2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bi gönder bakalım belki burda vardırda ben bilmiyorumdur kız

Ben de aynıyım canım.alt ekstremiteler hep şişti benim de çalışırken.hamilelikte hele ne çektim bi bilsen

Naaaayııırrrrrr diyetteyim beeennn
Ama etli ekmeğede selamımı söyleyebilirsin
Basustune senin yerine hupletirim ben bende bakalim araniza katilicam diyetisyene bir gideyim bakalim napicaz bakalim gerci dikkat ediyorum ben ama kan degerlerime inusilin direncine baktirayim birde ms yaa ben ole herseyi yiyemiyorum zaten insllah basarili olurum daha öncede iyi kilo vermistik heyecanla bekliyorum sonucu

Kiz 3 sene once kanserden suphelnmislerdi parca alindi canli canli ayiriyin iste catalda icime siringayla bisi sikmislardi laporoskopimiydi hatirlamiyorum 4 dr girdi yazım iyi degilyaa bu arada nokta virgul benlik degil degilki

Ay Allah korusun kız , ha şimdi anladım, bende diyorum bu neden açıp açıp durmuş
Bişi çıkmamıştır dimi?

İnşallah iyi çıkar değerlerin canım
Verirsin veririz hep beraber inşallah
Benim koca bugün istanbuldan döndü bana öyle güzel ciciler almışki ,ceket , kapan , kıyafetler
Hep 38 beden almış
Mecbur içine gitmeliyim
Yani 38 e giriyorumda dar duruyor çok

Desene kan çekiyormuş

Ben yattim kizlar gorusuruz

İyi uykular tatlı rüyalar canım
Bende kaçtım
Koca gelmiş ilgi bekliyor
Çay içememiş konuşmamışmışız

Vay be kocaya bak, bence de ilgiyi hakediyorbu azimle sen 36 beden bile giyersin. Ben bi 42 den 40 a düşeyim bayram edicem

Bende dün burda yazdıktan sonra elle sağdım,aynı şekilde bende demoralize oldum. Bardağın dibinde kaldı. Çocuğum aç olsa ağlar,kakasını,çişini yapıyo. Ama gece sabaha kadar sadece bir ya da iki kere çiş yapıyodur,bezi dolmuyo. Anlamadım ki açta açlığını mı bilmiyo ki?

Birde bu gece meme reddini yaşadık. Ağlaya zırlaya,beni kan ter içinde bırakarak ancak tuttu memeyi. Bi ara babayı uyandırdum azıcık kucağına al da gezdir diye lavaboya gitme bahanesiyle. İnşallah bu meme reddini uzatmaz. Benimki ilk ay biberon tutuyodu günde bir ya da iki kez mama veriyodum ama sonradan onu da tutmamaya başladı. Philips avent bir numara biberon başlığımız ikiye mi geçseydim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…