2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah canım ya. Merak ettim gerçekten..1.5 yaş baya sıkıntılı. Şükürler olsun zarar vermemiş.

Y yapayalniz1 benim küçük sese alışamadı iki ablaya rağmen. onu bizim odada uyuturken kızlar gürültü yapıp kaçıyor. çok sinirleniyorum ama elden gelen bir şey yok.

biz de 3 no huggies kullanıyoruz. eğer çiş çoksa kaka yapmadan değiştiriyorum. kaka da sıvı olduğu içen bez çekmiyor, taşırıyor.

Bezin ağ kısmı bol olmalı yoksa enseden çıkıyor! Gerçi tazyikli,gazla beraber yapınca ağı beli hiç bir yeri tutmuyor valla Ben ilk oğlumda huggies kullandım bi ara. Bel kısmı çok güzel ama çiş taşırıyor bide kalın bi bez. Prima istemiyorsan kullanabileceğin en iyi bez molfix. Hiç bir bez prima kadar uzun sıvıyı tutmuyor. Bide bim bezi var jili bili miydi adı tam da hatırlamıyorum. O da gayet iyi.

Kizlar ya dogumdan sonra spiral taktiran oldumu.brn cok kararsizim ya

Bebeğim ikinci ayına girince adet oldum ve spril taktırdım bir gün hafif ağrım oldu şimdilik bir sıkıntım yok dün gebelikden sonra ilk defa beraber olduk o zamanda sıkıntı yaşamadım ben yaş itibariyle bir daha cesaret edemem bebeğe o yüzden mantıklı geldi

Hangisini taktirdin

Kakasızlıkta 12. günü geride bırakınca tuttuk doktor yolunu, lavman yapıldı.
Lavman deyince bize yapılan geldi aklıma, annecim karnın ağrıyacak korkma falan dedim ama ne ağrıması, keyifli keyifli etrafa baktı.
10 dakika sonra da kesif bir koku :)

Fitil iki defa istememe rağmen vermedi, dereceyle uyar dedi.
Olmuyor deyince probiyotik bi şey verdi ama resmen isteksiz verdi, alsak mı bilemedim.

Bu arada oğlum muayenede doktorun üstü dahil her yeri suladı :)
Allahtan ev yakındı da uğraşmadım bi şeyle.

Hidrosel vardı, ultrasonla bakıldı mı dedi, bi tarafta su fıtığıyla beraber kordon fıtığı var gibi duruyor dedi
Sünnet olayını rafa kaldırmak zorunda kaldım tamamen, şu fıtıkların akıbetini bekleyeceğiz önce.

Kızlar sizde kilo alımları dengeli gidiyor mu?
1. ay 1500, 2. ay 1000, 3. ay 700(hatta biraz daha az) alması çocuğun hareketlenmesinden mi, yoksa benim sütüm giderek azalıyor mu?
Yani ben sütümün azaldığını hissediyorum da

biz de 3 no huggies kullanıyoruz. eğer çiş çoksa kaka yapmadan değiştiriyorum. kaka da sıvı olduğu içen bez çekmiyor, taşırıyor.
Şimdi sen yazınca benim de aklıma geldi. Kakayı hiç tutmuyor diye değişmiştim ben huggies i şimdi prima kullanıyorum. Aylık koli alıyorum. 1 kolim kaldı 3 numara.

Deneyeceğim ben de bir paket molfix alayım bugün bir paket te komili bebe gördüm reklamda merak ettim ondan alayım bakalım onlar da taşıracak mı :). huggies in 2 numarası çok iyiyfi ya bu nedense böyle oldu

X
Canım sevindim bu kaka yapmama derdinden kurtulmanıza valla 12 gün ne ya bizimki günde kaç defa yapıyor inşallah derdi kalmaz artık kuzcucuğun yapsın rahatlasin her gün

Maşallah canım ya. Merak ettim gerçekten..1.5 yaş baya sıkıntılı. Şükürler olsun zarar vermemiş.

Bebekliginden beri cok uysal bir cocuk sadece biraz hareketli :) bizimki ufak olunca ilgi hala onun uzerindeydi o yuzden sknti yapmadi :) hatta elif anakucaginda yatarken diyor ki kalk :) ağlarken aglamasin diye sebeklik falan yapiyor :) kardesi olacak annesi hamile bakalim o zaman da boyle olacak mi :)

Y yapayalniz1 benim küçük sese alışamadı iki ablaya rağmen. onu bizim odada uyuturken kızlar gürültü yapıp kaçıyor. çok sinirleniyorum ama elden gelen bir şey yok.

Cok zor canim ya bizde dogdugundan beri sese alissin diye cok ugrastik ama o kadar gürültülü supurge sesinde uyuyor ufacik yatak gicirtisina uyaniyor :)

Cok zor canim ya bizde dogdugundan beri sese alissin diye cok ugrastik ama o kadar gürültülü supurge sesinde uyuyor ufacik yatak gicirtisina uyaniyor :)
Aynen bizimki de konuşma gürültüsü radyo tv vs seste uyuyor ama diyelim ki sessiz biryerde uyudu minicik bi parke gıcırtısına bile uyanabiliyor.

Deneyeceğim ben de bir paket molfix alayım bugün bir paket te komili bebe gördüm reklamda merak ettim ondan alayım bakalım onlar da taşıracak mı :). huggies in 2 numarası çok iyiyfi ya bu nedense böyle oldu

Molfix diğer bezlere gore daha ufak canim haberin olsun. En basta almistim 1 numarasini baya ufakti

Aynen bizimki de konuşma gürültüsü radyo tv vs seste uyuyor ama diyelim ki sessiz biryerde uyudu minicik bi parke gıcırtısına bile uyanabiliyor.

Isimiz zor valla o uyurken ses olacak diye hic iş yapamiyorum. Ee o uyaninca da yapamiyorum :) kucagimda elifle is yapmaya calisiyorum aksama kadar

İşte bu sorunun cevabını bende bilmiyorum hangisini derken spiralın ceşidimı var ay kendimi acayip cahil hissettim

Evet şekerim o bile çeşitli normal klasik birde Mirena var hormonlu ve en popülerı. Normalde 10 gün adet görüyorsan 3 5 güne indiriyor miss. Kışın Neyse de yazın vıcık vıcık ugrasmasi ...

aynen ya.
telefonda süpürge sesi var. onu açıyorum uyuyor. en ufak sese uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…