- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Kizlar bizim kiz dunden beri agzini sapirdatmaya basladi surekli sanki cok tatli bisey yemiş gibi agiz sapirdatio cok komik yaa :) sizinkiler yapiio mu
Kizlar bizim kiz dunden beri agzini sapirdatmaya basladi surekli sanki cok tatli bisey yemiş gibi agiz sapirdatio cok komik yaa :) sizinkiler yapiio mu
75 le hamile kaldım. 85 le doğuma girdim. 76 kg um ama iştahım çok açık. kendimi durdurmam lazım.Benim kiz da oyle cnm uyurken daha iyi emio ama uyanikken emzirene kadar kan ter icinde kaliorum ama yine de cok az emio
Kizlaaar kilolardan soz etmissiniz siz durun gercekten ben oleyim:) 83 le hamile kaldim 87 le doguma gittim ilk ayin sonunda 80 e düştüm ve suan 85 kiloyum ve ucu acik yani gidiyorum yukarilara ben tiroid hastasiyim zaten benim kilo almamam icin yari yariya ac gezmem lazim ama ben napiyorum hem yemegimi iyi yiyorum hem de hayatı boyunca tatliyla arasi kotu olan kadin tatliya gomuluyorm resmen ve kendimi bu konuda durduramiyorum
Bizde ilk ay 1400, 2.ay 800 gr aldık. Geçen gün 83 günlükken sağlık ocağında tartıldı 6 kg geldi yani kıyafetleriyle,200 gr kıyafete çık 350 gr falan almış oluyor 23 günde. Bende göğüslerim artık yumuşak geldiği için sütüm azalmış ya da yetmiyo gibi hissediyorum. Ama kızım emdikten sonra göğsümü sıkıyorum süt çıkıyor. Belli bi aydan sonra az kilo almaları normalde bilemiyorum erken başladık galiba.
Maşallah maşallah. Kız çocukları yapı olarak daha sakin oluyorlar. Annelik duygusu doğuştan. Hayırlısıyla zamanlıca alsın kucağına. İnşallah hamileliğinin başlarındadırBebekliginden beri cok uysal bir cocuk sadece biraz hareketli :) bizimki ufak olunca ilgi hala onun uzerindeydi o yuzden sknti yapmadi :) hatta elif anakucaginda yatarken diyor ki kalk :) ağlarken aglamasin diye sebeklik falan yapiyor :) kardesi olacak annesi hamile bakalim o zaman da boyle olacak mi :)
Diş miiiKızlar bebeğim diş çıkarıyooorrr başı sürekli
sıcak,ağzından salyalar akıyor ve elini yumruk yapıp diş etlerini kaşımaya başladı. Henüz 3 ay 11 günlükdoktor bir jel verdi onu sürüyorum ama fayda etmiyor gibi yine huzursuz.. bu konuda tecrübesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfeennnn
Valla okudukca bende elifimin huyunungordum insan kapi parkengicirtusina uyanurminyaa bizimki seste mumkun degil uyumaz uyuynca bile saciyla kavga ediyor o diggilde ellerinde sac görüyorum aliyorum ama yurrumu diye kafayi yicem sapkada sevmiyor kazitsammiki kafayi bilemedim 3 aylik olduk bingildaga bisi olurmuki birde malum kis geldiElifler de mi sorun var acaba :) uyurken başka odada bile ses çıkarsam uyanıyor. Bazen ana kucağında oyuncaklar ilgisini çekiyor da o 10 dk da paldır küldür hızlıca yapmaya çalışıyorum. Aksamda eşim kardeşim gelince bi yemek yapmissin başka ne yaptın ki modu oluyor ya çıldırıyorum
Ohoho o neli benimki iki elini sokmaya calisiyor heryer salya cak cuk sesine uyaniyirum gulsemmi aglasammi ustu basi salya aciktimi diye mam yaliyorum yem8yir illa elleri emecek alamassa kvga edecek birde inceliycek agzima ne sokuyorum diye bakiyirKizlar bizim kiz dunden beri agzini sapirdatmaya basladi surekli sanki cok tatli bisey yemiş gibi agiz sapirdatio cok komik yaa :) sizinkiler yapiio mu
Bende rezeneyi,kayısı suyunu artırdım. Kuşburnu,portakal nar karışımı ne bulursam içiyorum valla süt olsun diye. Ama göğüslerim ilk zamanki gibi sertleşmiyo. İlk zamanlar taş gibi olurdu emziriyim de rahatlayım diye düşünürdüm. Hep aklıma inekler gelirdiKilo alımı bu hızla azalacak diye korkuyorum.
Hatta sabah 4. ayı bitirip ek gıdaya mı geçsek falan dedim.
Neyse normal o zaman herhalde.
Rezeneye devam :)
Valla okudukca bende elifimin huyunungordum insan kapi parkengicirtusina uyanurminyaa bizimki seste mumkun degil uyumaz uyuynca bile saciyla kavga ediyor o diggilde ellerinde sac görüyorum aliyorum ama yurrumu diye kafayi yicem sapkada sevmiyor kazitsammiki kafayi bilemedim 3 aylik olduk bingildaga bisi olurmuki birde malum kis geldi
Maşallah maşallah. Kız çocukları yapı olarak daha sakin oluyorlar. Annelik duygusu doğuştan. Hayırlısıyla zamanlıca alsın kucağına. İnşallah hamileliğinin başlarındadır2 çocuk zor yaş aralığı azsa zor üssü zor!
Ooo bu ne ki ben dişiyle doğanı duydum. Hatta haberlere konu oldu. Zonguldakta bebek dişiyle doğmuş. Emerken annesini zorlamasın diye çektiler.Diş miiiya benim oğlan 6 aylık çıkardı. Bu kadar erken hiç bir şey yapamazsın.
ben de cok az basen kaldı gerisi de orantılı üst 34 alt 36. gayet normal ama basen fazla gözüküyor yine de..Benim hamileyken iştahım fena açılmıştı. O iştahla devam ediyorum. Bazen fena halde abartıyorum hatta. Geçen akşam o kadar çok yedim ki, benim reflüm var dikkat etmem lazım, sabah boğazım tahriş olmuş şekilde uyandım
Benim göbek çok kötü durumda. Bildiğin yer çekimine karşı koyamıyor. Buruşuk ve sarkık
ben de azalınca hemen incir havuç kürü yapıyorum. dolup taşıyor :)Bende rezeneyi,kayısı suyunu artırdım. Kuşburnu,portakal nar karışımı ne bulursam içiyorum valla süt olsun diye. Ama göğüslerim ilk zamanki gibi sertleşmiyo. İlk zamanlar taş gibi olurdu emziriyim de rahatlayım diye düşünürdüm. Hep aklıma inekler gelirdiyazık hayvanları iyi ki sağıyolar yoksa nasıl acı veriyodur derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?