Maşallah canım ya. Merak ettim gerçekten..1.5 yaş baya sıkıntılı. Şükürler olsun zarar vermemiş.Kızlar dun misafirligimiz umdugumdan guzel gecti elif huysuzlaninca bebek arabasinda uyuttum sonra arkadasin oğlu kasla goz arasinda elini soktu bebek arabasina uyandirdi elifi :) tekrar uyumadi da huysuzlandi biraz. Emzirdim falan tekrar zar zor uyuttum bu sefer de supurgenin borusunu yerlere vurup durdu tabi o seste elif yine uyandi :) oyle gecti zaman cok aglamadan atlattik şükür ki
Y yapayalniz1 benim küçük sese alışamadı iki ablaya rağmen. onu bizim odada uyuturken kızlar gürültü yapıp kaçıyor. çok sinirleniyorum ama elden gelen bir şey yok.Ay aynı ya biz de görümceme gidiyoruz arada kızı 2 yaşında bizim oğlanı çok seviyo çok tatlı vs ama kendini ayarlayamıyor birden ağırlığını veriyor oğlanın üzerine o yüzden ben de hep tetikteyim bir araya geldiğimizde. uyutup bi odaya koyduğumda da iki de bir yanına girip duruyo.
biz de 3 no huggies kullanıyoruz. eğer çiş çoksa kaka yapmadan değiştiriyorum. kaka da sıvı olduğu içen bez çekmiyor, taşırıyor.Lastikleri iz yapıyo aslında ama iyice sıkı bağlamazsam da taşırıyor kakayı. 3 numaraya geçincr huggies çok sızdırmaya başladı kakayı ya bez değiştirmeyi düşünüyorum zira b.k çitilemekten bir hal oldum :)
Hangi marka bez alsam acaba prima kokuyor diye sıcak bakmıyorum
Bezin ağ kısmı bol olmalı yoksa enseden çıkıyor! Gerçi tazyikli,gazla beraber yapınca ağı beli hiç bir yeri tutmuyor vallaLastikleri iz yapıyo aslında ama iyice sıkı bağlamazsam da taşırıyor kakayı. 3 numaraya geçincr huggies çok sızdırmaya başladı kakayı ya bez değiştirmeyi düşünüyorum zira b.k çitilemekten bir hal oldum :)
Hangi marka bez alsam acaba prima kokuyor diye sıcak bakmıyorum
Kizlar ya dogumdan sonra spiral taktiran oldumu.brn cok kararsizim ya
Bebeğim ikinci ayına girince adet oldum ve spril taktırdım bir gün hafif ağrım oldu şimdilik bir sıkıntım yok dün gebelikden sonra ilk defa beraber olduk o zamanda sıkıntı yaşamadım ben yaş itibariyle bir daha cesaret edemem bebeğe o yüzden mantıklı geldi
Şimdi sen yazınca benim de aklıma geldi. Kakayı hiç tutmuyor diye değişmiştim ben huggies ibiz de 3 no huggies kullanıyoruz. eğer çiş çoksa kaka yapmadan değiştiriyorum. kaka da sıvı olduğu içen bez çekmiyor, taşırıyor.
Deneyeceğim ben de bir paket molfix alayım bugün bir paket te komili bebe gördüm reklamda merak ettim ondan alayım bakalım onlar da taşıracak mı :). huggies in 2 numarası çok iyiyfi ya bu nedense böyle olduBezin ağ kısmı bol olmalı yoksa enseden çıkıyor! Gerçi tazyikli,gazla beraber yapınca ağı beli hiç bir yeri tutmuyor vallaBen ilk oğlumda huggies kullandım bi ara. Bel kısmı çok güzel ama çiş taşırıyor bide kalın bi bez. Prima istemiyorsan kullanabileceğin en iyi bez molfix. Hiç bir bez prima kadar uzun sıvıyı tutmuyor. Bide bim bezi var jili bili miydi adı tam da hatırlamıyorum. O da gayet iyi.
Hangisini taktirdin
Canım sevindim bu kaka yapmama derdinden kurtulmanıza valla 12 gün ne ya bizimki günde kaç defa yapıyor inşallah derdi kalmaz artık kuzcucuğun yapsın rahatlasin her günKakasızlıkta 12. günü geride bırakınca tuttuk doktor yolunu, lavman yapıldı.
Lavman deyince bize yapılan geldi aklıma, annecim karnın ağrıyacak korkma falan dedim ama ne ağrıması, keyifli keyifli etrafa baktı.
10 dakika sonra da kesif bir koku :)
Fitil iki defa istememe rağmen vermedi, dereceyle uyar dedi.
Olmuyor deyince probiyotik bi şey verdi ama resmen isteksiz verdi, alsak mı bilemedim.
Bu arada oğlum muayenede doktorun üstü dahil her yeri suladı :)
Allahtan ev yakındı da uğraşmadım bi şeyle.
Hidrosel vardı, ultrasonla bakıldı mı dedi, bi tarafta su fıtığıyla beraber kordon fıtığı var gibi duruyor dedi
Sünnet olayını rafa kaldırmak zorunda kaldım tamamen, şu fıtıkların akıbetini bekleyeceğiz önce.
Kızlar sizde kilo alımları dengeli gidiyor mu?
1. ay 1500, 2. ay 1000, 3. ay 700(hatta biraz daha az) alması çocuğun hareketlenmesinden mi, yoksa benim sütüm giderek azalıyor mu?
Yani ben sütümün azaldığını hissediyorum da
Maşallah canım ya. Merak ettim gerçekten..1.5 yaş baya sıkıntılı. Şükürler olsun zarar vermemiş.
Y yapayalniz1 benim küçük sese alışamadı iki ablaya rağmen. onu bizim odada uyuturken kızlar gürültü yapıp kaçıyor. çok sinirleniyorum ama elden gelen bir şey yok.
Aynen bizimki de konuşma gürültüsü radyo tv vs seste uyuyor ama diyelim ki sessiz biryerde uyudu minicik bi parke gıcırtısına bile uyanabiliyor.Cok zor canim ya bizde dogdugundan beri sese alissin diye cok ugrastik ama o kadar gürültülü supurge sesinde uyuyor ufacik yatak gicirtisina uyaniyor :)
Deneyeceğim ben de bir paket molfix alayım bugün bir paket te komili bebe gördüm reklamda merak ettim ondan alayım bakalım onlar da taşıracak mı :). huggies in 2 numarası çok iyiyfi ya bu nedense böyle oldu
Aynen bizimki de konuşma gürültüsü radyo tv vs seste uyuyor ama diyelim ki sessiz biryerde uyudu minicik bi parke gıcırtısına bile uyanabiliyor.
İnşallah canım, sağol.X
Canım sevindim bu kaka yapmama derdinden kurtulmanıza valla 12 gün ne ya bizimki günde kaç defa yapıyor inşallah derdi kalmaz artık kuzcucuğun yapsın rahatlasin her gün
İşte bu sorunun cevabını bende bilmiyorum hangisini derken spiralın ceşidimı var ay kendimi acayip cahil hissettim
aynen ya.Cok zor canim ya bizde dogdugundan beri sese alissin diye cok ugrastik ama o kadar gürültülü supurge sesinde uyuyor ufacik yatak gicirtisina uyaniyor :)
Kesin doner onda bu azim varken masallah :)Aynen ya bana da resmini yolladı vay arkadaş 3 çocuk annesi demezsin. Bu ay bitsin bak yine eski haline döner demedi deme.
Vayy arkadaş Allah neler yaratıyor. Boy kac güzelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?