2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizde ilk ay 1400, 2.ay 800 gr aldık. Geçen gün 83 günlükken sağlık ocağında tartıldı 6 kg geldi yani kıyafetleriyle,200 gr kıyafete çık 350 gr falan almış oluyor 23 günde. Bende göğüslerim artık yumuşak geldiği için sütüm azalmış ya da yetmiyo gibi hissediyorum. Ama kızım emdikten sonra göğsümü sıkıyorum süt çıkıyor. Belli bi aydan sonra az kilo almaları normalde bilemiyorum erken başladık galiba.

Evet şekerim o bile çeşitli normal klasik birde Mirena var hormonlu ve en popülerı. Normalde 10 gün adet görüyorsan 3 5 güne indiriyor miss. Kışın Neyse de yazın vıcık vıcık ugrasmasi ...
Yaaa bunu soyledigin iyi oldu canim bende soylerim doktora saol

Evet şekerim o bile çeşitli normal klasik birde Mirena var hormonlu ve en popülerı. Normalde 10 gün adet görüyorsan 3 5 güne indiriyor miss. Kışın Neyse de yazın vıcık vıcık ugrasmasi ...

Hımm ama ben bana ne taktılar bilmiyorum bir şey söylemedi dr aralık ayında tekrar kontrolum var o zaman sorayım bakalım ne takmışlar bana

Gayet formdasin o zaman insana en iyi kilo yakışan kilodur hasta gibi duruyorsan az kiloda olmanın anlamı yok. Zaten güzel görünmek için kiloları dert ediyorsak

Zaten çok zayıf olmak gibi bi drrdim olmadı hiç canım o yüzden memnunum ben :)

Kızlar bebeğim diş çıkarıyooorrr başı sürekli sıcak,ağzından salyalar akıyor ve elini yumruk yapıp diş etlerini kaşımaya başladı. Henüz 3 ay 11 günlük doktor bir jel verdi onu sürüyorum ama fayda etmiyor gibi yine huzursuz.. bu konuda tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfeennnn

Isimiz zor valla o uyurken ses olacak diye hic iş yapamiyorum. Ee o uyaninca da yapamiyorum :) kucagimda elifle is yapmaya calisiyorum aksama kadar
Elifler de mi sorun var acaba :) uyurken başka odada bile ses çıkarsam uyanıyor. Bazen ana kucağında oyuncaklar ilgisini çekiyor da o 10 dk da paldır küldür hızlıca yapmaya çalışıyorum. Aksamda eşim kardeşim gelince bi yemek yapmissin başka ne yaptın ki modu oluyor ya çıldırıyorum

Calpol ver gece yarım ölçek . Dış çıkarma esnasında uykusuzluk ve ateş oluyor. Gece uyumasını sağlamazsan bebeğin canavara dönüşebilir çok zor bir dönem. Allah kolaylık versin

Diş olduğuna eminmisin canım

Calpol ver gece yarım ölçek . Dış çıkarma esnasında uykusuzluk ve ateş oluyor. Gece uyumasını sağlamazsan bebeğin canavara dönüşebilir çok zor bir dönem. Allah kolaylık versin

Gece uyuyor çok şükür ben o uyanmadan sütünü verip altını değiştiriyorum devam ediyor ama gerçekten çok üzülüyorum kıvrınıyor bildiğin, amin çok sağol canım

Aynen cnm anakucaginda az da olsa durunca yapiyorum yemek hatta bazen pilavi falan kucagimdayken yapiyorum :)

1limonkokusu

Diş etine hafif basınç uygulayarak, diş etine temiz ve soğuk bezle masaj yapılabilir. Ayrıca diş kaşıyıcılardan da yardım alınabilir. Plastik ve boya içermeyen (BPA free) diş kaşıyıcılarını, buzdolabında bir süre beklettikten sonra bebeğinize vererek dişetlerini kaşımasını. sağlayabilirsiniz. Kaşıyıcılar buzlukta bekletilmemelidir. Aksi takdirde bebeğinizin dil, yanak, dudağına yapışabilir.

1limonkokusu bunu buldum inş faydası olur ayrıca şurupda verilebilir diyor yazıda inş rahat atlatır bu dönemi

canım çok sağol teşekkür ederim bende biraz bakındım internette diş kaşıyıcı alcam ama daha tutamıyor bile o kadar gücü yok :) inşallah kolayca atlatır iyi dileklerin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…