2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
75 le hamile kaldım. 85 le doğuma girdim. 76 kg um ama iştahım çok açık. kendimi durdurmam lazım.

ideal kg 60-65. inşallah vereceğim kızımın yaşına kadar :)

Kilo alımı bu hızla azalacak diye korkuyorum.
Hatta sabah 4. ayı bitirip ek gıdaya mı geçsek falan dedim.
Neyse normal o zaman herhalde.
Rezeneye devam :)

İki gün oldu dr kilo konusunda konusduk ilk 3 ay ortalama 1 er kilo 2. 3 ay 700 gr falan alır ayda sonra bı düşmeye başlar yaşına doğru atda 200-250 gram alır buda normal dedi bizimki 6 kilo oldu çokmu diye sormuşdum da doğal bir sıkıntı yok dedi gerçi daha 2,5 aylık ama normalmiş

Maşallah maşallah. Kız çocukları yapı olarak daha sakin oluyorlar. Annelik duygusu doğuştan. Hayırlısıyla zamanlıca alsın kucağına. İnşallah hamileliğinin başlarındadır 2 çocuk zor yaş aralığı azsa zor üssü zor!

Diş miii ya benim oğlan 6 aylık çıkardı. Bu kadar erken hiç bir şey yapamazsın.

Valla okudukca bende elifimin huyunungordum insan kapi parkengicirtusina uyanurminyaa bizimki seste mumkun degil uyumaz uyuynca bile saciyla kavga ediyor o diggilde ellerinde sac görüyorum aliyorum ama yurrumu diye kafayi yicem sapkada sevmiyor kazitsammiki kafayi bilemedim 3 aylik olduk bingildaga bisi olurmuki birde malum kis geldi

Kizlar bizim kiz dunden beri agzini sapirdatmaya basladi surekli sanki cok tatli bisey yemiş gibi agiz sapirdatio cok komik yaa :) sizinkiler yapiio mu
Ohoho o neli benimki iki elini sokmaya calisiyor heryer salya cak cuk sesine uyaniyirum gulsemmi aglasammi ustu basi salya aciktimi diye mam yaliyorum yem8yir illa elleri emecek alamassa kvga edecek birde inceliycek agzima ne sokuyorum diye bakiyir

Bizimkisi de sağ elini yumruk yapıp ağzının içine sokuyor hatta bazen öğüttürüyor kendini. Salya deseniz gırla, doktorumuz 3. Ay kontrolünde ön üst dilinde hafif şişlik var ama 2 aya anca çıkar dedi.
Bu arada diyet konusunda pazartesi diyetisyene gitmiştim ya 3 gün oldu 1,5 kilo fark var, bu kadar çabuk farkeder mi ki? Belki de emzirmek mi yardımcı oluyor? Ya ben mi az yiyorum, zaten çok aç hissediyorum kendimi

Kilo alımı bu hızla azalacak diye korkuyorum.
Hatta sabah 4. ayı bitirip ek gıdaya mı geçsek falan dedim.
Neyse normal o zaman herhalde.
Rezeneye devam :)
Bende rezeneyi,kayısı suyunu artırdım. Kuşburnu,portakal nar karışımı ne bulursam içiyorum valla süt olsun diye. Ama göğüslerim ilk zamanki gibi sertleşmiyo. İlk zamanlar taş gibi olurdu emziriyim de rahatlayım diye düşünürdüm. Hep aklıma inekler gelirdi yazık hayvanları iyi ki sağıyolar yoksa nasıl acı veriyodur derdim

Oyy bizimkide sapkayi hic sevmiyor ayni valla. Emzirirken elindeki tozu aliyorum memeye yumruk atiyor sinirden :)

Erkek canim kiz degil :) arkadas 4 aylik hamile bakalim bu da akilli olur insallah dogacak olan da erkek :)

ben de cok az basen kaldı gerisi de orantılı üst 34 alt 36. gayet normal ama basen fazla gözüküyor yine de..

ben de azalınca hemen incir havuç kürü yapıyorum. dolup taşıyor :)
kahvetelvesi

hayalimsin1 canım bugün nasıl geçti?
Ben ne yaptığımı anlatayım
Sabah 8 gibi kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin az bişe peynir 2 kaşık reçel 1 dilim ekmek yedim yanında rezene çayı ile kahvaltı hazırlarken hızlıca yeşil mercimek yemeği yapmıştım .
Gün içinde 2 kase ondan yedim.
Dışarı çıktık eşimle alışveriş için sahilde balık ekmek yedik birlikte .
Saat 7 ye doğru meyveli mısır gevreği yicem ve bir de muz akşam da rezene çayı iççem.
Aç kalmadım hiç bugün süt bozulmasın en önemlisi o.
Bugün alışverişe gittiğimizde eskiden olsa kekler browni ler çikolatalar gırla giderdi alırdım hepsini almadım . sütü bilr light aldım :).
Bu arada Burcu cum iyi ki söyledin nymeria-burcu lesslie 3 mile ı açtım youtube dan televizyona yansıttım ben yaptım Efe de beni izledi 18 dk kadar dayanabildi ne iyi bir şeymiş ya resmen kan ter içinde kaldım :) bunu her gün yaparım oğlanı nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum bazen zaten. teşekkürler La Lune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…