Ben de 1.55 im.yıllarca 48 52 arası kilom vardı.80 le doğuma gittim.bir hafta sonrası 68dim.korkudan tartılamıyorum.Kusum brn 1.54 ve suan 66 kiloyim,ben r olen ben olmaliyimmmmm
Olsun kuzum yeni doğum yapmış kadın halâ hamilelik kontenjanından faydalanabilirAhhh ahhh kilolar kafayı yicem ben eşimle evlendiğimde 47 kilo idim adam beni şişirdi onuda ye bunu da ye 70 le hamile kaldım 83 doğum yaptım hala 80 nim ayıptır söylemesi bugun dışarda yedik çocuk babasında lavaboya gittim kapıyı ıtıcem hatunun biri " siz durum ben acayım diyip gülümsedi kaç aylık bebek diye sordu " bozuldum iki ay önce doğurdum dedim bu seferde kadın bozuldu yani beni hala hamile sanıp yol veren var
Harikasın.insan nasıl seviniyor dimi?Kızlar kg konusu donuyor sanırım ben 3 haftadır dıkkat edıyorum özellikle 7 den snr yemıyerek 4 kg verdım ama coook zor tabııı
Can'ım bizde seni çok seviyoruzYazarm tabi ki canm arkadasim yaaa.. Cok seviyorm sizleriii
Teşekkürler tatlım allah sanada kolaylık versin sorma büyüdüde anneyi dövüyor bi evlat varmış anasından terlik yedi diye dava açmış o geldi aklıma benim ki de beni tokatlıyorElif kucakta olunca sorun yok gibi durup dururken birden ağlamaya başlıyor. Uyku oncesi özellikle. Ama çok şükür iyiyiz canım. Senin büyük çekmiş saçlarını Allah sabır versin canım sana çok zor ama geçecek inşallah
bir an önce eski haline dön seni boşarım diyen Ada'm derken şaka yapıyor dimiHeee sormayin,bir an once eski halinr don bosarim seni diyen adam,aksam eve gelirkrn baklava ve kadayif getirmis birde birek yapayim diye malzeme getirmis,noldu niyr yemiyorsun diyor bana,hadi len dedim ben diyetteyim
Minikpiranha neden gelmiyor özledikBiz minikpiranaa tanistik... bi de burdan bi arkadas edindim eslerimiz dr tesadufen ayni yerde gorev yapmis. Simdi ailecek gorusuyoruz. Bu sene calismiyorum ben kahvalti duzenlerdik beraber
Kız kim o terlik yedi diye dava açan anaaaaCan'ım bizde seni çok seviyoruz
Teşekkürler tatlım allah sanada kolaylık versin sorma büyüdüde anneyi dövüyor bi evlat varmış anasından terlik yedi diye dava açmış o geldi aklıma benim ki de beni tokatlıyor
bir an önce eski haline dön seni boşarım diyen Ada'm derken şaka yapıyor dimiçünkü eminim şuanki Halinle bile çok iyisindir bulmuşta bunamış
Maşallah maşallah!Dünürüm bu haline geri dön!!! Kızların sana çekerse şanslılar
Diğer resimdeki halinle benzeşiyoruztabi ben biraz daha miniğim. Gerçi sabahları göbeğim olmuyor..yemek yiyince 5aylık oluyorum hemen şuanda 55-56 kiloyum 6 kilo fazlam var hepsi popomda maalesef
Kiz senin koca ne sansli valla ben benimkine acidim suantas gibisin abartmiyorum ben en fazla 53 kiloyu gordum orda da bacaklar gene kiloluydu poponun gene Allah'i vardi yani suanda 80 kiloyum esim demin gene nutelle yerken yakaladi bi ton laf etti muzur cocuk gibi geri biraktim
Anaaaa hatuna baaaaa gencecik taş gibin...kim der burada iki çocuk annesi
Kaç gündür haberlerde dönüyor tatlım netten Arat bulursunKız kim o terlik yedi diye dava açan anaaaa
1.65 ülke ortalamasında candır can.bi de topuklu giydin mi oh missss.Hanımlar benim 1,65boyum var siz nekadar miniklikten söz ediyorsunuz merak ettim
Tşk ederim şimdi oldu çocuk
1.65 ülke ortalamasında candır can.bi de topuklu giydin mi oh missss.
Sorma hepimizinki ki Allah hayırlı evlat eylesin.. müge anlı da görmüştüm dalga geçiyordu kadınCan'ım bizde seni çok seviyoruz
Teşekkürler tatlım allah sanada kolaylık versin sorma büyüdüde anneyi dövüyor bi evlat varmış anasından terlik yedi diye dava açmış o geldi aklıma benim ki de beni tokatlıyor
10cm.giysen 1.75....daha ne olsun kızzzBencede
Topukluları çoook severim
Ve uzun boylu hatunlarda pek yakışmıyor topuklu
Laf aramızda
Bencede
Topukluları çoook severim
Ve uzun boylu hatunlarda pek yakışmıyor topuklu
Laf aramızda
Vayy bende topuklu giyenlere hayranimdir
163 boy ama hiç topuklu giyemem hep spor ayakkabı
Çok rhatima duskunum
Hatta gelinliğimn altına bile eşofman giyerek tarihe geçtim
Hayırlısı olsun canım benim. Hersey gönlünce oluruna varsın inslalahAynen esim babamla duzgunce konusmus hatta ben isin icinden cikamadm falan demis. Babam hani direk beni savunmak da istememis ama yani demis aileleri mutlu etmeyinon plana koyarsaniz kendi huzurnuzu kacirirsinz demis. Bi sey zorla olmaz iste bi bayani mutlu etmek kolaydir hani asik suratla huysuzlukla bunisler olmaz demis.. Kv olayina girmemistir zaten...
Esim zaten bi babami dinler sayar kendi babasiyla oyle konusmaz. Ama keske bunun bile kiymetini bilse yani...
Gelinligin altına eşofman niye ki z :)Vayy bende topuklu giyenlere hayranimdir
163 boy ama hiç topuklu giyemem hep spor ayakkabı
Çok rhatima duskunum
Hatta gelinliğimn altına bile eşofman giyerek tarihe geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?