- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ben de 1.55 im.yıllarca 48 52 arası kilom vardı.80 le doğuma gittim.bir hafta sonrası 68dim.korkudan tartılamıyorum.
Can'ım bizde seni çok seviyoruz
Teşekkürler tatlım allah sanada kolaylık versin sorma büyüdüde anneyi dövüyor bi evlat varmış anasından terlik yedi diye dava açmış o geldi aklıma benim ki de beni tokatlıyor
bir an önce eski haline dön seni boşarım diyen Ada'm derken şaka yapıyor dimiçünkü eminim şuanki Halinle bile çok iyisindir bulmuşta bunamış
Ben de canım uç gun yemeyeyim hemen erimeye baslarım,yedimmi de popo hemen sişmeye başlar.Ben hamileligimede 59 kiloula basladim,yillarca 53 kalip son 6 ayda nedense kilo almistim,hamisliktedr 10 kilo aldim sadece,hatta goren hic almamissin diyip duruyordu. Dogurduktan sonra birden heryerim sis gelmeye basladi bana.ilk reglimi olana kadar da cok sis duruyordum,gecen hafta oldum ve sisliklerimin yavas yavas indigine karar verdim,hatta gobegimi icime cekince dumduz oluyor karnim,1 hafta oncesi hamile gibiydi ceksemde ayni duruyordu duz durmuyordu, ben cok hizli kilo alir veririm,en az 1 hafta cok istikrarli gidiyim,4 kilo aniden gider. Ama cok istikrarli olmam lazim. Baklavalar mutfakta bekliyor,nasil istikrarli olayim. Nabicam edicem vericrm bu kilolari,10 kilo canim ne olcak ki
Saka yapiyor kizzz,beni gaza getirmeye calisiyor. Amabu doy ne bu gobek be boyle acayip olmussun da dedigi oldu,bende duymamis olayim lohusa kadina bunlar soylenmez,2 ay sonra nasilsa boyle gorunmicem dedim,bir dahada demedi
Gelinliğin altına eşofmanmıı
Niye akşamına koşu var diyemi
Gelinligin altına eşofman niye ki z :)
Cok merak ettim :)
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin Can'ım o da Nasıl bir evlatsa artık :)Sorma hepimizinki ki Allah hayırlı evlat eylesin.. müge anlı da görmüştüm dalga geçiyordu kadın
Dimi ya buluşma dediğin ülkeler Arası olurcetrina
Kız bu ne böyle millet buluşup duruyor.
Benle sen öyle kala kalıyoruz
Sende atla gel fransadan Danimarka'ya
Millet buluşma görsün peh
52 kiloyla ne kadar orantısız olabilirsin ki bence çok zayıfsınBu arada bende 52 kiloyum ama orantisizlik mevcut ne giysem bi acaip duruyo
Göbek gitmiyo zaten sezaryen yerinde hissizlik var nasıl gidecek bilmem sanırım kalacakım böyle
C caspe_r beybililer üst beden 36 Alt beden 40 olunca popo büyük gözüküyor. Yoksa sayı olarak hafifim o konuda sorun yok yaniKiz yok sende abartangillerdensin bence. Senin hamileyken fotonu hatirliyorum vallahi bi gobek vardi minicikti heryerin..
Ay bi gidin yaaa 55-60 kiloyum diyosunuz zayiflamam lazim diyosunuz ben 80 im 80 yaziylada yazayim sekseennnnn anlasildi mitop gibiyim yusyuvarlak heryerim bingil bingil beni gorun sukredin
Benim hamileyken iştahım fena açılmıştı. O iştahla devam ediyorum. Bazen fena halde abartıyorum hatta. Geçen akşam o kadar çok yedim ki, benim reflüm var dikkat etmem lazım, sabah boğazım tahriş olmuş şekilde uyandımPisikedii kız seninle boyumuz falan aynı ben de dogumdan çıkınca 56 ydım bugun tartılsım 52.5 olmusum. Benim de toto biraz da göbek var. Ama doğumdan sonra yemek yer yemez göbek fırtlıyor sıkılıgını kaybetmiş yani o yüzden spora ihtiyaç var. Yoksa aç durmak gerekli.
