- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
Cicileri gule gule giyin sen fıstık gibisin sadece memeler buyuk dun resmine baktim ve topigin ilk zayiflayani sen olacan azmin cok iyiİnşallah iyi çıkar değerlerin canım
Verirsin veririz hep beraber inşallah
Benim koca bugün istanbuldan döndü bana öyle güzel ciciler almışki ,ceket , kapan , kıyafetler
Hep 38 beden almış
Mecbur içine gitmeliyim
Yani 38 e giriyorumda dar duruyor çok
İyi uykular tatlı rüyalar canım
Bende kaçtım
Koca gelmiş ilgi bekliyor
Çay içememiş konuşmamışmışız
Oda iyi benimki işten geldi.cok yorgunum ayaklarim agriyir dedi bende git yat dedim horluyor yoksa tartisicaz sanki biz sabaha kadar yatoyoru saat 8 den bu saatr uyutmayan çalışıyorum simdinsizdi kalkmassa bakalimBirde bu gece meme reddini yaşadık. Ağlaya zırlaya,beni kan ter içinde bırakarak ancak tuttu memeyi. Bi ara babayı uyandırdum azıcık kucağına al da gezdir diyelavaboya gitme bahanesiyle. İnşallah bu meme reddini uzatmaz. Benimki ilk ay biberon tutuyodu günde bir ya da iki kez mama veriyodum ama sonradan onu da tutmamaya başladı. Philips avent bir numara biberon başlığımız ikiye mi geçseydim ki?
10 km var cokta uzakndegil arabayla 10 15 dakika trafik olursa is cikisi yarim saat oliyor sabahları sorun yok sanirim bizde ablama goturucez en mantiklisi komsum kafa karistirdiBende once ablana getir gotur,bir sikinti cikacagini dusunmuyorum ben,eger olmassa nasilsa yedekte bakacsk insan var dersin,cok uzakmi gidip gelinecrk mesafe,kalin bir battaniyeye sarip goturdumi hicjisey olmaz,hem daha iui her gun kis havasini soluyacak cocuk,onun icin iyi birsey hemde
Sadece o kadar olsa iyi tulaaayyy emzik düştü comel kalk kız kustu yeri sil comel kalk. Ek gıdaya geçince hepimiz tas gibi olacağız kırıntı toplamaktan.Ay kıızzz kadın olmak ne zor dimi
Bugün spor yaparaken içimden dedimki
Bu ne lan doğuracam çömel kalk, göbek gitsin çömel kalk. Cinselikte çömel kalk
Hayatımız hep çömel kalkla geçiyor la 1 senedir ağlicam şimdi
Ablan diyorum ben. Çok minik çünkü gözün kapalı güveneceğin biri olmalı.Kizlar kizima komşum bakayim dedi 1000 tl istedi ablam bakacak normalde focu gotur getir hasta etmeyin dedi komsumuda severim aklimi karıştırdı 1p00 tl foyat olarak iyimi bilemedim ablama arabayla.goturup getiricez kisin hasta edermiyiz icime fenalik geldi kisin nasil olacak.diye siz ne dersiniz ben ablam diyorum ama cocu sabah kaldir fotur aksam al getir bilemedim simdi yaa
Gunaydin canim.hayirli cumalarGunaydin guzel tatlis anneler.dualarinizin kabul olmasi dilegiyle.hayirli cumalar
Sagolasin canim benim kiz bi arada formuna bittim sporla baya ilgilisinAblan diyorum ben. Çok minik çünkü gözün kapalı güveneceğin biri olmalı.
Biz gece 3 te uyuduk kucakta aglar yatkta aglar naainuyutacami sasirdim ben biz oturuyoruz agluyir salliyom oykncak veriyorum bir ara baktim kavg ediyorum.cocukla kendimi yetersiz buluyorum sonra bir bakiyorum susuyor hanfendi anam zor iss valla bugunde rota asimizi olduk ben hala emnin degilim yaotirdim amaGünaydın kızçelerrrr
Atakları atlatan var mı???? enes bi kaç gündür sebepsiz tiiiizzz bi çığlıkla ağlıyor özellikle uyumamak için direniyor o durumda memeyide almıyor dün gece 24 de ağladım artık uyutmaya çalışırken çok stres oluorm o direndikçee mahvoluorm :/ psikoloji pert
Altını degıstırme benceee
Günaydın kızçelerrrr
Atakları atlatan var mı???? enes bi kaç gündür sebepsiz tiiiizzz bi çığlıkla ağlıyor özellikle uyumamak için direniyor o durumda memeyide almıyor dün gece 24 de ağladım artık uyutmaya çalışırken çok stres oluorm o direndikçee mahvoluorm :/ psikoloji pert
Günaydın kızçelerrrr
Herkes meme reddi yaşar, biz bir de kaka reddi yaşıyoruz.
Gün saymaya başladım yine.
10 günde bir lavman yaptıramam ki çocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?