2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kaç haftalıksınız beybisii ??
12 haftalik canım Neva. Virusu almamışsa her daim yapılabiliyor tatlım. Alsan kendin bile yaparsın pompa gibi birseyde ağzına damlatiyorsun. Tadını da pek seviyor bebekler. Bizim kiz baya güzel yaladı.
Yok canım yaa maalesef bırakcak birisii bide şuan heyheyli bi dönemdeyiz yapışık ikiz gibiyiz şuan kucağmda uyuyoo vee tabiricaizse heryer heryerde :)))
Keşke hepimiz böyle çiftlik gibi Bir yerde yaşasak bebeler yaşına gelene kadar. Yardım ederdik birbirimize. İyi olurdu.

Annemde bana verirmis bebekken :) ben vermiyorum ama aklımda bulunsun

günaydın kızlarr.. bizim meme reddi hafiflemekle beraber devam ediyor sayılır.. bazen sorunsuz emiyor bazen yine çıldırıyor memeyi görünce.. ozamanlarda üstünü soyup yatıırıyorum altaçma bezinin üzerine bende yanına yatıyorum öyle az da olsa emiyor. ama onun haricinde sebepsiz yere ağlamaları durdurak bilmeden devam ediyor.

bu sabah yine öyle ağlarken açtım leslie geçtim karşısına sporumu yaptım o da benle birlikte yaptı bacaklar kıpır kıpır görseniz öyle komiktiki kahvaltımı da şekersiz yapmıştım ama az önce yine bir meme krizinden sonra canım skıldı yedim bişiler. hamileyken canım bu kadar tatlı çekmiyodu ve yemiyodum ya. emziriyorum diye oluyo büyük ihtimalle. normalde diyetisyene gitmem ama şimdi kontrollü kilo vermek için gideyim diyorum ve anadolu yakasında iyi bir diyetisyen arıyorum. önerisi olan varsa sevinirim

Benimki o kadar zorluyor ki cani yaniyor sanirim agliyor pesine umarim cabucak duzelir bu durum canim ya

3 satt oldu ates yok zaten olmazmis ates bi kac gun ishal gibinkaka yapar dedi bakalim gun ocindeki davranislarinadeg isiklik gorursem yazarim canjm

Kiz asiyi sende yaptirmissin hadinhayirlisi biz 2 doz olani yaptırdık diger doz ocakta olacak basit evdede yapılırmış gel gorki benim kiz agzini acmadi sevmiyor anam agzina degisik biso geldimi agliyor bebekelr rotayi severmis tadi tatli imis gel gorki benimki ne yagi ne suyu nede surubu aglayarak icti agzini kapadi hemsirede karnimi tok dedi yok dedim yarim mama yedirdim ama genede zorladi aglayarak icti uyuyor hala ac karnina bakalim aglayarakmi uyanacak

Kizlar ben gece altini değiştiriyorum elifin. Ve sabaha baya dolmus oluyor bezi. Dun aksam 10 bucuk gibi degistirdim 12de zor uyudu sabah 9 gibi uyandi tekrar degistireyim dedim ilk defa bezi dolmamisti. Hatta premium care islaklik göstergesinin rengi bile tamamı değişmemişti. Halbuki gece 2.30 - 5.00 - 8.00 uyandi ve emdi. Neden oldu anlamadim ac mi kalmis tum gece

Ayy hayalii bile güzel tatlımm ne güzel olurduuu :)) bizde 13 hafta olduk 12 haftadan sonra yapılmıo die biliorum 2. Dozun fhaftasını gecmemek için

Ay bayildim uyumus yaninda benimki mumkun degil yanima aliyorumya yaticam ben naparsan yap.diyorum annecim 8yi geceler sana baslicak cak cuk el emmeye olmadi iii iii sealer cikarmaya goUmu aciyorum basliyor gulumsemeye kalkiyoruz kucakta gezoyoruz sonra vuruyor wlleriyle.ayakalriyla.karnima koy beni beşige basla sarkiya salanla salla bakiyor hala sonra gene kucak kavga sonra besil ayakta sallama en son artik nerse sizarsak kundak falan hakgetire benimki dena gece 6 saat uyumuyin halada dirwniyir agu da agu hem agliyor hem agu yapiyor cok komik insallah hepai duzene girer simdinevdeyiz ise baslayinca napacam 2 yada 3 aaatlik uykuypa2 ay birde isim proje insaat teknikeriyim hata kabul etmeyen bir is nasi jo santre olacam. Bilmiyorum

