2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dr.unuz yönlendirme yapmıyor mu canım?4 agostos dogumlu oglum 4 kasımda tam üç ayını doldurunca yaptı dr.u aşıyı.

Tövbe tövbe o nasıl laf ya?! Biraz ayrı kalın canım. O sürede kesin karar verirsin. Ama ola ki dönersen ya bakıcı tut ya da ücretsiz izin al.

Hay o neneyi de Allah bildiği gibi yapsın. İki insan arasına girilir mi ya?

Allah yardimcin olsun canim al karsina konuş yuva dagilmasi zor insallah o haddeye gelmez
Canim nasilsin? Annen nasıl?
Bizimki de tutmuyo daha erken sanırsam.
Parmak tutar canım ama nesne tutmaz henüz.
Kızlar yarın 2de sünnet olacak oğlum,çok korkuyorum.
Korkma güzelim. Hemen biter birşey hissetmez umarım. Diğer türlü anlayınca daha zor olurdu. Sen en iyisini yapmışsın.

Canim nasilsin? Annen nasıl?

Parmak tutar canım ama nesne tutmaz henüz.

Korkma güzelim. Hemen biter birşey hissetmez umarım. Diğer türlü anlayınca daha zor olurdu. Sen en iyisini yapmışsın.
Ne zormuş annelik ya,ben ki kesikmiş,iğneymiş,ameliyatmış hiç korkmayan biriyim.kedi köpek kısırlastırma ameliyatlarına da girdim.sözkonusu o olunca fıısssss

Ne zormuş annelik ya,ben ki kesikmiş,iğneymiş,ameliyatmış hiç korkmayan biriyim.kedi köpek kısırlastırma ameliyatlarına da girdim.sözkonusu o olunca fıısssss
Eee canın yanıyor kuzum onun yerine. O belki bizim kadar hissetmiyor. Allah hepsine sağlık ve ömür versin.

Canım benimmm inanamıyorum eşinin yaptığı olağan şeyler inan benimki de aynı sevgi ilgi alaka hiçbişe yok iletişim yokk konuşamıyoruz bile cocuk olmadan da öyleydik ve bn ne kadar konuşup çözmek istesemde eşim hep üstünü kapatıyoo bişey yokmuş gibi davranıyor bnde bi gün ayrılırsanm anası babası yüzünden ayrılırım..
Ama senn kv ve nene çok fenaa gercekten s.git nedemek ya sen s.git pardon da bide o izin veriyormuş da sen cocuğuna bakıyomuşsub hadi ordan köpek sen kimsin yaaa..... sen mi taşıdın 9 ay sen mi doğurdun sen mi emzirdin terbiyesizzz eşinn haberi olmadan bebenn eşyalarını topla bin otobüse tut baba evinn yolunu ozaman bitaraflarıntutuşur merak etme ayrılma durumunda olan insana gaz verilir öi doldururlur muu daha cok Allahından bulsunlarr ....

Olurr canımmm götür bnde süşündüm ama emzirip bıraktığm için 1 saate acıkmaz o yğzden almadım yanıma ama hamama gşrseydim olabilirdi çünlü giriş sıcak değil normal ağda odaları galan klimalı güzel yanii orası da hijyenikse neden olmasın :))

Kızlar benim kız yine ağlayarak uyandı uykusundan. Ve ağlamaya devam etti az kulaklarını hafif ovdum ağlaması azaldi sonra tekrar devam yarın doktora gideceğiz zaten kontrole o yuzden acile gitmeyelim dedim ama bilemedim kulak ağrısı olabilir diyor nette. Şimdi bebek arabasında uyudu süpürge sesiyle. Kulagi ağrısa uyuyabilirmiydi anlamadim ki ne zor dönemler ya bebegin derdini anlamamak çok zor

Geçmiş olsun Allah şifa versin tatlım

Akşama kadar böyle :)) sonra hoop ağzına sokuyor:) eli havada yumruk şeklinde sürekli :))
Maşallah 41 kere çok tatlı öperim o güzel ellerinden

Mekanları cennet olsun ..dilerim çok güzel günler geçirirsiniz beraber Bnde sevindim adına bol bol hasret giderin

Can'ım çok gecmiş olsun git göster doktora bi baksın kulaklarına belki de hissetmişsindir

Çok üzüldüm kelebeğim (
Allah yardımcın olsun canım yaa
Al karşına açık açık konuş eşinle
Belki dinler, düzeltir bişileri
Ah canım ya bu nasıl bi aile of of

Ah canm ahh.. Amin canim. Cok demedik daha kotu oluyo su annbi uzaklasm lzm. Artik umudum cok cokkk azzz...

Ciddem calismiyooo...
Bilemezsin nasil hadsizzz bezdimm

Canm cok denedk de sakin de olamiyoz bi sey de cozemiyoz daha kotu oluyoz :/
Aynen insan sevdigi mutlu olsn ister nerdeee bencillik istee genetik

Sorma canm Allaha havale ediyorm evimde huzur birakmadilar.
Zaten aynen oyle dusunuyorm canm. Ola ki donersem ki artk zayif ihtimal gercekten kesinlikle o kadin bakamaz.

Ayni canm biz de uzun zamandir ayniyz hep. Ama insan neden bu kadarini cekeyim ustune bi de anasini nenesini cekeyim diyo artk bi yerde...
Zaten babam gelcek canm sali buyuk ihtimal. Alcak goturcek bizi, soyledm kendisine de. Gerisi hayirlisi artik. Konusmayla olmuyo zaten nasil igneliyoruz birbirimizi artk. 2 senede ne hale geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…