2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu bebe niye sadece uyurken beni çileden çikarmadan besleniyor.nedir bu durum anlamadim.meme reddi yapan bebeleriniz uykuluyken mi daha rahat emiyor bayanlar
Benim kiz da oyle cnm uyurken daha iyi emio ama uyanikken emzirene kadar kan ter icinde kaliorum ama yine de cok az emio
Kizlaaar kilolardan soz etmissiniz siz durun gercekten ben oleyim:) 83 le hamile kaldim 87 le doguma gittim ilk ayin sonunda 80 e düştüm ve suan 85 kiloyum ve ucu acik yani gidiyorum yukarilara ben tiroid hastasiyim zaten benim kilo almamam icin yari yariya ac gezmem lazim ama ben napiyorum hem yemegimi iyi yiyorum hem de hayatı boyunca tatliyla arasi kotu olan kadin tatliya gomuluyorm resmen ve kendimi bu konuda durduramiyorum

Canım ben 2 numarayı çok az kullandım hemen 3 e geçtim. Stoktaki 3 numaraların bitmesini bekliyorum bitince 4e geçecem. Boyu uzamıştır bi de 5,5 kg 2 numara küçük gibi ama yine de sen bilirsin.
Benim oğlan 7200 fln 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadsr yazıyo daha kullanmayı düşünüyordum 4 e mi geçsem ki

Bende kirkimda bidaha hasta oldum.ondandan sonrada tam anlamiyla olmadim.yani ayiptir soylemesi lekeli lekelo geldi hep.dogumdan once bende duzensizdim hep simdi insallah oyle olmam.bide boyle olmayinca pskolojik heralde ayy diyorum hamileyimmi tirsiyorum valla

Kizlar ya dogumdan sonra spiral taktiran oldumu.brn cok kararsizim ya

40 im çıktıktan 20 25 gün sonra taktirdim.bu 2 inci kullanisim. İlk doğumda da 4. Ayda taktirmistim. O zamanda taktirmadaki sebep bir tanıdığım 2 erkek çocuğudan sonra isteyerek 3. Yu yapıyor koz cocuk istiyordu neyse o da erkek oluyor ve arıza bir çocuktu kolik uykusuz vs evde 4 erkekle kadın 40 indan sonraki kontrole gidemiyor 5. Ayda kontrole gidince bir öğreniyor 4 aylık hamile . Bunu duyunca ertesi gün taktirdim. İlk emzirmede adette olmamistim. Hepten risk .. bu defa oldum çok şükür ilk adetim yeni bitti ... süt koruması diye birşeyde yok bu arada . Adet olmasanda hamile kalabilirsin

Yaaaa valla bende cok korkuyorum pskoljik sanirim .ama bi turlude gidemedim.takmasi uzun suruyormu zormu.normal dogum yaptim oyuzden gozumde buyuyor ya

Eki Görüntüle 1909665
Dün geceyi özetliyor. Kızım 1 1.5 saatte bir sürekli kalktı. Esim iyi uyuyor dedi çünkü ben uğraşıyorum. Tuvalete gidince ben uyanmış. Ay niye bu kadar sık uyaniyormuş.

Ayy cnm bu babalarinda hepsi ayni model. Dün benim kız da cok sık uyandı esim horul horul uyuyordu tabi. Sabah esim işe giderken kapıyı öyle bir çekti ki elif hemen sıçradı tabi. Sinirimden agliycaktim nasil dusuncesizsin diye mesaj attim. Onlara göre gece masallah guzel uyuyorlar tabi. Biz uykulari acilmasin diye hemen uyandigimiz icin

Yaaaa valla bende cok korkuyorum pskoljik sanirim .ama bi turlude gidemedim.takmasi uzun suruyormu zormu.normal dogum yaptim oyuzden gozumde buyuyor ya

Tamamen psikolojik . Bende normal doğum yaptım ve ılki çook zordu. Cok cok kısa sürüyor. İki dakikada bitiyor çıkıyorsun. Tek acır diyebileceğim spekulumu takarken. Ki onunda spiral ile ilgisi yok. Herhangi bir şikayet için kadın doğuma gitsen muayene için takılan bir alet. Yaniii hiç korkmana gerek yok.

Anladim canim cok saol ya gideyim bende bari ya korkunun ecele faydasi yok

Kızlar dun misafirligimiz umdugumdan guzel gecti elif huysuzlaninca bebek arabasinda uyuttum sonra arkadasin oğlu kasla goz arasinda elini soktu bebek arabasina uyandirdi elifi :) tekrar uyumadi da huysuzlandi biraz. Emzirdim falan tekrar zar zor uyuttum bu sefer de supurgenin borusunu yerlere vurup durdu tabi o seste elif yine uyandi :) oyle gecti zaman cok aglamadan atlattik şükür ki

Ay aynı ya biz de görümceme gidiyoruz arada kızı 2 yaşında bizim oğlanı çok seviyo çok tatlı vs ama kendini ayarlayamıyor birden ağırlığını veriyor oğlanın üzerine o yüzden ben de hep tetikteyim bir araya geldiğimizde. uyutup bi odaya koyduğumda da iki de bir yanına girip duruyo.

Aynen cnm cok dikkatli olmak lazim

Canım yanlardan küçük geliyorsa ve lastikler falan çok iz yapıyorsa geçebilirsin.
Lastikleri iz yapıyo aslında ama iyice sıkı bağlamazsam da taşırıyor kakayı. 3 numaraya geçincr huggies çok sızdırmaya başladı kakayı ya bez değiştirmeyi düşünüyorum zira b.k çitilemekten bir hal oldum :)
Hangi marka bez alsam acaba prima kokuyor diye sıcak bakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…