- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Ayyy evet birde biz topik topik yer arıyorduk kendimize misssss gibi sayfası varmış pirensesimizin çokta güzel :) Buarada ben burda anasonu bulmuştum yarın fotosunu çekip atayım sana benim büyük oğlan çok seviyordu ama bu hiç. Sevmedi
Benim anne de baba da Konyalı:)Evet kuzum
Allah iyiliğini versinAhahha
Sen gül diye ekledim onu canım benim
Çömelip kalkmak olmaz zaten
Direk copla gitsin bidaha yaklaşmaz
Soyler canim etli ekmekte.yollayimmi sana adresini gönder kuzum
Toprağım senin oglanla bizim.kizi everek o zaman hahahaBenim anne de baba da Konyalı:)
Yarın çekip Atacam Can'ım bio satan yerlerde var muhakkak bulursunBi gönder bakalım belki burda vardırda ben bilmiyorumdur kız
Ben de aynıyım canım.alt ekstremiteler hep şişti benim de çalışırken.hamilelikte hele ne çektim bi bilsenBenim vücudum çok ödem toplar. Bileklerin bacaklarım,kıllarım şişer. Zayıfken bile çalışırken bacaklarım davul gibi olurdu. Yapısal bişey zannedensem.o yüzden benim su kaybı yaşamam iyi bişey olabilir, ama böyle bir sorunu olmayan için sorun teşkil edebilir..
Benim anne de baba da Konyalı:)
Bencede vardir muhakkak,turkce isminden dolayi cikaramadi belkide,cok yaygin cunku,faydasids oyle gani ganiYarın çekip Atacam Can'ım bio satan yerlerde var muhakkak bulursun
Basustune senin yerine hupletirim ben bende bakalim araniza katilicam diyetisyene bir gideyim bakalim napicaz bakalim gerci dikkat ediyorum ben ama kan degerlerime inusilin direncine baktirayim birde ms yaa ben ole herseyi yiyemiyorum zaten insllah basarili olurum daha öncede iyi kilo vermistik heyecanla bekliyorum sonucuNaaaayııırrrrrrdiyetteyim beeennn
Ama etli ekmeğede selamımı söyleyebilirsin
Beşik kertiği:)Toprağım senin oglanla bizim.kizi everek o zaman hahaha
Aynen tatlimBeşik kertiği:)
Desene kan çekiyormuşOzaman sende Konyalısın
Hemşolarım çoğaldı burda
Kiz 3 sene once kanserden suphelnmislerdi parca alindi canli canli ayiriyin iste catalda icime siringayla bisi sikmislardi laporoskopimiydi hatirlamiyorum 4 dr girdi yazım iyi degilyaa bu arada nokta virgul benlik degil degilki
Basustune senin yerine hupletirim ben bende bakalim araniza katilicam diyetisyene bir gideyim bakalim napicaz bakalim gerci dikkat ediyorum ben ama kan degerlerime inusilin direncine baktirayim birde ms yaa ben ole herseyi yiyemiyorum zaten insllah basarili olurum daha öncede iyi kilo vermistik heyecanla bekliyorum sonucu
Desene kan çekiyormuş
Ben yattim kizlar gorusuruz
Vay be kocaya bak, bence de ilgiyi hakediyorİnşallah iyi çıkar değerlerin canım
Verirsin veririz hep beraber inşallah
Benim koca bugün istanbuldan döndü bana öyle güzel ciciler almışki ,ceket , kapan , kıyafetler
Hep 38 beden almış
Mecbur içine gitmeliyim
Yani 38 e giriyorumda dar duruyor çok
İyi uykular tatlı rüyalar canım
Bende kaçtım
Koca gelmiş ilgi bekliyor
Çay içememiş konuşmamışmışız
Bende dün burda yazdıktan sonra elle sağdım,aynı şekilde bende demoralize oldum. Bardağın dibinde kaldı. Çocuğum aç olsa ağlar,kakasını,çişini yapıyo. Ama gece sabaha kadar sadece bir ya da iki kere çiş yapıyodur,bezi dolmuyo. Anlamadım ki açta açlığını mı bilmiyo ki?Ben de dun cok demoralize oldum sıkınca fıskırıyor ama sahdım eskısı gıbı cıkmadı aglıyacaktım uzuntumden 5 bardak ust uste su içtım napsak bılemedım ama cocuk ac olsa durmadan aglar kakası cışı normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?