12 haftalik canım Neva. Virusu almamışsa her daim yapılabiliyor tatlım. Alsan kendin bile yaparsın pompa gibi birseyde ağzına damlatiyorsun. Tadını da pek seviyor bebekler. Bizim kiz baya güzel yaladı.Kaç haftalıksınız beybisii ??
Keşke hepimiz böyle çiftlik gibi Bir yerde yaşasak bebeler yaşına gelene kadar. Yardım ederdik birbirimize. İyi olurdu.Yok canım yaa maalesef bırakcak birisii bide şuan heyheyli bi dönemdeyiz yapışık ikiz gibiyiz şuan kucağmda uyuyoo vee tabiricaizse heryer heryerde :)))
Cay kasiginin ucuyla kucuk bir tutam alip demliyorum,10 ml kadar suya yapiyorum,sonra da mama suyuna birlestirip mama yapip iciriyorum. Bundan daha fazla koymayin sakin,2 gun boyunca uyur aptallasabilir. Gece rahat uyusun diye yapiyorim,dun gece 3-5 arasinda hic kipirdamamis derince uyumus,bende onunla uyumusum,ayyyy dedim 2 saat deriksiz uyumak ne kadar keyifliymis,uzun zamandir yasamadigim birseydi
3 ayrı doktora götürdük rutin kontrol, gaz, kaka için, hiçbiri ilaç önermedi.
Bi araştırayım bakayım, sağol canım.
Denemekte fayda var belki de.
Ne yapıcaz biz böyle ya.
Seninki yapmaya çalışıyor yine o zaman.
Benimki rahat, lavmandan sonra bari kıvranırsın, umrunda değil bağırsaklar mı dolmuş nolmuş.
3 satt oldu ates yok zaten olmazmis ates bi kac gun ishal gibinkaka yapar dedi bakalim gun ocindeki davranislarinadeg isiklik gorursem yazarim canjmValla bizimki de gece pek bi ağladı,şükür uyuyabildi ama uzatmadan. Bende uzun süre uyumaz ağlarsa kavga eder buluyorum kendimi uykusuzluk bizi de bunaltıyo o sırada ondan,kendini yetersiz bulma herkes aynı malesef. Bizde haftaya cuma olcaz rotayı,inşallah yan etki falan yapmaz. Gün içinde bizi de bilgilendir bir değişiklil olursa. Ben yan etki yapar diye çok korkuyorum.
Kiz asiyi sende yaptirmissin hadinhayirlisi biz 2 doz olani yaptırdık diger doz ocakta olacak basit evdede yapılırmış gel gorki benim kiz agzini acmadi sevmiyor anam agzina degisik biso geldimi agliyor bebekelr rotayi severmis tadi tatli imis gel gorki benimki ne yagi ne suyu nede surubu aglayarak icti agzini kapadi hemsirede karnimi tok dedi yok dedim yarim mama yedirdim ama genede zorladi aglayarak icti uyuyor hala ac karnina bakalim aglayarakmi uyanacak12 haftalik canım Neva. Virusu almamışsa her daim yapılabiliyor tatlım. Alsan kendin bile yaparsın pompa gibi birseyde ağzına damlatiyorsun. Tadını da pek seviyor bebekler. Bizim kiz baya güzel yaladı.
Keşke hepimiz böyle çiftlik gibi Bir yerde yaşasak bebeler yaşına gelene kadar. Yardım ederdik birbirimize. İyi olurdu.
Ayy hayalii bile güzel tatlımm ne güzel olurduuu :)) bizde 13 hafta olduk 12 haftadan sonra yapılmıo die biliorum 2. Dozun fhaftasını gecmemek için12 haftalik canım Neva. Virusu almamışsa her daim yapılabiliyor tatlım. Alsan kendin bile yaparsın pompa gibi birseyde ağzına damlatiyorsun. Tadını da pek seviyor bebekler. Bizim kiz baya güzel yaladı.
Keşke hepimiz böyle çiftlik gibi Bir yerde yaşasak bebeler yaşına gelene kadar. Yardım ederdik birbirimize. İyi olurdu.
Ay bayildim uyumus yaninda benimki mumkun degil yanima aliyorumya yaticam ben naparsan yap.diyorum annecim 8yi geceler sana baslicak cak cuk el emmeye olmadi iii iii sealer cikarmaya goUmu aciyorum basliyor gulumsemeye kalkiyoruz kucakta gezoyoruz sonra vuruyor wlleriyle.ayakalriyla.karnima koy beni beşige basla sarkiya salanla salla bakiyor hala sonra gene kucak kavga sonra besil ayakta sallama en son artik nerse sizarsak kundak falan hakgetire benimki dena gece 6 saat uyumuyin halada dirwniyir agu da agu hem agliyor hem agu yapiyor cok komik insallah hepai duzene girer simdinevdeyiz ise baslayinca napacam 2 yada 3 aaatlik uykuypa2 ay birde isim proje insaat teknikeriyim hata kabul etmeyen bir is nasi jo santre olacam. BilmiyorumKizlar dun gece bizde ayniydik meme reddi zaten vardi ustune uyku reddi de oldu ve sebebini cozemedigim aglamasi. Bi ara hakkaten baktim bende cocukla kavga ediyorum sanki cvp vercekmis gibi cocugun tepesinde niye uyumuyosun annecim diye soruyorum bakamiomusum gibi gelio bazen hangi odaya goturduysem uyutamadim en son yanima yatırdım tekrardan ben uyuyorum sen de canin istedigin zaman uyu kizim dedim ondan sonra ben uyumusum bi uyandim saat 2 bucuk ve yanimda uyumus misil misil :)
Aldımm sevgilerinii tatlımmGünaydın dünya güzelleri ve onların bebeleri. Cumamız hayırlı ve kutlu olsun. Salih duygularla dualar edelim bugün cuma ve bu kutsal günde edilen dualar çabuk kabul olur inşallah.
