Nasil yapiyorsun bu kürü?ben de azalınca hemen incir havuç kürü yapıyorum. dolup taşıyor :)
@kahvetelvesi
Bizimkisi de sağ elini yumruk yapıp ağzının içine sokuyor hatta bazen öğüttürüyor kendini. Salya deseniz gırla, doktorumuz 3. Ay kontrolünde ön üst dilinde hafif şişlik var ama 2 aya anca çıkar dedi.
Bu arada diyet konusunda pazartesi diyetisyene gitmiştim ya 3 gün oldu 1,5 kilo fark var, bu kadar çabuk farkeder mi ki? Belki de emzirmek mi yardımcı oluyor? Ya ben mi az yiyorum, zaten çok aç hissediyorum kendimi
Ya bilmiyorum ki pazartesi kontrolüm var bakıcam yağdan mı vermişim sudan mı şayet sudansa önlemimi alıcam,gerçi günde 3 litre su içiyorum rezene içiyorum, dereotu roka et yiyorum , belki de ödem atıyor olabilirim,daha önce de çok zayıfladım ama emzirmek ekstra kalori kaybettirdiğinden merak ettim. Ah şu leslie yi bi açabilsem, en fazla yapmışlığım 7 dk kızım sayesindeBence normal değil ayda 1 2 kilo gitmeli diyorlar sen 3 günde verdiysen vücudundaki su gitmistir . Su giderse nasıl süt olacak bence 6. Aya kadar bekle ne kaldi şurda Allah muhafaza sütün azalırsa fln üzülürsün çok. Ben ilkinde dert etmemistim gayet relaxtim iyi emzirdim.şimdi ilkini emzirdim ya bunu emziremezsem o kadar diye gerim gerim geriliyorum
4.ay meyve sularından tattırmaya başlamıcak mıyız zaten?bu arada bu tattırma tam 4 ay dolduktan sonra mı yoksa içindeyken mi?benim ki 73 günlük henüz ama dün aksam Ağzına elma dilimi sürdüm sevdi sanırım emmeye çalıştı dilimi çok tatlıydıKilo alımı bu hızla azalacak diye korkuyorum.
Hatta sabah 4. ayı bitirip ek gıdaya mı geçsek falan dedim.
Neyse normal o zaman herhalde.
Rezeneye devam :)
Nasıl bi kür bu ?ben de azalınca hemen incir havuç kürü yapıyorum. dolup taşıyor :)
@kahvetelvesi
Bende de bi ara oldu göğüslerim yumuşadı sıkınca süt vardı ama sagınca o dolu hali gibi gelmiyordu azdı :sPeki göğüslerin eskisi gibi sert olmaması normal mi ya? Terbiyelendi mi şimdi bunlar? Sıkınca süt fışkırıyo sütüm yok sanıyorum ama
Daha önce elle sağmıştım bi çay bardağı kadar çıkmıştı. Ama yumuşadığından beri hiç sağmadım. Makinayla sağıp bi bakmak istiyorum aslında. İnşallah azalmamıştır. Kızım aranmıyo günde bir veya iki kere kaka yapıyo ama yine de doymuyo mu acaba diye endişeliyim. Bir de bu ay az kilo almış.Bende de bi ara oldu göğüslerim yumuşadı sıkınca süt vardı ama sagınca o dolu hali gibi gelmiyordu azdı :s
Daha önce elle sağmıştım bi çay bardağı kadar çıkmıştı. Ama yumuşadığından beri hiç sağmadım. Makinayla sağıp bi bakmak istiyorum aslında. İnşallah azalmamıştır. Kızım aranmıyo günde bir veya iki kere kaka yapıyo ama yine de doymuyo mu acaba diye endişeliyim. Bir de bu ay az kilo almış.
Nasil yapiyorsun bu kürü?
2 bardak kaynayan suya 7-8 adet kuru incir atıp 6 dk kısık ateşte kapağı kapatıp demlendiriyoruz. altını kapatıp içine 1 adet havuç dilimliyoruz. yine kapağı kapatıp 4 dk demlendiriyoruz. süzüp sabah ve akşam 1 bardak içiyoruz. eğer isterseniz havuç ve incirleri yiyin.Nasıl bi kür bu ?
Aynen incir havuç kuru nasıl bizde deneyelim
yukarıda yazdım hanımlar :)Evet yaa bende merak ettim kürü benimde ihtiyacim var hic bizaman sakir sakir sutum olmadi ya
Tesekkurler canimyukarıda yazdım hanımlar :)
rica ederim. inşallah faydasını görürsünüz.Tesekkurler canim
Ben de Elif anasıyımmElifler de mi sorun var acaba :) uyurken başka odada bile ses çıkarsam uyanıyor. Bazen ana kucağında oyuncaklar ilgisini çekiyor da o 10 dk da paldır küldür hızlıca yapmaya çalışıyorum. Aksamda eşim kardeşim gelince bi yemek yapmissin başka ne yaptın ki modu oluyor ya çıldırıyorum
Daha önce söylenmiştir mutlaka.Tahin inanılmaz süt yapıyor. Bol tahin az pekmez karışımı çok iyi .Tahin helvası ise yarıyor ama direk tahin yemek daha etkili.Bir deneyinKilo alımı bu hızla azalacak diye korkuyorum.
Hatta sabah 4. ayı bitirip ek gıdaya mı geçsek falan dedim.
Neyse normal o zaman herhalde.
Rezeneye devam :)
Evet benim kız doğduğundan beri çok hareketli. Bir gece yoğun bakımda kaldı sarılık için hemşire bile demişti çok hareketli bir bebeğiniz var diye. Sağlıklı olsunda bebeğim. Kilosu zaten iyi dedi doktorda. Boyu ve kilosu yaşutlarına göre iyi demiştiKaka yapıyorsa çiş yapıyorsa tmm dır. Aynısını bende düşünüyorum azaldı mi acaba fln diye ama ben burdayım meme burda istese emer. Ayrıca hareketleri arttı, uyuma süreleri kısaldı uyanikliklari arttı. Daha enerji harcıyorlar
yukarıda yazdım hanımlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?