- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
52 kiloyla ne kadar orantısız olabilirsin ki bence çok zayıfsın
Bizde ilk ay 1400, 2.ay 800 gr aldık. Geçen gün 83 günlükken sağlık ocağında tartıldı 6 kg geldi yani kıyafetleriyle,200 gr kıyafete çık 350 gr falan almış oluyor 23 günde. Bende göğüslerim artık yumuşak geldiği için sütüm azalmış ya da yetmiyo gibi hissediyorum. Ama kızım emdikten sonra göğsümü sıkıyorum süt çıkıyor. Belli bi aydan sonra az kilo almaları normalde bilemiyorum erken başladık galiba.Kakasızlıkta 12. günü geride bırakınca tuttuk doktor yolunu, lavman yapıldı.
Lavman deyince bize yapılan geldi aklıma, annecim karnın ağrıyacak korkma falan dedim ama ne ağrıması, keyifli keyifli etrafa baktı.
10 dakika sonra da kesif bir koku :)
Fitil iki defa istememe rağmen vermedi, dereceyle uyar dedi.
Olmuyor deyince probiyotik bi şey verdi ama resmen isteksiz verdi, alsak mı bilemedim.
Bu arada oğlum muayenede doktorun üstü dahil her yeri suladı :)
Allahtan ev yakındı da uğraşmadım bi şeyle.
Hidrosel vardı, ultrasonla bakıldı mı dedi, bi tarafta su fıtığıyla beraber kordon fıtığı var gibi duruyor dedi
Sünnet olayını rafa kaldırmak zorunda kaldım tamamen, şu fıtıkların akıbetini bekleyeceğiz önce.
Kızlar sizde kilo alımları dengeli gidiyor mu?
1. ay 1500, 2. ay 1000, 3. ay 700(hatta biraz daha az) alması çocuğun hareketlenmesinden mi, yoksa benim sütüm giderek azalıyor mu?
Yani ben sütümün azaldığını hissediyorum da
Yaaa bunu soyledigin iyi oldu canim bende soylerim doktora saolEvet şekerim o bile çeşitlinormal klasik birde Mirena var hormonlu ve en popülerı. Normalde 10 gün adet görüyorsan 3 5 güne indiriyor miss. Kışın Neyse de yazın vıcık vıcık ugrasmasi ...
Oooo bu da çok iyiymiş. Güncel kilon kaç?
Evet canım aynen öyle.
Boyun kaç
Evet şekerim o bile çeşitlinormal klasik birde Mirena var hormonlu ve en popülerı. Normalde 10 gün adet görüyorsan 3 5 güne indiriyor miss. Kışın Neyse de yazın vıcık vıcık ugrasmasi ...
Boyum 1.65 canım hayatım boyunca 58-59un altına hiç inmedim yüzüm çöküyor hasta gibi oluyorum sonra
Gayet formdasin o zamaninsana en iyi kilo yakışan kilodur hasta gibi duruyorsan az kiloda olmanın anlamı yok. Zaten güzel görünmek için kiloları dert ediyorsak
Elifler de mi sorun var acaba :) uyurken başka odada bile ses çıkarsam uyanıyor. Bazen ana kucağında oyuncaklar ilgisini çekiyor da o 10 dk da paldır küldür hızlıca yapmaya çalışıyorum. Aksamda eşim kardeşim gelince bi yemek yapmissin başka ne yaptın ki modu oluyor ya çıldırıyorumIsimiz zor valla o uyurken ses olacak diye hic iş yapamiyorum. Ee o uyaninca da yapamiyorum :) kucagimda elifle is yapmaya calisiyorum aksama kadar
Kızlar bebeğim diş çıkarıyooorrr başı sürekli sıcak,ağzından salyalar akıyor ve elini yumruk yapıp diş etlerini kaşımaya başladı. Henüz 3 ay 11 günlükdoktor bir jel verdi onu sürüyorum ama fayda etmiyor gibi yine huzursuz.. bu konuda tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfeennnn
Kızlar bebeğim diş çıkarıyooorrr başı sürekli sıcak,ağzından salyalar akıyor ve elini yumruk yapıp diş etlerini kaşımaya başladı. Henüz 3 ay 11 günlükdoktor bir jel verdi onu sürüyorum ama fayda etmiyor gibi yine huzursuz.. bu konuda tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfeennnn
Calpol ver gece yarım ölçek . Dış çıkarma esnasında uykusuzluk ve ateş oluyor. Gece uyumasını sağlamazsan bebeğin canavara dönüşebilir çok zor bir dönem. Allah kolaylık versin
Diş olduğuna eminmisin canım
Elifler de mi sorun var acaba :) uyurken başka odada bile ses çıkarsam uyanıyor. Bazen ana kucağında oyuncaklar ilgisini çekiyor da o 10 dk da paldır küldür hızlıca yapmaya çalışıyorum. Aksamda eşim kardeşim gelince bi yemek yapmissin başka ne yaptın ki modu oluyor ya çıldırıyorum
bana da doktor söyledi canım hiç aklıma gelmezdi yani daha çok erken çünkü bilemedim bende. Parmağını bile ağzına sokmayan çocuk yumruğunu ağzına sokuyor
1limonkokusu bunu buldum inş faydası olur ayrıca şurupda verilebilir diyor yazıda inş rahat atlatır bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?