La lune cim toğini inceledim çok güzel zayıflar zayıflamaz squata başlıcam. Şu an kilom çok olduğu için çömelip kalkmak çok zor dizlerim ağrıyor resmen. hafifleyene kadar leslie laura london yapabilirim.Kızlar benim spor topigim var. İsteyen arkadaşlar bildirim yapabilir. Yardımcı olabilirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fitim-fitsin-fit-squat.788615/
Dimi cok iyi oldu yaaaa,ben bugun diyeti uygulayamadim ama bol bol yurudum,gece herkrs uyuyunca leslieyi acmayi planliyorum,yarin daha iyi bir skor yapacagim.hayalimsin1 canım bugün nasıl geçti?
Ben ne yaptığımı anlatayım
Sabah 8 gibi kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin az bişe peynir 2 kaşık reçel 1 dilim ekmek yedim yanında rezene çayı ile kahvaltı hazırlarken hızlıca yeşil mercimek yemeği yapmıştım .
Gün içinde 2 kase ondan yedim.
Dışarı çıktık eşimle alışveriş için sahilde balık ekmek yedik birlikte .
Saat 7 ye doğru meyveli mısır gevreği yicem ve bir de muz akşam da rezene çayı iççem.
Aç kalmadım hiç bugün süt bozulmasın en önemlisi o.
Bugün alışverişe gittiğimizde eskiden olsa kekler browni ler çikolatalar gırla giderdi alırdım hepsini almadım . sütü bilr light aldım :).
Bu arada Burcu cum iyi ki söyledinnymeria-burcu lesslie 3 mile ı açtım youtube dan televizyona yansıttım ben yaptım Efe de beni izledi 18 dk kadar dayanabildi ne iyi bir şeymiş ya resmen kan ter içinde kaldım :) bunu her gün yaparım oğlanı nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum bazen zaten. teşekkürler La Lune
rica ederim :)Teşekkürler grillcim uyarınin önlemini aldım ben hazırlıksız olanlar düşünsün
hayalimsin1 canım bugün nasıl geçti?
Ben ne yaptığımı anlatayım
Sabah 8 gibi kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin az bişe peynir 2 kaşık reçel 1 dilim ekmek yedim yanında rezene çayı ile kahvaltı hazırlarken hızlıca yeşil mercimek yemeği yapmıştım .
Gün içinde 2 kase ondan yedim.
Dışarı çıktık eşimle alışveriş için sahilde balık ekmek yedik birlikte .
Saat 7 ye doğru meyveli mısır gevreği yicem ve bir de muz akşam da rezene çayı iççem.
Aç kalmadım hiç bugün süt bozulmasın en önemlisi o.
Bugün alışverişe gittiğimizde eskiden olsa kekler browni ler çikolatalar gırla giderdi alırdım hepsini almadım . sütü bilr light aldım :).
Bu arada Burcu cum iyi ki söyledinnymeria-burcu lesslie 3 mile ı açtım youtube dan televizyona yansıttım ben yaptım Efe de beni izledi 18 dk kadar dayanabildi ne iyi bir şeymiş ya resmen kan ter içinde kaldım :) bunu her gün yaparım oğlanı nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum bazen zaten. teşekkürler La Lune
Ben 5.ay da baslamak ıstıyorummm4.ay meyve sularından tattırmaya başlamıcak mıyız zaten?bu arada bu tattırma tam 4 ay dolduktan sonra mı yoksa içindeyken mi?benim ki 73 günlük henüz ama dün aksam Ağzına elma dilimi sürdüm sevdi sanırım emmeye çalıştı dilimi çok tatlıydı
Arkadasın cocugu ıkı dısle dogdu anneyı ısırıyormuş emerken dr goturup cektırdıler yazık 7 yasa kdr cıkmayacak o ıkı dısOoo bu ne ki ben dişiyle doğanı duydum. Hatta haberlere konu oldu. Zonguldakta bebek dişiyle doğmuş. Emerken annesini zorlamasın diye çektiler.
