- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
Diş miiiya benim oğlan 6 aylık çıkardı. Bu kadar erken hiç bir şey yapamazsın.
Kesinlikle kötü düşünmüyoruz tatlım. İyi ve olumlu düşünceler seni ve bebeni rahatlattığı gibi evren çakralarının da iyi yönde dönmesini sağlıyor. Bu bir bilimsel araştırma sonucudurErken çıkan dişlerin devamından gelen dişler çok sağlıklı olmuyomuş bu durumdan çok mutsuzum ama elimden bişey gelmiyor
Herkes meme reddi yaşar, biz bir de kaka reddi yaşıyoruz.
Gün saymaya başladım yine.
10 günde bir lavman yaptıramam ki çocuğa.
Kesinlikle kötü düşünmüyoruz tatlım. İyi ve olumlu düşünceler seni ve bebeni rahatlattığı gibi evren çakralarının da iyi yönde dönmesini sağlıyor. Bu bir bilimsel araştırma sonucudur
Rahat ve geniş davranmak bebeğin üzerinde Harika sonuçlar doğurur.
Görümcemin kızının dişleri erken çıkmıştı 2 kere diş değişti. Ön dişleri 2 kere düştü yenisi çıktı. Belki sizin de öyle olacak
Cay kasiginin ucuyla kucuk bir tutam alip demliyorum,10 ml kadar suya yapiyorum,sonra da mama suyuna birlestirip mama yapip iciriyorum. Bundan daha fazla koymayin sakin,2 gun boyunca uyur aptallasabilir. Gece rahat uyusun diye yapiyorim,dun gece 3-5 arasinda hic kipirdamamis derince uyumus,bende onunla uyumusum,ayyyy dedim 2 saat deriksiz uyumak ne kadar keyifliymis,uzun zamandir yasamadigim birseydinymeria-burcu cnm nasıl yapıyorsun anason çayını?
Günaydın kızçelerrrr
Atakları atlatan var mı???? enes bi kaç gündür sebepsiz tiiiizzz bi çığlıkla ağlıyor özellikle uyumamak için direniyor o durumda memeyide almıyor dün gece 24 de ağladım artık uyutmaya çalışırken çok stres oluorm o direndikçee mahvoluorm :/ psikoloji pert
Kizlar dun gece bizde ayniydik meme reddi zaten vardi ustune uyku reddi de oldu ve sebebini cozemedigim aglamasi. Bi ara hakkaten baktim bende cocukla kavga ediyorum sanki cvp vercekmis gibi cocugun tepesinde niye uyumuyosun annecim diye soruyorum bakamiomusum gibi gelio bazen hangi odaya goturduysem uyutamadim en son yanima yatırdım tekrardan ben uyuyorum sen de canin istedigin zaman uyu kizim dedim ondan sonra ben uyumusum bi uyandim saat 2 bucuk ve yanimda uyumus misil misil :)Biz gece 3 te uyuduk kucakta aglar yatkta aglar naainuyutacami sasirdim ben biz oturuyoruz agluyir salliyom oykncak veriyorum bir ara baktim kavg ediyorum.cocukla kendimi yetersiz buluyorum sonra bir bakiyorum susuyor hanfendi anam zor iss valla bugunde rota asimizi olduk ben hala emnin degilim yaotirdim ama
3 ayrı doktora götürdük rutin kontrol, gaz, kaka için, hiçbiri ilaç önermedi.kaka sorunu bir dönem bende yaşadım. Sab damla kullanıyodum doktor maflor damla ile değiştirdi inan 1 günde faydasını gördüm artık hergün aynı saatte kakasını yapıyor bazen günde 2 kere yaptığı da oluyor. Mama takviye ediyosan ona da dikkat et ben aptamil verince kaka düzeni bozuldu, mamasını similac vermeye başladım maflor damla ile de destekleyince çok şükür düzeldi. Şuan 3 aylık ve ben 1 aydır damla vs kullanmıyorum mafloru 1ay kullanmam yetti ne gaz kaldı ne başka bişey.. mutlaka doktoruna danışarak kullanabilirsin sende canım
Ne yapıcaz biz böyle ya.Biz de 5. gundeyiz canımkızım ayaklarini kaldirip ikina ikina bir hal oldu sanırım boyle giderse 4 aylik olunca kayisi suyu verecegim arada. En azindan rahat yapsin diye
Canımmsııınnnn eniştemn kitle iyi huyşu cıktı cok şükür tatlımm bi ay sonra ameliyatla alıncak biraz büyük bi kitle ama şükür ki kanser hücresideğil Allah razı olsun arkadaşımmmgoqce güzellik bebeğin ağladığında panik olursan Bebek daha çok ağlar. Aranızdaki göbek bağı kesilse de daha kuvvetlisi gönül ve his bağınız var. Bebek hiç ağlamamış büyümez. Biraz ağlayacak. O kadar ağlar canııım şeklinde düşünmek gerek.
