Kültür ve yetişme tarzı işte canım.muhakkak patlıyor bir yerde.senin bir anne olarak bebegine doğru şekilde bakmak istemeni izinle iş yapiyoruz anlıyor.eski kadınlar gelini nedense taşıyıcı olarak görüyor.kendi bebeğim bile diyecekler neredeyse!ne demek izin veriyoruz da kendin bakiyorsun.Allah ıslah etsin onları.
Kelebeğim Can'ım arkadaşım neler yaşıyorsun öyle çok üzüldüm içimde hissettim ..neden böyle oldu Nasıl bu kadar vurdum duymaz oldu ki bu Ada'm anasıda kendi gibi saygısız ne demek bi meleğe küfür etmek başka şakamı kalmadı biz desek evlatlarına şakasına s.kt.r git diye Mutlu olurlar mı şüphe etmezler mi terbiyemizden ..yazıklar olsun umarım daha çok yıpranmazsın ne Zaman konuşmak dertleşmek istersen Burdayım..,, Burdayız..keşke orda olsam elimden daha fazlası gelse destek olsam sana
kelebek.hill canm ailene söyledin mi hiç çekinme söyle şimdiden gerçekten böyle şey yaşamadan ne b.ok yediklerini anlamıyorlar bu erkekler aile olduklarını daha kavrayamıolar bizi dışardan görüyorlar anaları babaları hep ailemzn içinde olmak istiyor ama yok öyle yağmaa..
Hiçç üzülme sıkılma emziriyosan eğer sütünü düşün..eğer eşin hatasını anlarsa tatlıya bağlanır yoksa bak kendi yoluna yaa napcan biz mutlu olcaz kii mutlu ve düzgün psikolojili bireyler evlatlar yetiştirelimm dimiii ??
kelebek.hill ah canım kelebeğim ya. Sen değil miydin hani düğün mü ne vardı bi yerde de bi süre bahaneyle eşinden ayrı olacaktın? Sen miydin karıştırdım eğer öyleyse yaramadı mı bu ayrı kalış? Neyse o değil de senin o kv var ya ne terbiyesiz hadsiz be! Git tatlım ailenin yanına madem baban da geliyor almaya. Sen de topla biraz kendini eşin de başını alıp ellerinin arasına düşünsün ben ne yapıyorum diye. İnşallah sonunda hayırlı olan karara varırsınız. Hakkınızda hayırlı olan ne ise o olur inşallah. Sıkma sen tatlı canını kızını düşün bebeğim. Ne zaman dertleşmek istersen buradayız keşke bir nebze faydamız olsa
kelebek.hill canim benim yaa. simdi okudum cok uzuldum. seni cok iyi anliyorum cunku biliosun bnde cok yeni atlattim bu dürumu. simdiki kocalar malesef on cocuk da versen ana kuzulugundan cikamiyolar. insallh kisa zamnda duzelirsiniz yaa
Goptayım ben Can'ım . Birazcık yakın :)Allah rahmet eylesin kuzum çok zor
Hasret giderirsiniz süt kuzunla :) annesine de değişiklik olur ona da sana da iyi gelir ınşallah.
Geçmiş olsun canım umarım simdi daha iyidir. Bizler ataklıyız bu ara :)
Nasıl ihtiyacım var anlatamam. Hem ağda hem hamam. Acaba diyorum benim gittiğim hamamın odaları falan var küçük küçük. Biz gidince kuzenlerle falan gidiyoruz. Kızımı da götürsem o dinlenme alanında arada bir emzirip keselenirken de kuzenime kardeşime falan bıraksam. Ben hic ayrı kalmadım daha. Kvye bırakıp markete falan gitmistim sadece.
İstanbul Alibeyköye yakin olaniniz var mi?
Ahh kuzum su erkekler nedense evlenince hep okuzlesiyolar. napalimm
Bizim evlilik yıldönümü de 30 Kasım bakalım bizimki hatırlayacak mı. ağustos aannelerinden ne çok Kasım ayında evlenen var yahuSevgisizlesen bir eş de benden ve bunu kabul etmiyor8 kasim 2. evlilik yil donumumuz o gun izinliydi. Dun diyor ki arkadaşlara gidelim izinli oldugum gun oturmaya :) bu günde izni değişmiş çarşamba olmus oyle diyor
Canim ya insallah duzelir. Valla kv den falan olmasa belki kocan duzelir de onlarla zor sanirim. Rabbim hakkinda hayirli olani versin.Kizlar herkese iyi aksamlarr...
Kizimin karsisina gectim nasil bi dusunceler icindeyim anlatamam..
Esimle bosanma derecesine geldik...
Sebebi hep ayni seyler. Guler yuz yok, sevkat sevgi yok. Daha 2. Evlilik yildonumumuzu unuttu adam!!! Hic bi sey umrnda degil gibi. Hic mutlu degilim.
Bir de ustune hala beni nenesine suruklemeye calismasi. Annem geldinde sadece annemin degil benim ve kizimin da suratimiza bakmamasi vs. Vs....
Ve dun o mubarek kv bana kuzenini getirdi her seye ragmen agirladm ama sakayla guya kizima s..r git demesi. Ve benm bunu sonra kendisine mesaj atarak yakistiramadimi soylemem. Ve esimin beni hakli bile bulmamasi ve benm kizimi bu insanlara emanet edemeyecek olmamm...
Istanbula gideyim bi ay ayri kalalm dedm gidersen gelme dedi yine. Peki dedm. Kendi gorememe ihtimali varken cocugunu hala aksam yemege neneme gidelm diyo beyn yoksunu adam.
Allah hakkimizda hayirlisini versn. Ama burda kalinca kizimin daha iyi bakilacagini yetisecegini bilsem her seyi yutardm ama ben bu insanlara cocugumu emanet edip birak ise gitmeyi bakkala gitmem!!!!
