2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cicileri gule gule giyin sen fıstık gibisin sadece memeler buyuk dun resmine baktim ve topigin ilk zayiflayani sen olacan azmin cok iyi

Oda iyi benimki işten geldi.cok yorgunum ayaklarim agriyir dedi bende git yat dedim horluyor yoksa tartisicaz sanki biz sabaha kadar yatoyoru saat 8 den bu saatr uyutmayan çalışıyorum simdinsizdi kalkmassa bakalim

10 km var cokta uzakndegil arabayla 10 15 dakika trafik olursa is cikisi yarim saat oliyor sabahları sorun yok sanirim bizde ablama goturucez en mantiklisi komsum kafa karistirdi

Sadece o kadar olsa iyi tulaaayyy emzik düştü comel kalk kız kustu yeri sil comel kalk. Ek gıdaya geçince hepimiz tas gibi olacağız kırıntı toplamaktan.

Ablan diyorum ben. Çok minik çünkü gözün kapalı güveneceğin biri olmalı.

Son düzenleme:
Elle sağım yapıp sütüm var mı diyen arkadaşlar. Elle sağımda çok az çıkar makina daha iyi boşaltır ama en güzel bebek çeker. Yani hiçbir makinenin ulaşamayacağı derinlikte sütü bebek çekebilir.
Günde 6 7 tane yumurtadan ağır ya da 1 temiz beze 3 yemek kaşığı su dokun onun ağırlığı kadar çiş yapıyorsa yeterlidir. Aklında varken yokken her mizmizlandiginda teklif edin. Ama teklif var ısrar yok. 10 dakika önce almayıp sonra memeyi sömürdügü çok oluyor. Ha Lune sende de herşey yolunda ver aklı diyorsanız maalesef değil. Bu ay kilo alımı baya azaldı. Sütüm var ama ishal yaşadık. Anne sütüne devam. Kilo vermedikçe kilo alımı 400 gramı altına düşmedikce problem yok.

Günaydın kızçelerrrr
Atakları atlatan var mı???? enes bi kaç gündür sebepsiz tiiiizzz bi çığlıkla ağlıyor özellikle uyumamak için direniyor o durumda memeyide almıyor dün gece 24 de ağladım artık uyutmaya çalışırken çok stres oluorm o direndikçee mahvoluorm :/ psikoloji pert

Biz gece 3 te uyuduk kucakta aglar yatkta aglar naainuyutacami sasirdim ben biz oturuyoruz agluyir salliyom oykncak veriyorum bir ara baktim kavg ediyorum.cocukla kendimi yetersiz buluyorum sonra bir bakiyorum susuyor hanfendi anam zor iss valla bugunde rota asimizi olduk ben hala emnin degilim yaotirdim ama

Nazar değmesin 2 gündür oh be dedim.
Ataklı çocukla ataksız çocuk arasında bin fark bulabilirim şu an.
Geçecek diye düşününce biraz rahatlıyor insan, geçecek.

Günaydın tatlım, valla benimki de gece uykusunda değil ama gündüz uykularından ağlayarak uyanıyor sanki canı yanmış gibi çenesi titreyerek ağlıyo bu sırada meme veya emzik almıyo atak mı değil mi anlayamıyorum da çok tecrübesizim

Herkes meme reddi yaşar, biz bir de kaka reddi yaşıyoruz.
Gün saymaya başladım yine.
10 günde bir lavman yaptıramam ki çocuğa.

kaka sorunu bir dönem bende yaşadım. Sab damla kullanıyodum doktor maflor damla ile değiştirdi inan 1 günde faydasını gördüm artık hergün aynı saatte kakasını yapıyor bazen günde 2 kere yaptığı da oluyor. Mama takviye ediyosan ona da dikkat et ben aptamil verince kaka düzeni bozuldu, mamasını similac vermeye başladım maflor damla ile de destekleyince çok şükür düzeldi. Şuan 3 aylık ve ben 1 aydır damla vs kullanmıyorum mafloru 1ay kullanmam yetti ne gaz kaldı ne başka bişey.. mutlaka doktoruna danışarak kullanabilirsin sende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…