Senin enişten hastaydı değil mi? Durumu nasıl? Dualarımda hala ismiyle anıyorum onu.
hayalimsin1 dünür nasılsın? Çılgın gelinim nasıl? Ağlamak forever hala dimi
Yunus Emre Bebek nasıl? İnşallah iyi haberler var??
Demekki laf dinliyormus,bol bol konusalim biz yinedeKizlar dun gece bizde ayniydik meme reddi zaten vardi ustune uyku reddi de oldu ve sebebini cozemedigim aglamasi. Bi ara hakkaten baktim bende cocukla kavga ediyorum sanki cvp vercekmis gibi cocugun tepesinde niye uyumuyosun annecim diye soruyorum bakamiomusum gibi gelio bazen hangi odaya goturduysem uyutamadim en son yanima yatırdım tekrardan ben uyuyorum sen de canin istedigin zaman uyu kizim dedim ondan sonra ben uyumusum bi uyandim saat 2 bucuk ve yanimda uyumus misil misil :)
Kim demiş onu? Benim eşim ve kaynım 3 aylık dış çıkarmışlar şimdi hem sağlam hem görüntü olarak harika dişleri var. Ben zamanında çıkardım ama hem yamuk hem çabuk çürüyor.Erken çıkan dişlerin devamından gelen dişler çok sağlıklı olmuyomuş bu durumdan çok mutsuzum ama elimden bişey gelmiyor
Valla bizimki de gece pek bi ağladı,şükür uyuyabildi ama uzatmadan. Bende uzun süre uyumaz ağlarsa kavga eder buluyorum kendimi uykusuzluk bizi de bunaltıyo o sırada ondan,kendini yetersiz bulma herkes aynı malesef. Bizde haftaya cuma olcaz rotayı,inşallah yan etki falan yapmaz. Gün içinde bizi de bilgilendir bir değişiklil olursa. Ben yan etki yapar diye çok korkuyorum.Biz gece 3 te uyuduk kucakta aglar yatkta aglar naainuyutacami sasirdim ben biz oturuyoruz agluyir salliyom oykncak veriyorum bir ara baktim kavg ediyorum.cocukla kendimi yetersiz buluyorum sonra bir bakiyorum susuyor hanfendi anam zor iss valla bugunde rota asimizi olduk ben hala emnin degilim yaotirdim ama
Bakamıyoruz diye değil tatlım bazen bizde çok şey istiyoruz. Daha 3 ay önce bizim karnimizdaydi dünyaya çabuk adapte olsun istiyoruz. Biz bu yaşımızda hala uykumuz kaçıyor aynı saatte yatmıyoruz her gün. Bir kere de benim öyle oldu koydum beşiğine yatmazsan yatma ben az uyuyacağım dedim şok kendi kendine uyumuştu.Kizlar dun gece bizde ayniydik meme reddi zaten vardi ustune uyku reddi de oldu ve sebebini cozemedigim aglamasi. Bi ara hakkaten baktim bende cocukla kavga ediyorum sanki cvp vercekmis gibi cocugun tepesinde niye uyumuyosun annecim diye soruyorum bakamiomusum gibi gelio bazen hangi odaya goturduysem uyutamadim en son yanima yatırdım tekrardan ben uyuyorum sen de canin istedigin zaman uyu kizim dedim ondan sonra ben uyumusum bi uyandim saat 2 bucuk ve yanimda uyumus misil misil :)
Canim yardımcı olacak kimse yok mu? Bir arkadaş komsu vs ye bırakıp 2 saat uyusan. TazelenirsinCanımmsııınnnn eniştemn kitle iyi huyşu cıktı cok şükür tatlımm bi ay sonra ameliyatla alıncak biraz büyük bi kitle ama şükür ki kanser hücresideğil Allah razı olsun arkadaşımmm
