Maaşının 3/2 sini yatırıyor sgk canım. Aynı miktar olmuyor yaniKızlar ızınlı oldugumuz surelerde yanı dogum parasında kesıntı oluyor mu yoksa tam mı alıyoruz maasımızııı
İlk aylar iyiydi canım ama bu ay sadece 500 gram almış.Senin bebişin kilo alımı nasıl gidiyo doğumdan bu yana?
Sadece anne sütü mu alıyordu canım. Karıştırıyorum nickleri bazen.Kaka yapamıyor kibugün 5.gün su veriyorum cnm arada. Doktorumuz kaka sorunu icin bagirsak düzenleyici şurup verdi onu verirken suyla veriyorum yoksa içmiyor. Neden böyle anlamadım. Ac doymuyor desem bizimki aç olsa ortalığı yıkar aglamaktan
Rota aşısını iyi oldu öğrendiğim ya ben buradaki doktorlara pek güvenmiyorum zaten daha önceden kötü hikayeleri var. Ben de yaptirayim o zaman. 4.aya daha cok var o zamana Allah korusun ama virüsü kapabilir
Sadece anne sütü mu alıyordu canım. Karıştırıyorum nickleri bazen.
Ne kadar su veriyorsun günde?
Ya biz 11 haflagiz anne sutu aliyor ve ben daha jic su vermedim yanlismi yapiyorum vermemmi gerekiyor
Minik kuzu yaa tat begenmezmis :) agustos kac canim sizinCnm ben de şurubu içsin diye veriyorum yoksa geri çıkartıyor. Tadını pek begenmedi hanımefendi. Biz de 11 haftalığız
Minik kuzu yaa tat begenmezmis :) agustos kac canim sizin
Yaaa bizde 25 :)Öyle cnm ya pek nazlı :) 24 ağustos canım sizin?
Kayısı, incir ve armut yiyorum çok düzenli olmasa da.Bu kaka yapamama olayını bizde yasadık iki gün sürdü benim kadın doğum doktorum sen ne yersen süte geçer demişti bende dört beş tane kuru kayısı yedim inciri suda islattım suyunu içtim kendisini yedim üstüne bir iki bardak su içtim bir saat sonra başladım emzirmeye önce ben ishal oldum sonra oğlan aynı gün dört beze yaptı kakasını şimdi normale döndü birde bunu deneyin isterseniz bu arada incir süte baya katkı yaptı şimdi hergün bir tane yiyorum gözle görüşür fark var
Arada 3 saat bekliyor ama isteyince bekliyor.Öyle sık emzirme arayı aç ki sütün yaglansin doyuruculugu artsın.
Bizim emme sorunumuz biraz yola girdi gibi şöyle ki 3 saat ara veriyorum huysuz olsa da ağlasa da kucagimda gezdiriyorum emzirmiyorum . Emmeye başlarken ağlıyor fln ama sonrasında emiyor. İnşallah doyuyordur da
O zaman sıkıntı yok tatlım. Sadece anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal kabul ediliyor. Sen gün içinde sık sık emzirme teklif et.Evet canım sadece anne sütü alıyor. Gunde iki sefer sabah akşam toplamda 4-5 kaşık kadar
Yaaa bizde 25 :)
O zaman sıkıntı yok tatlım. Sadece anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal kabul ediliyor. Sen gün içinde sık sık emzirme teklif et.
İlk aylar iyiydi canım ama bu ay sadece 500 gram almış.
Saatli emzir dedi canım. Ben blok emzirme yapıyorum birkaç gündür. Kilo alımı azalması normalmiş.Doktor ne dedi peki canım bu duruma? Gerçi artık kilo alımı azalacak anladığım kadarıyla. Herkes 3. ayda az kilo almış
Saatli emzir dedi canım. Ben blok emzirme yapıyorum birkaç gündür. Kilo alımı azalması normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?