2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de 1.55 im.yıllarca 48 52 arası kilom vardı.80 le doğuma gittim.bir hafta sonrası 68dim.korkudan tartılamıyorum.

Ben hamileligimede 59 kiloula basladim,yillarca 53 kalip son 6 ayda nedense kilo almistim,hamisliktedr 10 kilo aldim sadece,hatta goren hic almamissin diyip duruyordu. Dogurduktan sonra birden heryerim sis gelmeye basladi bana.ilk reglimi olana kadar da cok sis duruyordum,gecen hafta oldum ve sisliklerimin yavas yavas indigine karar verdim,hatta gobegimi icime cekince dumduz oluyor karnim,1 hafta oncesi hamile gibiydi ceksemde ayni duruyordu duz durmuyordu, ben cok hizli kilo alir veririm,en az 1 hafta cok istikrarli gidiyim,4 kilo aniden gider. Ama cok istikrarli olmam lazim. Baklavalar mutfakta bekliyor,nasil istikrarli olayim. Nabicam edicem vericrm bu kilolari,10 kilo canim ne olcak ki

Saka yapiyor kizzz,beni gaza getirmeye calisiyor. Amabu doy ne bu gobek be boyle acayip olmussun da dedigi oldu,bende duymamis olayim lohusa kadina bunlar soylenmez,2 ay sonra nasilsa boyle gorunmicem dedim,bir dahada demedi

Ben de canım uç gun yemeyeyim hemen erimeye baslarım,yedimmi de popo hemen sişmeye başlar.
Regl olmadım ben daha..

Sorma hepimizinki ki Allah hayırlı evlat eylesin.. müge anlı da görmüştüm dalga geçiyordu kadın
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin Can'ım o da Nasıl bir evlatsa artık :)

cetrina
Kız bu ne böyle millet buluşup duruyor.
Benle sen öyle kala kalıyoruz
Sende atla gel fransadan Danimarka'ya
Millet buluşma görsün peh
Dimi ya buluşma dediğin ülkeler Arası olur Sen öyle diyince Allah rahmet eylesin aklıma atla gel şaban filmi geldi keşke ışınlanma icat edilmiş olsaydıda hayallerimizin hepsi gerçek olsaydı :)

Son düzenleme:
Bu arada bende 52 kiloyum ama orantisizlik mevcut ne giysem bi acaip duruyo
Göbek gitmiyo zaten sezaryen yerinde hissizlik var nasıl gidecek bilmem sanırım kalacakım böyle
52 kiloyla ne kadar orantısız olabilirsin ki bence çok zayıfsın

C caspe_r beybililer üst beden 36 Alt beden 40 olunca popo büyük gözüküyor. Yoksa sayı olarak hafifim o konuda sorun yok yani
Tuğba tatlım 1 sene içinde gayet fit bir vücuda sahip olacaksın eminim

Benim hamileyken iştahım fena açılmıştı. O iştahla devam ediyorum. Bazen fena halde abartıyorum hatta. Geçen akşam o kadar çok yedim ki, benim reflüm var dikkat etmem lazım, sabah boğazım tahriş olmuş şekilde uyandım
Benim göbek çok kötü durumda. Bildiğin yer çekimine karşı koyamıyor. Buruşuk ve sarkık

Allah sabır versin. 2 yaş civarında malesefki duygu kontrolü yok inşallah tez atlatır sendromunu!! Geçen gün öyle bunalttı ki beni çimcikledim poposunu klasik anne gibi hissettim kendimi..eve gidelim ben soracam sana dur burda bir şey demiyorum

Yazdim canim mesaj,ya alp iyi de her zmaan 10 da uykiya giren alp bu gece direniyor,hala besiginde sallanmakla mesgul 1 gr uyku yok gozunde,pislik pesinde,aliskanlik olmasindan korkuyorum,1 gecede gidecek butun egitim
Ya bende merak ettim bana da atsana resmini az çok tahmin edebiliyorum ama..

Hanımlar benim 1,65boyum var siz nekadar miniklikten söz ediyorsunuz merak ettim

Tşk ederim şimdi oldu üç çocuk
1.58 im ben.
Aynı boy ve kiloda olan insanlar birbirlerinden çok farklı görünebilirler. Biri aşırı zayıf gözükürken diğeri balık etli durabilir. O yüzden sayısal değerlere takılmamak lazım

Vayy bende topuklu giyenlere hayranimdir
163 boy ama hiç topuklu giyemem hep spor ayakkabı
Çok rhatima duskunum
Hatta gelinliğimn altına bile eşofman giyerek tarihe geçtim
Eşortman gerçi teyzem de kışın evlenmişti yün içlik giymişti
Ben iki hamileliğimde de aynı kiloda hamile kalıp aynı kiloda Doğum yaptım..hatta bebelerin boy ve kilosu bile aynıydı
49 başlangıç 63 doğum. İlkinde regl olana kadar 54te sabit kaldım;6 ay geçtikten sonra regl oldum ben. Sonrası çok hızlı gelişti. Kilolar yokuş aşaa koştu. 1-2 aya 48-49 oldum. Senin gidişat benim tablonun aynısı. İstediğin kiloya ulaşırsın

Benim kirkim bitince bir hafta sonra kanama olmuştu.böyle kuru gibiydi ve fazla degildi.sonra yaklasik kirk gün sonra kasiklarim agridi yine olur diye düşündüm ama bir defalik çamaşirim kirlendi ve devami gelmedi.bu ay ise karin ve kasik agrisi da yok.adetim olmaya başladi mi başlamadi mi vücut anlamadim.siz ne durumdasiniz bayanlar.

Bak bak havaya bak
Nerende büyüttün o çocuğu allasen
40 ı çıkmadan kıyafetlerini giymişmiş
La Gülistan Nasılda beni orta yerimden çatlattı
Yarısını babasına verdim tulaaayyy ama onun hamilelikten kalma hala 10 kilosu var. Adam sanki kendi hamile gibi yedi. En son 90 kiloyu görmüş tartıda.
Fotoğraflarından belliydi

26 eylulde 40 im çıktı 28 ekimde adet oldum . 13 üncü gün bugün insallah biter . İlkinde 30 aydan fazla adet olmadim hatta hamileliğimide koyarsam 3 yil adet olmadım. 3 yil sonrası ilk adette hamile kaldım :)) bu defa yine olmam diye bekliyordum ama oldum buseferde uzun sürdü

@nymeria-burcu bende görmek istiyorum

@hayalimsin1 kiz sen baya once bi resmini atmistin daassss gibiydin resmen erkek olsam yazardim sana simdide az bi gobek var gogusleri saymassak. Onuda verirsin. Bende gobek yokta popo kollar ve ozellikle bacaklar soba borusu gibi
Aynen ya bana da resmini yolladı vay arkadaş 3 çocuk annesi demezsin. Bu ay bitsin bak yine eski haline döner demedi deme.

Eki Görüntüle 1909547
Bak ben burda 65kg beğenmeyip 59 düşmüştüm
Ve topun üstünde zıplarken 3 haftalık nevşine hamileymişim haberim yokmuş :))))))
Vayy arkadaş Allah neler yaratıyor. Boy kac güzelim?

Vayy bende topuklu giyenlere hayranimdir
163 boy ama hiç topuklu giyemem hep spor ayakkabı
Çok rhatima duskunum
Hatta gelinliğimn altına bile eşofman giyerek tarihe geçtim
Ahahahhaha kocana iyi supriz olmuştur.
Gelinliğin altına eşofmanmıı
Niye akşamına koşu var diyemi
Ahahahahaaaa kız sen gece ne formundaymissin. Tüh kaçırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…