Allah sabır versin. 2 yaş civarında malesefki duygu kontrolü yokDüzen şart Can'ım tabiki arada onlarıda Yicez ama arada:) yaparız biz ya herşeyi koyarız düzene kiloda veririz ben güveniyorum bize
Ayyyyyy şansımıza işte birde beni düşün ne babada ne oğlunda öfke kontrolü yok anca ben çileden çıkıp cinnet geçirecem öyle durulacaklar
Burcum senin koca sopalık haKusum brn 1.54 ve suan 66 kiloyim,ben r olen ben olmaliyimmmmm
Ya bende merak ettim bana da atsana resminiYazdim canim mesaj,ya alp iyi de her zmaan 10 da uykiya giren alp bu gece direniyor,hala besiginde sallanmakla mesgul 1 gr uyku yok gozunde,pislik pesinde,aliskanlik olmasindan korkuyorum,1 gecede gidecek butun egitim
1.58 im ben.Hanımlar benim 1,65boyum var siz nekadar miniklikten söz ediyorsunuz merak ettim
Tşk ederim şimdi oldu üç çocuk
EşortmanVayy bende topuklu giyenlere hayranimdir
163 boy ama hiç topuklu giyemem hep spor ayakkabı
Çok rhatima duskunum
Hatta gelinliğimn altına bile eşofman giyerek tarihe geçtim
Ben iki hamileliğimde de aynı kiloda hamile kalıp aynı kiloda Doğum yaptım..hatta bebelerin boy ve kilosu bile aynıydıBen hamileligimede 59 kiloula basladim,yillarca 53 kalip son 6 ayda nedense kilo almistim,hamisliktedr 10 kilo aldim sadece,hatta goren hic almamissin diyip duruyordu. Dogurduktan sonra birden heryerim sis gelmeye basladi bana.ilk reglimi olana kadar da cok sis duruyordum,gecen hafta oldum ve sisliklerimin yavas yavas indigine karar verdim,hatta gobegimi icime cekince dumduz oluyor karnim,1 hafta oncesi hamile gibiydi ceksemde ayni duruyordu duz durmuyordu, ben cok hizli kilo alir veririm,en az 1 hafta cok istikrarli gidiyim,4 kilo aniden gider. Ama cok istikrarli olmam lazim. Baklavalar mutfakta bekliyor,nasil istikrarli olayim. Nabicam edicem vericrm bu kilolari,10 kilo canim ne olcak ki
Saka yapiyor kizzz,beni gaza getirmeye calisiyor. Amabu doy ne bu gobek be boyle acayip olmussun da dedigi oldu,bende duymamis olayim lohusa kadina bunlar soylenmez,2 ay sonra nasilsa boyle gorunmicem dedim,bir dahada demedi
Yarısını babasına verdim tulaaayyyBak bakhavaya bak
Nerende büyüttün o çocuğu allasen
40 ı çıkmadan kıyafetlerini giymişmiş
La Gülistan Nasılda beni orta yerimden çatlattı
Fotoğraflarından belliydi
Ahahahhaha kız Tulayy öldüreceksin beni gülmekten.Okadar dikkat etmedim ama o kucağında koltukta keyif yaptığı resimde saki kalçalar var gibiydi
Aynen ya bana da resmini yolladı vay arkadaş 3 çocuk annesi demezsin. Bu ay bitsin bak yine eski haline döner demedi deme.@hayalimsin1 kiz sen baya once bi resmini atmistin daassss gibiydin resmen erkek olsam yazardim sanasimdide az bi gobek var gogusleri saymassak. Onuda verirsin. Bende gobek yokta popo kollar ve ozellikle bacaklar soba borusu gibi
Vayy arkadaş Allah neler yaratıyor. Boy kac güzelim?
Eki Görüntüle 1909547
Bak ben burda 65kg beğenmeyip 59 düşmüştüm
Ve topun üstünde zıplarken 3 haftalık nevşine hamileymişim haberim yokmuş :))))))
Oooo bu da çok iyiymiş. Güncel kilon kaç?Bende 11 falan alıp 14 verenlerdenim
Evet canım aynen öyle.Bu bebe niye sadece uyurken beni çileden çikarmadan besleniyor.nedir bu durum anlamadim.meme reddi yapan bebeleriniz uykuluyken mi daha rahat emiyor bayanlar
Ahahahhaha kocana iyi supriz olmuştur.Vayy bende topuklu giyenlere hayranimdir
163 boy ama hiç topuklu giyemem hep spor ayakkabı
Çok rhatima duskunum
Hatta gelinliğimn altına bile eşofman giyerek tarihe geçtim
Ahahahahaaaa kız sen gece ne formundaymissin. Tüh kaçırmışım.Gelinliğin altına eşofmanmıı
Niye akşamına koşu var diyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?