- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Benim kiz da oyle cnm uyurken daha iyi emio ama uyanikken emzirene kadar kan ter icinde kaliorum ama yine de cok az emioBu bebe niye sadece uyurken beni çileden çikarmadan besleniyor.nedir bu durum anlamadim.meme reddi yapan bebeleriniz uykuluyken mi daha rahat emiyor bayanlar
Benim oğlan 7200 fln 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadsr yazıyo daha kullanmayı düşünüyordum 4 e mi geçsem kiCanım ben 2 numarayı çok az kullandım hemen 3 e geçtim. Stoktaki 3 numaraların bitmesini bekliyorum bitince 4e geçecem. Boyu uzamıştır bi de 5,5 kg 2 numara küçük gibi ama yine de sen bilirsin.
Bende kirkimda bidaha hasta oldum.ondandan sonrada tam anlamiyla olmadim.yani ayiptir soylemesi lekeli lekelo geldi hep.dogumdan once bende duzensizdim hep simdi insallah oyle olmam.bide boyle olmayinca pskolojik heralde ayy diyorum hamileyimmi tirsiyorum vallaBenim kirkim bitince bir hafta sonra kanama olmuştu.böyle kuru gibiydi ve fazla degildi.sonra yaklasik kirk gün sonra kasiklarim agridi yine olur diye düşündüm ama bir defalik çamaşirim kirlendi ve devami gelmedi.bu ay ise karin ve kasik agrisi da yok.adetim olmaya başladi mi başlamadi mi vücut anlamadim.siz ne durumdasiniz bayanlar.
Kizlar ya dogumdan sonra spiral taktiran oldumu.brn cok kararsizim ya
Kizlar ya dogumdan sonra spiral taktiran oldumu.brn cok kararsizim ya
Benim oğlan 7200 fln 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadsr yazıyo daha kullanmayı düşünüyordum 4 e mi geçsem ki
Yaaaa valla bende cok korkuyorum pskoljik sanirim .ama bi turlude gidemedim.takmasi uzun suruyormu zormu.normal dogum yaptim oyuzden gozumde buyuyor ya40 im çıktıktan 20 25 gün sonra taktirdim.bu 2 inci kullanisim. İlk doğumda da 4. Ayda taktirmistim. O zamanda taktirmadaki sebep bir tanıdığım 2 erkek çocuğudan sonra isteyerek 3. Yu yapıyor koz cocuk istiyordu neyse o da erkek oluyor ve arıza bir çocuktu kolik uykusuz vs evde 4 erkekle kadın 40 indan sonraki kontrole gidemiyor 5. Ayda kontrole gidince bir öğreniyor 4 aylık hamile . Bunu duyunca ertesi gün taktirdim. İlk emzirmede adette olmamistim. Hepten risk .. bu defa oldum çok şükür ilk adetim yeni bitti ... süt koruması diye birşeyde yok bu arada . Adet olmasanda hamile kalabilirsin
Eki Görüntüle 1909665
Dün geceyi özetliyor. Kızım 1 1.5 saatte bir sürekli kalktı. Esim iyi uyuyor dedi çünkü ben uğraşıyorum. Tuvalete gidince ben uyanmış. Ay niye bu kadar sık uyaniyormuş.
Agzin bal yesin bacim insallah :)@caspe_r beybililer üst beden 36 Alt beden 40 olunca popo büyük gözüküyor. Yoksa sayı olarak hafifim o konuda sorun yok yani
Tuğba tatlım 1 sene içinde gayet fit bir vücuda sahip olacaksın eminim
Yaaaa valla bende cok korkuyorum pskoljik sanirim .ama bi turlude gidemedim.takmasi uzun suruyormu zormu.normal dogum yaptim oyuzden gozumde buyuyor ya
Anladim canim cok saol ya gideyim bende bari ya korkunun ecele faydasi yokTamamen psikolojik . Bende normal doğum yaptım ve ılki çook zordu. Cok cok kısa sürüyor. İki dakikada bitiyor çıkıyorsun. Tek acır diyebileceğim spekulumu takarken. Ki onunda spiral ile ilgisi yok. Herhangi bir şikayet için kadın doğuma gitsen muayene için takılan bir alet. Yaniii hiç korkmana gerek yok.
Bizim ki şişko cidden ya memede uyuya uyuya semirdi kendisi :). ama bu ara gözü açıldı doyduğunda sağa sola bakmaktan yiyemiyor memeden çıkıyorGoooody cim masallah senin oglanın kilosu çok iyimis. Şuan forumun en paşası senin oğluş sanırım yok mu arttiran
Ay aynı ya biz de görümceme gidiyoruz arada kızı 2 yaşında bizim oğlanı çok seviyo çok tatlı vs ama kendini ayarlayamıyor birden ağırlığını veriyor oğlanın üzerine o yüzden ben de hep tetikteyim bir araya geldiğimizde. uyutup bi odaya koyduğumda da iki de bir yanına girip duruyo.Kızlar dun misafirligimiz umdugumdan guzel gecti elif huysuzlaninca bebek arabasinda uyuttum sonra arkadasin oğlu kasla goz arasinda elini soktu bebek arabasina uyandirdi elifi :) tekrar uyumadi da huysuzlandi biraz. Emzirdim falan tekrar zar zor uyuttum bu sefer de supurgenin borusunu yerlere vurup durdu tabi o seste elif yine uyandi :) oyle gecti zaman cok aglamadan atlattik şükür ki
Ay aynı ya biz de görümceme gidiyoruz arada kızı 2 yaşında bizim oğlanı çok seviyo çok tatlı vs ama kendini ayarlayamıyor birden ağırlığını veriyor oğlanın üzerine o yüzden ben de hep tetikteyim bir araya geldiğimizde. uyutup bi odaya koyduğumda da iki de bir yanına girip duruyo.
Canım yanlardan küçük geliyorsa ve lastikler falan çok iz yapıyorsa geçebilirsin.Benim oğlan 7200 fln 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadsr yazıyo daha kullanmayı düşünüyordum 4 e mi geçsem ki
Lastikleri iz yapıyo aslında ama iyice sıkı bağlamazsam da taşırıyor kakayı. 3 numaraya geçincr huggies çok sızdırmaya başladı kakayı ya bez değiştirmeyi düşünüyorum zira b.k çitilemekten bir hal oldum :)Canım yanlardan küçük geliyorsa ve lastikler falan çok iz yapıyorsa geçebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?