Aldımm sevgilerinii tatlımm
2. Çocukla anlıcak buradaki dostlarımız ilkinin üstüne ne kadar düşüp kendilerini yıprattıklarını...
Not: hala ilk çocuğundan tırsan anneee

Valla bu rota virüsü fenaymış o yüzden bizde yaptırdık dr rotarix yapılacak dedi tamam dedik bizim eve gelen gündelikci bir hanım var onun oğlu hastalandı isal kusma falan dr rota virusu demiş bir haftadır yatak döşek arkadaşımda salgın var demişti yazmışdım perişan oluyor çocuklar o yüzden yaptırdık bizimki biraz kustu ilk hafta şimdi kesildi normal dedi doktor inş hiç hasta olmazlar

Bu kaka yapamama olayını bizde yasadık iki gün sürdü benim kadın doğum doktorum sen ne yersen süte geçer demişti bende dört beş tane kuru kayısı yedim inciri suda islattım suyunu içtim kendisini yedim üstüne bir iki bardak su içtim bir saat sonra başladım emzirmeye önce ben ishal oldum sonra oğlan aynı gün dört beze yaptı kakasını şimdi normale döndü birde bunu deneyin isterseniz bu arada incir süte baya katkı yaptı şimdi hergün bir tane yiyorum gözle görüşür fark var

Benim kızda önceden kaka olmasada çişle doldururdu bezi bir kaç gündür çiş dahi yapmıyo sabaha kadar. Sabah çişini de kakasınıda güzel yapıyor şükür. Emziriyorum doyunca kendi atıyor memeyi. Doymasa uyumaz heralde. Bebeği sabaha kadar böyle çiş yapmayan var mı?
Rota yaptıranlar inşallah yan etkisini görmez. Bizim yaşadığımız ilçenin suları çok pis,banyosunu hazır suyla yaptırıyoruz o nedenle korkumdan yaptırmak istedim. Veremde rota da canlı aşılarmış doktor ikisi arasında en az 28 gün olmalı dedi. Yaptıranlar doktora hatırlatırsa,çünkü biz özellikle sorduk sonradan hatırladı bir bakayım dedi beyefendi. Nereye baktıysa sonra haftaya yapalım dedi

Emzirme aran ne kadar?
Benimki açmıştı arayı son zamanlarda, şimdi yine saatte bir bazen yarım saatte bir emmek istiyor.
Demek ki sütüm az diyorum ben de.

Öyle sık emzirme arayı aç ki sütün yaglansin doyuruculugu artsın.
Bizim emme sorunumuz biraz yola girdi gibi şöyle ki 3 saat ara veriyorum huysuz olsa da ağlasa da kucagimda gezdiriyorum emzirmiyorum . Emmeye başlarken ağlıyor fln ama sonrasında emiyor. İnşallah doyuyordur da

Çok şükür çok çok sevindim. Rabbim evladına bağışladı
Ah canım ya anne olmak dünyanın en zor işi. Çoğu zaman mantıklı düşünemiyor insan. zeynep-ahmet gibi ben uyuyorum istediğin zaman uyu ya da ben işime bakıyorum sende istediğin yere bak demekte fayda var. Yoksa gerçekten işin içinden çıkılmıyor. Karnı tok altı temiz gazı çıkmış her ihtiyacı giderilmişse -bir yerinin ağırmadığına eminsen- bırak işlerini toparla,çay kahve falan iç ne yapmak istiyorsan. Ağlarsa Naz'dan ağlıyordur.
Kötü düşünce yaratmak istemem ama Enes ler çok yaramaz olur inşallah sakin mizaçlı olur

Cnm onu da denedim dun mesela ben ishaldim ama kizima hic etki etmedi

Benim kizim kaka da yapmiyor canim anlamadim neden böyle

Ben de bazen mutfakta yemek yaparken anakucagina koyuyorum arada bir bağırıyor kimse gelmiyorsa etrafi izliyor. Sonra bir goruneyim diyorum guluyorum laf atiyorum falan hemen aglamaya basliyor al beni diye :) beni görmese sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…