2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dimi cok iyi oldu yaaaa,ben bugun diyeti uygulayamadim ama bol bol yurudum,gece herkrs uyuyunca leslieyi acmayi planliyorum,yarin daha iyi bir skor yapacagim.

C caspe_r slm cnm umarım iyisin. Bebişin nsl çoktandır giremiyorum foruma. Bir türlü fırsatım olmuyor.
Cnm bişey soracaktım sen de mama takviyesi yapıyordun. Toplamda günlük kaç ml veriyorsun. Ben şu an toplam günde 405 ml veriyorum. Gündüz sadece benim sütüm yetiyor. Gece 3 kez kalkıyor. Sende nsl .

Ben aynı tempoda devam canım
Kahvaltı ara öğünler ve akşam yemeğini saat 6yı geçirmiyorum
Hergün tempolu 1 saat yürüyüş
Sabahları reçel kullanma istersen,
Bide hangi ekmeği kullanıyorsun ?
Biz burda satılan siyah dilimli ekmeği kullanıyoruz.
Ben Ebru şallı hanımefendilerle yapıyorum egzersizleri:)))) üfledikçe yine Doğum aklıma geliyor :)))

Ben 5.ay da baslamak ıstıyorummm

Ay kıızzz kadın olmak ne zor dimi
Bugün spor yaparaken içimden dedimki
Bu ne lan doğuracam çömel kalk, göbek gitsin çömel kalk. Cinselikte çömel kalk
Hayatımız hep çömel kalkla geçiyor la 1 senedir ağlicam şimdi

Doğduğundan beri normal prima kullanıyodum bu son paket 3 no aldım yeni olandan pişik yaptı ki hiç olmamıştı ilk taktığımda hep çiş çıkardı galiba boldu şimdi çiş çıkarmıyo ama ne bileyim öbürü daha iyidi arada burdan bi arkadaş a101 demişti 1 paket ondan aldım beğenmedim bi daha almam 90 lık paketim 1.2 güne biter valla bim denicem huggies çok kalın ya

Sen hangisini taktirdin ; )
Tur olarak yorum yapamam ama ılk bebegımden snr taktırdıgım 5 yıllıktı ve dr um en ıyısı oldugunu soylemıştı hıc sorun yasamadım o zaman sımdı dr um baska hastaneye gectı takarken dedı kı o taktıgımızdan bu hastanede yok bulup alayım dedım bulunmuyor o dıger hastanenın satınalması buyuk oranda alım yapıp alıyolardı dedı su son donem olaylardan snr hastane kapandıgından amabu takacagımda da sorun yasamazsın dedı yıllık kontrollerı var bekleyıp gorecegızzz

Evet ya şimdi bomboş sanki göğüsler.
İlk zamanlar lavaboya sağıp ziyan etmişliğim bile var aaah ah :)
Ne kıymetli şimdi.

ben de azalınca hemen incir havuç kürü yapıyorum. dolup taşıyor :)
kahvetelvesi
Evet ya bi tek incir yediğimde gerçekten dolduğunu hissediyordum.
Mevsimi bitince kurusuna devam etmedim, alayım ilk fırsatta.

Bilmiyorum ki tattırılır mı.
Gerçi ben de veriyorum arada.
Mandalina yalatıyorum bazen :)
O biraz asidik ama bi damlayan bi şey olmaz herhalde.
Farklı geliyor, dikkat kesiliyor.

Bende de bi ara oldu göğüslerim yumuşadı sıkınca süt vardı ama sagınca o dolu hali gibi gelmiyordu azdı :s
Geçen gün lazım olacak diye sağayım dedim, anca moralim bozuldu.
Stoklayacak kadar bi şey çıkmıyor benden.
Ama sıkınca geliyor dediğin gibi.

Daha önce söylenmiştir mutlaka.Tahin inanılmaz süt yapıyor. Bol tahin az pekmez karışımı çok iyi .Tahin helvası ise yarıyor ama direk tahin yemek daha etkili.Bir deneyin
Helva yiyorum canım tatlı istedikçe süt olsun bahanesiyle :)
Ama helvanın bi etkisini hissetmedim, tahin almak lazım.

Forever07 canım masal nasıl oldu nasılsın çok merak ettim seni
Masalımın başı enfeksiyon ve sürekli üreyen mikroplar ile başımız dertte...
Tam toparlıyor hop başka üreme...
Savaşıyor anlayacağın canım, tekrar makinede solunum desteği alıyor
Dualarınızda anın inşallah bizi
Birgün gelecek iyi haberlerini de vericem inşsllah hayırla sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…