Enes eskiye göre çok değişik ağlıyor cığlık cığlığa sanki etini koparıyorlarr ataktan diorm sabrediorm sonra panik oluorm ya bi yerinde bişey mi var diyeebide gözleri kıpkırmızı oluo uykusuzluktsn hala uyumicam diye ağlıo kızların dediği gibi yetersiz hissediorum zatn 7/24 herşeyiyle bn ilgileniorm yoruluyorm sindden ağladım işte sonra sinirlendiğim için üzülüorum dayancaksın 3günde uyumasa bi şekilde bakcaksın sana muhtaç sinirlenmeye hakkınn yok diorm kendimee
Biz bugun yaptırdık rota. Şimdilik yok gibi olursa yazarım.Valla bizimki de gece pek bi ağladı,şükür uyuyabildi ama uzatmadan. Bende uzun süre uyumaz ağlarsa kavga eder buluyorum kendimi uykusuzluk bizi de bunaltıyo o sırada ondan,kendini yetersiz bulma herkes aynı malesef. Bizde haftaya cuma olcaz rotayı,inşallah yan etki falan yapmaz. Gün içinde bizi de bilgilendir bir değişiklil olursa. Ben yan etki yapar diye çok korkuyorum.
Aynı tatlım bende aynı duyguları yaşıorummBiz gece 3 te uyuduk kucakta aglar yatkta aglar naainuyutacami sasirdim ben biz oturuyoruz agluyir salliyom oykncak veriyorum bir ara baktim kavg ediyorum.cocukla kendimi yetersiz buluyorum sonra bir bakiyorum susuyor hanfendi anam zor iss valla bugunde rota asimizi olduk ben hala emnin degilim yaotirdim ama
İnş canm biz 13 hafta olduk geçsin bian önceeNazar değmesin 2 gündür oh be dedim.
Ataklı çocukla ataksız çocuk arasında bin fark bulabilirim şu an.
Geçecek diye düşününce biraz rahatlıyor insan, geçecek.
Bnde tecrübesizim canm ilk bebekk ataksa neyse diorm ama ya başka sıkıntısı varsa bn farketmiosam die soru işareti oluo kafamda bakıom sağnda solnda bişi yok bi burun tıkanıo işte açsamda tıkalı pazartesirandevusu var baklm inş önemli bişeyi yoktrGünaydın tatlım, valla benimki de gece uykusunda değil ama gündüz uykularından ağlayarak uyanıyor sanki canı yanmış gibi çenesi titreyerek ağlıyo bu sırada meme veya emzik almıyo atak mı değil mi anlayamıyorum da çok tecrübesizim
oo ne güzelll yatmışsınız :))Kizlar dun gece bizde ayniydik meme reddi zaten vardi ustune uyku reddi de oldu ve sebebini cozemedigim aglamasi. Bi ara hakkaten baktim bende cocukla kavga ediyorum sanki cvp vercekmis gibi cocugun tepesinde niye uyumuyosun annecim diye soruyorum bakamiomusum gibi gelio bazen hangi odaya goturduysem uyutamadim en son yanima yatırdım tekrardan ben uyuyorum sen de canin istedigin zaman uyu kizim dedim ondan sonra ben uyumusum bi uyandim saat 2 bucuk ve yanimda uyumus misil misil :)
Kaç haftalıksınız beybisii ??Biz bugun yaptırdık rota. Şimdilik yok gibi olursa yazarım.
Yok canım yaa maalesef bırakcak birisii bide şuan heyheyli bi dönemdeyiz yapışık ikiz gibiyiz şuan kucağmda uyuyoo vee tabiricaizse heryer heryerde :)))Bakamıyoruz diye değil tatlım bazen bizde çok şey istiyoruz. Daha 3 ay önce bizim karnimizdaydi dünyaya çabuk adapte olsun istiyoruz. Biz bu yaşımızda hala uykumuz kaçıyor aynı saatte yatmıyoruz her gün. Bir kere de benim öyle oldu koydum beşiğine yatmazsan yatma ben az uyuyacağım dedim şok kendi kendine uyumuştu.
Canim yardımcı olacak kimse yok mu? Bir arkadaş komsu vs ye bırakıp 2 saat uyusan. Tazelenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?