayız..keşke orda olsam elimden daha fazlası gelse destek olsam sana

Ohhhhh sefanız olsun ana kız mis gibi hava almıştır yavru

kelebek.hill canm ailene söyledin mi hiç çekinme söyle şimdiden gerçekten böyle şey yaşamadan ne b.ok yediklerini anlamıyorlar bu erkekler aile olduklarını daha kavrayamıolar bizi dışardan görüyorlar anaları babaları hep ailemzn içinde olmak istiyor ama yok öyle yağmaa..
Hiçç üzülme sıkılma emziriyosan eğer sütünü düşün..eğer eşin hatasını anlarsa tatlıya bağlanır yoksa bak kendi yoluna yaa napcan biz mutlu olcaz kii mutlu ve düzgün psikolojili bireyler evlatlar yetiştirelimm dimiii ??

Kızlar yarın 2de sünnet olacak oğlum,çok korkuyorum.
Canım insan tedirgin oluyor elbet. hele sünnet olunca kendini çok kötü hissedebilirsin. Çok küçük ssavunması yarası oluyor fln ama birkaç gün içinde düzelince ve sünnet travması yaşamadığını görünce iyi ki yaptırmışız diyeceksin. ve eninde sonunda olacak birşey şu zamanlar en kolay olacak zamanlar sünnet için

Kızlar acil bişey sormam lazım bcg yani verem aşısı olan bebeğinize ne kadar sonra rotavirüs aşısı yaptırdınız yani aralarında kaç gün var ya bildiğim aynı yoldan yapılancanlı aşılar arasında 1 ay bırakılmalı yada aynı gün olmalı ama bcg ve rota farklı yoldan ikiside canlı 15 gün evvel bcg olduk yarın rota yapmak istiyorum özelde doktorlar nadıl yapıyor merakediyorum

Canim nasilsin? Annen nasıl?

Parmak tutar canım ama nesne tutmaz henüz.

Korkma güzelim. Hemen biter birşey hissetmez umarım. Diğer türlü anlayınca daha zor olurdu. Sen en iyisini yapmışsın.
Kuzum annem iyi kanamasi durdunameliyat olacakti ikna olmuştu bugun geri vazgecti yarin profesoru arayip randevu alacaktik kaldi oyle

kelebek.hill ah canım kelebeğim ya. Sen değil miydin hani düğün mü ne vardı bi yerde de bi süre bahaneyle eşinden ayrı olacaktın? Sen miydin karıştırdım eğer öyleyse yaramadı mı bu ayrı kalış? Neyse o değil de senin o kv var ya ne terbiyesiz hadsiz be! Git tatlım ailenin yanına madem baban da geliyor almaya. Sen de topla biraz kendini eşin de başını alıp ellerinin arasına düşünsün ben ne yapıyorum diye. İnşallah sonunda hayırlı olan karara varırsınız. Hakkınızda hayırlı olan ne ise o olur inşallah. Sıkma sen tatlı canını kızını düşün bebeğim. Ne zaman dertleşmek istersen buradayız keşke bir nebze faydamız olsa

kelebek.hill ay canim benim,yasadiklarina bak. Ne desem bilemedim,kv cok hadsizmis,ona uyan kocan ise tam s.mis. Alsin oglunu bitarafina calsin,yuvasini dagitti umarim cok mutludur. Seni sahipsiz mi sandikar ne,arkana bile bakma kosa kosa git,2 gun karisiz kalinca kiymetin bilinir ,seni nasil ikna edecegini sasirir.terbiyesiz sulalesi

2. ay aşıları 14ünde yapıldığı için hemşire bana 3. ay izlemi için 11ine gün verecekken belki rota da yaptırırsın diyerek tekrar 14üne verdi.
Ama ben yaptırmayacağım.
Biraz karışık oldu sanırım.

Sevgisizlesen bir eş de benden ve bunu kabul etmiyor 8 kasim 2. evlilik yil donumumuz o gun izinliydi. Dun diyor ki arkadaşlara gidelim izinli oldugum gun oturmaya :) bu günde izni değişmiş çarşamba olmus oyle diyor
Ahh kuzum su erkekler nedense evlenince hep okuzlesiyolar. napalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…