2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kultur cok onemli gercekten de.. Aile cok oneli!!
Gercekten bu kadar geri kafayi ben bu devirde iyi denk getirmisim helal olsun.

Canimsin yaa hissettim seni yanimda emin ol cok sagoll...
Terbiye nerde yaaa.. Binde ben ayip etmisim bundan rahatsiz oldugumu soyleyerek aklim almiyo benm artk hic bi seyi.
Inan esimi taniyamiyorm trajedisini taaa icimde yasiyorm. Ne yazik.

Dun aksam artk anneme soyledm canm her seyi. Sorma be canm bu kada fedakarlik kime heyhattt...
Aynen oyle once ben iyi olmaliym ki cocugumu kendi terbiyemle guzece yetistirim kendisi bilir artk..
Emziriyorm canm elimden geldikce dusunmuyormm sagoll

Olmaz mi canm ya iyi ki varsinizzz
Evet bendm canm dogru hatirladn. Rahat birakmadi ki ailemin evinde duzgunce kafa bile dinleyemedm.
Bundan sonra gram umrmda degil bebegim varkenn...
Ailem var cok sukur her turlu yanimdalar. Bi aile onun yok yani ben gozune sokmaya ugrasmiyorm sadece.

kelebek.hill canim benim yaa. simdi okudum cok uzuldum. seni cok iyi anliyorum cunku biliosun bnde cok yeni atlattim bu dürumu. simdiki kocalar malesef on cocuk da versen ana kuzulugundan cikamiyolar. insallh kisa zamnda duzelirsiniz yaa

Evet canm biliyorm sen de ayni seyleri yasadin az cok.. Allah bu erkeklere akil fikir versin gul gibi eslerin pamuk gibi evlatlarin yerini kim doldurabilir ki..
Nasip canm ya, biz kizimla nasil huzurlu olcaksak oyle olalm gerisi bos.

Goptayım ben Can'ım . Birazcık yakın :)

Sevgisizlesen bir eş de benden ve bunu kabul etmiyor 8 kasim 2. evlilik yil donumumuz o gun izinliydi. Dun diyor ki arkadaşlara gidelim izinli oldugum gun oturmaya :) bu günde izni değişmiş çarşamba olmus oyle diyor
Bizim evlilik yıldönümü de 30 Kasım bakalım bizimki hatırlayacak mı. ağustos aannelerinden ne çok Kasım ayında evlenen var yahu

Canim ya insallah duzelir. Valla kv den falan olmasa belki kocan duzelir de onlarla zor sanirim. Rabbim hakkinda hayirli olani versin.

Kızlar biz tatile geldik abant a sonbaharda abant güzel olur diye düşündük gerçekten de çok güzel rengarenk ağaçlar vs. neyse oğlumla ilk tatilimiz biraz kanguru ya biraz da emzirme önlüğüne güvenerek çıktık yola. astronot ta almıştım 6 9 ay carters tan onu giydirdim dışarıda.
Bebek yatağında uyuyor odada
Bebeksiz tatillerimiz gibi değil tabi bebeksiz gelsek buraya gelir gelmez tüm gölü turlamıştık yürüyerek. akşam yemeğinde tam huysuzluk saatiydi yemekleri aceleyle nasıl yedim bilmiyorum :). evdeki gibi aynı huysuzlanıyor ediyor ama en azından yemek yapma derdi yok temizlik ev toplama derdi yok yine de güzel yani :).
Seneye yazın acaba deniz tatili nasıl olur bu bebelerle kumda oynamayı fln becerirler mi oyalanırlar mı.

Canim ya bugun ben de abanttaydim... biz de golu turladik yemek falan yedik. Ama ben pek begenmedim orayi. Beklentim fazlaydi galiba iyi gezmeler size de :)

Bizim evlilik yıldönümü de 30 Kasım bakalım bizimki hatırlayacak mı. ağustos aannelerinden ne çok Kasım ayında evlenen var yahu
Hakkaten ha. enimkide kasim 1 di. ama benim okuz i buket cicekle geldi. ve bana yeni telefon almis. tabisi ben sokkk

Bir hafta sonra yine kürkçü dükkanına döndüm kızlar.. 9 agustos dogumlu kızıma rota yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım sizler ne yaptınız? 9 agustos dogumlu basla kim vardı sitede?

kelebek.hill Can'ım o kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de aynı şeyleri yaşıyorum eşimle, ki biz 9 yıldır beraberiz evlilikte 3. Seneyi doldurduk. O kadar Bebek istedik 3. Yılımızda Rabbim onu da verdi ama loğusalığımdan beri çok mutsuzum. Normalde yoğun bi şekilde çalışıyordum ama evde olunca o kadar değişti ki herşey,ailesi yüzünden loğusalığımda kavga ettik dedim ki ben çok duygusalım ondan, loğusalığımda bitti, Bebek neden ağlıyor, aileme şöyle davran, yok sakız çiğneme, yok sempati duyduğum siyasi görüşe bişey demeye kadar gidiyor olay. Sersem gibi oldum, deliricem zannediyorum bazen, hep üstünü kapatıyoruz ama olmuyor. Eşimi de seviyorum halbuki o da beni çok seviyormuş. Zaten sevgim olmasaydı Nasıl katlanırdım bilmiyorum. Diyelim boşandım ailemin yanına da gidemem ben, orda bebeğimi büyütebileceğim bir ortam yok. Bugün dedim ki kızım büyüsün biraz boşanalım. Neden böyle olmak zorunda? Onu sıkmıyorum sosyal hayatına karşmıyorum sadece evini bilsin bizi artık bir çekirdek aile olarak gördüm istiyorum. O kadar moralim bozuk ki bugün oturdum ben de düşünüyorum öyle..

Evlilik yıldönümü kasım olan nede çok varmis masallah bize )) eşine hediye alacka var mi aranızda kızlar
Ben hediye almadim ama bi suslendim puslendim. muthis bi sofra kurdum pasta yaptim. haberi yoktu tabi hazrlik yaptigimdan ama oda tahmin etmiski hazrlikli gelmisti

Hakikaten yazık bu insanlara ne diyeyim Allahından bulsunlar.hakkında en iyisini sen bilirsin kimseye bakma hayırlısı olsun

yapraq canım sorunun yerini bulamdım benimkide 18 ağustos doğumlu ben yarın aşıyı yapcam o alttaki yazılar eskiymiş aşının içeriği değişmiş diye duydum sen ysptırcanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…