Emzirme aran ne kadar?Ben de dun cok demoralize oldum sıkınca fıskırıyor ama sahdım eskısı gıbı cıkmadı aglıyacaktım uzuntumden 5 bardak ust uste su içtım napsak bılemedım ama cocuk ac olsa durmadan aglar kakası cışı normal
Allah şifa versin, en kısa zamanda bütün dertleri geride bırakır yuvanızda sağlık ve huzurla yaşarsınız inşallah.Masalımın başı enfeksiyon ve sürekli üreyen mikroplar ile başımız dertte...
Tam toparlıyor hop başka üreme...
Savaşıyor anlayacağın canım, tekrar makinede solunum desteği alıyor
Dualarınızda anın inşallah bizi
Birgün gelecek iyi haberlerini de vericem inşsllah hayırla sağlıcakla
Benim kuru oğluma tam 3 numara size 4 evladır.:)Benim oğlan 7200 fln 3 numara kullanıyorum 9 kiloya kadsr yazıyo daha kullanmayı düşünüyordum 4 e mi geçsem ki
Kısır yedim canım geçenlerde yeşil soğanlı.guzel süt yaptı.Bende rezeneyi,kayısı suyunu artırdım. Kuşburnu,portakal nar karışımı ne bulursam içiyorum valla süt olsun diye. Ama göğüslerim ilk zamanki gibi sertleşmiyo. İlk zamanlar taş gibi olurdu emziriyim de rahatlayım diye düşünürdüm. Hep aklıma inekler gelirdiyazık hayvanları iyi ki sağıyolar yoksa nasıl acı veriyodur derdim
Kilo yağ ve kas kaybından olur.su kaybı ödem değil mi bu iyi birşey..Ya bilmiyorum ki pazartesi kontrolüm var bakıcam yağdan mı vermişim sudan mı şayet sudansa önlemimi alıcam,gerçi günde 3 litre su içiyorum rezene içiyorum, dereotu roka et yiyorum , belki de ödem atıyor olabilirim,daha önce de çok zayıfladım ama emzirmek ekstra kalori kaybettirdiğinden merak ettim. Ah şu leslie yi bi açabilsem, en fazla yapmışlığım 7 dk kızım sayesinde
Hahahaha basli basina problem canim kadin olmak comel.kalkla bitse birde ac ayir goster dr a ben bir parca vermistim t dr helsi erkek dibime kadar baktilar sanirim cok utanmistim simdi yirtildim aciyorum ayirip hic sikinti yok relaxa bagladimAy kıızzz kadın olmak ne zor dimi
Bugün spor yaparaken içimden dedimki
Bu ne lan doğuracam çömel kalk, göbek gitsin çömel kalk. Cinselikte çömel kalk
Hayatımız hep çömel kalkla geçiyor la 1 senedir ağlicam şimdi
Cinsellikte çömel kalkAy kıızzz kadın olmak ne zor dimi
Bugün spor yaparaken içimden dedimki
Bu ne lan doğuracam çömel kalk, göbek gitsin çömel kalk. Cinselikte çömel kalk
Hayatımız hep çömel kalkla geçiyor la 1 senedir ağlicam şimdi
Masalımın başı enfeksiyon ve sürekli üreyen mikroplar ile başımız dertte...
Gecmis olsun canim masal kizimiz insallah iyi haberle evine tez zamanda donwr rabbim.sifasini versinKilo yağ ve kas kaybından olur.su kaybı ödem değil mi bu iyi birşey..
Kizlar kizima komşum bakayim dedi 1000 tl istedi ablam bakacak normalde focu gotur getir hasta etmeyin dedi komsumuda severim aklimi karıştırdı 1p00 tl foyat olarak iyimi bilemedim ablama arabayla.goturup getiricez kisin hasta edermiyiz icime fenalik geldi kisin nasil olacak.diye siz ne dersiniz ben ablam diyorum ama cocu sabah kaldir fotur aksam al getir bilemedim simdi yaa
Bakalim nasi yapi az yarin ilkmdefa kizimla basbasa sagkik ocavina gidicez rotarix aşısını yaotirmaya aksamda konyaya yila cikicaz ise baslamadan kaynanya ziyaret ilk maceramiz nasil gececek uzun yoldaBence ablana götür için daha rahat eder
Sıkı giydir bişey olmaz, sadece arabaya götürene kadar zaten
Hem kreşe götür getirde olucak zamanla zaten alışmış olursun
Cinsellikte çömel kalk
Eşin Konyalı mı canım?Bakalim nasi yapi az yarin ilkmdefa kizimla basbasa sagkik ocavina gidicez rotarix aşısını yaotirmaya aksamda konyaya yila cikicaz ise baslamadan kaynanya ziyaret ilk maceramiz nasil gececek uzun yolda
Ahahha
Sen gül diye ekledim onu canım benim
Çömelip kalkmak olmaz zaten
Direk copla gitsin bidaha yaklaşmaz
Hahahaha basli basina problem canim kadin olmak comel.kalkla bitse birde ac ayir goster dr a ben bir parca vermistim t dr helsi erkek dibime kadar baktilar sanirim cok utanmistim simdi yirtildim aciyorum ayirip hic sikinti yok relaxa bagladim
Bakalim nasi yapi az yarin ilkmdefa kizimla basbasa sagkik ocavina gidicez rotarix aşısını yaotirmaya aksamda konyaya yila cikicaz ise baslamadan kaynanya ziyaret ilk maceramiz nasil gececek uzun yolda
Masalımın başı enfeksiyon ve sürekli üreyen mikroplar ile başımız dertte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?