Evimin bütün işleri duruyor veeee ben oturmuş keyifli keyifli manzaraya karşı çay içiyorum. Ne güzel ne güzel
2. çocuk rahatlığı diye bir şey var kim demişti? Kim demişse öpüyorum sevgilerimi sunuyorum ona. Aradığım cümleyi bulup paylaşmış. İlkinden çok çekip -ki hala kan kusturuyor- 2.de helal lokma yiyebiliyorum. Çok şükür bin şükürmaşallah maşallah maşallah barekallah
Benim kızda önceden kaka olmasada çişle doldururdu bezi bir kaç gündür çiş dahi yapmıyo sabaha kadar. Sabah çişini de kakasınıda güzel yapıyor şükür. Emziriyorum doyunca kendi atıyor memeyi. Doymasa uyumaz heralde. Bebeği sabaha kadar böyle çiş yapmayan var mı?Kizlar ben gece altini değiştiriyorum elifin. Ve sabaha baya dolmus oluyor bezi. Dun aksam 10 bucuk gibi degistirdim 12de zor uyudu sabah 9 gibi uyandi tekrar degistireyim dedim ilk defa bezi dolmamisti. Hatta premium care islaklik göstergesinin rengi bile tamamı değişmemişti. Halbuki gece 2.30 - 5.00 - 8.00 uyandi ve emdi. Neden oldu anlamadim ac mi kalmis tum gece
Emzirme aran ne kadar?
Benimki açmıştı arayı son zamanlarda, şimdi yine saatte bir bazen yarım saatte bir emmek istiyor.
Demek ki sütüm az diyorum ben de.
Çok şükür çok çok sevindim. Rabbim evladına bağışladıCanımmsııınnnn eniştemn kitle iyi huyşu cıktı cok şükür tatlımm bi ay sonra ameliyatla alıncak biraz büyük bi kitle ama şükür ki kanser hücresideğil Allah razı olsun arkadaşımmm
Enes eskiye göre çok değişik ağlıyor cığlık cığlığa sanki etini koparıyorlarr ataktan diorm sabrediorm sonra panik oluorm ya bi yerinde bişey mi var diyeebide gözleri kıpkırmızı oluo uykusuzluktsn hala uyumicam diye ağlıo kızların dediği gibi yetersiz hissediorum zatn 7/24 herşeyiyle bn ilgileniorm yoruluyorm sindden ağladım işte sonra sinirlendiğim için üzülüorum dayancaksın 3günde uyumasa bi şekilde bakcaksın sana muhtaç sinirlenmeye hakkınn yok diorm kendimee
Bu kaka yapamama olayını bizde yasadık iki gün sürdü benim kadın doğum doktorum sen ne yersen süte geçer demişti bende dört beş tane kuru kayısı yedim inciri suda islattım suyunu içtim kendisini yedim üstüne bir iki bardak su içtim bir saat sonra başladım emzirmeye önce ben ishal oldum sonra oğlan aynı gün dört beze yaptı kakasını şimdi normale döndü birde bunu deneyin isterseniz bu arada incir süte baya katkı yaptı şimdi hergün bir tane yiyorum gözle görüşür fark var
Benim kızda önceden kaka olmasada çişle doldururdu bezi bir kaç gündür çiş dahi yapmıyo sabaha kadar. Sabah çişini de kakasınıda güzel yapıyor şükür. Emziriyorum doyunca kendi atıyor memeyi. Doymasa uyumaz heralde. Bebeği sabaha kadar böyle çiş yapmayan var mı?
Rota yaptıranlar inşallah yan etkisini görmez. Bizim yaşadığımız ilçenin suları çok pis,banyosunu hazır suyla yaptırıyoruz o nedenle korkumdan yaptırmak istedim. Veremde rota da canlı aşılarmış doktor ikisi arasında en az 28 gün olmalı dedi. Yaptıranlar doktora hatırlatırsa,çünkü biz özellikle sorduk sonradan hatırladı bir bakayım dedi beyefendi. Nereye baktıysa sonra haftaya yapalım dedi
Çok şükür çok çok sevindim. Rabbim evladına bağışladı
Ah canım ya anne olmak dünyanın en zor işi. Çoğu zaman mantıklı düşünemiyor insan.zeynep-ahmet gibi ben uyuyorum istediğin zaman uyu ya da ben işime bakıyorum sende istediğin yere bak demekte fayda var. Yoksa gerçekten işin içinden çıkılmıyor. Karnı tok altı temiz gazı çıkmış her ihtiyacı giderilmişse -bir yerinin ağırmadığına eminsen- bırak işlerini toparla,çay kahve falan iç ne yapmak istiyorsan. Ağlarsa Naz'dan ağlıyordur.
Kötü düşünce yaratmak istemem ama Enes ler çok yaramaz olurinşallah sakin mizaçlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?