- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ben anason veriyorum canim,gece yatarken cok az mama suyuna karistirip mamayi oyle yapip iciriyorum,luk luk iciyorKızlar bişi soracam
Sizin bebeler çay içiyormu?
Papatya yada Bebek çayları felan ?
Benim diğerleri içiyordu
Ama nevşine papatya denedim resmen suratını ekşitip içmiyor nefret ediyor
Bende once ablana getir gotur,bir sikinti cikacagini dusunmuyorum ben,eger olmassa nasilsa yedekte bakacsk insan var dersin,cok uzakmi gidip gelinecrk mesafe,kalin bir battaniyeye sarip goturdumi hicjisey olmaz,hem daha iui her gun kis havasini soluyacak cocuk,onun icin iyi birsey hemdeKizlar kizima komşum bakayim dedi 1000 tl istedi ablam bakacak normalde focu gotur getir hasta etmeyin dedi komsumuda severim aklimi karıştırdı 1p00 tl foyat olarak iyimi bilemedim ablama arabayla.goturup getiricez kisin hasta edermiyiz icime fenalik geldi kisin nasil olacak.diye siz ne dersiniz ben ablam diyorum ama cocu sabah kaldir fotur aksam al getir bilemedim simdi yaa
Valla okudukca bende elifimin huyunungordum insan kapi parkengicirtusina uyanurminyaa bizimki seste mumkun degil uyumaz uyuynca bile saciyla kavga ediyor o diggilde ellerinde sac görüyorum aliyorum ama yurrumu diye kafayi yicem sapkada sevmiyor kazitsammiki kafayi bilemedim 3 aylik olduk bingildaga bisi olurmuki birde malum kis geldi
Ben de Elif anasıyımmkızım sese alışkın maşallah nasıl alışmasın fazlaca gürültülü bir abi var çok sakınmadım ben de... tv sesi yanında uyuyor ya da muhabbet ortamında uyuyor gündüz... ama oğlum da kuş uçurtmuyordum, rüzgar estirmiyordum, kapı zillerini söktürcektim nerdeyse... ilk çocuk tecrübesizliği ve ikinci çocuk rahatlığı gibi bişey bu kızlar
Ben anason veriyorum canim,gece yatarken cok az mama suyuna karistirip mamayi oyle yapip iciriyorum,luk luk iciyor
Anaaaaaaaa daha önce niye davet etmedin lunecim :)Kızlar benim spor topigim var. İsteyen arkadaşlar bildirim yapabilir. Yardımcı olabilirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fitim-fitsin-fit-squat.788615/
Anason bizim burda cok yaygin,rezene benzeri birsey,sinirleri gevsetir,uyku hali verir,rahatlatir,raki ickisinin ham maddesidir.raki ne biliyon demiAnason nedir canım ? Çay mı ?
Burda yok sanırım hiç duymadım çünkü
Anaaaaaaaa daha önce niye davet etmedin lunecim :)
Can'ım çok gecmiş olsun Allah Şafi ismiyle şifa versin yavruna umarım güzel haberlerini yazarsın yakın Zaman'daMasalımın başı enfeksiyon ve sürekli üreyen mikroplar ile başımız dertte...
Tam toparlıyor hop başka üreme...
Savaşıyor anlayacağın canım, tekrar makinede solunum desteği alıyor
Dualarınızda anın inşallah bizi
Birgün gelecek iyi haberlerini de vericem inşsllah hayırla sağlıcakla
Anason bizim burda cok yaygin,rezene benzeri birsey,sinirleri gevsetir,uyku hali verir,rahatlatir,raki ickisinin ham maddesidir.raki ne biliyon demi
Bende ablan diyorum neden bilmiyorum ama içime sinmedi komşuna bırakmanKizlar kizima komşum bakayim dedi 1000 tl istedi ablam bakacak normalde focu gotur getir hasta etmeyin dedi komsumuda severim aklimi karıştırdı 1p00 tl foyat olarak iyimi bilemedim ablama arabayla.goturup getiricez kisin hasta edermiyiz icime fenalik geldi kisin nasil olacak.diye siz ne dersiniz ben ablam diyorum ama cocu sabah kaldir fotur aksam al getir bilemedim simdi yaa
Evet kuzumEşin Konyalı mı canım?
Benimki hemen kusuyor içmiyor bende vermiyorum artıkKızlar bişi soracam
Sizin bebeler çay içiyormu?
Papatya yada Bebek çayları felan ?
Benim diğerleri içiyordu
Ama nevşine papatya denedim resmen suratını ekşitip içmiyor nefret ediyor
Tamam canim sagolasinBende ablan diyorum neden bilmiyorum ama içime sinmedi komşuna bırakman
Kiz ne biliyim,belki baska isimle biliyorsun diye oyle dedim,raki,aslan sutu,son zamanlarda turkiyede ayran diye bile cagrildigi oldu rakininRakı derken
Aslan süttünümü demek istedin
Hem içki demişsin ,hem ne biliyon demi ?sormuşsun
Açık vermişsin zaten tatlım
O burda yok gülüm ya
Ne güzel maşallah senin Alp'e
İştahta güzel çaylarıda hüpletiyor
Arada benim kızda içse güzel olurdu karın ağrısı sancılara iyi geliyor
Kiz 3 sene once kanserden suphelnmislerdi parca alindi canli canli ayiriyin iste catalda icime siringayla bisi sikmislardi laporoskopimiydi hatirlamiyorum 4 dr girdi yazım iyi degilyaa bu arada nokta virgul benlik degil degilkiKız niye yırtıldın ? Ayırıp ayırıp açmak nedir hala ,doğumlar bitti gitti ,kime açıyon ayırıyon
Anlamadımki bi virgül koymamışsın ahahah
Nasıl nasıl ?
Benim vücudum çok ödem toplar. Bileklerin bacaklarım,kıllarım şişer. Zayıfken bile çalışırken bacaklarım davul gibi olurdu. Yapısal bişey zannedensem.o yüzden benim su kaybı yaşamam iyi bişey olabilir, ama böyle bir sorunu olmayan için sorun teşkil edebilir..Kilo yağ ve kas kaybından olur.su kaybı ödem değil mi bu iyi birşey..
Ayyy evet birde biz topik topik yer arıyorduk kendimize misssss gibi sayfası varmış pirensesimizin çokta güzel :) Buarada ben burda anasonu bulmuştum yarın fotosunu çekip atayım sana benim büyük oğlan çok seviyordu ama bu hiç. SevmediSaklamış Gülistan baksana:)))
Kiz ne biliyim,belki baska isimle biliyorsun diye oyle dedim,raki,aslan sutu,son zamanlarda turkiyede ayran diye bile cagrildigi oldu rakinin
Soyler canim etli ekmekte.yollayimmi sana adresini gönder kuzumKız konyaya selam söyle konyaya
Bende konyalıyım konyalıymışım daha doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?