2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlı cumalar canlarr
Elif dün atak zamanını zirvede bıraktı galiba sabah 6 da uyandı bu güzel kakasını yaptı emdi uyudu. 8 de yine emdi uyudu ve uyandığında saat 11 olmustu nerdeyse.
Sağlık ocağına gidecektim kan vermek için ama onun uykusu bölünmesin diye bekledim. Kani da sadece sabah alıyorlar diye veremedim. Bi bas dönmesi ve halsizlik var bende saçlar zaten sel gibi dökülüyor.
Dun elifin emmek istemediğini söyledim. Artik uyku araları daha uzun olur ve karni toksa emmek istemez. Kilosu kadar saat bekleyebilirmişiz yani 6 saat emmek istemezse sorun yok. Zaten emmeyince teklif var ısrar yok bende ama en geç saat başı emzirdigim için ara açılınca ben panikliyorum. Ama kendini yatar pozisyona bile getirtmiyor zaten.

Herkes ataklari 40. Haftasina göre mi yaşıyor? Oyleyle biz daha 2.ay atagindayiz :) 40. Haftam 9 eylulde dolacakti benim.

Cok sevindim cnm insallah duzeni devam eder kuzucugun. Benim kiz da gece uyandi emzireyim dedim kucagima aldim uyudu :) peki dedim geri koydum yerine :) :) ama yine de geceleri en fazla 3 saat duruyor emmeden

Herkes ataklari 40. Haftasina göre mi yaşıyor? Oyleyle biz daha 2.ay atagindayiz :) 40. Haftam 9 eylulde dolacakti benim.
Bizimki 40. Haftasına gore gidiyor. Seninde su anda 9 haftalık olarak hesaplarsak evet ataktasın. Ama bazı bebeklerde hic bi değişiklik olmuyor.

Keşke biberon başlığına döküp icirseymissiniz. Bizim kiz emzik falan aldığından alışık bir de ben kaşıkla su veriyorum. Sıkıntı olmadı çok şükür. Şu an biraz huysuz sadece ateş vs yok. Takipteyim.

Bizimki 40. Haftasına gore gidiyor. Seninde su anda 9 haftalık olarak hesaplarsak evet ataktasın. Ama bazı bebeklerde hic bi değişiklik olmuyor.

Bizde uyku problemi var cnm bir kac gündür. Aksam en gec 10 bucukta uyurdu bir kac gundur 12den once uyumuyor. 12 de bebek arabasinda uyutup yatagina koyuyorum. Derin uykuya gecmesi 1 i buluyor. Sabahta 8.30 da kalkiyor. Gece de her 2.5 -3 saatte bir emmeye kalkiyor

Cok sevindim cnm insallah duzeni devam eder kuzucugun. Benim kiz da gece uyandi emzireyim dedim kucagima aldim uyudu :) peki dedim geri koydum yerine :) :) ama yine de geceleri en fazla 3 saat duruyor emmeden
Eğer senin kız ıkınıyo ıkınıyo yapamıyorsa,kakası olduğundan eminsen daha önce burda bi yerde okumuştum sabundan incecik kesip fitil yapabilirsin. Ben hiç denemedim,dereceyle de uyarabilirsin demişti burdan bir arkadaşa doktoru. Benimki kaka yapmadığı zaman zorlanıyor,ağlıyorsa ben poposuna vazelin sürüp parmağımla uyarıyorum bir kaç kez yapınca çıkarıyor kakasını ya da gazını ama yapmazsada zorlamıyorum,sonra nasılsa yapıyo diye.

İshal olmuş olabilir mi? Bizim ishal olduğu günler öyle oldu. Susuz kalmasın diye biraz su ver istersen.
La Lune cnm senin doktorun ne dedi verem asisi olayina 1 ay beklemek gereklimiymiş?
Hayır o virüs bu bakteri imiş. O yüzden beklemeye gerek yok dedi 3 gün oldu verem aşısı yaptırdım. Bugün de rota .

Kaka yapamıyor ki bugün 5.gün su veriyorum cnm arada. Doktorumuz kaka sorunu icin bagirsak düzenleyici şurup verdi onu verirken suyla veriyorum yoksa içmiyor. Neden böyle anlamadım. Ac doymuyor desem bizimki aç olsa ortalığı yıkar aglamaktan
Rota aşısını iyi oldu öğrendiğim ya ben buradaki doktorlara pek güvenmiyorum zaten daha önceden kötü hikayeleri var. Ben de yaptirayim o zaman. 4.aya daha cok var o zamana Allah korusun ama virüsü kapabilir

Canim biz dun yaptirdik rotayi allaha sukur hic bi sorun olmadi.ne ates ne ishal normal siradan gun gecirdik cok sukur.

Cnm doktorlar 10 gune kadar normal dedigi icin cok müdahale etmek istemiyorum. Gaz masaji falan yapiyorum işte. Titresimi acip anakucagins koyuyorum bakalim yapar insallah en yakin zamanda

Bakalim nasi yapi az yarin ilkmdefa kizimla basbasa sagkik ocavina gidicez rotarix aşısını yaotirmaya aksamda konyaya yila cikicaz ise baslamadan kaynanya ziyaret ilk maceramiz nasil gececek uzun yolda

Bence eve gelsin. Bakacak kişi içine sinen güvenilir biriyse . Ablana sadece çocuğu götürmekle bitmiyor. Kıyafeti bezi bilmem nesi ileride oyuncağı vs si ayrıca kendi yatağı düzeni evinde insanın kendisi nasıl rahatsa bebis içinde öyle. Ayrıca ablan bebeğe bakacak ama kendi evinin işide var. Mecbur onuda yapacak. Ama eve gelen gerekirse yapar ola ki bebis huysuz o gün bırak yapma dersin. Kesinlikle kendi evin daha bir sürü sebep yazılabilir

Kakası çişi iyiyse dert etme hem aç olsa Ağlar kendini belli eder kilo alımı zaten yavaslıcak cnm dert etme

Tskler mutlaka denicem

Komsumda bizim evde bakmiycakki canim kendinevinde bakacak yada uyaninca annen haber versin ben gliyim diyor ole olduktan sonra gereginyokki annem basinda beklicekmi uyandimj agladimi diye komsuyu caracak vs vs evet ablam olursada gidecek gelecek cok sey var artik kendi duzenide var ama ablamin esi öldüğü icin sadece 2 ye giden erkek yegenim var kocasi olsa belki derimde kocasin yok bebek ve ogluyla ilgilenecek daha karar veremedim konyaya gidocrz birde kaynanama fikir soracam onlar ne dusunuyit diye ama zor is cocuk yapmayla bitmjyormus asil is dogduktan sonraymis yese dert yemese dert uykusu gazi aglamasi sabir heleki is hayati isi. Biraksak olmaz ilerde gelecegi var diyorum kafam bi milyon

Senin bebişin kilo alımı nasıl gidiyo doğumdan bu yana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…