2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sadece anne sütü mu alıyordu canım. Karıştırıyorum nickleri bazen.
Ne kadar su veriyorsun günde?

Kayısı, incir ve armut yiyorum çok düzenli olmasa da.
Bi faydası olmadı henüz

Arada 3 saat bekliyor ama isteyince bekliyor.
Yoksa ne mümkün 3 saat bekletmek :)
Oyalanmaz, yıkar ortalığı.
Ben de istediğinde kısıtlamak istemiyorum açıkçası.
Doyuyorlardır inşallah.

O zaman sıkıntı yok tatlım. Sadece anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal kabul ediliyor. Sen gün içinde sık sık emzirme teklif et.

Aynen canım 10 gune kadar normal ama benim kız çok rahatsiz oluyor ayaklarini havaya dikip duruyor. Yapsa rahatlayacak. Gerci yapinca da öyle 5 günlük kaka da yapmıyor yine az yapıyor. Emzirmede sorun yok şimdilik sık sık emiyor

Kızlar ya 3 ayimiz bitti ama hala gaz derdimiz bitmedi son 3 gündür sanki daha bi şiddetli bi de eskiden gündüz oluyordu şimdi gece uykusundan bağırarak uyanıyor dün gece dayanamadım artık yarım fitil yaptım ondan sonra rahatladı yavrum sizde durum nedir biz 3 agustos dogumluyuz

Saatli emzir dedi canım. Ben blok emzirme yapıyorum birkaç gündür. Kilo alımı azalması normalmiş.

Anladım cnm evet artık azalacak. Benim kızın doğum kilosu da azdı herkes kilo alsın diye bakıyor önemli olan sağlık diyorum ama eski insanlar işte anlamiyorlar. Kv gecen görüntülü konuşurken elif elini emiyor diye hemen ac mısın doymuyor musun diyor :) Allah im sabır dedim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…