Altını degıstırme benceeeGece uyuyor çok şükür ben o uyanmadan sütünü verip altını değiştiriyorum devam ediyor ama gerçekten çok üzülüyorum kıvrınıyor bildiğin, amin çok sağol canım
Ben taktırdım gecen ay canım sukurrrrKizlar ya dogumdan sonra spiral taktiran oldumu.brn cok kararsizim ya
La lune cim toğini inceledim çok güzel zayıflar zayıflamaz squata başlıcam. Şu an kilom çok olduğu için çömelip kalkmak çok zor dizlerim ağrıyor resmen. hafifleyene kadar leslie laura london yapabilirim.
Ben taktırdım gecen ay canım sukurrrr
Ay kıızzz kadın olmak ne zor dimi
Bugün spor yaparaken içimden dedimki
Bu ne lan doğuracam çömel kalk, göbek gitsin çömel kalk. Cinselikte çömel kalk
Hayatımız hep çömel kalkla geçiyor la 1 senedir ağlicam şimdi
Sonuna kadar katiliyorum yaaAy kıızzz kadın olmak ne zor dimi
Bugün spor yaparaken içimden dedimki
Bu ne lan doğuracam çömel kalk, göbek gitsin çömel kalk. Cinselikte çömel kalk
Hayatımız hep çömel kalkla geçiyor la 1 senedir ağlicam şimdi
Doğduğundan beri normal prima kullanıyodum bu son paket 3 no aldım yeni olandan pişik yaptı ki hiç olmamıştı ilk taktığımda hep çiş çıkardı galiba boldu şimdi çiş çıkarmıyo ama ne bileyim öbürü daha iyidi arada burdan bi arkadaş a101 demişti 1 paket ondan aldım beğenmedim bi daha almam 90 lık paketim 1.2 güne biter valla bim denicem huggies çok kalın yaLastikleri iz yapıyo aslında ama iyice sıkı bağlamazsam da taşırıyor kakayı. 3 numaraya geçincr huggies çok sızdırmaya başladı kakayı ya bez değiştirmeyi düşünüyorum zira b.k çitilemekten bir hal oldum :)
Hangi marka bez alsam acaba prima kokuyor diye sıcak bakmıyorum
Tur olarak yorum yapamam ama ılk bebegımden snr taktırdıgım 5 yıllıktı ve dr um en ıyısı oldugunu soylemıştı hıc sorun yasamadım o zaman sımdı dr um baska hastaneye gectı takarken dedı kı o taktıgımızdan bu hastanede yok bulup alayım dedım bulunmuyor o dıger hastanenın satınalması buyuk oranda alım yapıp alıyolardı dedı su son donem olaylardan snr hastane kapandıgından amabu takacagımda da sorun yasamazsın dedı yıllık kontrollerı var bekleyıp gorecegızzzSen hangisini taktirdin ; )
Evet ya şimdi bomboş sanki göğüsler.Bende rezeneyi,kayısı suyunu artırdım. Kuşburnu,portakal nar karışımı ne bulursam içiyorum valla süt olsun diye. Ama göğüslerim ilk zamanki gibi sertleşmiyo. İlk zamanlar taş gibi olurdu emziriyim de rahatlayım diye düşünürdüm. Hep aklıma inekler gelirdiyazık hayvanları iyi ki sağıyolar yoksa nasıl acı veriyodur derdim
Evet ya bi tek incir yediğimde gerçekten dolduğunu hissediyordum.
Bilmiyorum ki tattırılır mı.4.ay meyve sularından tattırmaya başlamıcak mıyız zaten?bu arada bu tattırma tam 4 ay dolduktan sonra mı yoksa içindeyken mi?benim ki 73 günlük henüz ama dün aksam Ağzına elma dilimi sürdüm sevdi sanırım emmeye çalıştı dilimi çok tatlıydı
Geçen gün lazım olacak diye sağayım dedim, anca moralim bozuldu.Bende de bi ara oldu göğüslerim yumuşadı sıkınca süt vardı ama sagınca o dolu hali gibi gelmiyordu azdı :s
Helva yiyorum canım tatlı istedikçe süt olsun bahanesiyle :)Daha önce söylenmiştir mutlaka.Tahin inanılmaz süt yapıyor. Bol tahin az pekmez karışımı çok iyi .Tahin helvası ise yarıyor ama direk tahin yemek daha etkili.Bir deneyin
Masalımın başı enfeksiyon ve sürekli üreyen mikroplar ile başımız dertte...Forever07 canım masal nasıl oldu nasılsın çok merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?