2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bişi soracam
Sizin bebeler çay içiyormu?
Papatya yada Bebek çayları felan ?
Benim diğerleri içiyordu
Ama nevşine papatya denedim resmen suratını ekşitip içmiyor nefret ediyor
Ben anason veriyorum canim,gece yatarken cok az mama suyuna karistirip mamayi oyle yapip iciriyorum,luk luk iciyor

Bende once ablana getir gotur,bir sikinti cikacagini dusunmuyorum ben,eger olmassa nasilsa yedekte bakacsk insan var dersin,cok uzakmi gidip gelinecrk mesafe,kalin bir battaniyeye sarip goturdumi hicjisey olmaz,hem daha iui her gun kis havasini soluyacak cocuk,onun icin iyi birsey hemde

Normal kalabalık ortamda sorun yok yuksek sesle muhabbet ederken bile uyuyor ama o sessiz ortamın gıcırtısı

Bende radyo açık bırakıyorum gündüz. İstedim ki gürültülü alışsın. Ama mutfakta bardak tezgaha değince de uyanıyor

Bugün meme reddinin dibini yaşadık. Artik kucağımda kafası uykudan düşerken bi anda yatırıp verince aldı. Sağ göğsümü almayı hic istemiyor. Onu da gece veriyorum o zaman gözleri falan açmamış uykuda olduğu için aliyor.

@Forever07 canım inşallah güzel haberlerle geleceğin günleri de göreceğiz. Bi an önce masal sağlığına kavuşsun inşallah

Can'ım çok gecmiş olsun Allah Şafi ismiyle şifa versin yavruna umarım güzel haberlerini yazarsın yakın Zaman'da

Anason bizim burda cok yaygin,rezene benzeri birsey,sinirleri gevsetir,uyku hali verir,rahatlatir,raki ickisinin ham maddesidir.raki ne biliyon demi

Rakı derken
Aslan süttünümü demek istedin
Hem içki demişsin ,hem ne biliyon demi ?sormuşsun
Açık vermişsin zaten tatlım
O burda yok gülüm ya
Ne güzel maşallah senin Alp'e
İştahta güzel çaylarıda hüpletiyor
Arada benim kızda içse güzel olurdu karın ağrısı sancılara felan iyi geliyor

Bende ablan diyorum neden bilmiyorum ama içime sinmedi komşuna bırakman

Kiz ne biliyim,belki baska isimle biliyorsun diye oyle dedim,raki,aslan sutu,son zamanlarda turkiyede ayran diye bile cagrildigi oldu rakinin

Kız niye yırtıldın ? Ayırıp ayırıp açmak nedir hala ,doğumlar bitti gitti ,kime açıyon ayırıyon
Anlamadımki bi virgül koymamışsın ahahah
Nasıl nasıl ?
Kiz 3 sene once kanserden suphelnmislerdi parca alindi canli canli ayiriyin iste catalda icime siringayla bisi sikmislardi laporoskopimiydi hatirlamiyorum 4 dr girdi yazım iyi degilyaa bu arada nokta virgul benlik degil degilki

Kilo yağ ve kas kaybından olur.su kaybı ödem değil mi bu iyi birşey..
Benim vücudum çok ödem toplar. Bileklerin bacaklarım,kıllarım şişer. Zayıfken bile çalışırken bacaklarım davul gibi olurdu. Yapısal bişey zannedensem.o yüzden benim su kaybı yaşamam iyi bişey olabilir, ama böyle bir sorunu olmayan için sorun teşkil edebilir..

Saklamış Gülistan baksana :)))
Ayyy evet birde biz topik topik yer arıyorduk kendimize misssss gibi sayfası varmış pirensesimizin çokta güzel :) Buarada ben burda anasonu bulmuştum yarın fotosunu çekip atayım sana benim büyük oğlan çok seviyordu ama bu hiç. Sevmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…