2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Emzirme aran ne kadar?
Benimki açmıştı arayı son zamanlarda, şimdi yine saatte bir bazen yarım saatte bir emmek istiyor.
Demek ki sütüm az diyorum ben de.

Allah şifa versin, en kısa zamanda bütün dertleri geride bırakır yuvanızda sağlık ve huzurla yaşarsınız inşallah.

Kısır yedim canım geçenlerde yeşil soğanlı.guzel süt yaptı.

Kilo yağ ve kas kaybından olur.su kaybı ödem değil mi bu iyi birşey..

Kizlar kizima komşum bakayim dedi 1000 tl istedi ablam bakacak normalde focu gotur getir hasta etmeyin dedi komsumuda severim aklimi karıştırdı 1p00 tl foyat olarak iyimi bilemedim ablama arabayla.goturup getiricez kisin hasta edermiyiz icime fenalik geldi kisin nasil olacak.diye siz ne dersiniz ben ablam diyorum ama cocu sabah kaldir fotur aksam al getir bilemedim simdi yaa

Kızlar bişi soracam
Sizin bebeler çay içiyormu?
Papatya yada Bebek çayları felan ?
Benim diğerleri içiyordu
Ama nevşine papatya denedim resmen suratını ekşitip içmiyor nefret ediyor

Hahahaha basli basina problem canim kadin olmak comel.kalkla bitse birde ac ayir goster dr a ben bir parca vermistim t dr helsi erkek dibime kadar baktilar sanirim cok utanmistim simdi yirtildim aciyorum ayirip hic sikinti yok relaxa bagladim

Kilo yağ ve kas kaybından olur.su kaybı ödem değil mi bu iyi birşey..
Gecmis olsun canim masal kizimiz insallah iyi haberle evine tez zamanda donwr rabbim.sifasini versin

Bence ablana götür için daha rahat eder
Sıkı giydir bişey olmaz, sadece arabaya götürene kadar zaten
Hem kreşe götür getirde olucak zamanla zaten alışmış olursun

Bence ablana götür için daha rahat eder
Sıkı giydir bişey olmaz, sadece arabaya götürene kadar zaten
Hem kreşe götür getirde olucak zamanla zaten alışmış olursun
Bakalim nasi yapi az yarin ilkmdefa kizimla basbasa sagkik ocavina gidicez rotarix aşısını yaotirmaya aksamda konyaya yila cikicaz ise baslamadan kaynanya ziyaret ilk maceramiz nasil gececek uzun yolda

Hahahaha basli basina problem canim kadin olmak comel.kalkla bitse birde ac ayir goster dr a ben bir parca vermistim t dr helsi erkek dibime kadar baktilar sanirim cok utanmistim simdi yirtildim aciyorum ayirip hic sikinti yok relaxa bagladim

Kız niye yırtıldın ? Ayırıp ayırıp açmak nedir hala ,doğumlar bitti gitti ,kime açıyon ayırıyon
Anlamadımki bi virgül koymamışsın ahahah
Nasıl nasıl ?

Bakalim nasi yapi az yarin ilkmdefa kizimla basbasa sagkik ocavina gidicez rotarix aşısını yaotirmaya aksamda konyaya yila cikicaz ise baslamadan kaynanya ziyaret ilk maceramiz nasil gececek uzun yolda

Kız konyaya selam söyle konyaya
Bende konyalıyım konyalıymışım daha doğrusu

İnşallah tez vakitte iyileşir iyi haberlerini yazarsın bizlerede canım.
Çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…