Kültür ve yetişme tarzı işte canım.muhakkak patlıyor bir yerde.senin bir anne olarak bebegine doğru şekilde bakmak istemeni izinle iş yapiyoruz anlıyor.eski kadınlar gelini nedense taşıyıcı olarak görüyor.kendi bebeğim bile diyecekler neredeyse!ne demek izin veriyoruz da kendin bakiyorsun.Allah ıslah etsin onları.Kizlar herkese iyi aksamlarr...
Kizimin karsisina gectim nasil bi dusunceler icindeyim anlatamam..
Esimle bosanma derecesine geldik...
Sebebi hep ayni seyler. Guler yuz yok, sevkat sevgi yok. Daha 2. Evlilik yildonumumuzu unuttu adam!!! Hic bi sey umrnda degil gibi. Hic mutlu degilim.
Bir de ustune hala beni nenesine suruklemeye calismasi. Annem geldinde sadece annemin degil benim ve kizimin da suratimiza bakmamasi vs. Vs....
Ve dun o mubarek kv bana kuzenini getirdi her seye ragmen agirladm ama sakayla guya kizima s..r git demesi. Ve benm bunu sonra kendisine mesaj atarak yakistiramadimi soylemem. Ve esimin beni hakli bile bulmamasi ve benm kizimi bu insanlara emanet edemeyecek olmamm...
Istanbula gideyim bi ay ayri kalalm dedm gidersen gelme dedi yine. Peki dedm. Kendi gorememe ihtimali varken cocugunu hala aksam yemege neneme gidelm diyo beyn yoksunu adam.
Allah hakkimizda hayirlisini versn. Ama burda kalinca kizimin daha iyi bakilacagini yetisecegini bilsem her seyi yutardm ama ben bu insanlara cocugumu emanet edip birak ise gitmeyi bakkala gitmem!!!!
Allah hakkimizda en hayirli olani versin insallah. O da nenesiyle mutlu olsun. Annesi de bugun aglamis zirlamis ben geliyom size el gibi kaliyom iste her seyi izin alip yapiyoz demis!!! Allah Allah ben annesi degilm zaten sen karar vercektin! Hadsiz!! Gercekten olmamis bu insanlar cehalet!! Bana da gecen kv diyo ki biz izin verdk de sana sen buyutuyosn Allahimmmm.... Of offf nasil bi aile bu yaa.. Bizim ailemiz dagiliyo bunlr esim olcak adami doldurma derdinde hala. Allaha siginiyorum. Bi melege s.. Git nasi denir ki, sakaya bak. Yazik!!!
Dönmeden hareketlenmeden yaptırayım dedim.avcılar hospitalda çocuk cerrahı özgür bey yapacak.m.beauty kuzumm nerde olcak sünneti ne yöntemle yaptırcaksın gadi inşallah düzgün şekilde olur bnde bidahaki aya yaptırmak istiyorummm :)
Kelebeğim Can'ım arkadaşım neler yaşıyorsun öyle çok üzüldüm içimde hissettim ..neden böyle oldu Nasıl bu kadar vurdum duymaz oldu ki bu Ada'm anasıda kendi gibi saygısız ne demek bi meleğe küfür etmek başka şakamı kalmadı biz desek evlatlarına şakasına s.kt.r git diye Mutlu olurlar mı şüphe etmezler mi terbiyemizden ..yazıklar olsun umarım daha çok yıpranmazsın ne Zaman konuşmak dertleşmek istersen Burdayım..,, Burdayız..keşke orda olsam elimden daha fazlası gelse destek olsam sanaKizlar herkese iyi aksamlarr...
Kizimin karsisina gectim nasil bi dusunceler icindeyim anlatamam..
Esimle bosanma derecesine geldik...
Sebebi hep ayni seyler. Guler yuz yok, sevkat sevgi yok. Daha 2. Evlilik yildonumumuzu unuttu adam!!! Hic bi sey umrnda degil gibi. Hic mutlu degilim.
Bir de ustune hala beni nenesine suruklemeye calismasi. Annem geldinde sadece annemin degil benim ve kizimin da suratimiza bakmamasi vs. Vs....
Ve dun o mubarek kv bana kuzenini getirdi her seye ragmen agirladm ama sakayla guya kizima s..r git demesi. Ve benm bunu sonra kendisine mesaj atarak yakistiramadimi soylemem. Ve esimin beni hakli bile bulmamasi ve benm kizimi bu insanlara emanet edemeyecek olmamm...