Allah hakkimizda en hayirli olani versin insallah. O da nenesiyle mutlu olsun. Annesi de bugun aglamis zirlamis ben geliyom size el gibi kaliyom iste her seyi izin alip yapiyoz demis!!! Allah Allah ben annesi degilm zaten sen karar vercektin! Hadsiz!! Gercekten olmamis bu insanlar cehalet!! Bana da gecen kv diyo ki biz izin verdk de sana sen buyutuyosn Allahimmmm.... Of offf nasil bi aile bu yaa.. Bizim ailemiz dagiliyo bunlr esim olcak adami doldurma derdinde hala. Allaha siginiyorum. Bi melege s.. Git nasi denir ki, sakaya bak. Yazik!!!
Canim ya bugun ben de abanttaydim... biz de golu turladik yemek falan yedik. Ama ben pek begenmedim orayi. Beklentim fazlaydi galibaKızlar biz tatile geldik abant a sonbaharda abant güzel olur diye düşündük gerçekten de çok güzel rengarenk ağaçlar vs. neyse oğlumla ilk tatilimiz biraz kanguru ya biraz da emzirme önlüğüne güvenerek çıktık yola. astronot ta almıştım 6 9 ay carters tan onu giydirdim dışarıda.
Bebek yatağında uyuyor odada
Bebeksiz tatillerimiz gibi değil tabi bebeksiz gelsek buraya gelir gelmez tüm gölü turlamıştık yürüyerek. akşam yemeğinde tam huysuzluk saatiydi yemekleri aceleyle nasıl yedim bilmiyorum :). evdeki gibi aynı huysuzlanıyor ediyor ama en azından yemek yapma derdi yok temizlik ev toplama derdi yok yine de güzel yani :).
Seneye yazın acaba deniz tatili nasıl olur bu bebelerle kumda oynamayı fln becerirler mi oyalanırlar mı.
Hakkaten ha. enimkide kasim 1 di. ama benim okuz i buket cicekle geldi. ve bana yeni telefon almis.Bizim evlilik yıldönümü de 30 Kasım bakalım bizimki hatırlayacak mı. ağustos aannelerinden ne çok Kasım ayında evlenen var yahu
Bizimde 25 kasim :)Bizim evlilik yıldönümü de 30 Kasım bakalım bizimki hatırlayacak mı. ağustos aannelerinden ne çok Kasım ayında evlenen var yahu
Yeni telefonunu gule gule kullan csnim. Evlilik yildonumde kutlu olsun :)Hakkaten ha. enimkide kasim 1 di. ama benim okuz i buket cicekle geldi. ve bana yeni telefon almis.tabisi ben sokkk
Sagol sekerimm :**** ama hakkaten cogumuzun kasimmisYeni telefonunu gule gule kullan csnim. Evlilik yildonumde kutlu olsun :)
Ben hediye almadim ama bi suslendim puslendim. muthis bi sofra kurdum pasta yaptim. haberi yoktu tabi hazrlik yaptigimdan ama oda tahmin etmiski hazrlikli gelmistiEvlilik yıldönümü kasım olan nede çok varmis masallah bize)) eşine hediye alacka var mi aranızda kızlar
Hakikaten yazık bu insanlara ne diyeyim Allahından bulsunlar.hakkında en iyisini sen bilirsin kimseye bakma hayırlısı olsunKizlar herkese iyi aksamlarr...
Kizimin karsisina gectim nasil bi dusunceler icindeyim anlatamam..
Esimle bosanma derecesine geldik...
Sebebi hep ayni seyler. Guler yuz yok, sevkat sevgi yok. Daha 2. Evlilik yildonumumuzu unuttu adam!!! Hic bi sey umrnda degil gibi. Hic mutlu degilim.
Bir de ustune hala beni nenesine suruklemeye calismasi. Annem geldinde sadece annemin degil benim ve kizimin da suratimiza bakmamasi vs. Vs....
Ve dun o mubarek kv bana kuzenini getirdi her seye ragmen agirladm ama sakayla guya kizima s..r git demesi. Ve benm bunu sonra kendisine mesaj atarak yakistiramadimi soylemem. Ve esimin beni hakli bile bulmamasi ve benm kizimi bu insanlara emanet edemeyecek olmamm...
Istanbula gideyim bi ay ayri kalalm dedm gidersen gelme dedi yine. Peki dedm. Kendi gorememe ihtimali varken cocugunu hala aksam yemege neneme gidelm diyo beyn yoksunu adam.
Allah hakkimizda hayirlisini versn. Ama burda kalinca kizimin daha iyi bakilacagini yetisecegini bilsem her seyi yutardm ama ben bu insanlara cocugumu emanet edip birak ise gitmeyi bakkala gitmem!!!!
Allah hakkimizda en hayirli olani versin insallah. O da nenesiyle mutlu olsun. Annesi de bugun aglamis zirlamis ben geliyom size el gibi kaliyom iste her seyi izin alip yapiyoz demis!!! Allah Allah ben annesi degilm zaten sen karar vercektin! Hadsiz!! Gercekten olmamis bu insanlar cehalet!! Bana da gecen kv diyo ki biz izin verdk de sana sen buyutuyosn Allahimmmm.... Of offf nasil bi aile bu yaa.. Bizim ailemiz dagiliyo bunlr esim olcak adami doldurma derdinde hala. Allaha siginiyorum. Bi melege s.. Git nasi denir ki, sakaya bak. Yazik!!!
Alp te 9 agustos canim,birdeBir hafta sonra yine kürkçü dükkanına döndüm kızlar.. 9 agustos dogumlu kızıma rota yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım sizler ne yaptınız? 9 agustos dogumlu basla kim vardı sitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?