Istanbula gideyim bi ay ayri kalalm dedm gidersen gelme dedi yine. Peki dedm. Kendi gorememe ihtimali varken cocugunu hala aksam yemege neneme gidelm diyo beyn yoksunu adam.
Allah hakkimizda hayirlisini versn. Ama burda kalinca kizimin daha iyi bakilacagini yetisecegini bilsem her seyi yutardm ama ben bu insanlara cocugumu emanet edip birak ise gitmeyi bakkala gitmem!!!!
Allah hakkimizda en hayirli olani versin insallah. O da nenesiyle mutlu olsun. Annesi de bugun aglamis zirlamis ben geliyom size el gibi kaliyom iste her seyi izin alip yapiyoz demis!!! Allah Allah ben annesi degilm zaten sen karar vercektin! Hadsiz!! Gercekten olmamis bu insanlar cehalet!! Bana da gecen kv diyo ki biz izin verdk de sana sen buyutuyosn Allahimmmm.... Of offf nasil bi aile bu yaa.. Bizim ailemiz dagiliyo bunlr esim olcak adami doldurma derdinde hala. Allaha siginiyorum. Bi melege s.. Git nasi denir ki, sakaya bak. Yazik!!!
Ohhhhh sefanız olsun ana kız mis gibi hava almıştır yavruBiz gezdik kızımla :)) hava süperdi biraz yürüdükten sonra otobüse binip avm ye gittik. Kanguru ile yürürken sorun yok ama durunca eyvahneyse ki 1 durak kalmıştı.
Bebek arabası almamıştım kızlar e bebekte araçlarda indirim vardı ama ben su an indirimde olmayan casual sonic modelini alicam galiba. İstediğim renk orada yoktu esim gidip alacak maslaktaki ebebekten. Başka bebek arabası oneriniz var mi? Aslında travel sistem istiyordum ama aracımız olmadığı için çok zorlanırız diye düşündüm.
Eğer bu virüsü alır da hasta olursa kendi kendimi yerim pişmanlıktan.yaptırdım gitti.Ya bende ikilemdeyim ya yapip yaptirmamak arasondayim
Ayyyy ne güselllllll gitsin yorgunluklar gelsin pozitif Enerjiler:)Kızlar buarada enesi anneme bıraktım 1 saatliğine hamama ağdayaa gittim on numara olduu hamama da gireydim süper olcaktı ama enese süt bırakamadm sağma makinem yok :/
Canım insan tedirgin oluyor elbet. hele sünnet olunca kendini çok kötü hissedebilirsin. Çok küçük ssavunması yarası oluyor fln ama birkaç gün içinde düzelince ve sünnet travması yaşamadığını görünce iyi ki yaptırmışız diyeceksin. ve eninde sonunda olacak birşey şu zamanlar en kolay olacak zamanlar sünnet içinKızlar yarın 2de sünnet olacak oğlum,çok korkuyorum.
Sormaaaa tavuk gibi yoldu hatun beniii hahha begatif megatif ne varsa aldıı :)) hafifledim :)))Ayyyy ne güselllllll gitsin yorgunluklar gelsin pozitif Enerjiler:)
BondigoBunun markasi ne
Kuzum annem iyi kanamasi durdunameliyat olacakti ikna olmuştu bugun geri vazgecti yarin profesoru arayip randevu alacaktik kaldi oyleCanim nasilsin? Annen nasıl?
Parmak tutar canım ama nesne tutmaz henüz.
Korkma güzelim. Hemen biter birşey hissetmez umarım. Diğer türlü anlayınca daha zor olurdu. Sen en iyisini yapmışsın.
Kızlar acil bişey sormam lazım bcg yani verem aşısı olan bebeğinize ne kadar sonra rotavirüs aşısı yaptırdınız yani aralarında kaç gün var ya bildiğim aynı yoldan yapılancanlı aşılar arasında 1 ay bırakılmalı yada aynı gün olmalı ama bcg ve rota farklı yoldan ikiside canlı 15 gün evvel bcg olduk yarın rota yapmak istiyorum özelde doktorlar nadıl yapıyor merakediyorum
Ahh kuzum su erkekler nedense evlenince hep okuzlesiyolar. napalimmSevgisizlesen bir eş de benden ve bunu kabul etmiyor8 kasim 2. evlilik yil donumumuz o gun izinliydi. Dun diyor ki arkadaşlara gidelim izinli oldugum gun oturmaya :) bu günde izni değişmiş çarşamba olmus oyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?